Biz 5 dal bilezik istiyoruz adamlar 3 dal diyor ne desek geri duruyorlar ay biz nasil yapalım ki şöyle böyle diyorlar nişanlım kayserili
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yıl3 tane yapabilecek gücü varsa varsın 3 tane yapsın. Ne bu kadar tantana ya cidden. Adam evlenince gırtlağa kadar borcu olunca yine ikinize girecek o faturalar. Az makul olun ya. Tamam illa duruma göre yakışan yapılır da, böyle şeylerin başlık parası gibi diretilmesi çok saçma.
104 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏👏👏
- 1 yıl
Kadının mehri istediği kadar ister hem ailesinin yapması lazım. Altın evliliğe yapılan bir yatırım ev araba alınır çar çur edilen bir şey değil ki
- 1 yıl
İstediği kadar ister de adam da yapabileceği kadar yapar. Neyin kafası ya bunlar. Hangi çağda neyle mücadele ediyor herkes farkında mısınız siz? Ne güzel valla kadın istediği kadar istesin, erkek ne yapacak babadan dededen zengin değilse pardon? Babasının evinde görmediği şeyleri kocasından kat kat fazla isteyen kadınlar var. Yazık günah cidden erkeğe de bir yerde. İki insan birbirini sevdikten sonra bunların hepsi iki kişi de yapılabilir. Evlilik için yatırım olabilmesi için bunların borçsuz yapılabilmiş olması gerekir ayrıca. Adamdan bilmem kaç tane bilezik isteyip sonra da ev parası araba parası demek çok saçma zira o takılar borçlara gidince ağlarsınız. Ya da eşiniz ile evlendikten sonra bile 4 sene borc ödeyince akıllanırsınız. Durumu olan çok yapsın, olmayan yapamaz iki iki dört.
En İyi Cevaplar
Ne yapabilirsiniz?
Mesela ne kadarına gücü yetiyorsa ona razı olabilirsiniz. Orta yolu bulabilirsiniz.
Beş dalın toplam fiyatının neredeyse 400bini bulacağını düşünerek insaflı davranabilirsiniz.
Ya da madem siz beş bilezik takmak istiyorsunuz. Üçünü onlar alsın, ikisini siz alın kendinize.
Yuva kuruyorsunuz. Kendi yuvanızı. Huzurla muhabbetle yuva kurmak varken, o da olsun, bu da olsun diyerek ilk günlerinizi borç stresi altında heba etmeye gerek var mı?20 Yorumla
Alışveriş & Hediyeler konusunda 434 cevap paylaştı. Simdik öncelikle sence imkanlari var ve yapmiyorlar mi yoksa ne gerek var havasindalar mi sence?
Ve siz nasil taniştiniz? Ve aslinda iyi anlaşiyorsaniz, bileziğe cok takma.
Ve asil soruna gelince... 5 olmazsi icin sanirim 8 demeniz lazimdi fazlasini söyleyin ki asil istediğiniz olsun tabi onlar öyle düsünmicek...
Ama mal mülkü Aysede 5 oldu bende 5 istiyorum diye düsünme asla...
05 Yorumla
Soran1 yılBana kalırsa imkanları var ve yapmıyorlar
Soran1 yıl2 Reşat kolye getirdi
Soran1 yılNisanda ayriyeten
1 yılTanıdığım ne tatlı kadınlar oldu, evlenmek istediler ama yıllarca kendilerine göre birilerini bulamadılar (şimdi evliler). Bir de böyleleri var, kendine koca diye ayaklı bankamatik arayıp menfaat evliliği yapan hissiz kadınlar. Müstakbel eşleriniz bunu hak etmiyorlarsa sizden tez vakitte hasarsız kurtulurlar umarım. Her şey gönlünüze göre olsun.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
54Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 1 yılonunla konuşun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen olsam onlar alana kadar dügün yapmazdım.
Zaten 2fazla bilezik almayı sorun yapacaklarsa hiç olmazsa evlenmeden biter.
Kendinizi ucuzlatmayın. Her halta paraları varsa (cep tel falan ) biraz sıkıp alsınlar.
Hiçbir erkek alttan almaya degmez kızlar, aşk ugruna kendinizi degersizlettirmeyin.
Dik duran ailene bakışları dügünden sonrada aynı kalır vede herşeyi yapabileceklerine inanmazlar.
Ayrıca Erkek çoçukları var, bugüne hazırlansaydılar. Benim Annem yıllardır bilezik alıyor (30ün üzerinde birde banka kasası tuttu onlar için)34 Yorumla- 1 yıl
Allah Allah abi hanımın bacın falan mı yazdı bu yorumu
Cevap sahibi1 yılBenimde ailemde kız var.
Yaşanmışlıkların verdigi tecrübeyi yazdım.
Buradaki kızlarada bir şey begendiremiyoruz
1 yılNeyin mücadelesi pardon? 3 değil 13 bilezik taksalar sanki sen o bilezikleri keyfince mi kullanabileceksin? En fazla bileğinde takı diye taşırsın satılana kadar. Satılıp ev araba alınana kadar. Neyin derdi ki ya... hangimizin annesi o bilezikleri çatır çatır yemiş? Ya da o bileziklerin senin ailene ne gibi bir katkısı olacak? İnsanlar gücü yettiğince alır bileziği.
34 Yorumla- 1 yıl
Ne aldılar? Harcama mı yaptılar? Ne fark eder harcadıysa da? Kocası her istediğini almak zorunda. Akkı başında olan kadın bileziği yatırım olarak kullanmıştır bu ülkede eve arabaya... bi çoğu da kocasına kaptırmıştır. Çatır çatır yiyebilen pek görmedim
1 yılÇok sıkıcı konular. Biz istiyoruz ne ayrıca sen ve sevgilin evleniyor. Aileler baskın taraf olmaya çalışıyor sanırım. Gidip yabancı damat bulalım en iyisi en azından aileler evliliğe dahil olmaz, çocuk bakımında, ev işinde de gerçek birer "eş" olurlar.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yıl3 tane yapabiliyorsa 3 tane yapıyordur. Merak etmeyin imkanı olan erkek siz demeden 5 te yapar 15 te ama bilezik mevzusuna bu kadar takıntılı olursa birisi bence o erkek hemen ayrılmalı. Maddiyatci tipler hiçbir zaman ne alırsan al mutlu edemezsin. Erkeklere duyurulur sizi para, altin, maden gibi gören ve sağmaya çalışan kadınlardan uzak durun.
00 Yorumla Maksat sana 3 layık gormek değil ama sadece hersey 3 bilzikten ibaret de degil. Fiyatlar ucmus gidiyor. Herkes artik kaldiracak durumu yok. Bu konularda zorluk cikarmasaniz daha güzel olur diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılYa babası ve kendisi senelerce çalışıyorlar yani. nasil birikimleri olmaz anlamıyorum
- 1 yıl
Sen biriktirebiliyor musun ki? Elini neye atsan acayip rakamlar söyleniyor. Bunu kendinle bagdastirma. Madem kocan olacak, kocanmış gibi davran. Artik bu adam zora girdiğinde sende zordasin demek.
Eger herseyi para olarak görüyorsan sen bilirsin. Parasi olanlari da gördük. Rızkı veren Allah, unutma.
1 yılMaddi durumu elverişli ise yapmıyorsa bu sıkıntı çünkü zaten altın yine sizin olacak
Ama gücü buna yetiyorsa çok da sorun edilecek bir durum değil nişanlın iyi biri mi senin değerini biliyor mu önemli olan bu02 Yorumla
Soran1 yılNisanlimin öfke problemi var
- 1 yıl
O sıkıntı
Gizli Üye(25-29)1 yılYa arkadaş ha 5 ha 3... 5 olsa zengin mi olursunuz 3 verseler fakir mi kalırsınız. Bu kadar küçük şeylerden de dert yanmayın. Hiç mi başka derdiniz yok da böyle konulara kafa patlatıyorsunuz. Özeniyorum sizin gibi insanlara, derdiniz yok böyle konulara dert yanıyorsunuz.
00 Yorumlaçok utanıyorum şu muhabbetlerden resmen. Sanki sen bir eşyasında kendini satıyorsun. Karşıdan bilezikmiş yok başka şeymiş sormaya utanırım ben
62 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 665 cevap paylaştı. Iki taraf için de rezillik bu konuşma. Taktığı şey aile içinde kalacak zaten. Neyin pazarlığını yapıyorsunuz?
30 YorumlaBilezikmiş, gelenek ve görenekleri evliliğinizin önünü koymayın. Mehir hakkı için gücü yetecek kadar iste. 5 olmaz 3 olur. Evlenince ortak olacaksınız çoğu şeylerde. Arefe günü ne kızdım yine ya, şu toplumun genetiğini değiştiremedik.
10 Yorumla5 bilezikle zengin, 3 bilezikle fakir olmazsınız.
3 bileziğe layık mi görüyorlar demişsiniz bu çok saçma sevginin değeri parayla maddiyatla ölçülemez. Belki durumu yok karşı tarafın?
Zaten fiyatlar uçmuş gidiyor, işleri zorlaştırmamalısınız.10 Yorumla
1 yılAhahah kayserili diyince film koptu hahaha kesinlikle altın çok önemli kusura bakmasınlar yarın bir gün insanın başına ne geliceği belli olmuyo elinde bi bebek olunca azıcık da olsa birikim lazım
10 Yorumla
1 yılNisanlimdam neden bilezik istiyorsunuz? Sebep? Bizim böyle altın takı vb. bir beklentimiz yok. Kızımızı mutlu edin yeter.. gücünüz neye yeterse.. gibi bişey demek daha güzel olurdu sanki. Neden erkek tarafini bu seviyede zorluyorsunuz?
01 Yorumla- 1 yıl
Yani elbette soğuk dururlar. Nasıl yaklaşmalarıni bekliyorsun bu ekonomik durum içinde.
Şu kadar şu kadar diye bir laf eden biri benim karım olamaz maalesef. Nerde soyunmak istiyorsa istediği şeylere karsilik orada giyinebilir. Elemana tavsiyem acilen bu asil olmayan kro anlayışın farkına varır. işine bakar.
04 Yorumla- 1 yıl
Zaten kötülemek gibi olmasın da altın sevdası olan kızları iyi niyetli kızlara değiştiniz diyelim
- 1 yıl
Öyle
1 yılCidden şöyle soruları gördükçe evlilikten, aşktan soğuyor insan. İşiniz gücünüz para pul. Biraz öz saygı sahibi olun da kendi bileziğinizi kendiniz alın.
10 Yorumla
1 yılSizin şu altın bilezik muhabbetlerinize o kadar çok gülüyorum ki. Sonradan görme veya hiç görmemiş olmadığım için de Allaha teşekkür ediyorum ailemde beni böyle yetiştirmedi. Evlendiğinde huzurun olmadığında o 4 dal 5 dal bilezikler gelir kurtarır seni.
20 Yorumla
1 yılKayserili deyince güldüm 🙂 şaka bir yana şartlar birkaç yıl önceki gibi değil. Her şey çok pahalı. Düğün yapmak çok maliyetli. Bence yardımcı olmayı deneyin. O borçlar en güzel zamanlarınızda strese sokmasın
00 Yorumla
1 yılBen olsam direkt ayrilirdim senden ya adam bankamatik sanki
40 Yorumla
1 yılŞimdi adamın belki parası o kadar değilse bile gösterişi sevmiyor olabilir ve yapma zorunluluğu da yok başlık parasından ne farkı kalıyor zorunlu tutarsanız.
00 YorumlaVerilen cevaplar da sorulan soru kadar değersiz. İnsanlar birin ikinin peşine düşmüşler. Biri yazmış kadın ne kadar mehir isterse istesin alınır yazmış. Herkes para derdinde gelsin de nasıl gelirse gelsin kafasında olmus insanlar.
00 Yorumlasenin için cok
mu önemli bilezik ayrıl ozman gidip zengin bir erkekle evlen erkekleri zor duruma borca düşürmeyin sonra intihar ediyorlar para yüzünden her şey zamanla olur00 YorumlaSen evleniyormusun? Açık arttırmamı yapıyorsun? Bu kadar aç gözlülük olmaz ! Demekki durumu 3 taneye el veriyor?
01 Yorumla
Soran1 yılYalan söylüyor yaa
Gizli Üye(36-45)1 yılKayserili ise normal 😂😂😂
Ama bu altın pazarlığı yüzünden eski sevgilimden soğumuştum...
O ne öyle ya koyun pazarlığı gibi?
Şimdi iki dal fazla bilezik takan olursa ona mı gideceksin?
01 Yorumla
Soran1 yılBende ondan soğudum bi evin bi oğlu
Doğrudan şunu istiyorum demeyi doğru bulmuyorum ama içinden güzel şeyler kopup gelirse mutlu olurum… herkes dengi dengine en güzeli maddi manevi… daha üstü olur da altı bu yüzden zor işte…
00 YorumlaKayserililer cimri oluyor 3 dal derken 3 tane sanırım bizim burada 10 bilezik yapılıyor kızlara ,🤣 daha tam altın vs de yapılıyor 10 tane de ondan nereden baksan 2 milyon kadar altın takilir
017 Yorumla- 1 yıl
Sen doğulu musun? Bizim burada hiç öyle adet yok. Erkek ailelerini müşkül duruma sokmaya çalışmayı adet diye anlatma
- 1 yıl
Yallah kızım babanın kucağına git derler bizim burada.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx hayır batıda Çanakkale. Babam bu kadar altın takabilir bana annemin 15 tane altını var adını bilmiyorum en son 55 60 bin idi tanesi 10 tane de bileziği var 22 gramlık 24 ayar bir tane uzun zinciri var bir de Trabzon burma gibi kalın bileziği var hepsi toplam 2.5 milyon ediyor
- 1 yıl
Kadın, anlatamamış derdini, bir de birisine slk yazmış. Ey yorum sahibi, sen önce kendini anlatmayı öğren de sonra istiyorsan başkasına slk de.
Gizli Üye(25-29)1 yılÖmrümün sonuna kadar bekar kalma isteğimin sebeplerinden biri... Saçma taleplerle saçımı döküceğime al kızını hadi yoluna demek daha kolay ne gerek var kafa patlatmaya.
12 Yorumla
Soran1 yılBeni 3 dala mi layık görüyor yani
Cevap sahibi1 yılNesin sen? Mal mı? Değer kafadan verilen bir şey değil. Kazanılan bir şey. Kaç yıldır evlisiniz ki bu adamdan 4-5-10 ya da 1 tane bilezik istiyorsun? Beraber hangi güçlüklerden geçtiniz ki bir değer atfetmesi gerekli?
Türk kültürü geleneksel bir onlyfans mantığından öte değil. Sadece kadın olduğu için karşı tarafın maddi hediyelere bu kadar takılması kadınların tatminsiz birer tüketim canavarı olmasına sebep olmakta.
1 yılCimrinin tekine denk gelmişsin geçmiş olsun. Evlenince altınları satıp araba almayacak sanki hchi
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılKayseri adamı vermez altın da yüksek. Yani ama altın olmadan evlilik olmiyor mu para karşılığımi bu ilişki anlamsız geliuor bana yani tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç sevmediğim muhabbetler... Adamın mali durumu yoksa boğazını mı sıkacaksınız? Ne biçim kız evisiniz.
20 Yorumla
1 yılSen pazarlık konusu bişey misin? Umarım evlenirsin, kayserili demişin zaten, 1 yıl içinde "başka" sorular soruyo olursun..
00 Yorumla
1 yılKimsenin kimseyi kırmasına gerek yok. Orta yol bulun. Sonra çıkmaza girebilir. Neyin anlaşması bu :)
00 Yorumla
1 yılYani aklım almıyor ne için evleniyorsunuz?
Para için mi yoksa sevdiğin için mi?11 Yorumla
Soran1 yılHer ikisi için
1 yılİleride pişmanlık duyacaksan baştan hayır diyebilmelisin. Hem zengin hem cimri tipleri hiç tasvip etmiyorum cidden.
00 Yorumla
1 yılevlenmeyin
evlilik bu değil
286 sayılı devlet ihale kanunu madde 51/d ye göre açık arttırmaya dönmüş
01 Yorumla- 1 yıl
2886
bir de 4734 var onun 22/d doğrudan alım
Ya durumları o kadarsa ısrara da gerek yok yazık yani sen seviyor anlaşıyor isen ne gerek var illa xa bes bileziğe
00 YorumlaBiz de altın isteme falan yok saçma geliyor bana garip şeyler bunlar evleniyor musunuz yoksa ticaret antlaşması mı yapıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaaa ne paraci insanlarsiniz yaaa. Sizin yuzununzden herkesin adı cikiyo. Durumu neyse onu yapar yoksa yapmaz yani. Birde bunu buraya yazacak kadar kucultmeyin kendinizi
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen erkek olsam böyle diretmeye nişanı atardım. Paraci insanlarla ömür geçmez sevgiye değer veren insanlar lazim
Cevap sahibi1 yılEvet öyle malesefte para para diyolar sevgiyi geri plana atiyolar. Soylenecek çok şey varda susuyorum
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılMaddi durumu yetmiyor işte ne soğuk durması. Ben sevdiğim adama kıyamam, siz nasıl yapıyorsunuz.
21 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılKendine değer biçen birine o da 5 etmessin 3 anca edersin diyor işte😂
10 Yorumla
1 yılAllah yardım etsin Kayserilir kadar cimri birini görmedim
10 Yorumla
s 1 yılİslama göre mehir hakkın var. Ama erkeğin durumu yoksa 3 ile 5 ortasında 4 yapıp işi bitirin derim.
10 Yorumla3 dal ne mk çocuğa mı alcaklar sank millet 10 dal istio alio.
17 Yorumla- 1 yıl
Para için mi evleniyorsun kızım? Konuşmaya bak
- 1 yıl
Üç dal bilezik az mı? Allah gözünü doyursun.
- 1 yıl
Sen kocana ne vereceksin peki, bir de bunu söyle.
Sende Karadenizlisin sanırım😊
Dal dediğine göre 😉
00 Yorumlaistemeyin mesela dal mal çokmu önemli 😏 mâlum hayat şartları zaten berbat
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. durumları yok demek ki yapamıyorlar. peki siz yapabilir misiniz? o zaman durumu olan birini bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu siteyi bu cahillere nasil anlatmişsalar mk kafasinda kurgu yapmis olmuş gibi yazmiş etkileşim bekliyor ve o iletişimide aliyor mk :D
01 Yorumla
Soran1 yılEtkileşim ne lan ben burdan fikir almak için yazdım bu konuyu
1 yılAltın fiyatları uçuk ya hani 3 ü yapıyorsa öpte başına koy derim
00 Yorumla
1 yılBenden bir şey isteyen olursa yüüğü avucuna verir yollarım
00 Yorumla
1 yılAltın para işini çok takma derim nişanlının iyi niyetli olup olmadığını anlamışssındır zaten
01 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru söz
Nasıl olsa düğün sonrası borç araba ev o bu su diye senden geri alacak. boş ver istemeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEskiden 10 bilezik falan takılırdı ama şu an altın uçtu. Bunun birde ekstra düğünü, ev düzmesi falan var. Herkes birbirine insaflı davranmalı yazık günah orta yol bulun onlara da kolay değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNişanı at mecbur musun sanki o kadar insan var evlenebileceğin
25 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSonra herşeyden kısarlar o yüzden evlenirken yaptıramadığını evlendiğinde hiç yapmazlar
Cevap sahibi1 yılGelinliğe kadar her şey içinde kalır sonra düğünde gereksiz derler vs sonra buna da razı olursan 2. El mobilya da teklif ederler kısaca ne kadar az şeyde gözün olirsa bu hayatta o halde o az bile onlara çok görünür onu bile elde edemezsin beklentisi az olanın bir süre sonra beklediği de çok görülür dul mu alıyorsunuz de
Cevap sahibi1 yılMehir konusunda özgürsün o zaman bütçesine göre birisini bulsun
Cevap sahibi1 yılBu arada 3 bileziği razı olursan yarın öbür gün o 3 bileziği de senden alacaklar haberin olsun zaten kayserililer ya normal bir Türk vatandaşı bile bileziklere göz koyuyor artık kayserililer illallah
Cevap sahibi1 yılŞimdi bunlar burada o kadar seni eleştiriyor fakat Allah kadına istediği miktarda mehir belirleme hakkı vermiş kimsenin bu durumu eleştirme hakkı yok bu arada seni bugün burada eleştirenler yarın öbür gün düştüğünde niye almadın sende aptllk diyecekler bugün bunu eleştirenler evlendikten 3-4 yıl sonra eskiden şöyle düşünürdüm pişman oldum vs diyorlar görmeden lag ağzı ile koniştukları için çok normal onlar şimdi hiçbirşeyin farkında değiller gelecekte anlayacaklar ama onlar anlasın diye sen kendini feda mı edeceksin mehir bir haktır hakkını da sonuna kadar killan
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 bilezik icin bu kadar can sıkmaya gerek yok belki maddi durumu müsait değildir
02 Yorumla
Soran1 yılVar bence yaaa
Cevap sahibi1 yılBundan dolayı evlilikler zorlaşıyor bence
Gizli Üye(25-29)1 yılKayserili birinden zaten bir bok olmaz ayrıl derim ayrıcs benim kocam 10 tane trabzon burması almıstı
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl adammış o ya bu devirde kalmadı hdh
Cevap sahibi1 yıl@Shiningdiamond benim kocam kimseye benzemez de ondan ayrıca 3 senelik evliyim ben o zamanın şartları ile şimdiki şartlar da bir değil
Gizli Üye(25-29)1 yıl20 gramdan 5 adet bilezik 370 bin tl para eder sen eder misin peki 370 bin TL 😆
09 Yorumla
Soran1 yılO zaman bu yola girismesin kendine güvenmiyorsa
- 1 yıl
Evlenme o zaman kızım.
- 1 yıl
@Snowcat Sizin orası doğuda bir yer herhalde.
Cevap sahibi1 yıl@cagla5768 o zaman altınlarla evlensinler erkeklerle işleri ne altınlar sevsin sizi onlar kocalık yapsın
Cevap sahibi1 yılFakirlikten ölüpte burada zengin pozlarına girmeyin lütfen
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye bu kadar çok istiyorsunuz 3 dal yetmiyor mu, bence bu kadar maddiyatçı olmayın
11 Yorumla
1 yılNe kadar yazık ya bi de destekleyenler olmuş, mal olduğunuzu kabul ediyorsunuz ne güzel
00 Yorumla
1 yılSeni gdrcekten istiyorsa alip takar. Alttan alma ki degerin azalmasin. Erkekler para harcadigi kadina deger verir.
22 Yorumla- 1 yıl
Ben olsam erkeğin yerinde gerekirse şak diye nişanı atarım.
- 1 yıl
Para için mi evleniyorsun benimle derim. Bu yüzden söylediğiniz söz yanlış. Her erkek sizin gibi düşünmez.
1 yılBilezik için mi evleniyosun şaka gibisiniz allah çarpsın umarım adamın aklı başına gelirde yol yakınken ayrılır senin gibi para avcısı bir kızdan
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Nişanlım bilezik konusunda soğuk duruyor, ne yapabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler