AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
ne var bunda benimde hiç olmadı normal
Bravo sana iyi düşünce
Doğru olanı istiyosun aslında
Teşekkürler ama umutsuz vaka gibi
Yasin ilerleyince bu durum artiya doner
Ne gibi?
Benim gibi erkek bulamam en fazla
Simdi yasin 22 falanya o yastaki erkeklerde evlilik dusuncek hali yok herked opup sevismek icin kiz ariyor sevgili ariyor 25 ten sonra evlilik dusunmeye baslar erkeklerde o bakimdan dedim
Zaten 25 küsür oluyor genelde evlilik düşünebilen eklerim ama onların çoğu da biraz fiziki temas arıyor
Alakası yok ben 17 yaşımda para biriktirmeye başladım. Genelleme yapmayın lütfen
@MachineX_ ne zaman evlilik düşünüyorsun peki
En erken 24 olurdu artık imkansız gibi çünkü 1 yıl mezuna kaldım üniversiteye gidersem 1 yıl İngilizce hazırlık 2026'da kalmazsam hiç mezun olurum. 6 ay askerlik 2027 olur 2027'de askerden dönmüş olurum. İş bulması var daha para biriktirmesi var birisini bulacak mıyım o var birisi olsana emin olamam çünkü o zamana kadar ben askerdeyken aldatabilir emin olamıyorum yani en erken 26 falan ondan da birisi ile anlaşmıs olmam lazım ki para olmayacak elimde 26 dediğim yaş o da 2028 falan yapar anca bıktım b hesabı yapmaktan ama duygularımı köreltirsem evlenmeyeceğim ama yapamıyorum
Aynı zamanda 2 yıl üniversitede ek olarak okusam 2030 olur 28 yaşım olur ne kaldı ki bana okumaktan cidden şu iş sıktı. 20 yaşında evlenenler var 1980 90 lı olanlardan 2000de bak birde evlilik yaşı 30 evlenmem içimden bütün istediğim şeylerin yolunda gitmesi lazım maddi manevi yoksa olmaz
@MachineX_ hayırlısı olsun biz de onu diyoruz , erken yaşta erkekler evlilik düşünemez çünkü çok zor. Sırtlarına çok yük biniyor
Abi demişte 22 yaşında falan evlilik düşünmez diye ben düşünüyorum ama evlenemem ayrıca sevgili de aramıyorum onu demeye çalıştım.
@MachineX_ Düşünmez derken düşünemez anlamında dedi aslında. Çok zor düşünmesi. Birkiz evlenebikir 2ede ama erkek için fazla zor
Kiz evlilik dusunur tabi. kiz ozellikle kapali kiz napicak rahatlikla gezip dolasamaz birsuru erkekle cikamaz aile baskisi mahalle baskisi sonra cinsellik yasasa evliliginde sorun olcak
Erkek oyle degilki erkek istedigiyle gununu gun eder istedigiyle yatar hergun cafelerde barlarda kiz ayarlar neden 20 li yaslarda evlenip sorumlulul alsinki biraz hayatimi yasayim yasim 30 a yaklastiginda bakire bir kiz bulursam evlenirim mantiginda
Evlilik menfaat isi zaten erkek ne icin evlenir
Duzenli cinsel hayatim olsun
Hergun ev yemegi yeyim
Ev temizligi camasir temizligi yapsin esim
Cocuguma baksin
Bekarlik baskisindan kurtulayim
Çok doğru..
Böyle düşünenler olabilir ama ben öyle düşünmüyorum. Temizliğimide yaparım ev düzenlemesini de sevdiğim bir şey cinsellik konusunda istediklerim yerine getirilmeyebilir çamaşır temizliğine bir şey diyemem makine halleder onu ev yemeğini öğrenebilirim zaten çoğunlukla pilav yiyorum hatta işe bile ben götürebilirim yaparsam. Çocuk konusunda ben çalışırsam eşim ilgilenir zaten eşimin maddi olarak kötü değilsek çalışmasını da istemem benim sorumluluğum ona bakmak eşim istemese ev temizliği yapmak zorunda değil ben temizlikçi tutmak zorundayım. Bu İslam kurallarıdır işte. Bekarlık baskısı ise evet evlilik şeyleri oluyor sıkıcı bir konu neden anlamıyorum. Bunların yerine kendim yaşayarak duyguları köreltmek peşindeyim kendime de bakarım. Duygular problem olmazsa zaten pek problem olacağını sanmıyorum.
@MachineX_ Çok çok çok iyi düşünüyorsun inşallah senin düşüncelerine layık bir kadın çıkar karşına ve ne de yaptıklarının altında ezilirsin ne de o seni üzmeye çalışır.
Güzel yorumun için teşekkür ederim
Bende ayni fikirdeyim tüm yorumlari okuyacagim😂😊
Ahahahah :)
Haklı bulunuyoruz ama imkansız buluyorlar 👌
Hakkında hayırlısı olsun
Allah seni senin gibisiyle karsilastirsin
Amin teşekkür ederim
Boşver. Sen yolundan ayrilma
Güzel niyetten ayrılmak olmaz dimi
Olmaz bence
Yani ama şimdikiler herşey olsun niyetinde ama güzelliğin büyüsü bozuluyor sevgi basitleşiyor
Ben zoru ve mücadeleyi severim aşk sevgi o zaman değerlidir
Malesef
Hayat bize kalbi güzel gören yüreği masum olanla beraber kılsın inşallah
gayet normal bir istek
ee napalım welcome to dünya
bu konuda yalnız olmadığımı görmek sevindirdi
Sende sıkıntı yok da ortam bu yapacak bişey yok
Çok değil kim istsmezki
Ay inşallah kalbimize göre buluruz
İnşallah bulursun 😘
Kendin gibi binirinş bulursunnumarum
İnşallah, çok teşekkür ederim herkes kalbine göre bulur inşallah
Hayırlısı
Kendi kendine kuruyorsun kafanda
Ne gibi
Öyle olur umarım.
Haklısın.
aferin
yo istemiyon Allah gonlune gore versin o zaman
Aminnn tesekkurlerr herkesee
inş gönlünce olur hakkındır tabii
İnşallah,. Çok teşekkürler
Çok şey istemiyosun
Teşekkürler
Ozaman görücü usulü olacak 😉🤝
Görücü usulü de istemiyorum ki ailelerin arada bulunmasını istemiyorum. Evetbulunsunlar ama bizzat gençlerin birbirini bulduğu şekilde olsun istiyorum
Hayirlsis
Senin gibiler ilgi görmüyor
Evet..
Zor bulursun öyle eş
Benc de
Benimde hiç sevgilim olmadı.
İlişki peki yakın temas?
Oda olmadı.
Senin?
Sen doğru yoldasın kafamdaki insansn
Teşekkürler
Olması gereken bu