Sevgilimin askerden dönmesine 16 gün var ama aramız çok soğuk, döndüğünde ne yapacağım?

- Askerlik psikolojisi kötüdür, bu dönemde her koşulda kalan kıza helâl olsun derim ben. Çift olanlarda bilhassa kadın sadakatinin en belli olduğu nokta o dönem. Sen bekle, o daha geldiğinde de bir süre o stresi atmak ister.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Yani onun yazmaması durumunu tasvip etmiyorum tabii ki ancak normal bir dönemde ben yazmasam da o yazar mı dememelisin. Askerlikte telefon bile suçken ve onca saçma sapan kural varken, saçma sapan insanlar varken bunu test etmemelisin bu şekilde diye düşünüyorum. Bana kalırsa yanında olmak için uğraş, baktın her şey tepiyor mu, gelmesini bekle.
- Soran7 gü
Şimdi açıkca anlatayım meseleyi ona göre yorumlayın mesajlarıma görüldü atıyordu çoğu zaman bennde yapma dedim dinlemedi devam etti hep bende sinirlendim ve senle whatsapta olan iletişimimi kesiyorum sende lütfen whatsaptan mesaj atma artık çünkü Bana görüldü atarak yaşattırdıklarını yaşatırım dedim ve 13 gün boyunca ne ben konuştum ne o bu 13 içinde de durumlarimi falan paylaşıyorum mutluymuş imajı yaratıyorum ve dayanamadım mesaj attım neden böyle yapıyorsun diye bana dedi ki fotoğraflarına paylaşımlarına bakıyorum kendi çapında mutlusun sen canını sıkma falan dedi sonra işte umursamaz davrandı bana bende whatsap uygulamasını kaldırdım ne ben konuşuyorum ne o arıyor soruyor
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Gelmesini bekle, onun gerçek düşüncelerini ancak o zaman anlarsın. Bazen geri çekilmek daha güzel sonuç getirir. Her kavga ayrılık olmaz, bazı kavgalar öyle güzel değer bildirir ki, daha sıkı sarılırsınız. O yüzden gelmesini bekle, sonra içinizi dökersiniz.
Askerlikte maalesef o dediğin gibi olmuyor. Kadınlar 1 hafta kadın disiplini komutasında askere gidebilseydi, emin ol bu dediğimi anlardın. İnsan askerde asla ama asla düşünemiyor sağlıklı olarak. Gelsin, kafasını toplasın sonra gör her şeyi diyorum ben.
Askerde yedek tutmak mı, askerdeki adam seni Muhittin ile mi aldatacak saçmalama
Hangi kızla konuşsun ki, bende diyorum ki, gelsin bir sonra bunları düşün. Askerden geldiği gün bile insan çok değişiyor.
Ben doğruları söylüyorum, benim çevremde öyle çok kişi oldu askerde psikolojisi bozulduğu için kıza istem dışı kötü davranan. Bunun devam etmemesi için gelince konuşalım bak iyi değilim diyen. Akabinde kızların hep askerde bile sanki isteyerek yapıyor gibi anlamadan terk etmeleri. Arkadaşlar, askerlik süresi keşke kısa olsa ama bu senelerdir yapılması gereken bir erkek görevi. O yüzden keşke kadınlar o psikolojiyi yaşasa diyorum ancak anlarlar. Meselâ şöyle düşün, birkaç ay şehrinden mecburi sürgün edilmişsin veya ülkenden, yapayalnızsın ve sana diyorlar ki, kızım bak telefon yok burada, bir süre bizlesin görev yapacaksın zorunlu olarak. Ne alışveriş var, ne cinsel tatmin var, ne sosyal tatmin var, ne arkadaş var, ne özgürlük var, ne aile var, ne günlük duş alabiliyorsun, ne her gün diş fırçalayabiliyorsun, ne ne diye sayarım sana. Üstüne bir de sevdiğin insandan uzaksın, böyle biri olsan ne kadar kaldırabilirsin önce bunu sor kendine, sonra tekrar yorum alabilirsin diye düşünüyorum.
Demesi kolay, denesen der misin önemli olan o. Bence kimse isteyerek sevdiği insanı kendinden uzaklaştırmaz, cidden bak orada aylarca olanı bilmiyor kimse. Sana şöyle diyeyim asker nasıl bir yer biliyor musun, komutanın ceza olarak helikoptere cezalısın binmicek kimse sana dediği, askere ceza olarak ise akşama kadar çöpe bağırıp cevap vermesini bekleyeceksin dendiği bir yer.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
88- Gizli Üye6 güBilmiyorum bu erkekler askere gidince bir haller oluyor, ona bekledigini hatirlat boyle bencillik yapmamali eger araniz kotuysede gelince gorusursun kararlastirirsiniz azicik kalmış0|00|0
- Gizli Üye6 gübekleme boşuna askerden gelince gezer tozar aklina bile gelmezsin.0|00|0
- Görüş sahibi6 gü
😂sende kendimi gòrüyorum benimde sevgilim askerdeyekn küstük 2 hafta hic konuşmadk sonra mesj attı benden arama mesaj bekleme diye sonra kopek oldu seni seviyorum diye askerdeyken konuşuyorduk ayrilmamiza ragmen ama askerden gelince konusmayi kesti numarami falan sildi ben onunkini silince sonra bi baktm geri eklemiş vs
- Kesin yazar. Ama seni sevdiği için değil m iyi günler0|00|0
- Döndüğünde birbirinize sarılın ısınırdınız0|00|0
- Yüzyüze görüşünce belli olur bence0|00|0
Orasını bilemezsin sonuçta şu an burda değil o. Kesin döndüğünde konustuktan sonra kafanda belli olur netice
Daha gelmeden umursamaz davranıyosa o iş zaten olmaz seven kisi önem verir. Özler sahiplenir hayırslısı diyelim
- Kendi haline bırak toplasın kendini0|00|0
- Bekle önce bi gelsin...0|00|0
- Soran6 gü
Şimdi açıkca anlatayım meseleyi ona göre yorumlayın mesajlarıma görüldü atıyordu bende sinirlendim ve senle whatsapta olan iletişimimi kesiyorum sende lütfen whatsaptan mesaj atma artık çünkü Bana görüldü atarak yaşattırdıklarını yaşatırım dedim ve 13 gün boyunca ne ben konuştum ne o bu 13 içinde de durumlarimi falan paylaşıyorum mutluymuş imajı yaratıyorm, askerliğe gidecek olan kuzenim fotoğrafını paylaştım (o. Kuzenimide hiç sevmiyor falan) sonra dayanamadım mesaj attım neden böyle yapıyorsun falan diye bana dediki senin milleti uğurlamalarından fotoğraflarına paylaşımlarına bakıyorum kendi çapında mutlusun sen canını sıkma falan dedi sonra işte umursamaz davrandı bana o günden beridir ne ben konuşuyorum nede o whatsapa uygulamasında kaldırdım girmiyorum artık whatsapa bu 5 gün oldu konuşmadim hic
Bence gelince oturup konuşun olursa olur olmazsa birbirinize mutluluklar dileyip ayrılın
- Yazar0|00|0
- Sen göğüs dekolteli bir kıyafet giy0|00|0
- Yazar bence0|00|0
- devam eder0|00|0
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş