Herkes böyle olgun olamıyor maalesef. Ama olgun olmakta suç. Eminim şu an yoğun taciz altında kaldın ve gizliye döndün. Ahh ahh bunlar arzu ile seksi karıştıran kesimler. Tacize uğradığın için ben özür dilerim senden sebep oldum kusura bakma.
@çekirdek19 papatyam gizliden yorumunun doğruluğunu görmen adına çıktım ben evliyim ve kast ettiğim kişi evlenmeden önce de eşimdi hala eşim çok haklısın sende fakat biz kadınlar önüne gelene bu hisleri beslemiyoruz ki ya eşimiz ya da nişanımız oluyor
Yani. Evli olduğun kişiye de arzu duyabilirsin. Nişanlı olduğuna da ya da hoşlandığın , ilgi duyduğun birine de. Arzulamanin anormal birşey olmadığını anlatmak istiyorum ben sende o yönde konusmussun ama dışarıdan hemen herkese acıkmış imajı oluştu benim kızdığım nokta bu. Ben elektrik aldığım hoşlandığım birine arzu duyduğumu söylesem hissettirsem eminim abaza yaftası yapıştırırlar kızdığım nokta tam olarak bu.
Şimdi şu da var. Arzularsın birisini ama bunu sürekli dile de dökmemek lazım. Bu sefer abazan konumuna düşebilirsin o kişinin gözünde ama soru bazında bakarsan insan sevdiği, hoşlandığı kişiyi tabi ki arzular
Öf nee alaka? Gayette abaza muhabbeti bu. Sen yeni tanıdığın birinden direkt borç para istiypr nusun ya da yeni tanıdığın birşyle alırı samimi oluyor musun okuyorsan sende oroblem vardı. Çok gevşekçe bir tavır ki bana göre böyle fikrimi değiştirecek değilim iyi günler.
Olaya yanlış açıdan bakıyorsun takılmışsin bir yeni tanışma muhabbetine. Belki yeni tanismadin yıllardır tanıyorsun elektriğin olan biri ama yeni flortlesmeye başladınız olamaz mı? Sen değiştirme zaten fikrini :) iyi geceler
En İyi Cevaplar