Hayır çünkü gizli saklım yok ayrıca sık mesaj alan birisi de değilim. Bu yüzden muhtemelen 0 mesaj ile tüm gün telefonum kendisinde kalır. Benim açımdan sorun yok 😄
Birşey olmazda annem arasa kendisi açmak zorunda kalır ve bu durumu açıklamak zorunda kalırız onun haricinde çekindiğim hiçbir şey yok, ki annem haricinde kimsenin telefonunu açmak mecburiyetinde değilim ama annemi 1 saat ektimmi direk soluğu karakolda alır bu huyu çok pistir.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
30
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Günün en iyi sorusu👍😂 Sevgilimle telefonları takas edersem hapı yuttuk değil sı*çtık derim hap ne kelime😂😂 ama şöyle bi durum var aldattığım veya konuştuğum birileri olduğu için değil böyle bişeyi karakterime sığdıramam zaten sadece kızlarla olan whatsapp grubuna girerse faciaaa😂😂😂 düşünsene gecenin bi yarısı kızlara yeni aldığım südyeni atmışım kızlar nasıl demişim aslında amacım kızların beğendiğini öğrenmek değil sadece sevgilim de beğenir mi sizce anlamında sormuşum ama bunu o görse kanıtlayamam olayı😂😂 örnek verdim yani kız grubu faciadır😂 bütün dedikoduların döndüğü yerdir😂 sevgilim bi görse ne kadar dedikoducu kem gözlü şom ağızlı olduğumu öğrenip ayrılır benden bütün eski sevgililerimin başına bişey getiriyorum ve bunu gruba atıyorum gruba girmese kızlarla en komik konuşmaları ss alıyorum galeriye girmesi bile yeter yani 😂 Allahım sen böyle bişeyi bana ve hiç bir hemcinsime yaşatma bütün kızların benim gibi olduğunu biliyorum🌸😂😂
Hapı yuttuk demem telefonumdan sakladığım bir şey yok ama böyle bir takas beni rahatsız eder. Benim de özel hayatım var sonuçta herkesle ne konuştuğumun kelimesi kelimesine okunması hoş değil. Onunkini de okumak istemem zaten ben sevgilime güveniyorum, özeline de saygı duyuyorum.
Düzgün insanların öyle bir korkusu olacağinı sanmıyorum ama kaşı gözü g.. ö tü başı ayrı oynuyorsa onu bilemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gizli hesaplardan girerim... isim bitince çıkarım... ve geçmişini temizlerim... telefonum ortada şifresiz olur istedigi kadar bakabilir... tedbirli olmak iyidir... kimseyi sıkıntıya koymam gizli bi iliskim varsa da ona da aynısını yapmasını söylerim...
Benim icin sorun olmaz hatta eski sevgilimin telefonunu tamire goturmustum kendi telefonumuda ona vermistim isimiz bitince ben onun telefonuyla ondaki kendi telefonumu arayarak irtibata gecmistim. Ama malesef kiymet biinmedi
Sıkıntı olmaz zaten eşimin sürekli elinde telim şifresini bilir vs bazı şeyler güven işidir , kıskançlıklar elbet olacak sevgiyi taze kılacak ama yormadan yıpratmadan💖
Kesinliklee o kadar saçma sapan mesajlar var ki ayrıca gecenin bi yarısı arayan başka arkadaşlarım zaten onu uyutmaz dedikodular şunlar bunlar resmen felaket benim için...
Yok ya bişi olmaz. Ben o tarz şeyleri ben istediğimde bana ulaşılabilsin veys görebileyim diye ayarladım. Normal zamanda telefonuma sakıncalı hiçbirşey gelmez, hiçbirşey bulunmaz
Yani şimdi ben bir kadın olarak diğer kadın arkadaslarimla çok özel şeyler konuşuyorum kapalı olanlar açık fotoğraf atıyorlar falan boş yere onların günahına girmiş olurum sevgilim görürse.
Çalışıyorum zaten işten var liseden kalma var özek görüşünlesiniz ile var. Yani kendileri ile ilgili özel şeyler atıyorlar kapalı olup saçımın rengi nasıl diye falan en fazla tabi. Görmese daha iyi