Arkadaşlar mesela uzun süre konuştunuz diyelim. Aradan aylar ya da buluşmaya hazır hissettiğiniz zaman gelmiş olsun.
Aradada güzel bir kafa dengilik ve çekim var. Ama buluşma kararı aldınız ve buluştunuz diyelim. Onun engelli olduğunu reel'de öğrenmiş olmanız sizi rahatsız eder miydi?
Aradada güzel bir kafa dengilik ve çekim var. Ama buluşma kararı aldınız ve buluştunuz diyelim. Onun engelli olduğunu reel'de öğrenmiş olmanız sizi rahatsız eder miydi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
eder tabi boyle seyler basta soylenir. yalanci oldugunu dusunurum
Bende yalan söylenmemesi tarafıyım ama bahsettiğimde sanki onları kandıracakmışım gibi düşünülüp anlatmama bile fırsat vermeden engelleniyorum. Sanki o konuşan ben değilim de robot konuşmuş gibi
anlamadim engel durumununun anlatmanla onlari neden kandiracaginj zannediyorlarki. o engel atanlara soylememis olsan bulustugunuzda emin ol yine ayni tepkiyle karsilasirsin o yuzden bastan soylemek en iyisi. bosver engelleyenleri ben de bir kere begenilmedigim icin engel yedim boyle seyleri herkes yasiyor
En iyisi sizinde dediğiniz gibi neyse onu söylemek. Artık inanıp inanmaması veya benim ona yalan söylediğimi düşünüp düşünmemesi ona kalmış. Sonuçta hiçbirşey zorla olmamalı.
bence de en dogrusu
Nasıl bi engel ama başta söylemesi gerekir
Mesela görmeyle ilgili bir engeli olmuş olsa
Söylemesi gerek de görmüyosa nasıl konuşcak sanalda
Özel programlar olmuş olamaz mı mesela bilgisayarda veya telefonda. Gerçi her ikisindede var zaten.
Söylemeli bence kız da sorun etmez zaten sorun edicek bi insansa zaten buluşmana değmez
Ben böyle durumlarda her zaman doğru söylenmesinden yanayım ama anlatmama rağmen yalancı olduğuma yönelik tepki görüp engellendim. Dedim acaba buluştuktan sonra kendisinin bunu bizzat görmesi ya da benim ona bunu kanıtlamam nasıl olurdu diye bir danışmak istedim.
Ama birde şöyle birşey var, ben böyle yaparakta sanki onun benimle ısrarla arkadaş olmasını istiyormuşum gibi bir durum ortaya çıkıyor ve bu seferde işler dahada sarpa sarıyor.
Bence sanalda konusurken laf arasında benim böyle böyle bi engelim var diye bahset. Ne ki engelin
Görme engelim var
Olabilir önce söylersin sorun edicek bi insansa zaten değmez zamanını harcama ona
Haklısın. Bende ona göre karşı tarafa uygun bir dille izah ederim. Birde bu konularda karşı taraf görüşmek istemiyorsa zaten birnevi kurtuluş bahanesi gibi birşeyde olabiliyor.
Ben sorun etmezdim umarım doğru insanı bulursunn
Umarım. Teşekkür ederim fikirlerini benimle paylaştığın için.
Yalancıysa ayrılırım