Aşk İlişkileri Bir erkek bir kızı gördüğü anda güzel dediyse hoşlanmış mıdır sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığı anlamına mı gelir yani Güncellemeler+1 yıl Abiler ablalar gençler o kız ben değilim zaten sakin Bir erkek bir kızı gördüğü anda güzel dediyse hoşlanmış mıdır sizce? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence alaaksı yok her güzel diyen senden hoşlancak diye bir şey yok 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilşm zaten de Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl değişiğim derken :D Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl hım o kızın problemi var Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Kız demiyo ki ben düşünüyorum Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl olmayan şeyimi tartışıyoruz burada :D Yorumla Soran +1 yıl Neyi tartışıyoruz anlamıyorum Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl neyse iyi geceler sana Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl günde 100 kızdan hoşlanıyorum o zaman 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Güzel demen hoşlandığın anlamına gelmez mi ilk görüşte Yorumla erkansardagi +1 yıl yooo Yorumla Soran +1 yıl Peki benim bu durumu kıskanmam normal mi Yorumla erkansardagi +1 yıl normal tabii ki Yorumla Soran +1 yıl Oof offf Allahım duygularımı yok ett 😂😂🤦♀️ Yorumla erkansardagi +1 yıl yaş kaç 19 20 Yorumla Soran +1 yıl 20 hsjdjsjjd Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ki yaş ya uff Yorumla erkansardagi +1 yıl nasıl tutturdum ama Yorumla erkansardagi +1 yıl mskxkdkxkdkdksks Yorumla erkansardagi +1 yıl hangi yaşlarda hangi psikoloji var çok iyi biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçer bu durum bunu da biliyor musun 😣 Yorumla erkansardagi +1 yıl geçmez seni sen yapacak olan şeyler duyguların zaten Yorumla erkansardagi +1 yıl buraya umursamaz olmaya çalış felan gibisine yazarım bir sürü şey ama yinede etki etmez sana Yorumla erkansardagi +1 yıl o yüzden devamm Yorumla Soran +1 yıl Zaman da bi işe yaramıyo ki daha çok üzülüyorum daha çok sinir oluyorum Yorumla erkansardagi +1 yıl valla özelden yaz konuşalım diyeceğim ama senin durumunda olan o kadar çok kişiyle konuştum ve konuşuyorum ki kafa kalmadı artık Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Etkilendiği anlamına gelir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😕 Yorumla
NeoMask Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet hoşlandigi anlamina gelir 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi ya 😕 Yorumla NeoMask +1 yıl Beyendiği anlamina gelir desek daha doğru hoşlanmasi için konuşmasi lazim Yorumla Soran +1 yıl Onun beğenmesi sonucu benim kıskançlığım normal mi Yorumla NeoMask +1 yıl Tam olarak yazsan kim kime guzel dedi sorulmadan mi dedi sen kimi kiskandin Yorumla Soran +1 yıl Ya kızın kendini sevdiğini sanmış sormuş işte Yorumla NeoMask +1 yıl Kim sormuş erkek arkadaşin mi Yorumla Soran +1 yıl Şu an hoşlandığım çocuk, ama bunu sorduğunda hoşlanmıyordum Yorumla NeoMask +1 yıl Anladim hangi kiz için dediyse onu beyenmiş sende kiskanmiş sin dogrumu Yorumla Soran +1 yıl Evet beğenmiş Allah kahretsin ki beğendi 😣😣😣🤦♀️ Yorumla NeoMask +1 yıl Aynen beyenmis evet de senden once beyenmiş o zaman bunu sordugumda hoşlanmiyordum diyordun o kiz tanidigimi Yorumla Soran +1 yıl Tanıdığım benim Yorumla NeoMask +1 yıl Kiskanman normal o zaman Yorumla Soran +1 yıl Peki bu kıskançlık nasıl biter Yorumla NeoMask +1 yıl Kiskançlik sevginin dogasinda var sevgi biterse kiskançlik öyle biter demekki sen onu seviyorsun sadece hoşlanmaktan ibaret degil yani senin olayın Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı. yok aşık oldu evlencek 1 0 Yorumla
kayaaaaa111 Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evlenmek istiyordur abla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 ablan kurban Yorumla kayaaaaa111 +1 yıl Haydaaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence alaaksı yok her güzel diyen senden hoşlancak diye bir şey yok
Ben değilşm zaten de
değişiğim derken :D
Değilim
hım o kızın problemi var
Neden
Kız demiyo ki ben düşünüyorum
olmayan şeyimi tartışıyoruz burada :D
Neyi tartışıyoruz anlamıyorum
neyse iyi geceler sana
günde 100 kızdan hoşlanıyorum o zaman
Güzel demen hoşlandığın anlamına gelmez mi ilk görüşte
yooo
Peki benim bu durumu kıskanmam normal mi
normal tabii ki
Oof offf Allahım duygularımı yok ett 😂😂🤦♀️
yaş kaç 19 20
20 hsjdjsjjd
Ne alaka ki yaş ya uff
nasıl tutturdum ama
mskxkdkxkdkdksks
hangi yaşlarda hangi psikoloji var çok iyi biliyorum
Nasıl geçer bu durum bunu da biliyor musun 😣
geçmez seni sen yapacak olan şeyler duyguların zaten
buraya umursamaz olmaya çalış felan gibisine yazarım bir sürü şey ama yinede etki etmez sana
o yüzden devamm
Zaman da bi işe yaramıyo ki daha çok üzülüyorum daha çok sinir oluyorum
valla özelden yaz konuşalım diyeceğim ama senin durumunda olan o kadar çok kişiyle konuştum ve konuşuyorum ki kafa kalmadı artık
Etkilendiği anlamına gelir.
😕
Evet hoşlandigi anlamina gelir
Ciddi mi ya 😕
Beyendiği anlamina gelir desek daha doğru hoşlanmasi için konuşmasi lazim
Onun beğenmesi sonucu benim kıskançlığım normal mi
Tam olarak yazsan kim kime guzel dedi sorulmadan mi dedi sen kimi kiskandin
Ya kızın kendini sevdiğini sanmış sormuş işte
Kim sormuş erkek arkadaşin mi
Şu an hoşlandığım çocuk, ama bunu sorduğunda hoşlanmıyordum
Anladim hangi kiz için dediyse onu beyenmiş sende kiskanmiş sin dogrumu
Evet beğenmiş Allah kahretsin ki beğendi 😣😣😣🤦♀️
Aynen beyenmis evet de senden once beyenmiş o zaman bunu sordugumda hoşlanmiyordum diyordun o kiz tanidigimi
Tanıdığım benim
Kiskanman normal o zaman
Peki bu kıskançlık nasıl biter
Kiskançlik sevginin dogasinda var sevgi biterse kiskançlik öyle biter demekki sen onu seviyorsun sadece hoşlanmaktan ibaret degil yani senin olayın
yok aşık oldu evlencek
Evlenmek istiyordur abla
😂 ablan kurban
Haydaaaa
Tavlamak için yapıyor
olmayabilir
Sanmam