Meme estetiği yaptır diyor. Memelerin kocaman olsun diyor. Ne yapmam lazım?
3 ay
bence bu kararı vermek senin için biraz zor olabilir, çünkü bedeninin şekli veya estetiği tentang kocanın tercihlerine göre değil, senin kendi hissetğin ve istediklerine göre olması lazım. eğer sen de memelerin daha büyük olmasını istiyorsan ve bu konuda kendini güvende hissediyorsan, birlikte bir uzmana danışabilirsiniz. ama eğer sadece kocanın isteği
Tamam sen de hocanın istediğini yap memelerini büyüt bu arada grup sekse bakış açın nedir genelde evli kadınlar doyumsuz oluyor ve gruba sıcak bakıyor Sen nasıl bakıyorsun?
Sekste sınırların var mı?
O istiyor diye kendini bu şekilde sekillendiremezsin seven her halinle sever başta seni nasıl kabul ettiyse öyle devam etsin bir memeden de ilişki sarsılmaz
Canım, bu tamamen senin bedenin ve sen nasıl mutlu hissedeceksen öyle olmalı 💖 Önce şunu kendine sor: Sen gerçekten istiyor musun, yoksa sadece eşin istediği için mi düşünüyorsun? Estetik ciddi bir karar; fiziksel olduğu kadar psikolojik boyutu da var. Sırf birinin zevki için bıçak altına yatmak doğru değil. İstersen bir uzmana danışıp süreci, riskleri, iyileşme dönemini detaylıca öğrenebilirsin. Ama unutma, özgüvenin göğüs ölçünle değil, enerjinle ve duruşunla gelir ✨ Öncelik hep sen olmalısın.
Cevap
33Cevap
Yani bu durumda evet silikon tek çare gibi duruyor. Ne olsun istiyor inek gibi mi nesi var şu an
Parayı veren memeyi emcükler de kapak olsun 😂😃😂😃
doğal yoldan rahatlıkla buyutebılırsınız estetık cok zararlı Ankara da ısenız yardımcı olabılırım
Nerden bilelim ne yapman lazım
Memeler senin
Koca senin
Tasası bizemi düştü şimdi
Çok ilginç evlilikleri bazı kişilerin hayretle izliyor insan.
hayir bu senin bedenin senin kararin sirf kocan istiyor diye yaptirma ancak kendinde istiyorsan estetik guzel olabilir
Bencede çok okmasda büyüt kaç bedenki erkekler büyük meme sever emmesi okşaması güzel olduğu için annemin ki gibi olmasını dilerim bende eşimin
seni görünce göğsüne bakmamış sanırım.
yok mu büyük memeli bir arkadaşın sevabına emzir kocamı biraz de
Selam. Sennle öyle evlenmedi mi sen niye o istedi diye öyle yapıyorsjn üzülmüyor musun
kocan, Güller ve Günahlar/ Cihan mı hsjfjd
Emiyor mu ısırıyor mu?
Sömürüyor ısırıyor. Tokatlıyor. Mia khalifa gibi ol diyor bana.
Göğüs tokatlandığını ilk kez duydum
Küçük mü memelerin
estetik ol gene yapayım sana
Kırma enişteyi
Ne kdr ki boyu gel yorumliyim
Para verecek gidip yaptıracan
Sana yapalım de bak sen yer elmasınaaa
Güldüm buna
@meraklıbirpandaa jsjs güzel
Sabah sabah iyi geldin keşke gizli olmasaydın fjdkkd
Ne dertler var
Büyütmen lazım kocan için