Kıskançlık hem içten içe insanı kemiren hem de ilişkiye en büyük zararı veren dinamittir. O yüzden gereksiz kıskançlıklara gerek yok. Burada eğleniyoruz. Çok ileriye gidip de beni salak yerine koymadığı müddetçe sorun olmaz. Eğer bu kadarına bile katlanamam diyorsan zaten KS'de olmayacaksın. Ortak karar alıp KS hesabını kapatıp gideceksin. Hem burada ol hem de en ufak yorum da kıskan. Saçma olur. İnsanın sevgilisinin yolda yürümesini kıskanmak gibi bişey olur bu. Ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum demek aslında kendine güvenmemek demektir. Ben başkasına yapıyorum , sana da yapabilirler demektir. Çevreye güvenmesen de sevgiline tam anlamıyla güveneceksin. Güvenmiyorsan da sevgili olmayacaksın. Bazen azcık cız eder insan ama o kadarı ilişkiye renk katar. Hiç duygusuz olmak da umursamamaktır.
Tabi ki kıskanırım. Ne demek yorumlasmak. hele ki erkek milletin kızlardan biraz samimiyet görsün hemen yavsama moduna geçerler. kiz ne kadar kendimi biliyorum dese de yorumlastigi erkeklerden yürüyen de yanlış değerlendiren de olacaktır. delikanli bir adam buna müsaade etmez
Yazdım ya yorumda kadın kendini bilse de delikanlı bir adam hoşlandığı kadına yürüyen erkekleri görmek ister mi? kadın yorunlasmayarak bunun önünü kesebilecekken?
O öyle olmuyor işte canım. kadin benim olduğu için kıskanırım zaten. sana şunu sorayım o zaman kadın benimse neden başkasının yürümesine sebep olacak yorunlasmalarin içine giriyor?
Ya bazen girsen de girmesen de o yorumlara, yürüyorlar sonuçta. Misal normal bi soru sordum geçen, adam yorum atmış soruyla alakası yok. Bi soru daha, böyle birşey yüzünden Aşkından vazgeçer misin?
Bak dediğin şey çok farklı ama adam soruyla alakasiz yürümek için yorum atmış. biz yorumlasmaktan bahsediyoruz. yani sen yazarsın o yazar sen yazarsın o yazar. sonunda elbet o erkek gevşer. bur erkek de sevdiği kadını böyle bir yorumlasma içinde görmek istemez. birisi sana durup dururken yürüyorsa zaten ona yapacak birnsey yok ama benim sevdiğim yorumlasarak buna meydana veriyorsa kimse kusura bakmasın
yorum değil ki mesele onu anlatmaya çalışıyorum. yorumlaşmalar sonrası erkeklerin %98i gevşer. sulanır. yürür. bir erkek de bunu istemez diyorum. he durup dururken birisi yürüyerek bir yorum atar ona zaten bir şey denmez. hoşlandığım kişiye bunun hesabını soramam çünkü o bir şey dememiş karşıdaki yapmıştır ama kendisi yorumlaşıp buna meydan veremez. soruna gelince evet hayatımdaysa elbetteki hayatıma karışabilir. zaten hayatıma almışsam hayatımın her zerresinde olması gerekir. bir ayağım içeride olsun ama ben dışarıda kalayım mantığıdır bana karışamazsın kafası.
yorumlaşmanın kısıtlama olduğunu ilk defa duydum :D ve eğer dediğin gibi kıskançsan yürüdüklerini gördüğün zaman kısıtlardın. ne yani kıskanıp köşenemi çekileceksin :D. Neyse eğer hayatına bir gün gerçekten kıskanç bir erkek girerse kıymetini bil. benden sana dost tavsiyesi. çünkü çok güzel severiz.
Aslında hiç kinci değildimdir ama hak etmediğim davranışlarla karşılaşınca buna itiyorlar beni. Haddinden fazla sabırlıyımdır, sabrımın taşmasından gerçekten korkuyorum.