Kavga ettik. Benden özür diler mi sizce?

6 senedir beraberiz. Ondan basit bir sey rica ettim bana gelene kadar en az 10 kişi vardır dedi. Ben onun için her şeyi yapıyorum. Ben yurtdısındayım ve türkiyeden bir ilacın fiyatını merak etmiştim bir akrabam için. Kızdım ve kavga çikartmış oldum sonuçta sevgilim ilk ona sormam en normali bana göre. Sen bir akraban için benimle kavga ediyorsun diye o da sinirlendi. Konu uzadı gitti. Sevgilim bneden bir sey rica edince anında yapmaya çalışıyorum ve ilk defa böyke bir şey rica ettim genelde işlerimi kendim hallederim ama burdan türkiyede ki bazı sitelere giremiyorum. Kavgamız 2 haftadır sürdü. Benim 6 senedir onca kavga dan sonra ilk defa numaramı silmiş. Net bitti mi diye sordum evet dedi. Aynı aksam kendimi iyi hissetmediğimi ona ihtiyacım olduğunu soyledim. Ertesi gün öğlene kadar bekledim ama yazmadı. Sana güvenmiştim yalnız bırakmazsın sandım gerçektende ihtiyacım vardı sana, keşke seni hiç sevmeseydim yazıp engelledim. Gerçekten kırıldım. Sizce uğraşıp bana sosyal medyadan ulaşır mı?

Kavga ettik. Benden özür diler mi sizce?