Evlilik teklifi zorunlu mu? Romantik bir teklif olmazsa nikah kabul olmuyor mu?
Şu evlilikte beni en zorlayan, hatta anlamadığım bir şey de varsa o da evlilik teklifidir..
Her şey hazırlanır, aileler tanışır, nikah tarihi bile bellidir ama illa o teklif olacak yani.. Hem de sıradan da olmayacak.. Minareden filan atlamalı.. Dümdüz "Evlenek mi?" olmuyor heralde.. #Vesselam
Evlilik teklifi zorunlu mu? Romantik bir teklif olmazsa nikah kabul olmuyor mu?
Ben evlenme teklifi beklemiyorum.. Zaten görücü usulü evlilik düşünüyorum görüşme kararı alınmış yuzukler takılmış evlilik yolunda ilerliyoruz iki ailede hazırlık yapıyor adam önüme çöküp benimle evlenir misin dese bu kişiyle bir yola girip girmemeyi tekrar düşünürüm arkadaşım seninle evlilik düşünmezsem niye senle görüseyim😒 çok saçma bir durum olur..
İlla romantik olmasına gerek yok. Evlilik teklifinde diz çökmeye de gerek yok. Dini bir engeli de yok. Bence olmalı. Benimle evlenir misin demek zor olmasa gerek.
Yani. Mesela görüşürken olabilir ya da nişanlılık dönemi tanıma dönemi o arada tamam işte bu diyebiliyorsan o zaman olabilir. Ama nikaha beş kala değil :D
hiçbir mantığı yok benim için. su altında veya gökyüzünde, kendine güveni olmayanların başvurduğu bir şey mi? yoksa bizi sürklase eden modernizmin bir vebası mı? yoksa kadınların ince ruhunu doyurmak için mi? her halukarda gereksiz.