Sokak hayvanlarını sahiplenin gidin barınaktan hayvan sahiplenin. İnsan insanı sahiplenir mi yahu? Oraya gidemezsin onu giyemezsin onunla görüşemezsin. Emredersiniz paşa hazretleri. Kıskanmak insani bir duygudur. Güvenmek gerek. Bir ilişkide güven yoksa ayrıl gitsin zaten.
Tam tersi biri beni kıskanınca sahiplerince beni sevdiğinden daha emin olurum. Ama şöyle bi şey var bazıları daha 1 gündür konuşuyoruz kıskanıyor gibi yapıyo ve bu çok itici. Çakma sahiplenme ve kıskanmak çok çok itici
Kadın sevildiğini hissetmek ister yani dolayısıyla onun üstüne düşülmesi kıskanılması hoşuna gider ama sahiplenilmek farklı o benim belki benim gibilerin hoşuna gitmiyordur eminim.
Sevgili olmak zaten sinir bozucu ve bunaltıcı da neyyse 😄 Kocaman insanlarız yav. Nerede ne yapacağımı, kiminle nasıl konuşacağımı bilirim. O yüzden mantıklı gelmiyor kıskanmak.
Çünkü sahiplenmek kavramı fena bir laf. Senin her zaman etrafındayım, yanındayım ve seni sarıp sarmalamaya devam edeceğim demek daha doğru, bana ait olduğun için mutluyum da denebilir burdaki aitliği yanlış lanse etmemekte fayda var benim sevgilim olarak yansıtmaya çalış benim malımsın demek gibi değil
Bizim sahiplenmeye ihtiyacımız yok. Anlaşılmaya ve güçlü olduğumuzun farkında olunmasına ihtiyacımız var. Bizler erkekler kadar belki daha çok kazanıyor, onlardan belki daha çok çalışıyor beceri ve statü açısından kendimizi kanıtlıyoruz. Korunmak , kollanmak gibi derdimiz yok. Fiziksel üstünlükle değil akıl ve davranış biçimiyle yanınızda yer alsınlar. Bebek miyiz ki ağzımıza meme tutacaklar. Haa böyle göreni düşüneni varsa kadını gölge etmesin başka İhsan istemem.
Ne alakası var sevdiğin zaman karşındakini istemsizce etkilenip koruma kıskanma sahiplenme iç güxüsüyle hareket etmeye başlarsın kadın olmadan yuva olmaz derim zaten kadın olmasan bir iş olmaz derim zaten. Başarınız yaptıklarınız zaten ortada sizi cinsel obje olarak görmekten başka ilerisine taşımayan kişiler için bu konuşma normal ama ben diyorum ki karşındaki kişiyi sevdiğinde içinde istemsizce oluşan bir duygudan iç güdüden bahsediyorum ki kızlar bu olayı çok yanlış anlıyo