Yok mu pişman oldum deme hakkımız?

3 yıllık evliyim ve eşek gibi pişmanım. Eşimi sevmiyorum. Bir insan olarak seviyorum ama hayatımın sonuna kadar seveceğim bir adam değil. Hoşlanti ile başladı ve hemen evlendik. Evlenirken çok sordum ya sonra sevemezsem ne yaparım diye. Dediğim gibi de oldu. Zamanla sevemedim. Bir kızım var. Ev arkadaşı gibiyiz. Asla ortak noktamız yok. Bugün 3 te işten çıktı. Ben bekliyorum ki tüm gün evdeyim hava güzel bir yere gideriz o ise bekliyorum ki takımının maçı başlasın. Ben istiyorum ki dışarı çıkalım evde tikilip kalmayalım o diyor ki yürüyerek dondurma yiyip gelelim. Beni anlamıyor. Zaten farklıyız dedim ya. Bazen bakıyorum bu hayat bu ev bu şehir benim değil. Bu eş benim değil. Ait hissetmiyorum. Daha önce boşanmak istedim ama olmadı. Ortada elle tutulur bişe yok ama sevmediğimi oda hissediyor. Daha önce dile getirdi beni sevmediğini biliyorum dedi. Kısacası çok pişmanım ama pişman oldum diyince zaman geri gelir mi ki? Giden yıllarım oluyor giden gençliğim oluyor. Hayatta ki her şey kursağımda kaldı. Gücüm yetmiyor hiç bir şeyi değiştirmeye.

Yok mu pişman oldum deme hakkımız?