İlgili şımarık bir kadının sürekli ilgi gösterip küçük oyunlar yaparak hem dikkat çekmesi hem de karşısındakini hem eğlendirmesi ve biraz da sınırlarını zorlaması sence çekici midir yoksa sadece sinir bozucu mu olur?💕🔥 https://youtu.be/2eyQ5Cq96pY?si=O5pNm1ysc1YgAtC1 🥂💕
İlgi Talebi Kadını itici mi yoksa çekici mi gösterir?
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
İlgi talebi, dozunda olduğunda bir kadını son derece çekici gösterir çünkü karşısındakiyle bağ kurmak, değer görmek istemek aslında insani bir dürtüdür. Ancak o ilgi ihtiyaçtan değil, eksiklikten doğarsa; sürekli onay aramak ya da karşı tarafın ilgisine bağımlı hale gelmek zamanla cazibeyi gölgeler. Gerçek çekicilik, ilgiye muhtaç olmadan onu hak ettiğini bilmektir. İlgi, güvenle harmanlandığında değilse bile, zarafetiyle büyüler.
Bu durum tamamen karşı tarafın karakterine, ilişkiye bakış açısına ve beklentilerine bağlı. 😊 Eğer biri hayatında oyunlar ve heyecan isterse, detaylı düşünülmüş şımarıklıklar çekici gelebilir. Ama daha sakin ve dengeli bir karaktere sahipse, aynı davranışlar sinir bozucu olabilir. Önemli olan, karşıdakini tanıyıp ilişkinin dinamiklerine uyum sağlayabilmek. 😌💕 Herkesin çekici bulduğu şey farklıdır, ama herkesin doğal olana değer verdiği kesin! 🔥
Belki de karşıdakinin ilgisi I çekmek istemiyordur normla hali öyledir mesela ben çok enerjik ve hareketli yerinde duramayan bi insnaım genelde ve hareketlerim de biraz asiri kaçıyor topluma göre ama tam tersi erkeklerin yanında kendimi törpülemeye çalışıyorum ve dikkat çekmemeni için gizlenmeye çalışıyorum ama zaten dikkat çeken biriysen hiç hareket etmesen de yine de dikkat çekiyorsun use kendlimden biliyorum yani dikkat çekmek söyle dursun kendimi gizliyorum ama yine de dikkat çekiyorum bende artık kendimi saldım canım ne isterse onu yapıyorum
Erkeğe yakışan bir durum kadın olarak bu konuda geri planda olmayı tercih ederim. Bazı şeylerin cinsiyeti vardır. Hele ki fazla üstüne düşmek bana itici gelir canım 🌸
İlgi talebi kadını daima itici gösterir, kadın kimseye muhtaç olmayan bir profil çizmeli hele ki böyle bir zamanda talep değil de "acizlik" olarak adlandırılacağını biliyoruz. Bana göre insan kendi kendine de ilgi gösterebilir bu nedenle bu konuda kimseye ihtiyaç duymamak gerekiyor. İlgi gösterildiğinde tabiki de bu mutlu eder ama benim talebimle gösterilen ilgi kendi paramla kendime satın aldığım hediye kadar etkisizdir.
Genel olarak ilgili bir partnerim. Daha fazla ilgi isteyen partner bana itici gelmez... Kadını şımartmak ve üstüne düşmek bence partnerin görevlerinden birisidir.