Biraz da yaratılış gereği olsa gerek erkekler görsellik ön plandadır, hiçbir erkek inkâr etmesin güzel bir kadın geçiyorsa 10 da 9u bakar. Ama kadınlarda duygular ağırlıklı olduğu için biz sevdiğimiz insanı yakışıklı buluruz. Coğu kadın demiştir ilişki bitip aradan uzun zaman gectikten sonra ben bunu mu sevmişim diye 😂 Seven göz güzel bakar😉
Erkek gözü ile konuşmak gerekirse ben sevdiğim kızı olduğundan güzel görüyorum. Prim falan kastığım yok, cidden diğer kızlar falan gözüme çarpmıyor, bir tek birlikte olduğum insan güzel oluyor dünyamda.
Kısmen. Erkekler güzel buldukları kızdan hoşlanırlar. Kadınlar ise ilkokulda sessiz ve cool lise de aktif ve cana yakın üniversitede akıllı mantıklı arkadaşları severler ve yakışıklı değilse bile bizlerin gözünde tipsiz değildir kesinlikle;)
Gerçekten sevmenin nedeni yoktur. Bu durumda bu işin kadını, erkeği de yoktur. Şu da var, insan sevdiğini güzel bulmak zorunda da değil. Yani çirkin bulduğu halde seven de vardır. -Gecen bol olsun.-
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel ve rahat kızları tercih ettiklerini fark ettim. Hanımefendi olunca kaybediyorsun zaten.
hanımefendi olanlar beyfendi olanlar ilgi gösterir. şımarık hoppala kızları zippi erkekler tercih eder her ikisi de birbirleri ile gönül eğlendirir. erkeklere sorun evlenmek istiyorsun nasıl bir kız diye hanımefendi derler en azından benim için öyle..
En İyi Cevaplar