Eşim göğüslerini beğenmiyor ve her fırsatta dile getiriyor bazen 2 memen 1 meme etmez gibi katlarda bulunuyor memeli kızları sosyal mecrada gördükçe kendimden soğuyorum büyütmenin bir yolu var mı? Ameliyat hariç cunki aşırı pahalılar 20 bin tl den başlıyor bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin esim için özel kıyafet giydigimde hep yarim hissediyorum kendimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİngiliz balkonet tarzı sütyenler küçük göğüslere çok yakışıyor. alttan sarıp kaldırdığı için çok güzel görünüyor. dolgu sütyen hiç güzel olmuyor ama balconette güzel oluyor
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen biraz saf gibisin senşn kocanı görsem emin ol 50 kusur sayabilirm. çok mükemmelmiş gibi o tavırlar ne
Soran+1 yılNeden saf olayım ki ayrıca o fotoda attığınız kızdaki kadar bile yok inanın yani
Cevap sahibi+1 yılSütyenden dolayı belki. çünkü alt kısmı çok sarıyor yukarı kaldırıyor. Dene belki fark görürsün.
Soran+1 yılPeki bedene gire mı alıyoruz bedenden küçük mu
Cevap sahibi+1 yılTam beden kullanıyorum
Soran+1 yılSiz bayanmisiniz acaba tam beden mı alıyoruz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi ara alakalı bi sayfa görmüştüm, yorumları pozitifti genelde, şu ana kadar neleri denedin, diğer yorumlardan bi krem okudum ama o hangisini kastetti emin değilim,
012 Yorumla
Soran+1 yılLondonpharmo gibi bişeydi sanırım o tarz yağlı bi üründü ama bi yararını göremedim
Cevap sahibi+1 yılo sayfayı diyecektim :DDD onun dışında çok emin değilim, kiloyu önermişler zaten, çocuk olması sarkıtsa da büyütebiliyormuş sanırım, ne kadar doğru hatırlıyorum emin değilim, hamileyken de göğüs gelişimini destekleyici beslenirsen olur bence, tıbbi bi şeyse diye doktor kontrolüne de git bence
Soran+1 yılDoktora gidecektim ise girmiştim gidemedim hicde sevmiyorum doktora gitmeyi cunki özelde yapıyorlar keşke devlet hasta elerinde de yapsalar göğüs büyütme
Cevap sahibi+1 yılbüyütme için değil de gelişimine engel olan bi şey mi var diye, belki kanlanması yetersizdir, yani genel muayene tarzı bi kontrolü kastediyorum
Soran+1 yılHee evet haklısınız o tarz için gideceğim aslında ama benim dediğim gibi de olsa çok iyi olur mesela kendine güvenemeyen kendinden soğuyan kadınlar için
Cevap sahibi+1 yıldiğer sorulara yazıyordum geldim, halk bence vergilerin oraya gitmesini pek istemez, hele de daha bir çok konuda sorun varken, bi de pandeminin baskısını da birleştirince yakın vadede çok zor gibi
Soran+1 yılAma işte para yok nasıl yaptıralım biz en azından bisey bulsunlar yağ enjekte ediyorlar belirli bölgelerden alıp popoya ve göğüse özel bir doktorda gördüm onu mesela göğüs için devlette uygulasalar çok güzel olur ya da benim banka soymam lazım galiba artık 😂 (şaka amaçlıdır)
Cevap sahibi+1 yılyağ aktarımı da mı pahalı, şaka olduğu belliydi yaa :DD, biraz geç dönüyorum :(( diğer sorulardaki görüşler bitince baştan turluyorum gene, biraz zaman alıyor
Soran+1 yılŞaka derken nasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılbanka kısmında şaka olduğunu dedin ya :D bayaa belliydi zaten diye dedim, şu parantezde belirttiğin kısım
Soran+1 yılHe anladım tamam pardon
Cevap sahibi+1 yılpardonluk bi durum yok ki :) çocuk kısmını denediniz mi peki
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
+1 yılBunu dile getiren masrafını düşünmez Gerekeni yapar
10 Yorumla
+1 yılYaşın kaç? Boy ve kg? Kaç bedenler? Çocuk var mı? Eşinin penisinide sen kısa bul ve aynı duyguyu yaşat ki ona seni anlayabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 21 boyum 1.50 kilom 55 ila 60 arası beden de 38 çocuk yok ve 1.5 senelik evliyiz anlamadım niye böyle eşim 🙁
Soran+1 yılBu arada çocuk yok sırf bana alışmadı diye istemiyorum aslında çocuk o da olursa bu sefer vücudumu da beğenmez 😐
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖrümcek korktun mu diyen kız vardı ya o sanki bir krem reklamı yaptı krem popo büyütüyordu bide göğüs için olanı vardı sanki bir araştır
210 Yorumla
Soran+1 yılOnların hepsi yalan 100 tl ye aldım denedim 1 ay yok olmadı lavanta yağı dedi burdan bi kız arkadaşı estetisyenmis yine olmadı napsam olmuyor canım çok sıkılıyor bu duruma
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok o zaman
Cevap sahibi+1 yılBenimki de 18 yaşında çok büyük keşke biraz küçükse
Soran+1 yılBana ver sen bende sana vereyim 2 dk sonra geri alirsin eminim 😂 buyuj olsun fazla göz çıkarmaz bence
Cevap sahibi+1 yılTamam seninki de iyi değil ama büyük olması da kötü çok kötü duruyor senden önde gidiyor sarkıyo falan
Soran+1 yılGitsin valla memiş olsun da hepsine raziyim inan ki pskolejikmen çok etkiliyor insanı hele de evliysen
Cevap sahibi+1 yılKocanla konuşmalısın senin yapman gereken bir şey yok bunu bildiği halde sıkıyorsa seni sende onun kusurunu bul
Soran+1 yılYa ben Allahım yarattığına küsur bulmam kusuru olsa da demem zaten bunu ona da söyledim sen bana diyosun ama senin kusurun olsa ben asla yüzüne vurmam dedim cunki karakter meselesi biraz da ben o denli biri değilim esim de zamanla anlar bunu şu an genç bilemiyor bişeyleri işte
Cevap sahibi+1 yılYeni mi evlisin sen ama sen demezsen o kendini kusursuz sanar daha çok üsteler
Soran+1 yılYa ne bileyim kalbini kırmak istemiyorum 1.5 senelik evliyiz 2 sene olcak
+1 yılBunu bir eksiklik olarak görmesi ve bunu ifade etmesi eşinin ayıbıdır bana göre...
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama ben çok seviyorum eşimi bana daha çok bağlansın istiyorum olmayan memeler giriyor araya
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. biraz kilo almaya calıs istersen cunku meme sonucta yagdır belki ise yarar
01 Yorumla
Soran+1 yılAlabileceğim kadar aldım ama yine yoklar sadece benim avcunu dolduruyor
+1 yılÇözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum once kadinligini on planda tutman ve yerine koyman gerek
09 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok cok-da güzel giyiniyorum giyinince çok çekici oluyorum ama meme olmayınca boş kapalı da biriyim esimleyken hep çekici giyiniyorum
- +1 yıl
Peki alakasız buluyorsanız siz bilirsiniz ben yardımcı olmaya çalışıyordum
Soran+1 yılAlakasız dediğim güzel de giysem çekici de olsam kadınlığını da kullansam gözünde sadece meme olmalı kusura bakmayın kötü birşey demedim
- +1 yıl
Bende çözüm derken ondan bahsetmiştim ben özür dilerim kırdıysam
Soran+1 yılPeki çözüm ne olabilir sadece meme istiyor 🙁
- +1 yıl
Bir çok var yazarsanız ifade edeyim hanımefendi
Soran+1 yılTabi buyrun fikir alış verişi de önemli
- +1 yıl
Ulaşınız mümkünse
Soran+1 yılBurdan yazarsanız sevinirim özelden kimseye yazmıyorum
8-10 bin lira ayarlasın madem öyle, meme büyütme ameliyatı ol. Çekip uzatacak halin yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl8.10 bin olsa daha ne 20 binden başlıyor bi kaç yere sordum ben doğal yönden denedim yine yok
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. ne kadar anlayıişsız bir eş. madem küçük buluyor versin parasını yat bıçak altına
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük sarkmaz işte de. Bulmuş bunuyor.
057 Yorumla
Soran+1 yılAma göğüs çekicilik yaratıyor bi erkekde
Cevap sahibi+1 yılKüçüküğü daha çekici. Ne kadar öpebilirse ve avucuna alabilirse o kadar iyi. Diğer türlü sarkık memeyi kim sevsin? Zevksizdir o, net!
Soran+1 yılVallahi kocaman da olsa raziyim ben okadar kendimi kötü hissediyorum 😐
Cevap sahibi+1 yılHiç kötü hissetme. Çok istiyorsa estetik yaptırsın. Evlenirken kör müymüş?
Soran+1 yılYa işte o zamanlar nisanlisin ve heyecan var hani bişeyleri göremiyorum ve evleniyorsun küçücük memeli sürekli de kızları görüyor malum bilirsiniz heryerde varlar sosyal medya bunlarla dolu haliyle soğuyor
Cevap sahibi+1 yılSoğumasın bi zahmet. Biz hiç bulamıyoruz :)
Soran+1 yılRabbim güzel insanlarla karşılaştırsın eşimi çok seviyorum ama işte sadece sorun meme
Cevap sahibi+1 yılAmin. Dert etme
Soran+1 yılAh ah gelde bana sor dert edilmez mı hiç 2. Senemiz olcak daha 4.5 ay sonra
Cevap sahibi+1 yılGerçekten anlamıyorum yaa.
Bende de tam yersi var. Küçük göğüs ve kalça hoşuma gidiyor
Soran+1 yılÖnemli olan olduğu gibi sevmek değil mi sonuçta herkezi Allah yaratıyor eşimin kusur olsa asla yüzüne vurmam vücudum da çok güzeldir aslında sadece meme eksik kalça tenim vs Allaha şükür güzel iyi ne giysem yakışıyor yüzüm de çok güzel
Cevap sahibi+1 yılGiy jartiyeri ve destekli sütyeni.
Yetmeli ona bunlar.
Soran+1 yılKendisi aldı bana gecelik jartiyer falan ama jartiyerin südyen o sadece bezden oluşuyor giyyorsun dum düz bisey adamın da hoşuna gitmiyor tabi
Cevap sahibi+1 yılGitnez mi ya... vücut çorabını da sen al giy
Soran+1 yılVücut çoraplarla baktin mı sen hep göğüslü kadınlar var al giy bunu diyosun giysem yine dün düz bir beden eşim soğumasa bile ben soğurum kendimden
Cevap sahibi+1 yılTransparan çekici yapıyo ya
Soran+1 yılNasıl ki O örnek atarmisin buraya
Cevap sahibi+1 yılBuraya lik atarsam cidden olmaz tkp et.
Soran+1 yılLink değil foto at az edepli olanlardan co açık olmasın ne tarz demek istediğini görürüm en azından özelden yazıp takip yapmıyorum yapsam etsem zaten açık sorardım
Soran+1 yılAyrıca senin de gizli takip olmuyor hemde gerek yok niye kimliğimi açık edeyim ki
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin, sen isredin öneriyi ama onun kapalısı yok ki...
Soran+1 yılAdi neydi ben bakayım trendyolda çok var ki onlardan
Cevap sahibi+1 yılVücut çorabı.
Soran+1 yılTamam sağol teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Soran+1 yılBaktım şimdi çok güzeller vücut çorapları mankenlerde küçük memeli yok muhtemelen bana olmaz onlar seksi çekici yapan da göğüsler ve kalçalar zaten Bende de eksik olan belli 🙁
Cevap sahibi+1 yılOrada mükemmel şeyler var. Mayo gibi kadife filan...
Soran+1 yılEvet çok güzeller ama unuttuğun birşey var ordakiler de çekici gösteren memisler👍
Cevap sahibi+1 yılSen kompleksini yen bence :)
Soran+1 yılNasıl yani nasıl yenebilirim ki onlar benden kat kat güzel çekici 😐
Cevap sahibi+1 yılAyna karşısında kendini izle...
Soran+1 yılEe ne olacak yani izleyince ne giyisisi var ki önemli olan eşimi görüşsüz de sevdirebilmek
Cevap sahibi+1 yılKendine güvwnerek çık karşısına. Göğüslerin etkilenince uçları belirginleşmez mi?
Soran+1 yılYani önemli olan eşime kendimi görüşsüz de begendirebilmek klavyeden yanlış yazmışım aynada kendime bakmakla ne alakası var
Soran+1 yılYa inanirmisiniz gogussuz hiçbirşey olmuyor bi çekicilik olmuyor eyvalla heryeri iyi hoş ama göğüs de yok işte giydiğin yakışmıyor mesela güzel giyiyorum eşime yok yakışmıyo yaa kafayı yiycem bazen diyorum bi hayırsever gelse de yaptıysa goguslerimi 😂
Cevap sahibi+1 yılEmip büyüt de :)
Soran+1 yılYararı yok malesef onlar batıl inanç yok evlenince buyur yok erkek eli değince buyur vs uzar gider yalan hep
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ancak bu kadar yardım edrbildim.
Umarım sen gibi küçük göğüslü ve düşünceli bşrisini bulabilirim :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımların için bi kaçını deneyeceğim inşallah Rabbim sana da hayırlı eş nasip etsin "buyuk memeli olsun" sonra beğenmiyorlar 😂
Cevap sahibi+1 yılHayııırrr!
Küçük... :)
Soran+1 yılSende beğenmezsin o suanlik cazip geliyor tüm erkekler böyle zaten büyük meme büyük kalça bakacaklarsa anlamıyorum vallahi
Cevap sahibi+1 yılKendimi bildim bileli küçük seviyorum :)
Soran+1 yılBence var en güzeli olduğu gibi sevmek benden sana tavsiye bu vücut göğüsler yakışıklılık hepsi bir gün gidecek yaslanicaz ama yanınızda her ne olursa olsun duran bir eş seçin derim senin de kalbin temiz birine benziyor Allah bilir artık gerisini hakkında hayırlısı neyse o olsun derim ben ve ayrıca işi sapıklığa dökmedin sağol bu arada sırf şu soruyu sordum diye dakiğimiz eksikti o da oldu yorumlardan 👎
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Temennilerin için ben teşekkür ederim.
İnsanız, her şeyi sorabiliriz :)
Soran+1 yılSagolun soruyoruz ama burdaki sapiklarla çıkışamıyoruz malesef adabinda konusan insan nadir var
Cevap sahibi+1 yılHaklısın. Her şeyi farklı yormaya gerek yok :)
Soran+1 yılAynen oyle sadece soru soruyoruz ayip bisey yaptigimiz yok burds cikip koca aradigimiz yok anlamiyorum insanlari sapik bol ulkemizde malesef bura bilgi alisverisi yapilan bir yer sonuçta kötü anlamda sormuyoruz ki 👍
Cevap sahibi+1 yılSoruya bildiğin kadarıyla cevap verirsin. Zaten yazan kişi niyetini hemen belli eder. Ama sorudan bir şey çıkarmak saçma...
Soran+1 yılÇok haklısınız ben sorumu edebimle soruyorum böyle soru sordum diye edepsiz bir insan değilim ki Ben çok çekingen de bir insanım aslında ama sormak istedim artık belki yararı olur diye
Cevap sahibi+1 yılKendall Jennar diye bir kadın var baksana göğüs yok denecek kadar ama transparan giyince ben bile etkilendim :)
Soran+1 yılAma senin zaafin zaten kucuk meme esiminki koca meme ne varsa iki et parcasi puhh
Cevap sahibi+1 yılBence de akılsız seninkisi ya :)
Soran+1 yılBaktım da bence çok fa küçük değil benimkiler minicik 1.50 bir kızım mesela avcım küçük onu dolduruyor anca 🙁
Cevap sahibi+1 yılMinyon candır :)
Soran+1 yılAynen öyle ben sevmiyorum uzun kız 1.60 dan uzun kız itici bence enim görüşüm
Cevap sahibi+1 yıl176 boyum benim. Ben de 165 i geçmesin isterim
Soran+1 yılHerkezin görüşü farklı 😁
+1 yılGitsin başkasıyla evlensin o zaman
024 Yorumla
Soran+1 yılYook hayır seviyorum eşimi o da seviyor ama her tarafda açık saçık memeli kızlar var şeytan işte giriyor aklına benim göğüslerini beğenmiyor
- +1 yıl
Seninkiler de güzeldir de kıymetini bilmiyor demek ki
Soran+1 yılAllah yaratmış sonuçta güzel herkesinki güzel bence kıymet bilene
Soran+1 yılBende yok sonuçta eşim meme çok seviyor biliyorum tabu eşimin de sucu var Yok değil ama seviyorum napayım yani ben bile canım kalıyor ne güzel memeleri var bende niye yok diye iyce takıntı oldu bende göğüslerim de olsa 10 numara olucam her zaman Allahima dua ediyorum memelerim büyüsün diye neler neler yaptım banamisin demiyor
- +1 yıl
Kaç numara seninkiler?
Soran+1 yılEn düşük neyse o dur bence cunki kapalı biri olduğum için kıyafetm kötü durmasın diye en büyük desteklileri giyiyorum
- +1 yıl
Güzeldir seninkiler de bence. Küçük göğüsün de çekiciliği var Çünkü.
Soran+1 yılEşime göre yok büyük az sarkık öyle barbie bebekler gibi balona benzemiycek öyle bisi istiyor ama küçük işte napalim
- +1 yıl
Valla senin kıymetini bilmiyor esin. Eminim çok seksidir vücudun
Soran+1 yılSadece soru soruyorum yardım istiyorum fazlasi olmazsa sevinirim hemen sağlığa bağlamayın lütfen güzelse eşime güzel vücudum vücudumu seviyor güzel buluyor sadece meme olmadığı için yarim herşey
- +1 yıl
Kalça var mı?
Soran+1 yılYaw ya var ya yok napican da Allah Allah sanki namussuzluk yapıyoruz dolusuyor abazalar soru soruyoruz sadece atlamayın herşeye aşağınızla yorum yapın oky
- +1 yıl
Ne kızıyorsun ya soru soruyoruz işte
Soran+1 yılKırılmayacak gibi mı sanki burda sana ölçülerimi mı vereyim yani sora yürümeye başlıyorlar burda böyle bi soru sordum diye ben kötü biri değilim eşimden başkasına da bakacak değilim iki yüz versem burda çok var o kişilerden 😉
- +1 yıl
Merak ettim ya ne var :)
Soran+1 yılNeyse ne var anlamadim
- +1 yıl
Birlikte olma eşinle madem biraz özlesin seni
Soran+1 yılÖzlemez ki hiç
- +1 yıl
Ama sen de biraz kadınlığını kullan cekici ol özlet kendini
Soran+1 yılÖzlemez ozlemez tanıyorum kocamı beni özler amenna ama birlikte olmayı asla ozlemez mesela çok el kol şakası yapar ben sevmem izin vermediğim zaman bisey mı oldu niye trio yapiyosun diyor hani var ya bisey göster ama elletme eşim de öyle dokunur falan ama ötesi yok 😐
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz?
Soran+1 yıl2 olcak inşallah 4.5 ay var
- +1 yıl
Boy kilo kaç?
Soran+1 yılBoy 1.50 kilo 55 ila 60 arası gidip geliyor evlenmeden önce 45 kiloydum göğüsler büyüsün diye kilo aldım tabi eşim de biraz kilolu sarılınca falan cılız durmayın diye Ama şimdi veremiyorum kilooo
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden böyle biriyle evlendin
23 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken sorun olmuyordu ki
Cevap sahibi+1 yılevlendikten sonra gerçek yüzünü göstermiş işte
Soran+1 yılYok sadece küçük heryerde koca koca memeli kızlar atıyor elini bende yok
+1 yılinek alsın kendine
30 YorumlaDestekli sütyen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026