Kapaliyım. Hiç sevgili yapmadım güzel değilim çirkin de değilim. Teklifler aldım begendiklerim. ya da uygun gelenler oldu ama ne bileyim sevgili olunca ister istemez. temas oluyor ve ben bunu istemiyorum. 22 yaşındayım yaşıtlarımın hep sevgilisi var ya da oldu. cok. rahat takılıyorlar ama ben hiç öyle. rahat takılamiyorum. El ele bile tutuşmak istemme ama bunu duyan erkekler kaçıyor sanki. Ciddi erkek çok az galiba. Yanlış mı yapiyorum dicem ama. dinen doğru olan bu. Evlendiğimde muhtemelen dahaonce ilişkisi olmuş biriisyle evleneceğim ama ben bunu istemiyorum. Karamsarlık çöktü yine
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani asla senin şu İstediğin şey çok saçma bir istek değil buna her ne kadar Bazı insanlar geri zihniyet düşüncesi Derse bile yani Bağnaz bir düşünce Derse bile ben hiçbir şekilde bunun Bağnaz olduğuna inanmıyorum zaten yaşantımızın geriye olması bu ama işte Şu an insanların yaşadığı hayata bakıldığı zaman böyle Eli yüzü düzgün temiz bir insan bulmak gerçekten çok zor Bu sadece bizim ülke için değil dünyaya baktım artık dünya gerçekten Eski dünya değil gerçi eskiden de bunlar Tabii yoktu ama bu devirde Artık her şey çok yaygınlaşır hale gelmiş o yüzden böyle bir zamanda Aslında şunu düşünsek daha doğru olur karşıma çıkan insan sadece ve sadece beni sevsin sevdiğime Sadık olsun benim iyi günde de kötü günde de yanında olsun bir asla hasta çıkar için yanaşmasın şimdi Normalde bu konuyu daha da açacak olursak yukarıda yazdığım gibi yani bir insanın daha önce birinin elini tutmaması o kişinin Düzgün ve karakterli bir insan olduğu anlamına gelmez yani daha geniş açıdan bakarsak olaya örnek veriyorum daha önce birkaç kişi ile ilişkisi olmuştur belki başına çok kötü bir olay gelmiştir ve bu yüzden ayrılmıştır ama o kişi Belki Evet daha önce eli eline çok insanın değdi ama düzgün ve karakterli bir insan Bence böyle bir zamanda ihtiyaç olunacak tek şey düzgün ve karakterli bir insan geri kalanı bence hiçbir şekilde önemi yok Bunlar çok fazla irdelememek lazım diye düşünüyorum aslında
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun yorumun için çok teşekkür ederim ama benim bakış açım biraz daha farkı aslinda. Geleceğe dönük de bakıyorum ve ilerde evlendim diyelim ki. Olas atismalarda illaki geçmişi süzgecinden geçirecektir o kişi ve ister istemez kıyaslama yapacaktır bazı konularda. Ben hafızasında bu yüzden yaşanmışlıklar olsun istemiyorum.
Aynı şekilde kendi hafızamda da böyle yaşanmışlıklar olmasın ki olası durumda beynim o yaşanmışlıklar başvurmasin.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok şey istemiyorsunuz. Bu sitede kendi kirli olduğu için başkalarının kirli gören at gözlüklü çok insan var, dikkat edin. Yıkıklar ve normal görenler az sayıda da pişman olan var. Hatta artık evlilik öncesi ilişkiyi normal görenleri destekleyen tesettürlüler bile var.
Kendi kirli olan cahil insanların herkesi kirli görmesi olağandır.
Ben erkek olduğum için ve erkek ortamında çok bulunduğum için size söyleyebilirim ki seviyesi düşük bir şekilde şakasına karıya gidelim mi diyen erkek de var. Kolunda K. Atatürk dövmesiyle arada bir içki içmekte mahsur görmeyen zengin ama zinanın günahından korkan erkek de var. Benim arkadaşımdı biri. Mersinliydi. Evet var. Dindar olduğu için pek ortamlarda olmayan namazında niyazında işinde gücünde Allah rızası için bakir duran tertemiz erkekler de var. Bunlar nadir değil. Sadece önyargıyla yaklaşıldığı için ve pek göz önünde gözükmedikleri için görünmüyorlar. Aynı şekilde her şeyi eşiyle yaşamak isteyen erkekler de var. Öte yandan çocukluktan beri palavra mahiyetinde muhabbet çok döner erkekler arasında. Bunları kızlar mı duyuyor bilmiyorum. Bunlar gerçek değil. Tabii yaşam tarzında göre veya hata yapmış bir çok insan da var
Utanmasalar bazıları zina yapmış olsun evleneceğim kişi diyecekler. Çünkü yapmamış insanları da kendileri gibi zina yapmış olarak görüyorlar. Bu insanlardan uzak durun, sonradan görme cahillerdir bunlar.
Samimi bir şekilde tövbe edenin tövbesini ancak Allah bilir. Siz böyle bir şey yapmamışsanız zina yapmayan birini tercih edebilirsiniz, etmelisiniz de.
Kimsenin timsah gözyaşlarına kanmayın. Geçmişinde zina olan biri binlerce yıldır tecrübesi olan iblisin ağına daha çabuk çekilebilir bu nettir. Hiç bilmeyenle bilen bir olmaz. İnsanlar sevgili yaparak flört yaparak zina yapıp evlenerek mutlu olabileceğini zannediyor. Allah'ın kanunlarıyla savaşarak mutluluk arıyorlar. Adına da ten uyumu veya cahilliklerinden "tanımadan mı" diyorlar. Siz bu insanlar gibi olmayın lütfen.
Öte yandan tövbe edenin geçmişi bizi ilgilendirmez. Ancak acırsanız acınacak hale düşebilirsiniz. Bir çoğu zaten kendi gibi gibi birini istemektedir.
Beline güvenen, zina etmiş biriyle evlenebilir. Onlara başarılar diliyoruz.14 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz çok ama çok güzel. Çok teşekkür ederim.
Ben açıkçası zina etmemiş bir erkek istiyorum. Ama kendimce çok seversem belki bunu kabullenebilirim de diyordum. Tabi çok küçük bir ihtimal
Ama gerçekten şu an düşününce buna ihtimal vermek de hata olabilir. Görüş açıları değişen insanlar için elbet durum farklıdır ama aynı bakış açısına yaşam stiline sahip olup ecmisinde zina yapan birisine şans vermemeliyim değil mi - +1 yıl
%100 kesinlikle diyememem. Biz Allah değilim. Duruma ve şartlara göre en iyisini siz karar verebilirsiniz. Temizler temizlere kirliler kirlilere diye ima eden bir ayet var. Bunu aklınızın bir köşesinde bulundurun, gerisi sizin bileceğiniz iş. Gerisine ben karışamam. Temiz erkek bulmayı hedef edinin de gerisi size kalmış. Süslü sevgi sözcüklerine kanmayın bir de. Kızlar çok kanıyor maalesef.
- +1 yıl
Biz değil Ben.
- +1 yıl
Aynen öyle bazı erkkelr kizlarin dilini o kadar iyi biliyor o kadar kendilerini inandiriyirlar saiplendiriyirlar ki.
Allah korusun öyle insanlarda.
Çok teşekkür derim yorumun için :)
+1 yılValla sende haklsın diğeri de haklı. evlenmek çok zorlaştı artık insalar evlenmek istese bile evlenemiyor. Cinsellik istiyor helalinden ama yapamıyor. Etrafta iyice bozuldu bakıyoruz bizde yapmak isiyoruz ve yapıyoruz. Bu daha basit çünkü. İnsalar evlilikten soğutuldu. Misal senim sevgilim olsam ve senin istediğin gibi hiç temasımız olmasa bu şekilde en az 2 3 yıl devam etmemiz lazım dimi. 2 3 yılda püüü kim öle kim kala. Sonuç olarak ne oluyor ayrılık. Sen mümkünse evliliğe çok yakın birini bulmaya çalış ya da istediği zaman evlenecek birini bul. yapacağın en doğru şey bu olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun evet. Zaten ben yaslrdaki erkekler uzak bakiyorbuna
- +1 yıl
Yinede büyük kişilere bağlı kalma. 20 yaşıdna da evlenebilecekler var. Dediğim gibi evlilik sorunu olmayan kişilerle tanış. İyi insalar olsun tabiki artık o teraziyi ayarlamak gerek. Valla zor yani bi sen değilsin herkes için çok çok zor
- +1 yıl
Kesinlikle...
Ne olacak bilmiyorum zaman her şeyin ilacı. Normalde hala bir sevgili isteiyorum okulum var zaten. O kadar uzun süreli sevgililik istemem ama umudum yok bu soruyu umutsuzluğun dan kaynaklı olarak sordum - +1 yıl
Merak etme sende bulursun kısmetini :))
- +1 yıl
İnşallah :)
Vsr Birtane öyle adam tanıştırmamı ister misin konyalı dininin en ince ayrıntısına dikkat eder sürekli kuran okur tesbih çeker yani hayatında öyle bir adam görmemişsindir diyebilirim ciddi ciddi kalbi gibi yüzüde güzel tipe bakmaz tanıdıkça anlarsın nasıl biri olduğunu bence dünyanın en iyi adamı karşı el ele tutuşmaya mesela öyle şeylere ufacık bir hata yapmaktan korkan bir insan Allahını bilen bir adam asla pişman olmazsın kardeşim senin gibi temiz ve temiz kalpli kızlar böyle erkeklere layık ama maalesef günümüzde böyle erkekler çok az yazarsan istediğin öyle bir adamla tanıştıracağım seni o da senin gibi bir kız bulamadığı için evlenemiyor 8-9 yıl önce bir sevgilisi oldu 20 li yaşlarda sonra kimseye güvenemediği için kendisi gibi temiz bir kız bulamadığı için 8 yıldır evlenmedi aslında o kızın darbesinden sonra bir kaç yıl evlenmek istememiş yani bunları o sana anlatır zaten kardeşim mesaja gelirsen sevinirim 🤗
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru yoldasın kardeşim. Valla ben de senin gibi düşünüyorum. Kimse birbirini el ele tutuşarak, temas ederek tanıyamaz. Konuşarak, görüşerek tanıyabilir ancak ve sınır da bu olmalı zaten. Ayrıca umutsuzluğa da kapılma bol bol dua et. Furkan süresi 64. Ayeti her gün okumanı tavsiye ederim. Anlamı çok güzel 😊. Seninle el ele gezmek, flört etmek isteyen ve bunu çok normal karşılayan birileriyle mutlu olamazsın ki zaten. Çünkü senin görüşün farklı, hayata bakış açın farklı ve doğru da. Sen kendin gibi ol ki kendin gibi olanları etrafına çek. Evet senin, benim gibi düşünen çok az insan var ama Allah isterse olasılıkların bir önemi kalmaz. Vakti gelince o gelir seni bulur. Enerji denen bişey var. İnsan kendi gibi olanları kendine çekmeye meyillidir unutma bunu 😊
67 Yorumla- +1 yıl
Nasıl güzel bi yorum böyle ya...
- +1 yıl
@St_blacksea52 sağol
- +1 yıl
Konuşabilmek için takip ettim ama yazamadım düşüncelerine sanırım ihtiyaçım var
- +1 yıl
@St_blacksea52 yok öyle hakaret edip engellemeler falan. Asıl mide bulandırıcı olan ne biliyor musun? Senin bu yaşına kadar daha saygıyı öğrenememiş olman ve görgüsüzlüğün. Yazık. Acıyorum sana.
- +1 yıl
Zavallı
- +1 yıl
Ya o kadar güzel. yorum yapmışsın ki ne kadar teşekkür etsem az resmen duygulandım 🤗
Furkan suresi bol bol okuyacağım artık çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin, yorumun ve tavsiyen için.
İnşallah Allah kendimize göre birilerini karşımıza cikrir. Kalbimize gire verir.
🥰🥰🥰🥰🥰🥰 - +1 yıl
@fenowomen__ amin kardeşim 🥰🥰🥰
+1 yılÖncelikle değerli kardeşim. Allah her şeyi gönlüne göre versin her daim.
Gelelim görüşümüze. Şu kapkara devirde ve kirli kalpler dünyasında tenini, ellerini, yüreğinin beyaz sayfalarını temiz tutmaya gayretin eleştiriye değil ancak iltifat ve övgüye mazhardır. kendini rahatsız hissetme. Gönlün ferah olsun çünkü herkes layığına kavuşacaktır. Sen de öyle...
51 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz beni çok ama çok mutlu etti ve duygulandırdı. Çok çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah dileklerinizi katcasni yaşamınızın her alanında hisseder ve taclandirilirsiniz 🙏
Öncelik bu olmamalı hayatta. Evlenirsin eşin ilkin olur ama hayırsız beri olur koşarak uzaklaşmak istersin belki. Genceciksin, kardeşim sayılırsın, önceliğin güzel bir meslek olsun. Kendi ayakların üzerinde dur. Bir kişinin elini tutmakla iki kişinin elini tutmak çok fark etmez koca ömürde ama birine olan muhtaçlık çok şey fark ettirir. Bu yaşta düşüneceğin en son şey birine aidiyet olmalı. Önce kendi ruhunu tanı kendine ait ol yapman gerekenleri yap en güzel aşkı zaten elde edeceksin vakti gelince. ☺️
32 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ya o kadar doğru yerden bir bakış açısı sundunuz ki. Okuyorum okulun bitinve evlilik vs dusunebilirim ama endişeliydim biraz açıkçası bu konuda. Erkekler yaş ilerledikçe temiz kalmıyor gibi. Ama evet, hayırlısı olsun tabi ilki benimle yaşayacak birisi belki benim açımdan en hayırsizi olacak birisidir. Teşekkür edeeim güze yorumun için :)
- +1 yıl
Erkekler de insan, onlar da hata yapabilir, aradığın beden temizliği değil ruh temizliği olsun güzel kız 😊 ruh kiri çıkmaz zira. Okulunu bitir mesleğini eline al güzel bir araban olsun kimseye ne maddi ve manevi beklenti içinde kalma. Sonra zaten güzel ruhunu fark edecek bir delikanlı çıkar karşına. Sev sevil, buna tabu sınır koyma. İnan yıllar geçince anlıyorsun ne bağnazmışım neden kendimi frenlemişim neden içimden geldiği gibi yapmamışım diyorsun. Senin iki sene ötenden bakan biri olarak söylüyorum, en adil terazi kalbin. Doğrularını kendin oluştur. Kimseyi değil kalbini dinle. Doğrular mekana zamana göre değişebilir. Rica ederim, dilerim her şey hayırlısıyla gönlünce olur 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ifadelerinde samimi ve hakli olabilirsin. Yalniz ufak bir yerde yanlis demeyelim de hani biraz daha orantili bir cumlen olsa dogrusu olurdu. O da şu ki "El ele bile tutuşmak istemme ama bunu duyan erkekler kaçıyor sanki. Ciddi erkek çok az galiba."
Bu hareket erkegin ciddiyetsiz anlamina gelmeyecegi gibi eline bile dokunmayan erkegin ciddi olacaginin garantisini vermez. Buradan kendine bir yol haritasi cizmen mumkundur ama bununla sadece karsindaki insanin ne kadar daha muhafazakari yasantisini olcersin tam tersi yapanin da ciddiyetsizligini olcemezsin (rol yapanlar haric). Hayatta sakin cok keskin hatlarin olmasin cunki günü geldiginde o hatlar seni de kesebilir Bir abinin nacizane tavsiyesi o kadar. Gerisi hayirlisi.12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun.
Aslında şöyle soyleyeyim ben kendime güvenmiyorum zaten. El ele tutsmam derim ama ilişkinin gidişatına göre tutusabilirim.
Sadece bir erkeğin bu isteği kabul etmesini istedim beni hakkı girmesini isterim.
Güzel. yorumun için çok teşekkür ederim yorumun yaşamın her açısında uygulanabilecek bir şey
+1 yılSaçma biraz evet nikahsız birlikte olmak istemem normal ama ilk dokundugun kişinin son dokunacagin kişi olamsini istemen o kişiyi de fazla korunmuş istemen saçma bir evlilikler de bitiyor ikicisi korunma neye göre kime göre zorla dokunulan insanalr pratikte aslında birilerine dokunmuş olauyirlar ama zorla oluyor bu da senin için korunmamis oluyor mu mesela önemli olan insanlara değer veren karşısındakine cinsel obje muamelesi yapmayan birileri ile birlikte olmak eğer erken evlenirsem belki dediğin gibi bulursun ama geç evlenirsem o kişinin de hayatında illa insanlar geçmiş olur sen o kişinin eski kız arkadaşlarına nasıl davrandığını bak bu daha önemli
02 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle ama ben nasıl segili yapmiyorsam karsi tarafın da bu şekilde olmasını istiyorum. Sevgili yapmama nedenim kendimce kişiler bulamamak. Zamanında denk geldiğim oldu ama o. zaman da 18li yaslardaydim erken görüyordum. Yani eğer bu yaşlarda karşıma benim gibi biri çıksa sevgili edinebilirim ama bu şartları kabul ettiği sürece. Kabul etmeyenleri hoslansam da zaten hayatıma almiyorum.
Yani değilse farkındayım , eğer benim gibi birisiyle sevgili olsam elbet anlasamayabilir ve ayrilabilirz ama ayrıldığım zaman vicdan azabı çekmem.
Bu vicdan azabı anlık değil geleceğin de garantisi.
Olur da ilerde başkasıyla evlenecek olursam eşimle olası tartışmada sıkıntıda aklıma eski sevgilim gelebilir, temaslarmiz gelebilir. Yani illaki gelir diye düşünüyorum ve bunun olmasını istemiyorum. hafizamda böyle şeyler olsun istemiyorum. Aynı şekilde ben temiz yaparken evleneceğim kişinin eskilerinin olması demek onun da olası sıkıntıda eskileri zihninden geçirebileceği anlamına gelir. İllaki kıyas ve karşılaştırma yapılır. O yüzde çok dikkatli yaşamaya dikkat ediyorum - +1 yıl
Umarım istediğin kişiyi bulursun ama binde bir ihtimal bile öyle erkek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBurada bu kadar güzel sorular ve insanlar görmek ne kadar güzel. Bu siteye birşeyler oldu. Son günlerde böyle kaliteli sorular çıkmaya başladı. ASIL GÜZEL OLAN ise bu sorularla ınsanlara hala umut var olduğunu göstermek. Güzel ınsanlara denk ve layık olduğun kişiye rast gelesin. Sakın kendini bu çirkef zamana bırakma. Allah yolunu açık etsin inşallah...🤗
31 Yorumla- +1 yıl
Yaaaaa gercektenncok mutlu oldum güzel. yorumlarin için 🤗
Çok çok çok teşekkür ederim aynı şeyleri ben de senin için diliyorum, umarım yolun açık olur her daim 🤗
+1 yılherkes kendinden sorumludur sen Allahın emrini yerine getiriyosun utanmana gerek yok ahir zamandayız artık doğru şeyleri yapan insanlar cahil gerici oluyor zina yapan elit insan oluyor. Sana tavsiyem beğendiğin biri olursa onu tanı mesajllaş konuş zaten niyeti ciddi erkek direk öpüşmek istemez gelecek planlarından bahseder ailesiyle tanıştırır anlarsın zaten saf değilsindir o kadar. Daha önce ilişkisi olmuş olabilir bu onun günahı takılma buna fazla umarım hakkında hayırlısı olur kardeşim
12 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öncelikle hiçbir zaman ümidinizi kesmeyeceksiniz efendim.. Fakat ne istediğinizi iyi düşünün sonra pişman olmayın derim.. Benim eşim çarşaflı bi kadındı.. Ama ne ilgi gösterirdi ne sevgi ne saygı sonra bigün ben işteyken kaçtı gitti.. Şimdi başkasıyla evlenmiş.. Yani demem o ki evlenmek istediğiniz kişi cübbeli şalvarlı da olsa,, huyu ve karakteri kötü olduktan sonra ALLAH dese de size bi fayda sağlamıyor.. Siz duanızda hayırlı bi eş eş isteyin yeter efendim..
16 Yorumla- +1 yıl
Adjiza çok üzüldüm :(
Aynen öyle giyim miyim hava.. kalp önemli olan. Ben de kapaliyim diyirum ama öyle dikkat eden birisi değilim. Modern kapalılık dediklerinden işte benimki. İnşallah o da düzelir zamanla.
İnşallah sizin yaşamınızın geri kalan kısmında da hayat güzel sürprizler yapar - +1 yıl
Çok teşekkür ederim efendim.. Dilerim sizde cennet hatunu olasınız inşallah.. Tesettür konusu çok ince bir konudur.. Evet YARATAN kapanacaksın diyor, fakat öncelikle tesettürü kalbimize giydirmemiz lazım hem bayan hem erkek olarak.. Benim de elim eşimde başkasına değmemişti.. Ama malesef sonu hüsran oldu.. Dilerim kimse yaşamaz yaşadıklarımı..
- +1 yıl
Of :(
Ne kadar dikkat edilse de insanın başına yaşayacakları kaderinde olan seylr geliyor.
Çok teşekkür ederim amin, inşallah siz de cennette yerinizi alırsınız ') - +1 yıl
🌸🤗
Merak etme hiç bir şey kaybetmiyorsun. Sevgililerin bir çoğu hüzünlü bir şekilde ayrılıyor zaten evlenmiyorlar. Sevgililiğin amacı zaten bedenlerinden faydalanmak yoksa aşk maşk falan bahane yani, deme odur ki kafaya takma basit bir evcilik oyunundan ibaret sadece oyun sen evlenmeyeceğin kişiyle el ele bile tutuşma çünkü yüz verirsen astarını isterler.
15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. O yüzde sevgilim olacaksa bile ciddi , evlenebikecegim birisi olsun istiyorum süzgeçten geçiriyorum. Ben bununla evlenebilirim dedifim kişilere durumu anlatınca da onlara ağır geliyor bu isteklerim
- +1 yıl
İnsanlara haram tatlı geliyor kim uğraşacak evlilikle falan ama aslında işi zorlaştıran biziz özellikle de kızlar kusura bakmayın ama istekleriniz bitmiyor genel olarak diyorum sevgililik daha cazip geliyor İnsana. Zorlaştırmayın kolaylaştırın buyuruyor peygamberimiz. Elini bile tutturmayacaksın yüz verirsen astarını isterler işin sonu zinaya gidiyor.
- +1 yıl
Yaşam şartları zor hale geldi. Kızların çoğu artık şunu düşünüyor, "zaten baba evindehimmeahatim neden rahatimi bozayim."
O yüzden birtakım istekler olması bence normal ama erkeklere ağır gelebilir tabi bilemiyorum.
Ve evet el ele tutuşma gibi bir tecrübem olmadı ama olmamasının nedeni de gidisattin normallesecegini bilmemden kaynaklı. .
Hayırlısı - +1 yıl
Şartlar zorlaştı doğru ama daha da zorlaştıran kızlardır. Geçen biri 15 tane bilezik istemiş 15 tane daha bunun düğünü var arabası var balayısı var adam düğündeki paraların hepsini zaten kaybedecek üstüne daha da borçlanacak böyle saçma sapan şeyler olduğu için İnsanlar evlenmiyor hayatımız lüks ve şatafat olmuş bu kadar zorlaştırırsan İnsanlar tabi ki evlenmez. Hiç bir şey istemesin demiyorum ama makul şeyler istesin veya hepsini bir anda istemesinler diyorum. 5 tane bilezik mi istiyorsun 3 tanesi peşin alsın diğer ikisini de sonra alsın ne olacak ki? bu yüzden bereket olmuyor işte kızlar maddiyat için evleniyor sevgi saygı kalmamış en ufak olayda da hemen boşanıp nafakaya konuyorlar bir de.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Allah herkesin kalbine göre verir umarım
+1 yılGayet doğru bir dusuncedesin. Erkekler bu devirde herkesle bir olma amacında. Şunu söyleyeyim bir erkek olarak insan birşeyler yaşayabilir ama önemli olan Tevbe edip niyetini Allah için düzgün ve doğru kılmaktır. Bunu düşünen erkek var mı çok nadir.. malesef bu böyle Işin zor ama sakın vazgeçme derim
02 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle :(
Çok teşekkür ederim yorumun için - +1 yıl
Rica ederim ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu cook düşündüm. 5 vakit namaz kilardim sonra sorgulamaya başladım. El ele tutusmadan gezmeden nasıl tanimadan evleneyim dedim. Şu an hala öyle düşünüyorum. Gezmek tozmak eğlenmek lazım evlenmeden once, her yönden birbirini tanimak önemli bence
013 Yorumla- +1 yıl
Ben de severm gezip tozup eglenmeyi
- +1 yıl
Ama temas da olmalı hatta her şeyi konuşmak lazım iyice tanışmak için
- +1 yıl
Çok ileri seviye değil tabi
- +1 yıl
Aşırıya gidilmeeigi surevekonusurum ama temas kısmını istemiyorum öyle erkek de yok.
- +1 yıl
Yani en azından yanaktan öpmek olur bence. Zaten seversen en ilersini de yaparsın oraya daha gelemedim
- +1 yıl
Bilmiyorum ya ben el ele tutmayı bile sorun görüyorum. Tutarım evet ama nişan günü falan en fazla
- +1 yıl
Çok fazla seninki
- +1 yıl
Ben evlenmeden en ileri gidip ten uyumuna bakmak istiyorum
- +1 yıl
Anladım.
Uzaylı gibi hissediyorumn - +1 yıl
Saçmalama bence gayet normal. Ben geçen seneye kadar senin gibiydim işte ama artik yapma ihtiyacı duyuyorum nabayim bilmiyorum ya
- +1 yıl
Hayırlısı o zaman
Yorumun için teşekkür ederimm - +1 yıl
Ya bak he aşık olayım hem sevileyim hem her şeyi yaşayalım istiyorum
- +1 yıl
Anladım senin düşüncelerini, öyle birisi çıkar umarım.
Bu doğru benim şu an sevgilim var daha önce 1 sevgilisi olmuş. zaten benden sonrada yapmaz.
Dinen olan bu bende ailemle tanıştırdım. Aulim tanıdı ama şu anda olumsuz bakıyorlar. Maddiyat açısından kürt Olduğu için. Yeni dinen yanlış herkes yapıyor. Sen doğru yoldan şaşma ama bu devirde öyle bulman biraz zor.00 Yorumlabende oyleyim karamsarim Evlenilecek duzgue erkek kalmadugibi ve bosuna bekledigimi dusunuyorum
132 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çok şey istemiyorsun da bu genelde pek mümkün olmuyor. Bende ilk sevdiğim insna ile evlenmek istedim ama bu onun ya da başkasının umurunda oldu mu, hayır. Yapacak ir şey yok. İstediğimiz bir çok şey zaten hayatımız boyunca olmayacak. Realist bakarsak durum böyle.
16 Yorumla- +1 yıl
Evet umudum yok zaten
- +1 yıl
Hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir gibi :)
- +1 yıl
Aynen öyle. Yorumun için teşekkürler :)
+1 yılÇok iyi yapıyorsun kızım. Dogru yoldasın devam et. Allah sana "Salih"bir eş nasib etsin inşaAllah.
73 Yorumla- +1 yıl
Zaten her şey elini tutmakla başlar. Elini tutan sonra başka şeyler ister.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏🙏
İnsallahhhh. Güze dilelerinin katca karşılığıyla taçlandırılirisn inslalah - +1 yıl
Amin. Sagol.
+1 yılDaha önce ilişkisi olmamış insanlar var ilk karsilaşdigim sen degilsin. Kızınıda erkeginide gördüm ortalamanın ustunde tipleri vardı. Ümitsiz degil. Onun harici bu konuda bu kadar keskin olma bence. Çok zorlanırsın.
24 Yorumla- +1 yıl
İlişki yaşamayı geçtim ben dahaazini istiyorum. Öpüşmek de dahil.
Ama haklısın çok teşekkür edeiem - +1 yıl
Bende zaten bunu kastetmistim. El ele tutusmamış bile. Ama mesela sana gostersem çocugu çok yakışıklı bunun sevgilisi ve kiz arkadaşları vardır cevresi genişdir dersin. Rica ederim
- +1 yıl
Vay be , hiç karsilasmadkm ben öyle erkeklerle sanırım. Hairlisi olsun Allah herkesN kanbine göre versin insallah
- +1 yıl
İnandirici degil karsilasmasam ben inanmam. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bu kadar panik halindesin?
Kendini rahat bırak, biraz rahatlaman lazım.
Farkında mısın anne olacaksın, ev dertlerin olacak? Bu şekilde stresli olursan iyi bir anne olabileceğini sanmıyorum.
Ayrıca çoğu zaman o dönemki insanların hareketlerine benzer yaşarız. Bu kaçınılmaz.
Bence bir şeyleri de takıntı haline getirmemelisin.02 Yorumla- +1 yıl
Ya doğru söylüyorsun ama bir kendime istekleeime bakıyorum bu de çevreye. Çok zitiz
Cevap sahibi+1 yılBu toplumda yaşıyorsan bu kadar zıt olamazsın. Olursan bu seni çok yorar ve gereksiz yere mahveder.
Bende senin gibi düşünüyorum yani aynı durumdayız karamsar olma rabbim elbet karşına doğru insanı er ya da geç çıkaracak dua et hayırlı biri olsun birde yaptığın çok doğru kesinlikle doğru yoldasın 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaaaa çok teşekkür ederim benim. gibu düşünen insanların olduğuna çok sevindim ve umudum yeşerdi. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli karşı tarafa anlatmak istediğim bu ama anlamıyorlar. Sırf açık olduğum için her türlü günah işlesem de sıkıntı olmaz kafasındalar. Çok yoruldum onlara bunu anlatmaya çalışmaktan. Sonra da herkes yoluna dedim.
12 Yorumla- +1 yıl
Seni de az çok anlauabilirlyorum. Ben kapalıyken benim bu durumumu abartı bulan insanlar başı açık olan bir kızı çok daha abartı bulur muhtemeLen. Allah yolumuzu açık etsin 🤗
- +1 yıl
Amin ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlara göre yasama zaten kardesim. sen Rabbinin emrinde devam et. o sana senin icin uygun olani lutfedecektir. suphen olmasin. sabret. insallah istedigin sana verilicek...
Allah daim etsin bu şuurunu 👍12 Yorumla- +1 yıl
Amin çok teşekkür derim guzel yorumun için :)
- +1 yıl
😊 daim olsun.
Bende böyleyim niye yanlış olsun. Yanlış düşünene kapı orada, hayatımıza girmek zorunda değil. Sizde lütfen karamsar olmayın ve doğru bildiğinizden şaşmayın. Allah'ı anmayan kalpler mutmain olamaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok mutlu oluyorum ya benim. gibi olanları gorunce. İyice soyuylamaya baslamistim. kendimi.
Çok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılGuzel dusunuyorsun aslinda. Dogru dusunuyorsun.
Aslolanda budur tabii ki. Fakat maalesef cikar ustune kurulu ve materyalist iliskilerle sevgiyi mahvediyoruz.
Umarim ikimiz de dogru olan sevgiyi iliskiyi bulabiliriz.02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
Çok teşekkür ederim :) - +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılMerhaba aynı durum mevcut sevgilim olmadı bir kız eli dahi tutmadim hep asosyal birisiydim ama sende haklısın sevmek sevilmek istiyosun ve evlenmek istiyosun mutlu huzurlu bi şekilde hayat yaşamak aynı hisler bende mevcut hayırlısı
06 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek istemiyorum. simdi ama normal karsilaniyorum can sıkıcı bu durum
- +1 yıl
Bazen umutsuzluk stres yalnızlık hicbirseyden mutlu olamama ne yapsam benim istediğim olma dediğin oluyormu bu sevgili işinde bi karanlığın içinde hissediyomusun kendini?
- +1 yıl
Neredeyse evet , yani aslında kendimi mutluyum. diye kaldırıyorum. sanki
- +1 yıl
Aynı işte söylediklerim bendede var artık sevilmek istiyosun ciddi bir ilişki olsun istiyosun ama başkaları evlenip mutlu olurken dolasirken ben boş boş geziyor gibi hissediyorum kendimi bazen kaçıp gidesim geliyor uzaklara düşünmüyor değilim yani
- +1 yıl
Neyseki yaşımız daha küçük sayılır bir umut
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim Allah'tan nasibimiz vardır umarım
Helal olsun sana diyeceğim 👏karamsarlığa kapılma senin gibi düşünüp yaşayanlar da az değil rabbim gönlüne göre versin.
31 Yorumla- +1 yıl
Aminnnn çok teşekkür ederm♥️
+1 yılGüzel bir düşünce senin gibi düşünüyorum bu yüzden herkesle ilgilenmem hiç sevgilim olmadı. Doğru düzgün bizim gibi düşünen insan sayısı az olduğu için bulmak zor maalesef. Hayırlısı bakalım
14 Yorumla- +1 yıl
Sevindim 🥰 hayırlısı olsunn
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ama pek ümidim yok artık. Bulabileceğimi sanmıyorum, kimin eli kimin cebinde belli değil.
- +1 yıl
Öyle maalesef. Nasip 🤷♀️
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHakkın olanı istiyorsun, şansın çok düşük te olsa sen kendini muhafaza ettiğin sürece karşındaki insandan da bunu beklemeye hakkın var.
Allah gönüne göre versin.🙏12 Yorumla- +1 yıl
Evet , ve çok anormal karşılaşıyorum bu durumda. Hayırlısı inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim, umarım sana da yansır bu dileklerin
- +1 yıl
Amin, inşallah 🙏
Ben de seninle aynı düşünüyorum hatta geçen arkadaşımla bu konuda konuşuyorduk diyor ki el ele tutarsın öpüşürsün vs ben diyorum asla yapmam o ısrarla diretiryordu çok gıcık kaptım dedim nefsine hakim olan var olamayan var dedim çünkü o yaparım diyordu valla bndan sonra yapacağım varsa ona inat yapmam 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Sjsjhshshshshshhsshshhs
Erkekler çok daha geniş düşünüyor kızlara nazaran ya - +1 yıl
Hadi ya. Doğru öyle düşünen kılar da var.
Bizim gibi düşünen erkekler de varsa kimbilir hangi kosedeler. Çok azız ya nasıl karşılaşacağız ki 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılAllah sana senin gibi bir eş çıkartır. Yolun doğru yol.
41 Yorumla- +1 yıl
İnşallah ya çok teşekkür ederim guzel yorumun için.
+1 yılSen iffetini muhafaza et, sana senin gibi olan gelir..
Ümitsiz olma..
#Vesselam41 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür derim 🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılNeden soruya başlarken kapalıyım diye başlıyorsunuz. Açık olanlar soruya başlarken ben açığım diye başlıyormu. Bu yaptığınız çok yanlış bir davranış.
26 Yorumla- +1 yıl
Açık olsam açığım derdim. İnsanlar soracak kapalı misin açık misin diye. O soruyu önlemek için yazdım. Ben bir yanlışlık giremiyorum. En az yaşımı yazdığım kadar normal bir sey bu. Bu ayrımı yapan sizsiniz aksine. Benim asıl sorunum başka ve siz bu konuya takildiniz yorum yapıyorsunuz. COK YANLİS
- +1 yıl
@Niljim Yorumları okursanız gorurusnuz acık olup benim gibi düşünen kizlarin varoldugunu...
- +1 yıl
Sesli güldüm resmen
+1 yılDaha önce ilişkisi olmamış biri bulmak zor değil ki. Edepli onca gencimiz var. Allah hayırlısını versin.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah
+1 yılDaha önce ilişki yaşayacak birisi olacağını nerden biliyorsun?
Kendini bozma ne yaşayacaksan helalinle yaşa23 Yorumla- +1 yıl
Erkekler genelde önceden yaşıyor
- +1 yıl
Genelde yaşamaları herkesin yaşadığı manasına gelmiyor. Sen kendini bozma gerisi gelir
- +1 yıl
Anladım, teşekkür ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen o istediğin ozelliklerdeki devirde yaşamıyorsun ne yazık ki. Kendince isteklerin elbet olabilir. Beklentilerin vs. Ama bu şekilde kriterlere göre dusunup beklediginde de zaman geçecek. Evet, çok şey istiyorsun bu sebeple.
00 Yorumla Çok gençsin ben burada dahi senin tarzın genç erkekleri çözebiliyorum yaşım itibariyle
Acelen yok senin istediğin mutaassıp aile erkekleri var sadece şans01 Yorumla- +1 yıl
Acelem yok evet , öyle erkekelr varsa bile kimbilir hangi kosedeler. Hayırlısı
+1 yılSenin elini tutmsk isteyen erkek ciddi değildir diyemezsin
38 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi dedim
- +1 yıl
Kavram kafanda net değil ayrıca yanlış eksende
- +1 yıl
Kavram çok net aradığını gayet iyi biliyorum ama aradığım kişi. kimbilirnerede. Karşılaşma ihtimalimiz az
- +1 yıl
Kavramı geliştir
- +1 yıl
Açar mısın biraz
- +1 yıl
Kavram kafanda yanlış oluşmuş cağdan ve mantıktan uzak. Bunun nedeni ailenin öğretisi olması
- +1 yıl
Çağdan uzak değil her çağ için geçerli olması gereken bir şey benim bu isteğim. eksikligi kimseye zara vermez
- +1 yıl
özelden devam edelim mi yazdım sana
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnan ki en iyisini yapıyorsun hiç karamsar olma anlatığın her şey benimle aynı ve yanlış yoldu olduğumu ya da yanlış yaptığımızıda düşünmüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ayyyy insallah insallahhhh, kalbimize göre birileri çıkar karşımıza umarım. Çok teşekkür ederim ')
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılYanlış veya doğru tek değildir. Sana saygı duyacak birini bulursun umarım ama bu devirde senin gibi düşünen insab çok az
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle :(
Güzel. dilklrin için teşekkürler
Bunu istemek en dogal hakkin. Umarim diledigin gibi biri cikar karsina ve cok mutlu olursunuz🌸 karamsar olma. Dogru kisi gelir mutlaka
11 Yorumla- +1 yıl
İnalah herkes kalbine göre birilerini bulur. Güzel dileklern için çok teşekkür ederim :)
Genellikle evlilikte kendi dengini bulursun veya istersin. Merak etme senin gibi düşünen erkeklerde var. Umarım hakkında en iyisi olur.
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah ya , güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah sen de aynı şekilde 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Karamsar olma bende senin gibi istiyorum ama bazen olmuyor herşeyde bir hayır vardır elbette sen duanı et rabbim herşeyin en güzelini nasip etsin
12 Yorumla- +1 yıl
Aminnn teşekkür ederim herkese insallah
Herkes onu istiyor ama olmuyor. Elini tutacağın kişinin ileride eşin olacağı garantisini kim verebilir ki sana? Hiç kimse.
11 Yorumla- +1 yıl
O yüzden evlendikten sonra el tutmak istiyorum
+1 yılÇok doğrusunu yapıyorsun bebeğim. Tebrik ederim demek ki senin gibi düşünenler varmış su dünyada çok şükür
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥰
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim bebişim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTam olaram senin gibi düşünen erkekler de var. Umarım onlara denk gelirsin ama sana göre doğru olan buysa sapma doğrundan
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Öyle erkekler biraz daha farklı oluyor ya ama sanki
Çok içe kapanık oluyorlar sanki ve bazı şeylerde kadına değer vermeyebiliyirlar sanki. Hayırlısı bakalım herkes için
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın🙏 emin ol doğru yoldasın, bakma milletin günahkar yaşam şekline
21 Yorumla- +1 yıl
Yaaaaaa çok teşekkür edeim cokkkk 🙏
Aminnn inşallah seni ve kalbi güzel tüm insanları Allah iyi insanlarla karşılaştırır 🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bende istiyorum senin erkek versiyonunum lakin bende bulamıyorum inanamıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Hairlisi olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de böyleyim ve şu an edepli çok düzgün ve benim gibi olan birisiyle beraberim, insan nasılsa nasibi de öyle oluyor içini rahat tut. Sana layık olan seni bulacaktır.
25 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mu. Allah bozmasın adınıza çok sevindim. Kaç yaşında tanistn peki
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım, geçen seni tanıştım o da 23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılGeçen sene*
- +1 yıl
Çok sevindim cidden adınıza, her geçen gün sevginiz ve saygınız tazelnirninsallah
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah, umarım Allah senin karşına daha iyilerini çıkarır
Temiz biri olarak kalıyorsan, temiz birini bulmak hakkın.
23 Yorumla- +1 yıl
Evet ama yok 😅
Kimbikir hangi köşede 😅 - +1 yıl
Ahhhhh be 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılElimi tutan erkek ciddi değildir diyemezsin ki, kendin gibi birini istiyorsan cami kapılarına git ne biliyim İslami siteler var diyorlar çok zor dışarda bulman.
22 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl birisin
- +1 yıl
elimi tutan ciddi değildir demedim ki. El tutmayı bile kademeli olarak geçilebilir öyle şak diye tutmak istemem çünkü devamı gelir ister istemez. Onun önüne geçmek icin
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzelini düşünüyorsun bence🤗 İnşallah Allah karşına senin gibi birini çıkarır dualarım seninle🤲🏻🌸
32 Yorumla- +1 yıl
Ayyy amin inşallah güzel. dileklerin için teşekkür ederim , dileklerin katçayasaminda taçlanir insallah :)
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim ben de😇
Hayır çok şey istemiyorsun gayet normal bence umarım hayat karşına istediğin gibi birini çıkarır
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah inşallah cokkkk teşekkür ederim güzel dileklerin için :);
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılKadın açısından doğru düşünüyorsun amma temız erkek bulmak maalesef cok az
11 Yorumla- +1 yıl
Evet :( maalesef..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk elini tuttuğun eşin olması için güvenilir insan olması ciddi evlilik düşünen yok herkes kullanıyo bende ciddi evlilik arıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBos ver sen en iyisini en güzelini yapıyorsun :) hiç kimseyle çıkmamış erkekler de tanıyorum. Allah gönlüne göre verir emin ol.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok çok çok teşekkür ederim herkesin gönlüne göre olsun insallahahhhh :)
Cevap sahibi+1 yılAmin canım benim :)
+1 yılHayir isteyin gayet normal. Sen de değil, bunu garip görenlerden sorun var.
21 Yorumla
+1 yılSenin isin zor.
https://youtu.be/l5Pinvx14BU00 YorumlaBu bana göre bir ilişki değil ama senin tercihin senin görüşün saygı duyarım umarım kendin gibi güzel kalpli birini bulursun 👍
00 Yorumla
+1 yılÇok istemiyorsun, hakkında hayırlısı olsun inşallah.
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah çok saol
+1 yılO tarz düşüncen varsa görücü usulü. Yoksa canını çok yakarlar sen bu düşünceyle yaklaşırsan
01 Yorumla- +1 yıl
Canını yakarlar derken bu arada nasıl yakarlar mesela
+1 yılbunu tartışmaya açtığına göre pek de öyle düşünmüyorsun skjdksjd
01 Yorumla- +1 yıl
Tüm düşündüklerimi yazdım..
+1 yıldaha önce ilişkisi olmamış birisini nasıl bulacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Umutsuzum
- +1 yıl
bence de bulamazsın onun yerine düzgün karakterli birisini arasan daha mantıklı
- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk elini tuttuğum eşim olsun istiyorum, çok mu şey istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler