AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
İki ucu b. klu deynek bu işler..
Ama sende kendinle çelişiyorsun bence biraz psikoloğa git
Celistigimi sanmıyorum
Halam geliyo aklıma senin bu sorunu okuduğumda.. o da 38 yaşında dul.. bu kadar kendini daraltmamalısın bence..
Kendimi daraltmiyorum sosyal biriyimdir yalnızca erkeklerle temas konusunda samimiyetin yoktur
Evliliğinde garantisi yok
Flörtünün başka aşklara yelken açmamasının da bi garantisi yok..
Yani hiçbir şeyin garantisi yok ki?
Ben burdan sana her tanıştığınla flörtünle cinsellik yap demiyorum ama bi çiźgin olmalı bence ya da sen bilirsin
İnançların doğrultusunda doğru olanı yapıyorsun. Yapmaya da devam et
Teşekkür ederimm
Bu dönemde bakir erkek biraz zor ya ama nadirde olsa biryerlerden cikar umarim hakkinda hayrlisi
Evet :(
Çıkanlar da bana göre değiller
Teşekkürler
Olmasin acele etme bilirsin bu isler aceleye gelmez hem bakisina bakalim
Doğru
Çok saol
İstememekte haklısın ama bu dönemde bunuda bulmak çok zor olan varsa bile sen beğenmeyebilirsin
Evet ya öyle olanları da ben beğenmiyorum isinamiyorum
O zaman sen gözünü kapatıp gireceksin bi yola yapacak bişi yok
Pekala
Bunu bizde istiyoruz ve hala bekliyoruz temiz kalarak olur inşallah bir gün
Benimde istediğim bu sevgili olmadan flört olmadan evlenmek bende geçmişinde bir şeyler yaşamamış birini bulabilir miyim bilmiyorum
Hiç sevgilin olmadı yani seninde?
Hayır olmadı olmasını da istemiyorum ben kendimi eşime saklıyorum dini olarak hassasiyetim var bu uygulamayı da kullanmak istemiyorum mesela ma bilgi almak için sorular soruyorum.
Ben de aynı şekilde soru sormak için açtım burayı. Umarım bulabiliriz kendimize yakışan birisini
İnşâAllah. Ben aslında düşünmüyorum böyle şeylerden evliliği ama istiyorum çünkü zor bir şey hayalimdeki gibi bir eş ve evlilik olması önemli ama çok zor bir şeyi yanlış olursa baya üzülürüm.
Evet. Hiçbir evlilik tastamam olmuyor ama zararın ne kadar insan kaclsa kar
Ya olabilir evliliği zorlaştırmamak ve evlenen kişileri ailenin önemsemesi lazım mesela ben eşimin resminin internette vs. olmasını istemiyorum. Bizim aile işte bu durumda hastalığa doğru gidiyor ha bire resim atma işi ki nikahım olsa kuzen vs. çok sıkıntı bu da başka bir sorun benim için sosyal medyaya resim atmaktan benim ne özelim kalacak? bunun önüne nasıl geçebileceğimi de bilmiyorum.
Ben tam olarak anlayamadım biraz daha açabilir misin resim. mevzusunu
Ben kıskancım baya eşimin resminin sosyal medyada olmasını istemem konu bu mesela nikahla ilgili resim. Bizim ailede sosyal medyaya bir şey koyma hastalığı mı desem bilemiyorum ama. Ben resim koymuyorum ve taraftarı da değilim. Ailemden birisi mesela resim çekileceğiz eşimle bunu alıp mesela instsgrama koyacak oğlum evlendi falan diye eşimi gören bir sürü kişi olacak eşimin resmi oraya düşecek belki biri alıp bir şeyler yapacak. Maşallah falan yazanlar da var ama acaba onlara ne kadar güvenmeliyiz? Sonra örneğin babamın arkadaşı bu resmi gördüm bak şunun evlenmiş şu kızla diye gösterdi birine o gösterdiği kişi belki kötü bir gözle bakacak. Resim internete düştü mü sil tuşuna bakmakla gitmez veri tabanına kayıt edilir ve ayrıca o resimi birisi alıp bir şeylerde kullanabilir. Evlenmek istemememin bir sebebi bu.
Vay canına benden daha detay düşünen insanlar da varmış.
Foto konusunda ben de katılıyorum çok fazla hoşlanmam paylsmakyan falan
Evlenince de uzak durmasını isteyecek misin evlendiğin kişinin? :)
Ne alaka ki
O karamsarlığa bende düşüyorum 😪 inşallah gerçekten istemediği için kendini koruyan birileri çıkar karşımıza
Ben koruyom kendimi noolcak bakalim
İnşallah iyi şeyler olur
Amin ama sanmiyorum
öyle insanlar var korkmayın
Denk gelir mi korkusu var birde şu var yapmaya fırsat bulamayan ama gönlü pis insanlar var ayırt etmek zor
gelir gelir dua et :)
İnşallah teşekkür ederim
Biz senle resmen aynıyız bende 22 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Bu dönemdeki erkeklerde birşeyler yaşamadan ciddi düşünmüyolar sanırım evde kalcaz.
Sukurkendim gibi biriyle karşılaştım ya şaşkınım şu an. Evet ya evde kalacağız ya da kendimiz. disindaki birisiyle beraber olacağız ilerde :(
İstegim tam olarak şu biriyle konuşup bi süre zaman geçirip edip tanışmak istiyorum eğer kafamız uyuyo anlaşıyosak ciddi adım atalım . Bu evrelerde asla cinsellik olmasın. Bu kadar yani bunun neresi anormal anlamıyorum birine söyleyince mümkün değil falan diyolar ama bilmiyorum ya
Offff tam benim düşüncem. Her türlü eğlenceyi de severim aslında öyle katı birisi değilimdir gülerim. eglenirim gezerim tozarim falan. Bağnaz birisi olduğumu da düşünmüyorum. Bu konudaki düşüncelerini bağnazlık olarak gormezdek tabi ve bence değil. Ciddi olabileceğimi düşündüğüm ve bana teklifte bulunan birisine bunu dediğimde sanki çok büyük sorumluluğun altına giriyorlarmis gibi oluyorlar.
Görücü usulü tam bize. gore galiba ama anneler devreye giriyorknda da hiç sevdiğim. durum değil
Bende sizin erkek halinizim 😂
Ne olcak halimizi bilmiyorum. Benim annem devreye falan girmez bu konuda o benim bulmamdan yanada olmuyo
Yaşın daha genç kafanı bunlara ypracağına kendini geliştirmeye yor evlenme yaşına gelince Allah büyüktür karşına iyi insanlar çıkar
İnşallah
Teşekkürler
Ayrıca benim tanıdığım çok yakınım var hiç sevgilisi olmamış kızla erkek evlenmiş. Ama o da genelde söylediğim gibi işini eline alıyor evlilik yaşı geliyor ve bir şekilde evleneceği seveceği kişi karşısına çıkıyor bir kaç ay kendilerini tanıyıp evleniyorlar onun dışında uzun yıllar sevgili olup bir şey yaşamadan evleneni görmedim açıkcası bir şekilde araya fitne giriyor sonuçta insansın hormonların nefsin var
Yaaaaaa ne mutlu o tanıdıklarına 🤗
Bunları duyunca ben de çok mutlu oluyorum umutsuzluğum sönüyor.
Evet çoğu insan flört ya da sevgiliyle gayet iyi anlaşıyor her şeyi yapıyorlar sonra ev arkadaşı olanlar oluyor sorun yaşamıyorlar ama bir evleniyirlar hemen ayrılıyorlar kanlı bıçaklı oluyorlar. Bunlar insana huzur vermiyor aslinda. İlerleyen yaşamlarında da illaki iyi yaşanmışlıkları yeni eslerinde ya da ilişkilerinde geçmiş iyi yaşantılar akıllarına gelecek perdelenecek zihinlerinden. Hafızanın bu konuda temiz olması , ilk ola her şeyi ilk defa karşılıklı denemek çok daha güzel. olur elbet.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)
Canım çünkü onlar birbirleriyle cinsel istekleri için birlikte oluyorlar aslında nefis o hazdan memnun kalıyor ve öyle evleniyorlar evlendikten sonra o hazzı değil karşısındaki insanı görmeye başlıyorlar ve boşanıyorlar
Umudun da hiç sönmesin canım bu dünyada beyazlar kadar siyahlar vardır unutma her şeyin zıddı dengeli bir şekilde var dünyada çevremizde :)
Yaaaaa çok çok doğru söylüyorsun. İnşallah bakalım umudumu yazetjtmaya çalışacağım :) teşekkür ederim güzel yorumun için :)
Tam benim dusunce iste ablacim. Ilk “sevgilimiz” sevecegimiz asik olacagimiz kisi esim olsun istiyom bende, inshallah bakalim Allahin izniyle...🤲🙏
İnşallah ya. Tüm şansımızı inşallah burada kullanırız.
Valla inanirmisiniz abla burda “ruh esimi” buldum, sanki benim hayatimi tipkisinin aynisini baska birisi baska yerde yasiyormus gibi, kucuklukten beri olan hayalim onun Şu an ki hazirlandigi okul, benim Şu an okudugum bolum onun da tipki ayni bolumu okumasi ve sadece diger hani benim hayal ettigim meslek icin lisans diye secti Şu an ki ayni bolumu vs vs sok ustune sok yasadik, bu dedi “biz seninle ruh esiyiz ben sana soyleyeyim” birbirimize cok benziyorduk, neyse onun okulu falan varmis iste risale-i nur okuyormus burda cok fazla vakit gecirirmis yoksa falan. Iki sene sonra okulu bitiyormus geri seni bulurum adini aldim dedi ve dedi ki eger onune istedigin gibi bi kiz cikarsa beni bekleme onunla ol, bende ayni sekilde ona dedim, sakin benim yuzumden kismetini falan kapatma dedim, o gunden beri de gorusmuyoz tabi isi gucu var.
Hic beklemezdim boyle bir seyi...
Ben anlamadım ya biraz daha açabilir misin ya da özelden yazabilirsin bana , ilgimi çekti açıkçası
Anlatayim tabi, belki bugun olmaya bilir, yorgunum da cok isten geldim, yatsi namazim duruyor onu kilip yatmayi dusunuyordum, duruma gore yorgunluguma bagli, olmadi yarin illa ki anlatirim tabi, seyse size simdi direk bi bos mesaj yaziyim dursun hazirda, sizde yazip hatirlatabilirsiniz oylelikle olur mu
Evet olur ama belirtebilir mis mesajinda durumu. Anlayayım sen oldugunu. Çok saol bu arada hayırlı geceler
Ederim tabi, hatta yaziyom Şu an size yarin anlatirim yatagimdayim Şu an baya yorgunum uyukluyom zaten, size de hayirli geceler🙏🙏😇😇
Yazdim dursun orda, siz de yazarsiniz yarin hatirlatabilirsiniz...
Herkez evlenmek istiyorda evlenecek hiç kimse yok ki kimsede evlenmiyor
Benim hiç sevgilim olmadı ciddi ilişki insanıyım bende hayatıma giren ömür boyu girsin istiyorum düşüncem bu
İnandığıniz ve istediğiniz şeyler için mutlak suretle vazgeçmeden önünüze bakın, elbette size layık olan size ihsan olacaktır.
İnsallahhh. Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim :)
Ben de senin gibiyim. Allah inşallah gönlümüze göre verir. 😊
Aminnnnnnnňn
Bende öyle istiyordum da mümkün olmadı nasipte yoksa boş
Hayırlısı..
Benim öyle olacak inşallah ilk sevgilim ve çok ciddiyiz ben de senin düşüncendeydim
İnşallah ,. Adına çok sevindim :)
ben açığım ilk elini tuttugum kişi ile de evleneceğim inş az kaldı :D
Yaaaaa inşallah ♥️
Çok sevindim adına
tesekkur ederım darısı sana :)
Yaş 30 mu kanka
@Çıtırçıtıryerim yes
Maaşlaah iyi dayanmışım
23 yaşında bakirim hiç sevgilim olmadı snein gibi biri lazım bana da
👌👌 hayırlısı olsun
bizim gibi insanlar birbirimizi bulamıyoruz işte umarım buluruz
Ularim , Allah kalbimize göre versin
Vallla kendın gibi dinine düşkün birini bulabilirsin anca. Yoksa kimse kabul etmez böyle bişeyi. Özellikle benim gibi biri. İmkansız kabul etmesi ahahaha
Ben de senin gibileri kabul. etmiyorum
Bende onu diyorum ya zaten. Anca kendin gibi dinine düşkün senin gibi düşünen biri ni bulabilirsin. Onları bulmak ta zor senın için gidip mesaj atacak degilsin ya meraba diye
Hıhım
Boşver görücü usulu evlen yorma kafanı yaw
Onda da. Anneler karışıyor falan ben kendim bulmak istiyorum ya
O zaman zor 🙂
😐😐😐😐😐😐😐😐
Aslindaokuyorum ev kızı değilim yani eve bağlı değilim o kadar ama bana da zor geliyor
Senın gibi düsünen erkeklerde var hani. Zor degil
İnşallah
bende aynı şekıldeyim hiç sevgilim olmadı hiç bir kızı öpmedim veya elini tutmadım çirkinde değilim çok teklif aldım. ama dinimide yaşıyorum ve bende ilkim eşim olsun diyorum. yani merak etme benim gibi çok erkek var :)
Ya gerçekten mi.
Şaşkınım şu an. Teşekkür ederm güzel. yorumun için inşallah kalbimize göre buluruz
rica ederim sendee :)
Karşı taraf ne yapmışsa yapmış olsun ben layığım herşeyim ilkine.
dinen bakarsan flört ve sevgili de olmaman gerekiyor. ailen birisini bulur, görücü usulü evlenirsin.
Flört ve sevgili yapmadım bu yüzden ama kendim bulmak istiyorum görücü usulü istemiyorum. Ev kızı da değilim bu arada eve bağlı değilim
Doğru yapıyorsun ve güzel duygu
Karşı cins ne yaşamış geçmiş de önemseme geleceğinde kuralınıza göre ayak uydurun mutlu huzurlu olmak daha önemli
Samimiyet ciddiyet yoksa boş yere sevgili olmayı da kabul eden değilim
Ama önemsememek elde değil ki
Huyu kişiliği güzelse bu konuyu önemse
Anladım teşekkürler
Rica ediyorum mutlu huzurlu ol sevilmeyi hak ediyorsun
Doğrusun ama hiç elini tutmam diyorsan da bu devirde zor
umarım karşına senin gibi düşünen birisi çıkar. yoksa çok üzülürsün...
İnşallah ya. İnşallah jerkesin gönlüne göre birisi çıkar
Karşına kendin gibi biri çıkar. Doğru olan senin dediğin ama bu kadar da kasma Bence
Ne yapmalıyım peki yani kasma derken?
elini tutmamak misal tamam dinimizce günah ama ne bileyim bişe olmaz beeee
El tutulunca devamı gelir diye..
aynen evlenince sana çok ilişkisi olmuş erkek düşecek neticede dinimizde çok eşlilik var. Erkeğin 3-5 kıza elleme hakkı var senin yok
Sen nasıl olmasını istiyorsan onu sağla kimseye zorla temasta bulunma
Öyle birisi yok.. varsa bile ortak noktalar yok.
Hem 2021 hemde bu istekler ilginç, umarım aradığını bulursun
Değil aslında
Neyse
Bu isteğin çok normal doğru ve haklı bir istek
Görüşü usulü deneyebilirsin
Öyle de hiç istemiyorum ya aileler söz sahibi oluyor falan. Keşke kendim bulabilsem
İyi Demişsin İnşallah Gönlüne Göre Birini Bulursun
İnşallah herkes kalbine gire bulur. Teşekkür ederim :)
ben bulamayacagım o kesin
Güzel düşünce, umarım Allah nasip eder
İnşallah
Teşekkürler
Geç kalma bekaret kavramına değer verirsen haklisin ama önemsiz bence
Benim de hiç ilişkim olmadı evlenmek ister misin ciddiyim. Senin gibi birisini istiyorum ve bulamıyorum
Şaka gibi
Neden şaka olsun
Niyetin buysa buyur karsındayım sitem etmissin ya öyle delikanlı yok diye buyur ben varım kimseyle olmadım
Ben buradan tanışmak istemiyorum ama
Nerden tanışmak istiyorsun
Yolda mı çarpışmak istiyorsun
Reelde evet
Bu kafayla sen millete imrenmeye devam edersin
İmreniyorum kimseye , ben durumdan şikayetçiyim sadece
Sen şikayet etmeyi seviyorsun
Sorun şu zaten genel olarak senin gibi kızlar iyi dinle burayı
Hayır sevmiyorum. Şu ana kadar şikayetçi de değildim. Hala çok değilim ama yaşım ilerleyince olacağım gibi
Hiç bir erkekten darbe yemediği için mecaz anlamda kötülük görmediği için egosu yüksek ve soğuk oluyor
Kim?
Senin gibi kızlar
Hiç erkekle yakınlaşmadıgı için zamanla hevessiz oluyor kafasında bir erkek profili oluyor çünkü hiç yaşamamış reelde bunu yaşıyor genelde de hayal kırıklığı oluyor tabi sonrasında 2 . 3 . De evleniyor
Tam anlamadım
Senin karşına hiç kız arkadaşı olmamış birisi çıkması çölde su bulman gibi bisey ayrıca hiç kızla yakınlaşmamış bir adam tecrübesiz olur acemi olur kötü yönlerini de seninle dener
Diyorum ki kafanda bir iliski hayali var ama bu gerçek olamayacak
Ben de zaten ilk olan her şeyi beraber denemek istiyorum benim için sıkıntı değil ki bu
Tamam da adam zaten diyecek ben ilkim sensin diye doğru mu değil mi bilemezsin ki
Arkadaşça tanışma çok daha sağlıklı oluyor bu konuda
Erkek arkadaş olamaz ki hormonlar var öyle de olsa yine seni kaybetmemek için yalan söyler
Yani hai bazı insanlar ilişkiye başlamak için tanışır amaç bellidir ya. Ben o turtanismalari sevmiyorum
Sana bir sır vereyim hiç unutma olur mu benle zaten tanışma boşver.. hiç bir Erkek gözü olmadığı kızla tanışmaz arkadaş olmaz. Gay değilse
Gerçekten mi
Güneşin doğudan dogması kadar gerçek
Üzücü..
zaten kapalısın neden üzücü kadının sesi bile erkeğe haramken arkdaslık ne sacma degil mi yani islama göre
Doğru
👍🏻
Kapalı kızsın hayıdır dinimizi kirletme öyle el ele tutuşmak falan yok mk
en güzel kısmet senin olur, bir ömür mutlu olursun inşallah 🥰
İnşallah çok teşekkür ederim aynı şekilde duanın yansıması sana da olur inşallah :)
Allah gönlüne göre versin
Aminnn herkese inşallah.
Insallah istediğin gibi birini bulursun
İnşallah herkes kalbine göre bulur 🥰
Vayy be kaldı mı böyle
Sen de mi boylesin
Yioooo
Umarım seni seven kollayan bir kocan olur.
İnallah, çok tesekkurler
Gayet masumane bir istek. Ve doğru olanı da bu
Kimileri ego görmüş benim bu isteğimi
Bu şekilde düşünenler zaten senin gibi düşünenler değildir ki. O yüzden onların o görüşlerini çok önemseme
Pekala çok teşekkür ederim
Görücü usulü evlen o zaman
Öyle de hic istemiyorum 🙄
valla işin zor gülüm Allah kolaylık versın
İnşallah istediğin gibi olur ama zor 🙈
Ah be
Çok şey değil ama biraz zor şey istiyorsun.
Öyle..
Aga be böyle hatun kaldı mı
Evet
pek inanmıyorum hikaye gibi geldi
Peki
ty
Kalmış işte. Zaten kadın vardır da erkek zor...
@Hayatgercek Aynen her kadın tarafından aldatılan biri olarak çok inandık buna ya
Herkes aynı demek yerine kişileri bireysel değerlendirmeyi öğrenmelisin...
tek derdin erkek mi
üremek mi?
Onu mu anladın bravo
imkanszıı istiyorsun!
Nasip. Umarım gönlüne göre birisi olur
İnşallah
Teşekkürler
Çok değil bulursun inşallah istediğin gibi birini
İnşallah ya umutsuzum ama :)
Umudunu kaybetme benim tanıdıklarım var çoğunluk için nefsi ön planda olabilir ama azınlık var. Mesela erasmusda kızın yatma teklifini bile redden arkaşım var. Buna benzer bir kaç durumda. Ha sorsan çok mu dindanlar? Değiller yetişme tarzı öyle
Teşekkür ederjm güzel yorumun için. İnşallah kaljimize gire birileei çıkar.
Rica ederim ne demek Allah iyilere denk getirsin
Aminn
Bende ilk sevgilimin son olmasini esim olmasini istiyorum
İnşallah da olur
Zor bu devirde
Aynen
Cunku hic sevgilisi olmayan insam sayisi az
*insan
A101 de calısıyoruz napak knk bizde
Nasıl yani :)
Boşver 😅
Var bayağı bakir erkek
Yani anlasamiyorum. kafa rengim değiller onlar da
Kafa dengim olanlar da bu konuda zitiz
Aramaya devam et yılma
Teşekkürler
Bende aynı düşüncede yim 😊😉
Uzulme sende bulursun gonlune gore helal sut emmiş
Görücü usulu eve gelinmesini bekleyeceksin.
Öyle istemiyorum
İmam falan bulmalısınız görücü usulü.
İmam istemem ya öyle çok dine uyan birisi değilim sadece temiz bir kalp itiyoeum
Üzgünüm ama imam dışında bu devirde bakir erkek çok zor bulunuyor, vardır elbette ama azdır. Ayrıca madem tek isteğiniz temiz bir kalp o zaman bu kadar şart koşmamalısınız. Zamanında yanlış yapmış olabilir.
Ya o yaptığı yanlışlar ilerde karşıma çıkar diye korkuyorum. Ya da olumsuz bir şey yaşasak özlem duyar vs. Bu tarz şeylerin önüne geçmek için biraz da
Zaten erkekler de aynı şekilde düşündüğünden istemiyor geçmişindeki hatasını, olabilir saygı duyarım. Ama yanlış yapacak insan her türlü yapar bunla bir ilgisi yok bence.
Doğru söylüyorsun. Teşekkür ederim güzel yorumun için, bunu ilelrleyen yaşamımda değerlendireceğim
Ne demek rica ederim. 🙂
Seni çok uzerler kuzum
Niye yaptigi dogru bisey bence. Onun bunun elinden gecen kizlari övme
@Mralone03 Çünkü beni de üzdüler
sende amacı kötü olanlara denk gelmişsin ozaman
@Mralone03 sen de onun bunun elinden geçen kız damgası koyamazsin
Yok size koymadim o damgayi
hayaller ve gerçekler
En iyisini yapıyorsun aynen devam et
Çok teşekkür ederim
rica ederim