Kadınlar farklı aşılanmış çünkü topluma. Kadın ulaşabilecek bir hedef gibi düşünülüyor skor olarak görülüyor. Ben şu kadar kadınla birlikte oldum demek bile skor sayılıyor.. Bunun sebebi de kadınların erkeklere koyduğu mesafe. O mesafeyi aşanlar 1-0 yaptım diyor, sonra 2. Skoru elde etmeye çalışıyor mantık mentalite sadece skor. Yoksa o kadında olan diğer kadında da var fark yok arasında sadece erkekler hırçınlaştırılmış. Eğer kadınlar erkeklerle mesafe koymuş olmasa erkekler peşlerinden koşmaz zaten. Saplantı var erkeklerde yani ulaşamadığı her kadına sahip olma içgüdü ile hareket ediyorlar.
Öyle ama 😐 mesela erkekler niye taciz etme gereksinimi duyuyor tacizden ne anlıyor? Anladığı birşey yok sadece kafa olarak kadına sahip olma hırsıyla yetişmiş dokunarak birşeyleri aşmayı çalışıyorlar
Bizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
Keşke erkekler çapkın olmasa ve keşke hanımefendiler sadık erkekleri sıkıcı bulup çapkınları sevmese... Ama herkesin kendi hayatı kendi kararı herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun. 😊 Ben yalnız ve huzurlu yaşayayım herkes de kalbine göre bir sevdicek bulsun. 😊
Şimdi kimse kimsenin namusuna göz dikmiyor. Eğer bir şey varsa bu iki kişinin tamamen özgür iradeleriyle oluyor. Yetiyor yetmiyor konusuysa çok basit o kadın erkeğe yetiyor mu acaba? Onun için gözü dışarda olabilir mi?
bunu neden genelleme gibi söyleyippp birilerini görerek herkesi dahil ediyorsunuzz ben sevgilimin ilkiyim bana o kadar sadakatli ki kimseye bakmıyor bilee her erkek değil bahsettiğiniz toxic erkeklerr hem kadınlar da aldatıyor kadınlar da tek erkekle yetinemiyorr cinsiyetçiliği bıraksak mıı
Yok genelde herkes tek kadınla yetinir. Çok az istisna olabilir, onlara bakıp tüm erkekleri suçlamak doğru olmaz ki. Yetinmeyeler sormak lazım. Arkadaşlık ayrı milletin namusuna göz dikmek ayrı. Allah muhafaza. 😎
Bana Tek Sevgili Yeter 2. Ye Gerek Yok İşim Olmaz Ama Sevgilim Yok Ki Benim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben de buna tilt oluyorum. biz bir kadın bulamıyoz millet harem kuruyor. saçmalığa bak mk sonra bizim gibi gerçekten sevecek insanların yolu kapanıyor.
Bu konuda sorunun cevabi su siz bayanlar erkeklerinize yeterince sevgi saygi ve kendinizde yapmaniz gerekenleri yaparsaniz esler gözü disari gitmez sonuc su hersey sizin elinizde bayanlar...
Birincisi bu global bir durum. TV, İnternet, dizi, film vs. her yerde bu tür anlayışların insanlara sunulduğunu görürsün. Kadın metalaştırılır, sonra da üzerine bir güzel "kadınlar dğerlidir" sosuyla ikilem yaratılır. Hatta güçlü kadın imajı ile kadın da erkeği aldatan ve intikam alan biri haline dönüşür ve erkek-kadın arasındaki bu algı ile sürekli oynanır. Yani öyle baş etmek kolay iş değil. Bireyin kendini yetiştirmesi ve değerler bütünü oluşturması gerek en başta. Bu da aileden başlar, eğitimle devam eder. Bir ahlaki ve etik değerler bütünü oluşturulur ve böylece kişi kendini eğriyi ve doğruyu ayırt eden bir mekanizmayla koruyabilir. Yoksa gidişata bakınca kadın da erkek de kendi tarafına istediği gibi yontan işine geldiği gibi konuşan bireylere dönüşür ve hatta bumu "özgürlük" kılıfına sokuverir ki ruhunu da bedenini de tatmin etsin. Özetle çıkış yolu bireyin kendisinden başlar diye düşünüyorum...