Alfia | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Soğuk mizaçlı biriysen çekiniyor olabilirler. Biraz daha dışa dönük, neşeli, güler yüzlü biri olursan onları kendine çekebilirsin. Eğer bir kadın neşeli ve güler yüzlü olursa çirkin dahi olsa erkeklerin dikkatini çekebilir. Erkekler bu tarz kadınlarla daha iyi vakit geçirebileceklerini düşünürler.
Beğenip bakıyorlar işte öyle ilişki düşündüklerinden değil. O an akıllarına bile gelse o bakisma anında hemen karar veremezler zaten 😂😂 okulun yemekhanesinde çok bakistigimiz oldu ama o kadardi yani gelmelerini bekleme bence. Cok istiyosan sen gidebilirsin ben olsam istesem giderdim ne var sanki 😂😂
0|0
0|0
seymadakim | Aşk İlişkileri konusunda 539 görüş paylaştı.
Bilge
10 gü
Beğenen erkek gelip konuşuyor bro bu işte terslik var
1|0
0|0
Soran
10 gü
Yok canım cidden gelmiyorlar sonradan arkadaslarıma felan söylüypr söyleyenler
TolgaCanakkale | Aşk İlişkileri konusunda 644 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
E kızlar da bana bakıyor, konuşan yok. Nabalim şimdi cbcvc tipin iyidir ya da giyimin. Bu kadar
0|0
0|0
Desol | Aşk İlişkileri konusunda 247 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Sadece bakmak için bakıyorlardır. Konuşacak olsalar bakmak yerine gelir konuşurlardı.
0|0
0|0
Gizli Üye
8 gü
Bu ülkede artık konuşup tanışmakta suç taciz dersen adam 50 yıl hapis yatacak onun için kimse kimseye yanaşmıyor
0|0
0|0
Drorder | Aşk İlişkileri konusunda 60 görüş paylaştı.
Xper 3
10 gü
Sence tanımadığım bir kızdan telefon numarası istersem kız numarasını verir mi? Ya da sanal alemden takipleştiğim kızla nasıl konuşmalıyım? Belli ki güzel bir kızsın benim de ona benzer bir durumum var ama çekiniyorum
0|0
0|0
adınıkoyamadımm | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Çok güzel çok tatlısındır Cesaretleri kırıp gelemiyorlardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
619Yok canım cidden gelmiyorlar sonradan arkadaslarıma felan söylüypr söyleyenler
Cesaretleri kırıp gelemiyorlardır
Onu mu dedim ya geneli gelmiyor tanısmak için konusmaya
Yani tanışmak için
Av av av komik şey
gülmüyorum
Sen komiksin ben gülüyorum
Hayır ya güler yüzlü sempatik biriyim aslında
Tıpkı ben dm at