Ben 165 im o da 173 falan ama aynı gibi duruyoruz topuklu giyemiyorum arkadaşlarım falan da yakışmıyorsunuz dedi iyi biri ama zaten görücü usulü tanıştık ayrılmalı miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Günceel
Güncellemeler
+1 yıl
Dün buluştuk arkadaşlar açıkça söyledim yakışmıyoruz boy olarak dedim biraz üzüldü galiba ama bahane bulamadım umarım iyi insanlar çıkar karşısına...
Nişanlım ile aynı boydayız soğudum galiba, ne yapmalıyım?
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu dünyada ki asalklar bi araya gelse hepsine birden kafasına kafasına vurmak lazım. Ne oldu şimdi ne dedin neyi sorun ettin bix sana ne önerelim sn slks arkadaş ın asalak. Dünyada milyon tane sıkıntı var takıntı yaptınz şeye bakın bırak onu sen çocuk senden kurtulmş olur. Ha dikkat et sana bıraktıranlar yarın üstüne atlamasın hani dengesizsiniz ya
Ben 68 nisanlim 78 kisa giymeme ragmen topuklu nişanda ayni boyda olduk omuzlarim ondan yuksekti Kina ve dugundede ya düz giycem ya dahada kısa Onu Seviyorum okadar kisi laf atti herkesi susturdum ne sogucam be 😍kiymetini bil kalbinide kirma adamin normal bsey🤗
aynısını sana o deseydi ne hissederdin okı yakışmıyodu neden tanışdın başda oki tanışdın boyunu görmedinmi başda sonradan çekip kısalmadıya adam. hadı tanışdın niye sevgili oldun o ozaman okı sevgili oldun neden nişanlandın diye sormazlarmı insana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
onun bunun lafına gelip ayrılman çok saçma insanların lafını önemseme insan bu konuşur ha ama aşkın bittiyse ayrıl oyalama çocupu sende oyalanma ömür kısa
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz bende sorun ediyorum topuklu giyemiyorum yakışmıyoruz gibi
ama arada çok fark yokki boy olarak yani 180 erkekler bile 150 kızlarla sevgili ama böyle bir şey için bitütsen ilerde pişman olursun bence yinede hakkında hayırlısı
Ne istiyon gonder nisanli mi diyelim egonu mu oksayalim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şimdi mi aklına geldi boyu bacım? Nişanlanmadan önce görmedin mi boyumu adamın?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sarışın kumral arası bi kadınım beğenirler arkadaşlarım elini sallasan ellisi çelimsiz kara kuru dediler eski sevgililerim hep uzundu ayrıldık çok iyi biri bu da yüz falan yakışıklı ama söyledikleri kafamı karıştırdı
Arkadaşların atla dese atlıcak mısın. Ne saçma sen kendin istiyorsan ayrıl arkadaşların diyo diye değil. Bu arada güzellik göreceli canım elimi sallasam ellisi diye düşünme bence devede de boy var ama akıl yok bu lafı iyi düşün sen sırf boyu kısa diye iyi bir insanı kaybetme
Teklif alıyorum elim yüzüm düzgün güzelliğin göreceli tarafı yok güzel güzeldir o da iyi biri bana değer veriyor iyi hissettiriyor ama bir kere evleniyorsun sonuçta topuklu giymediğim halde kısa duruyor bahane bulup bitiricem kısasın desem üzülür sanırım nasıl açıklıcam onu da bilmiyorum
Düşüncelerinde özgürsün bu senin hayalin ve hayatın nasıl mutluysan öyle yaşayacaksın. Bu yüzden düşüncelerinde eminsen çokta erteleme bu durumu çünkü nişanlısın.
Damat adayının sigarası alkolü var mı geliri yerinde sana bakabilecek mi sana iyi bir koca çocuğuna iyi bir eş olacak mı dini bütün mü kadına emanet gözüyle bakıyor mu sorularına cevap arasan seni faydana olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şu dünyada ki asalklar bi araya gelse hepsine birden kafasına kafasına vurmak lazım. Ne oldu şimdi ne dedin neyi sorun ettin bix sana ne önerelim sn slks arkadaş ın asalak. Dünyada milyon tane sıkıntı var takıntı yaptınz şeye bakın bırak onu sen çocuk senden kurtulmş olur. Ha dikkat et sana bıraktıranlar yarın üstüne atlamasın hani dengesizsiniz ya
Ben 68 nisanlim 78 kisa giymeme ragmen topuklu nişanda ayni boyda olduk omuzlarim ondan yuksekti
Kina ve dugundede ya düz giycem ya dahada kısa Onu Seviyorum okadar kisi laf atti herkesi susturdum ne sogucam be 😍kiymetini bil kalbinide kirma adamin normal bsey🤗
bu boy sorunu hep yobazlar yüzünden büyüdü. sanki o istemez 185-195 boyda olmayı. benimde boy 169 hiç takmıyorum.
Bence ayrıl da çocuk kendini gerçekten sevmeyen birinden kurtulsun. Her şey tip değil. Daha önceki sevgililerin uzundu da ne oldu?
aynısını sana o deseydi ne hissederdin okı yakışmıyodu neden tanışdın başda oki tanışdın boyunu görmedinmi başda sonradan çekip kısalmadıya adam. hadı tanışdın niye sevgili oldun o ozaman okı sevgili oldun neden nişanlandın diye sormazlarmı insana
onun bunun lafına gelip ayrılman çok saçma insanların lafını önemseme insan bu konuşur ha ama aşkın bittiyse ayrıl oyalama çocupu sende oyalanma ömür kısa
Biraz bende sorun ediyorum topuklu giyemiyorum yakışmıyoruz gibi
ama arada çok fark yokki boy olarak yani 180 erkekler bile 150 kızlarla sevgili ama böyle bir şey için bitütsen ilerde pişman olursun bence yinede hakkında hayırlısı
erkek uzun olmalı biraz ya bilmiyorum hayırlısı
Ne istiyon gonder nisanli mi diyelim egonu mu oksayalim
Şimdi mi aklına geldi boyu bacım? Nişanlanmadan önce görmedin mi boyumu adamın?
Ya sarışın kumral arası bi kadınım beğenirler arkadaşlarım elini sallasan ellisi çelimsiz kara kuru dediler eski sevgililerim hep uzundu ayrıldık çok iyi biri bu da yüz falan yakışıklı ama söyledikleri kafamı karıştırdı
Arkadaşların atla dese atlıcak mısın. Ne saçma sen kendin istiyorsan ayrıl arkadaşların diyo diye değil. Bu arada güzellik göreceli canım elimi sallasam ellisi diye düşünme bence devede de boy var ama akıl yok bu lafı iyi düşün sen sırf boyu kısa diye iyi bir insanı kaybetme
Teklif alıyorum elim yüzüm düzgün güzelliğin göreceli tarafı yok güzel güzeldir o da iyi biri bana değer veriyor iyi hissettiriyor ama bir kere evleniyorsun sonuçta topuklu giymediğim halde kısa duruyor bahane bulup bitiricem kısasın desem üzülür sanırım nasıl açıklıcam onu da bilmiyorum
Bence kesinlikle ayrılmalısın. (İroni yapmıyorum.)
Aynen topuklu giyemiyorum aynı gibi duruyoruz
Düşüncelerinde özgürsün bu senin hayalin ve hayatın nasıl mutluysan öyle yaşayacaksın. Bu yüzden düşüncelerinde eminsen çokta erteleme bu durumu çünkü nişanlısın.
Aynı boyda değilsiniz ki. Sen ondan kısasın.
Sana iyi davraniyorsa ayrilma.
Görücü usulü evlilik mi kaldı ayrıl tabi
Birbirinizi sevmiyorsanız ayrılın.
Sevmiyorsunuz ayrılın
Evlilik müessesesinin geldiği noktaya bak
Yakışmakta önemli arkadaşlarım elini sallasan ellisi diyor bi kere evleniyoruz sonuçta
190 boyunda itin kopuğun birini bulunca mutlu olucan mı
Hayır ama ne bileyim 180 olsa yine topuklu giyebilirdim
Damat adayının sigarası alkolü var mı geliri yerinde sana bakabilecek mi sana iyi bir koca çocuğuna iyi bir eş olacak mı dini bütün mü kadına emanet gözüyle bakıyor mu sorularına cevap arasan seni faydana olur
Çocuğuna iyi bir baba olacaktı
Hepsi var iyi biri güzel hissediyorum ama bi kere evleniyorum bakalım hayırlısı
Ne halin varsa gör
😅😅😅ne halin varsa gör
işe yaramaz ayrıl
@nemo16cö kızı bini ister biri alır
böyle düşünüyorsan neden nişanlandın
Saçmalama
Ayrıl