Mesajlari okuyup lutfen yardim edin tertemiz hayallerim vardı bitkisel hayata girdim ac karnina alkol alkol midem patlicak Evlenmis boşanmış 2 çocuğuna ragmen sevdim hiç o gözle bakmadim dul diye yaslar 22 ben bu kadar soğuk olucagini hayal etmemistim. Ben kırılınca çok üzülür felandi ama yine yapmam dediğini yaptı bende sinirlendim çünkü basitlestirmesin kendini oyle güzel sevdim ama anlamadi ya da ipler bendeydi diyemi yapti engelleme no silme yok ama oyle kaldı konusma sanki icten ice bana kinlenmis gibi ya da dertleri sıkıntılari 2 senedir ayri yasiyor eski esinden babasinin durumu iyi gezemiyor genelde evde yuzunu güldüren bendim 2 hafta once bulustuk cok guzeldi zor ayrildi ayrildim giderken neyse ama pandemi su bu bosanmadilar cocuklarida boguyor ama yuzde 100 bosanacaklar esi uyusturucu bagimlisi neyse sonra oyle dedi daha 2 gün önce cok iyiydik sadece o yuzden kavga ediyorduk baska hiç kavgamiz yoktu ama kontrol bende sayilirdi lutfen yardim edin tartisma olunca daraldim bunaldım senle ilgisivyok dedi ayrildi amaci ne ne olur sizce akil verin kafayi yicem
Amacı ne çözemedim. Hakli olunca özür dilerdi yapmam derdi. Şimdi bide ayrıldık kafami dinlicem dedi geri dönermi akil verin?
Kardeşim bak karşındaki bir birey seni sevmesi senin isteklerini yerine getirebilecek anlamına gelmiyor çünkü karşındaki bir birey insan robot değil anladığım kadarıyla sen bu kadının üstüne çok düşmüşsün beni seviyor beni bırakmaz diye bir yol çizmişsin kurduğun plan çarşıya uymamış bu kadın bir yaşanmışlığı var evlenmiş boşamış birisi acıları bir karakter olmuş ve insan ayrımı yapmaya başlamış sen hep şu yönde yaklaşmışsın bana ters gidiyorsun yoksa beni sevmiyor musun böyle bir şey olamaz seni sevmesi demek senin dediklerini yapacak anlamına gelmez işin özeti şu yönde *****************************************************************
İŞİN ÖZETİ
Sen bu kişiyi senin istediğin düzeyde birisi olmasını isteyen birisin ama bu kişinin eski eşi de senin yaptığın gibi darlayan bir tip olduğu için ayrılmış sende aynısını yapmışsın sevginle boğmuşsun o yüzden kadını şimdi darlama şimdi düşünüp karar alacak ve diyor ki ben hayla boşanmadım hayla evliyim diyor bu kadar çok uçma diyor benim hayla bir eşim var onunla olan defterim bitmedi seninle de yeni bir sayfa açmadım diyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yuzde yuz bosanacaklar abi 1 sene tedavi felan gormus aileside kizda istemiyor babasi demis reddederim barisirsan kizda bezmis zaten sadece bi tek konudan kavga ettik oda iste beni ikinci plana atmasi haber et diyorum etmiyor ettiginde zaten tamam canimm derim biter gider ama haber et dedigim halde etmediginde sinir oluyorum kendide beni takip ediyor mesela kac kere emoji atip yakaladim bu benim hosuma gitti digerlerinde kendide biliyodu ben hakliyim bi tek bundan kavga ettik zaten baska hiç kavga etmiyoruz bosanak resmiyette kurtulim diye kiz daraliyor
Tamam da kardeşim bak sen şimdi evlilik de başka bir şey yaşayacağım diye düşünüyorsun şimdi nasılsa o zamanda öyle olacaksınız ya bu kadını bu şekilde kabul edeceksin değiştirmeye çalışmayacaksın yoksa mutlu bir evlilik yaşayamazsın
Amaci ne cok inanmistim ben 1 sene once duygusuzun tekiydim yabancilarla takiliyodum somra olmadik birinr asjk oldum herseyine ragmen yaranamadik kimse benim gibi temiz sevmezdi onu
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Amacı ne çözemedim. Hakli olunca özür dilerdi yapmam derdi. Şimdi bide ayrıldık kafami dinlicem dedi geri dönermi akil verin?