Özellikle kadınların bu konuda fikrini alabilir miyim?
Siz eşinize karşı nasıl olursunuz
Siz eşinize karşı nasıl olursunuz
Eşler birbirlerine sevgili. ve saygılı olmalı sadık olmalı... bunun teferruatı çok ama günümüzde herkes bunlardan bi haber... herkes kendi doğrularını yaşıyor herkes en kıymetli kendini görüyor herkeste bir vazgeçilmez havası herkeste bir ilişkide alfa olma merakı var...
Yok ben anladım üstünde biraz düşünebilme yerini kullansan idrak edebilirsin.. genel olarak anlatmaya çalıştım en genel noktaya değinmek istedim.. zira sorduğun şeyin üzerine cilt cilt kitaplar yazılmış tam manasıyla burda anlatmak mümkün değil.. şimdi tek bi madde üstünde bile bir dünya aciklama gereken bir konu anlayamayanlar çıkıp yanlış yorumlayabiliyor çünkü... eşlerin birbirine dememin sebebi en genel. tabirlerde birbirlerine sorumlu oldukları şeyleri kastetmemden.. yoksa senin dediğine girersek bunun eşlerin birbirleriyle konuşması, yemesi içmesi, cinsel hayatları, ev içindeki rolleri ve görevlerinin İslam açısından uzun uzun kuralları vardır.. bende anlarsın ümidiyle uzunca açıkladım umarım bu kez anlamışsındır ne demek istediğimi.
Cevap
3Cevap
Yeter ha şöyle olmalı kadın böyle olmalı kadın iki eş biriyle nasıl anlaşıyorsa öyle olmalı
valla ben bu zamana kadar kız arkadaşlarımı hep özgür olması için çabaladım ettim,
kapalı olmasını bile istemedim.
ama artık böyle kendini kocasının kölesi olarak gören hazır ne dersen yapan tiplerden biriyle sevgili olmayı düşünüyorum.
ya yemek yapıyorum sevgilime
erkek kız karışık bulusuyorlar saygı duyuyorum konusuyorum nasıl geçti günün diye
sürekli tatlı dille konusuyorum kırmamak için uğrasıyorum sürekli alttan alıyorum
giyinişine karışmıyorum.
lan kelimesi bile kullanmıyorum
bana emri vaki konusuyor, sözümü kesiyor dinlemiyor hayırdır ben neyim ya
İslama göre diyosun sonra da kadınların fikri diyosun? Hangisini merak ediyosun? İslama göre olanı kuranda yazıyo zaten
Daha önce de sordunuz bunu uzun uzun anlattım. Bu kez yazamayacağım.
köle yat derse yatmalı kalk derse kalkmalı nefes alma dese ölmeli
islam değil de, kadınlar da erkekler de birbirine karşı saygılı olmalı.
kocası ne derse yapmalıdır ona köle olmalıdır yoksa melekler ona lanet eder
Eşit olmalı her konuda
Saygılı durust ahlaklı sadık
köle falan
Nasıl nasıl olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?