Ben 27 yaşımda bir kızım ama hiç evlenebilmek yok kaderimde ama bu önyargı falan değil çok ciddi söylüyorum kaderimde evlenebilmek yok bu duruma alışmam lazım ama çok üzülüyorum alışmak için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKader senin tahminlerinin ötesinde bir kavramdır. 1 saat sonrasında neler olacağını bilemezsin. Erkek kuzenim daha yeni evlenme teklifi yaptı. Kendi de kızda 30 yaşında. Geç olsun da güç olmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılben çok sessiz sakin bir kızım bu zamana kadar ne lise ne üniversite olurken hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı çok iyi ve sakin hanım bir kız olduğum için erkekler beni beğenmiyorlardı. Sorun sevgili değil ama hiç sevilmemek baya üzücü oluyor. Bide ben şu an 27 yaşımdayım ve 45-50’li yaşlarına geldiğimde biriyle evlenmek ya da sevmek istemiyorum ben gençken yaşamak isterdim ama malesef kaderimde kimse yok. Bu önyargı falan değil annem ve babam da asla evlenmemi istemiyorlar zaten beni seven biri de yok. Ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dışarıdan görüntümde bir sorun yok ama vicudumda birsürü ameliyat izi var ve annemle babam dedi ki sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin kimse seninle evlenmez evlense bile aldatıcak daha çok üzülüceksin dediler. Ama gerçektende haklılar çünkü bu devirde erkekler karaktere değil sadece dış görünüşe önem veriyorlar.
- +1 yıl
Bana soracak olursanız dış görünüşe bakıp da bir erkeğin aldatması daha muhtemel. Hepimizin önceliği dış güzellik değil. Kaldı ki güzellik de ölene kadar devam eden bir şey değil. O zaman erkek kadının güzelliği bittiğinde onu aldatmaya meyletmeye başlar. Ben o yüzden eli yüzü düzgün. Çocuklarıma annelik yapabilecek. Ailemi kendi ailesi olarak benimseyebilecek birini arıyorum. Şimdi fiziki özelliklerinizi bilmediğim için net bir şey söylemek istemiyorum ama araştırmalara göre yara izleri çekici gelebiliyor. Sizinkiler size göre bakılamayacak kadar kötü mü?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılKendini buna hazırlaman lazım hayatını bbuna göre planlarsan daha rahat oluyor. Kabullenme zamanla oluyor bir anda olmuyor.
034 Yorumla
Soran+1 yılAslında kendimi buna çoktan hazırladım alıştırdım kendimi ama üzülmekten kurtulamıyorum üzüntüm hiç geçmiyor. Sorun yanlız yaşamak değil tek sorun hiç sevilmemek değerli olamamak
- +1 yıl
Yok biliyorum o duyguyu ama bunu durmadan düşünürsen daha da büyür aklını meşgul edeceksin. Örn dil öğrenme olabilir kitap okuma olabilir resim yapma müzik enstrümanı öğrenme gibi vs işler inan işe yarıyor...
Soran+1 yılBen üni mezunuyum iş yerinde çalışıyorum evet dediğini anlıyorum aktivitede bulunmak insana iyi geliyor tabikide haklısın ama işte ben sıkıntılıyım. Çünkü tüm yaşıtlarım mutlular evliler ama ben hiç sevilmedim ve dünyanın en çirkin kızı oldum hep
- +1 yıl
Tamam bu dediklerinin erkek versiyonuyum. Evet içimizde ukte kalıcak bunu inkar etmiyorum. Ama şükür halimize birde artı yönlerini düşünmek lazım. Ne insanlar ne haldeler.
Soran+1 yılHiçbir artı yönü yok. Evlenemeyeceğim hep yanlız yaşayacağım evet ama keşke lise ve üniversite okurken beni de seven birileri olsaydı şu an bu kadar acı çekiyor olmazdım. Ama işte erkekler hep onları aldatan kibirli havalı kızların peşinde koşuyorlar benim suçum değil
- +1 yıl
Hop orda dur ben koşmadım leyn. Elbette senin suçun olan bir şey yok. Evet dediğin gibi kibirli havalı güzel peşinde koşanlar var katılıyorum. Tek diceğim ne sen ne de ben ne ilk ne de son yalnız olarak ölenler olacağız.
Soran+1 yılEvet bu doğru hiçbir şey yanlızlığımızı değiştiremez çok kötü ama gerçek malesef ki😭
- +1 yıl
Ağlama be... Geçicek... Üzülünce de değişen bir şey yok bırak birazda olsa seni mutlu edicek şeylere sarıl leynnnnnn
Soran+1 yılAma yaşıtlarım mutlular ben hiç mutlu olmayacağım
- +1 yıl
Eee benimde öyle ne yapayım ki hatta bir arkadaşımın yakında düğünü var eskiden vay be derdim şimdi tık yok alışıyorsun acele etme dedim ya bırak birazda olsa seni mutlu edicek şeylere sarıl
- +1 yıl
Bu arada sakıncası yok ise mesleğin nedir?
Soran+1 yılMuhasebe ve finans yönetimi alanında öğretim görevlisiyim
- +1 yıl
Maşallah güzel. Bu arada hocam klasik olcak ama bu ülkenin ekonomisi ne olcak ya 😅
Soran+1 yılAslında sadece bizim değil birçok ülkenin ekonomisi şu an iyi değil virüs sebebiyle finansal çöküş var ne yazık ki
- +1 yıl
Evet ama sizce bu durum ile ekonomileri daha ne kadar bir süreyi kaldırabilir. Belli ki bu virüs bir süre daha hayatımızda olacak gibi elbette her ülke farklı olacaktır. Sizin bir öngörünüz var mı?
Soran+1 yılBence biz ve birçok ülke bazı vergilemdirmeleri arttırıcak ve zaten arttırmalı. Mesela sigara, alkol gibi pahalı vergi gelirlerini arttırırsa daha çok gelir olacak kamu adına. Ama vergilendirme dediğim cumhurbaşkanının cebine falan gitmiyor hiçbir ülkede siyasetçiler vergileri cebine atamazlar zaten bu imkansız. Vergi kaçakçılığı suçları var evet ama siyasetçiler için değil o vatandaşlar için. Öğrencilerime de defalarca kez anlattım vergiyi çalıyorlar düşüncesi çok cahilce çok yanlış sadece bizim ülke değil hiçbir ülke vergi çalmıyor yani
- +1 yıl
Bende vergilerin artacağı konusunda kesin eminim bunun alkol sigara gibi keyfi şeylerde sıkıntı değil ama ekmek bebek bezi yağ vs.. gibi temel ihtiyaç insanlar için zorlayıcı olacaktır. Birde sanırım firmalar biraz küçülmeyi düşünecek gibi geliyor personel açısından piyasadaki birçok arkadaşım patronlar aslında az insanla da iş yapabiliyormuşuz felsefesi gelişmiş. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Koç ya da Sabancıydı sanırım. Pandemide beyaz yaka çalışan sayımızın fazla olduğunu gördük diye açıklama yapmıştı. Valla hocam bizde iş ekonomisi vardı. Benim hocam manyaktin nasıl vergi kaçıracagimizi bile anlatıyordu 😂
Soran+1 yılAma bizler vergi kaçırabiliriz onu demiyorum ben siyasetçiler vergiyi çalmıyor diyorum bu vergi teorisi ve politikası bide vergi hukuku derslerinde detaylıca işleniyor
- +1 yıl
Yok biliyorum siyasetçilerin kaçırmayacağını vergi hukuku hakkında fazla bilgim yok sadece iş hukuku dersinde yüzeysel bi bilgi o bilgilerinde üzerinden baya zaman geçti.
- +1 yıl
Peki sizin bir öngörünüz bir şu şekilde adımlar atılması doğru olacaktır dediğiniz fikirleriniz var mıdır?
Soran+1 yılBişey sorucam iş hukuku dersi mi aldın hangi bölümü okudun ki?
Soran+1 yılAslında benim öngörülerim ile bişey değişmez ama bence virüsün artması ile büyük işletmeler küçülmeye gidecek. Kıyafet ayakkabı gibi üretimlerde sınırlamaya gidilecek. Bide mesela yeditepe gibi büyük işletmeler çok acil olmayan estetik tarzı ameliyatların fiyatlarını yükseltecekler çünkü o tarz işletmeler kendilerini ticarete bağlamışlar sağlık umurlarında değil. Bide bankaların kredi vermeyi daha çok zorlaştırıp zor şart koyacaklarını düşünüyorum herkese kredi vermiyorlar evet ama bence virüsün artması ile kredi daha da zorlaşacak. Ama bide şu var devlet işsizlik maaşı veriyor çoğu işsizlere bu da iyi bişey hiç yoktan iyidir. Bide bayramda ikramiye para vermesi de güzel çünkü her devlet işsizlik maaşı vermiyor yani veriyor da uzun bizdeki gibi uzun süre vermiyor daha az veriyor
- +1 yıl
Evet aldım. Makine Mühendisiyim. Olsun değiştirmesi için değil sadece değerli fikrinizi merak etmiştim.
- +1 yıl
Ayrıca sağlık konusunda dediklerinize kesinlikle katılıyorum.
Soran+1 yılAaa makine mühendisi misin ne güzel ama okurken çok matematik var dimi bide ileri matematik var dimi mühendisliklerde şey ya ben aslında hep hukuk okumak istiyordum ama ileri matematiği o kadar çok yapamadığım için kazanamamıştım hukuku hep içimde ukte kaldı ama yapıcak bişey yok
Soran+1 yılEvet evet sağlıkta kâr amacı ile keyiflerine göre fiyat koyarlar tek dertleri kâr zaten insan sağlığına önem vermiyor çoğu özel hastane
- +1 yıl
Ben normalde fizikçiydim ama fizik bölümde iş olmadığı için 2 sınıfta tekrar sınava girdim. Makine mühendisliğini kazandım. Mühendislik fizik ve matematik üzerine kuruludur. Benimde anladığım tek şey de fizik ve matematikti. Kusura bakma ama hukuk çok sıkıcı bir sürü kanun maddesi var.
- +1 yıl
Sağlığı biliyorum şu an bir diş tedavisi görüyorum. İnan marangoz mu dişçi mi bilmiyorum. Dolguyu yanlış yaptı şimdi tekrar sökecek ve tekrar yapacak umarım bu sefer başarır diye düşünüyorum.
Soran+1 yılAaa sana çok geçmiş olsun inşallah düzelir. Sağlıkçılar zaten artık iyice şaşırdılar yaaa hiç vicdanları merhametleri yok. Nefret ediyorum öyle insanlardan. Ya şey hukuku ben okuyup öğretim görevlisi olmak istiyordum avukatlık falan istemiyordum avukatlık asla bana göre değil. Ben çocukluğumdan beri hukuk okuyup öğretim görevlisi olmak istiyordum çünkü 2 tane komşum hukuk mezunu doçentlerdi. Bu yüzden hep özeniyordum onlar gibi olmaya ama kazanamadım😭 bende maliye okuyup muhasebe, maliye, kamu yönetimi alanlarında ört, gör. oldum.
Soran+1 yılÇok iyi yapmışsın tekrar sınava girip mühendislik kazanmakla. Fizik, kimya, biyoloji alanlarına pek bilgim yok ama lisedeyken hiç yapamıyordum o yüzden o alanlara yönelmeyi hiç düşünmedim
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Ya ben küçükken su satardım pazarda iyide para alırdım. O zaman 8 yaşındaydım. Dedim ben sucu olucam arkadaş. Ama mühendis olduk işte bazen hayaller olmuyor işte 😂 belkide hayırlı olan senin için bu meslekti. Ya bende edebiyat tarihe felsefe bunları Anlamazdım. Sırf bunun için sayısal seçtim meğer orda da varmış. Lise bitti oh dedim üniversitede yoktur yine karşıma çıktı 😠😠 bu edebiyat tarih felsefe Allah tan 1 sınıf 1 dönem deydi sonra kurtuldum. İşte herkesin beyni farklı bu farklılıkları iyi kullanacak değerlendirecek bir eğitim sistemi yararlı beyinler ortaya çıkaracaktır.
Soran+1 yılHaklısın herkes farklı dersleri anlıyor herkesin anladığı yapabildiği dersler var aynen
- +1 yıl
Haklı olmak haklı sonuçlarda dogursa keşke ama olmuyor bazen.
- +1 yıl
Ben değerli yorumlarınız için teşekkür etmek istedim. Aynı zamanda ne olur üzülmeyin bilmiyorum belki de nasip denen şey belki de gerçektir. Ben Allah böyle uygun gördü başımız gözüm üstüne dedim. Sizin içinse hakkınızda en güzel hayırları diliyorum.
+1 yılKader kelimesinin anlamını bilmiyormusun? Hayat yarın karşına ne çıkarır bilemezsin ki. Bir de çok önyargılısın
02 Yorumla
Soran+1 yılKaderin ne olduğunu keşke bilmeseydim ama malesef biliyorum😭ben çok sessiz sakin bir kızım bu zamana kadar ne lise ne üniversite olurken hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı çok iyi ve sakin hanım bir kız olduğum için erkekler beni beğenmiyorlardı. Sorun sevgili değil ama hiç sevilmemek baya üzücü oluyor. Bide ben şu an 27 yaşımdayım ve 45-50’li yaşlarına geldiğimde biriyle evlenmek ya da sevmek istemiyorum ben gençken yaşamak isterdim ama malesef kaderimde kimse yok. Bu önyargı falan değil annem ve babam da asla evlenmemi istemiyorlar zaten beni seven biri de yok. Ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dışarıdan görüntümde bir sorun yok ama vicudumda birsürü ameliyat izi var ve annemle babam dedi ki sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin kimse seninle evlenmez evlense bile aldatıcak daha çok üzülüceksin dediler. Ama gerçektende haklılar çünkü bu devirde erkekler karaktere değil sadece dış görünüşe önem veriyorlar.
- +1 yıl
Özele gelsene
Peygamber efendimiz evlenmeyi kimi insan için sünnet kimi insan için farzdir ben mesaj atamıyorum ozleden mesaj atar misin bana canım
011 Yorumla
Soran+1 yılben çok sessiz sakin bir kızım bu zamana kadar ne lise ne üniversite olurken hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı çok iyi ve sakin hanım bir kız olduğum için erkekler beni beğenmiyorlardı. Sorun sevgili değil ama hiç sevilmemek baya üzücü oluyor. Bide ben şu an 27 yaşımdayım ve 45-50’li yaşlarına geldiğimde biriyle evlenmek ya da sevmek istemiyorum ben gençken yaşamak isterdim ama malesef kaderimde kimse yok. Bu önyargı falan değil annem ve babam da asla evlenmemi istemiyorlar zaten beni seven biri de yok. Ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dışarıdan görüntümde bir sorun yok ama vicudumda birsürü ameliyat izi var ve annemle babam dedi ki sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin kimse seninle evlenmez evlense bile aldatıcak daha çok üzülüceksin dediler. Ama gerçektende haklılar çünkü bu devirde erkekler karaktere değil sadece dış görünüşe önem veriyorlar.
Soran+1 yılBen size takip isteği attım siz de beni takip eder misiniz mesaj göndere bastım gönderemiyorum ve olmazsa burdan yazın zaten hepimiz fakeyiz kimse kimseyi tanıyamaz ki
Soran+1 yılBen şimdi yine denedim size mesaj atılmıyor olmuyor
Soran+1 yılBen bana arkadaş tavsiyesi istemiyorum ki ben kaderime alışamadığım için üzülüyorum
Soran+1 yılAma kaderin ördüğü duvarı yıkamam zaten sorun burda hiç evlenebilme şansım yok bu benim elimde olan bişey değil
Soran+1 yılGüvenmemekten değil hiç sevilmediğim için üzülüyorum ve zaten kaderimi değiştiremem ki
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Üzülme ya bende 28 yaşındayım bende evlenemedim daha
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil benim kaderimde hiç evlenebilmek yok yaşla alakalı değil yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaderimde evlenebilmek yok ne demek allah aşkına😂 geleceği görüyorsan benim için de bir seyler söyle bari
01 Yorumla
Soran+1 yılben çok sessiz sakin bir kızım bu zamana kadar ne lise ne üniversite olurken hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı çok iyi ve sakin hanım bir kız olduğum için erkekler beni beğenmiyorlardı. Sorun sevgili değil ama hiç sevilmemek baya üzücü oluyor. Bide ben şu an 27 yaşımdayım ve 45-50’li yaşlarına geldiğimde biriyle evlenmek ya da sevmek istemiyorum ben gençken yaşamak isterdim ama malesef kaderimde kimse yok. Bu önyargı falan değil annem ve babam da asla evlenmemi istemiyorlar zaten beni seven biri de yok. Ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dışarıdan görüntümde bir sorun yok ama vicudumda birsürü ameliyat izi var ve annemle babam dedi ki sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin kimse seninle evlenmez evlense bile aldatıcak daha çok üzülüceksin dediler. Ama gerçektende haklılar çünkü bu devirde erkekler karaktere değil sadece dış görünüşe önem veriyorlar. Geleceği görmüyorum ben kendimle ilgili olan şeyi söylüyorum
+1 yılkim dedi sana kaderinde evlilik yok diye
02 Yorumla
Soran+1 yılben çok sessiz sakin bir kızım bu zamana kadar ne lise ne üniversite olurken hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı çok iyi ve sakin hanım bir kız olduğum için erkekler beni beğenmiyorlardı. Sorun sevgili değil ama hiç sevilmemek baya üzücü oluyor. Bide ben şu an 27 yaşımdayım ve 45-50’li yaşlarına geldiğimde biriyle evlenmek ya da sevmek istemiyorum ben gençken yaşamak isterdim ama malesef kaderimde kimse yok. Bu önyargı falan değil annem ve babam da asla evlenmemi istemiyorlar zaten beni seven biri de yok. Ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dışarıdan görüntümde bir sorun yok ama vicudumda birsürü ameliyat izi var ve annemle babam dedi ki sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin kimse seninle evlenmez evlense bile aldatıcak daha çok üzülüceksin dediler. Ama gerçektende haklılar çünkü bu devirde erkekler karaktere değil sadece dış görünüşe önem veriyorlar
- +1 yıl
benimle konuşmak istermisin
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ne demek yok nerden biliyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılben çok sessiz sakin bir kızım bu zamana kadar ne lise ne üniversite olurken hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı çok iyi ve sakin hanım bir kız olduğum için erkekler beni beğenmiyorlardı. Sorun sevgili değil ama hiç sevilmemek baya üzücü oluyor. Bide ben şu an 27 yaşımdayım ve 45-50’li yaşlarına geldiğimde biriyle evlenmek ya da sevmek istemiyorum ben gençken yaşamak isterdim ama malesef kaderimde kimse yok. Bu önyargı falan değil annem ve babam da asla evlenmemi istemiyorlar zaten beni seven biri de yok. Ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dışarıdan görüntümde bir sorun yok ama vicudumda birsürü ameliyat izi var ve annemle babam dedi ki sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin kimse seninle evlenmez evlense bile aldatıcak daha çok üzülüceksin dediler. Ama gerçektende haklılar çünkü bu devirde erkekler karaktere değil sadece dış görünüşe önem veriyorlar
Soran+1 yılAma ailem doğru söylüyor erkekler gerçektende bu devirde dış görünüşe önem veriyorlar bu yalan değil ki
Soran+1 yılEvet ama işte ben hiç evlenemeyeceğim çünkü dış görünüşümde bir sorun yok ve sırf sakin iyi niyetli hanım bir kız olduğum için kimse beni sevmedi. Erkekler kibirli egolu kızların peşinde koşup evlendiler hep
Soran+1 yılEvet öyle de ben serseri ya da çocukça olan şımarık biriyle evlenmezdim hiçbirine güvenmem zaten ben ahlaklı saygılı biriyle evlenirdim ama işte imkansız
+1 yılNereden ve nasıl vardın bu kanıya acaba.
010 Yorumla
- +1 yıl
Bence çok fazla ön yargıların var. Bu ön yargılardan kurtulmam gerekir insan öyle bir canlıdır ki sevmeyi sevil. eyi gerçekten bilen insanlar var ve bu insanlardan bir tanesi de benim. Onun için bu kadar umutsuz ve ön yargılı olma derim.
Soran+1 yılHaklısın evet ama bazı insanların kaderinde hiç evlenmek yok birsürü sakin sessiz kibirli olmayan bekar ölen insanlar var
- +1 yıl
Ya bu kadar karamsar olma hayat öyle güzeldir ki karşına biri çıkar birden bire dünyan değişir. Ama bu kadar hayata negatif bakma pozitif bak hayata pozitif bak ki hayat ta sana güzel yanını göstersin.
Soran+1 yılYazdığım hiçbir şeyi anlamadınız ve hepsini yanlış anladınız.
- +1 yıl
Anladım hem de o kadar iyi anladım ki. Ama insan ne yaşarsa yaşasın ayakta dik durmayı bilmeli ve yaşama enerjisini kaybetmemeli. Demek ki sen benim yaşadıklarımı yaşamış olsan belki bu gün seninle bu konuşmayı yapmıyor olabilirdik. Sana yaşadıklarımı anlatmak isterdim ama.
Soran+1 yılEvet yaşadıklarını anlatabilirsin bana zaten hepimiz fakeyiz
- +1 yıl
Buradan ulu orta anlatamam ama dinlemek istersen takip et anlatayım.
Soran+1 yılUlu orta değil hepimiz fakeyiz zaten senin amacın farklı iyi günler
- +1 yıl
Farklı değil ama ben özelimi burada anlatamam sen bilirsin. Sana da iyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık iyidir bro
014 Yorumla
Soran+1 yılTabikide yanlızlık çok iyi ama hiç değerli olmmak insanı çok üzüyor
- +1 yıl
Değerli olmak için uğraşma sakın, herkes menfaati doğrultusunda deger verir. Mutlu olmak için kendin için uğraş, kendi değerini kendin ver
Soran+1 yılHerkesden uzak duruyorum zaten ama işte hiç kimsenin sevmediği biri olmak çok üzücü.
- +1 yıl
Kimin seni sevdiğini bilemezsin ki, fakat anladığım kadar sen kendını yıpratıp uzuyorsun dostum. Kendıne gel bıraz
Soran+1 yılAma beni seven biri olsa söylerdi bu zamana kadar kimse sevmedi ben çünkü sakin biriyim kibirli insanları küçümseyen dalga geçen biri değilim. Sakin olduğum için beni seven biri olsa söylerdi mutlaka eğer çekiniyorsa zaten gerçek sevgi değildir
- +1 yıl
Ulaşılmaz duruyorsan belki, güçlü duruyorsun dur belki
Soran+1 yılBununla alakası yok ulaşılır ulaşılmazla alakalı değil gerçekten sevgi diye bişey var ama bu devirde değil eskiden vardı
- +1 yıl
Bulur seni ama beklemediğin anda emin ol
Soran+1 yılÖyle değil işte hiç evlenebilme şansım yok ailem asla izin vermez zaten evlenmeme. Ve zaten beni seven biri de olmayacak
- +1 yıl
Bu kadar umutsuz olma lütfen
Soran+1 yılUmutsuz ya da önyargılı değilim ki bu devirdeki erkekler sadece dış görünüşe bakıp evleniyorlar karakter önemli değil
- +1 yıl
Allah herkese çirkin şansı versin, demekki yalnız kalacak kadar güzelsin
Soran+1 yılNasıl yani yanlız kalacak kadar güzel derken ne demek ki o? Ben güzel olsaydım zaten evlenebilirdim çirkin olduğum için yanlızım zaten
- +1 yıl
Tam tersi o dedıgın çirkin olsan hemen evlenırdın, guzel olduğun için yalnızsın
45 yasidlnda evlenen tanıdığım var
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur ama ben bunu istemiyorum. Çünkü ben çok sessiz sakin bir kızım bu zamana kadar ne lise ne üniversite olurken hiçbir erkek beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı çok iyi ve sakin hanım bir kız olduğum için erkekler beni beğenmiyorlardı. Sorun sevgili değil ama hiç sevilmemek baya üzücü oluyor. Bide ben şu an 27 yaşımdayım ve 45-50’li yaşlarına geldiğimde biriyle evlenmek ya da sevmek istemiyorum ben gençken yaşamak isterdim ama malesef kaderimde kimse yok. Bu önyargı falan değil annem ve babam da asla evlenmemi istemiyorlar zaten beni seven biri de yok. Ben çocukken birkaç kez kalp ameliyatları geçirdim dışarıdan görüntümde bir sorun yok ama vicudumda birsürü ameliyat izi var ve annemle babam dedi ki sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin kimse seninle evlenmez evlense bile aldatıcak daha çok üzülüceksin dediler. Ama gerçektende haklılar çünkü bu devirde erkekler karaktere değil sadece dış görünüşe önem veriyorlar.
Soran+1 yılFoto ne alaka ben çok ciddi söylüyorum yani yazdığım soru çok ciddi ve çok mutsuzum
Soran+1 yılHiçbir şey yapamazsın kimse benim için hiçbir şey yapamaz ben sadece kaderimden çok korktuğum için böyleyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yani yok?
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkız olur mu öyle şey. bak bende 30 yaşındayım ve etrafımda benle evlenme niyeti ile konuşan bir sürü kişi oldu ve hepsinin asıl baktığı şey benim sessiz sakin olmam ev kızı olmamdı. hepsi de düzgün insanlardı. ve eminim çoğu kolum bacağım kopsa bile hemen vazgeçmeyecek kişilerdi. sen daha 27 yaşındasın ve birileriyle tanışmak için daha çok vaktin var. özellikle bu yaşlarda tanıştığın erkekler de yaşını almış tam olmasa da birazcık olgunlaşmış insanlar oalcak :) ailen kendilerine göre öyle düşünsün sen tabiki evleneceksin. önemli olan iyi bir seçim yapmak. evden çıkıyor musun hiç nerelere gidiyorsun bilmiyorum ama şurada bahsettiğin sırf bu sessiz sakinliğin ve düşüncelerin için seni sevecek bir sürü kişi olduğuna eminim
Soran+1 yılAma işte birsürü kalp ameliyatları geçirdim dış görünüşümde sorun yok ama evlenemem ameliyat izleri baya çirkin duruyor ailem de ben evlenip aldatılırım üzülürüm diye beni korumaya çalışıyor. Ve şey üni mezunuyum işte çalışıyorum ama bu yaşıma kadar kimse beni sevmedi hiç sevgilim de olmadı demek ki beni çok çirkin buluyorlardı bu yüzden sevmediler.
Cevap sahibi+1 yılkimse senin ameliyat izlerini görmüyor. görse de gerçekten seven insan için sorun olmaz. şimdi böyle düşünürsek dış görünüşünde dahi sakatlığı belli olan insanlar da evleniyor. kanser hastaları evleniyor. seni çok çirkin bulmuyorlar sen etrafına soğuk ve ciddi göründüğün için seninle kimse konuşmamış şimdiye kadar. insanlara şans ver onları tanımaya çalış. temiz bir kızsın donanımlısın eğitimlisin işin var. sessiz sakinsin. temiz bir ailen var. kimse seni kaçırmak istemez.
Soran+1 yılEvet ama benimle konuşmak isteyen biri olmadı ki şans vereyim. Erkekler kibirli kızların peşindeler beni görmüyorlar ki. Ben de sürekli erkeklere tanışma mesajı falan asla yazamam
Cevap sahibi+1 yılsen yazma sen biraz daha güleryüzlü sıcakkanlı görünmeye çalış yeterli. hani illa sevgililk amacıyla konuşmak da değil bahsettiğim. erkek kanka bile yapsan devamı gelir yani soğuk durma. uzaktan bakınca evli biriymiş gibi sanılma yani
Soran+1 yılHaklısın ama ben bunu istemiyorum ben sevilmek istiyordum ama işte o da imkansız. Evlenebilme şansım zaten yok vicudum yara içinde keşke sevilseydim keşke mutluluğu yaşayabilseydim kaderimden nefret ediyorum keşke böyle olmasaydı
Cevap sahibi+1 yılbence iki sene sonunda evlenmiş en azından bu kişiyi bulmuş olursun :) yara falan boşver. benim hislerim her zaman çıkar. çok eminim o yüzden boşuna vaktini üzülmeye harcama
Soran+1 yılEvet işte üzülmekten kurtulmak istiyorum ama bunun tek çözümü alışmak. Ve kaderimden çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılpozitifi çek kendine. işlerin daha hızlı olsun. böyle negatif oldukça ertelenir.
Soran+1 yılPeki pozitif olucam
Soran+1 yılSize bişey sorabilir miyim? Ben neden böyleyim? Neden hiç sevilmedim diye üzülüyorum ve üzüntüm geçmiyor? Kimse beni sevmek zorunda değil ama benim üzüntüm hiç geçmiyor
Cevap sahibi+1 yılgeçici bir dönem bence, en son neye içten üzüldün ne oldu da böyle düşündün ve devam etti. mesela birini mi gördün ya da birşeye mi imrendin
Soran+1 yılAslında imrenmek değil de yaşıtım arkadaşlarımın hepsinin seveni değer vereni varken benim hiç olmaması beni çok üzüyor. Bu yüzden de sürekli kendimi suçluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereden biliyorsun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAltta okudum da kusura bakmayın ama aklı başında şerefi olan birini bulduğun da vücudunda ki ize mi bakacak
Soran+1 yılHaklısın ama bu devirde öyle değil işte. Bu devirde erkekler severken de evlenirken de sadece dış görünüşe bakıyorlar karaktere önem veren bir erkek yok bu devirde
Cevap sahibi+1 yılÖyle demeyin insan gibi insanı bulduk dan sonra gerisi masal
Soran+1 yılMalesef her insanın kaderinde evlenebilmek yok. Eğer öyle olsa birsürü insan yanlız yaşamaya mahkum olmazdı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kaderimde hiç evlenmek yok ve bu durum psikolojimi çok bozdu nasıl kabullenebilirim lütfen yardımcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler