Arkadaşlar eski iş yerindeki patron tekrar işe çağırdı. pandemi döneminde evde oturacağına gel çalış. eleman olarak seni tekrar bünyemizde görmek istiyoruz. Seninle el ele dükkana girelim Üzmuyecem seni seni çok seviyorum. Lütfen işe dön. Yazdı
Evdekiler o insan 15 gün sigorta gösterdi 1.500 lira aylık ücret verdi iş yerinde yemek yediğinde ve sigara ücretini maaşından kesti sen hasta evde yatarken kızınız gezmeye gidiyor sevgilisiyle dedi İftira attı senin hakkını yedi o iş yerine gidersen bizi kaybedersin.
Sevgilim ise eskiden patronun gözü sendeidi sürekli her gördümde sinir oluyorum o iş yerinde çalışmanı istemiyorum. Girme o işe sakın yoksa beni kaybedersin. benim sevgilin olarak senin çıkışına geldiğimde bile geç çıkman için sana iş yığıyor geç çıksın ki saat 9 olduğunda direk eve gitsin diye yapıyor dedi
Ben o iş yerinde yükselicemi düşünüyorum.
Özel sektör bu arada işim.
Ailem de ileride nişen VS gibi masrafları kendimin çalışıp kazanması gerektiğini ama farklı işte çalışmam gerektiğini söyledi.
Ne yapmalıyım gerçekten kafam karışık?
Evdekiler o insan 15 gün sigorta gösterdi 1.500 lira aylık ücret verdi iş yerinde yemek yediğinde ve sigara ücretini maaşından kesti sen hasta evde yatarken kızınız gezmeye gidiyor sevgilisiyle dedi İftira attı senin hakkını yedi o iş yerine gidersen bizi kaybedersin.
Sevgilim ise eskiden patronun gözü sendeidi sürekli her gördümde sinir oluyorum o iş yerinde çalışmanı istemiyorum. Girme o işe sakın yoksa beni kaybedersin. benim sevgilin olarak senin çıkışına geldiğimde bile geç çıkman için sana iş yığıyor geç çıksın ki saat 9 olduğunda direk eve gitsin diye yapıyor dedi
Ben o iş yerinde yükselicemi düşünüyorum.
Özel sektör bu arada işim.
Ailem de ileride nişen VS gibi masrafları kendimin çalışıp kazanması gerektiğini ama farklı işte çalışmam gerektiğini söyledi.
Ne yapmalıyım gerçekten kafam karışık?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O işe girme niyeti kötü
İşte sevgilim de istemiyor ama kafam karışık
Şimdi de yazmış
burada çalışacak isen sevgilin olmuyacek çıkışa hiç bir arkadaşın gelmiyecek alışveriş istersen limitsiz pandemi var hiç bir yerde iş bulamazsın gel başla yarın
Yazdı
İş bulamazsın diye düşünceni değiştirip oyun edip yalandan güzel şeyler sunup sonrada seni elde edince kullanıp atar kimi iş yeri sahibi böyle olur ama insanlık sahibi olmaz böyle iftira eden küçük düşürenin kapısında köle olma ilerde daha kötü olur üç kuruş için değmez
Şimdi tutturmuş sevgilin mi izin vermiyor çalışmana yoksa?
Geçmişteki sevgilinden daha mı kıymetsiziz?
İş sunuyoruz millet atlar sen hayır diyip engelliyorsun? Her gün yeni numara alıp yazıyorum sana senle konuşabilmek için diyor?
Cebini değiştir düzgün iş bul daha iyi helal kazancın olurdüzenli iş saatin olur
Özel hayatın vede çevrene karşı seni rencide etmiş kim olursa olsun uzak dur
Benim eski sevgilim sen birde eski çalışan çalışırsınız saatlerini de 08.30 18.00 arası olsun sabah sen açarsın sonra ilerde de süre dükkan açarız. Yazdı.
Ama önceden birkaç yanlış hareket olay oldu gitmek istemiyorum. İkna kabiliyeti baya yüksek.
Eski sevgilisi baha bağırdı diye laf etmedi şimdi ondan ayrılmış seni seviyorum diyor
Dediğim gibi uzak dur lütfen üç kuruş içi değmez hayatına devam et düzenli olarak böyle kişilerden de uzak işi parası batsın senin namusun şerefin önemli olan
Yarın gel hangi şubede çalışmak istiyorsan 08.30 18.00 arası çalış günlük ücretini al daha sonra çalışmak istersek sigortanı beşletırım mesajlarıma bak artık ben seni işe çağırıyorum sen cevap bile vermiyorsun
Yazdı
Seni iş yerindeki herkese sevgilim olarak tanıtacam gel işinin başında dur sigortan olsun devem et bari
Gelmek istemiyorum ben
Ücreti mi az buldun arttırayım
Hayır gelmiyecem
Yazdım
Engelle bence iş Beren dediğin kişilerde işçiye saygı ve güvence verir
Sigorta ise işe başladığın zaman olur meçhul böyle yapılacak gibi şüphe bırakmaz
Kariyerli disiplinli güvenilir yerde çalışman sana huzur verir böyle yerlerden uzak dur
Sevgilin ise senin yanında olup yol göstermeli korumalı böyle yanlış
Bacım sevgilim olsan bu konuda uzak tutmak isterdim
Önüne lafla peynir koyup kandırır dikkat et kendine lütfen seni tanımasam da kadınlarımızı korumak isterim
Rahatsız edersen şikayet edeceğim de
Onun haberi yok patronun bana böyle yazdından
Haberi olsa kavga sorunlar olur
Kız kardeşim olsa kendi durumun da nasıl tepkili olurdun
Sevgilim en başta yazdıklarımı biliyor sadece
Konuyu uzatmak mantıksız düzenli iyi bi iş bulmak senin için daha iyi olacak emin ol
Şimdi de yarın kahvaltıya gidelim bir yere rezervasyon yaptırayım bari dedi
Elde edene kadar önüne her türlü şeyler sunulur dikkat et derim
Ya engelledim geçen yeni numara almış 6 günde 6 farklı numara almış
Sen değiştir o zaman cebini
Sevgilim bilse kavga kıyamet kesin de şimdi ben hayır diye enielleyurum eşinin telinden atıyor mesaj bu eşimin numarası engeli kaldır da konuşalım.
Ya gelmek istemiyorum mesaj atıp rahatsız etmeyin lütfen
Yazdım.
Kusura bakma sende çalışma niyeti yok geçenin kaçı ben hala sen işe gel diye yalvarıyorum sen bu zamanda iş de bulamazsın rabbim yardımcın olsun. Çalışacak insan yarın gelir. Fazla naz aşık uşandırır
Yazdı
Hiç bir şey yazma engelle sadece yem hayatına odaklan
Kaç defa gecen takip etti benigeçen hafta ooo sevgilinle mi buluşmaya gidiyorsun bir daha seni iş yerine sokanın yedi sülalesi flan dedi.
Hiç kimse özel hayatına müdahale edemez bence mantıksız ve seni kullanmak istiyo işin yok ya zafın bu diye düşünüyo
Amacı ne oloyur tam olarak bu insanın?
Kısa süre iyi olup zamanla seni elde etmek amaçlı hiç iş veren böyle edemez üç kuruşla seni kullanmak
Hani senin hayalin vardı bu işte noldu kendi hayalini kendin yıkıyorsun gel başle işte?
Arıyor mesaj atıyor
Engelle sen
Yarın kahvaltı yaparız dışrde sonra limitsiz alışveriş sonra dükkana gideriz canın sıkılırsa sana roman şiir kitapları alırız dükkana gideriz sonra eve bırakırım seni
Hayır istemiyorum.
Çalışma niyetin yok senin bundan sonra sana yazmayacam. Çok fazla naz yapıyorsun şimdiye sigortan olmuştu
Hem kendi numarasını hem de eşinin engelledim
Yolun açık olsun başka kızları kandır ve utanmazsın evlisin gözü dışarda üç kuruşun var diye elde etmek için neler ediyorsun böyle kişiden uzak dur
Yarın sabah inş yine takip etmeye çalışmaz beni
Ekran resmî yap eşine göster sonra da engelle bu kişiyi
Polise şikayet edersin
Anlamıyorum ki bu iş insanı bu kadar mı boğar sıkar? İnan dükkanın önünden bile geçmek istemiyorum nasıl bir iş yeri patron dur anlamadım ki 15 sene 10 sana çalışanlar var onlara da mı böyle yaptı kim bilir
Onlar parayı sevdi diye mi koştular ki?
Öyledir bilinmez şimdiki kızlar öyle ve gezmek para için tanışmak isteyenlerde yol verdim her türlü insan var uzak dur edepsizler
Engeli açtım şimdi merak etme ama bu mesaj silindi yazıyor
Eşi buna izin veriyor dükkana geldinde eşi. eski çalışanla kocasını ofiste bastı. Ama hiç bir şey demedi. İçimden dedim hiç bir bayan buna dayanamaz bu bir de eşi ve evlilik devam ediyor anlamış değilim
Ne yapsın kadın para için rahatı için ya da tehdit ediyordur böyle kişilerden uzak dur yarın git cebini değiştir
Şimdi de kızının numarasından mesaj attı kızı üst katta oturuyor. Yarın bari kahvaltı yapsak kahvaltıya götüreyum seni? Yazdı
Engelle moralini bozma lütfen boşuna hep zamanını çalar
Güzel iş bulmaya odaklan
Ben numaramı değiştiremem aile ile tartışmalıyım.
Sen bilirsin lütfen dikkat et kendine olur mu iyi geceler uyusam sende uyu telefonu kapatıp
3 gün önce artık kime atıyorsa bilmiyorum anneme atmış mesajı
bu kızı işe alalım işkur dan indirim yararlanıcaz siz diğer elemanlar olarak da üzerine gidin konuşun. Zaten gitti döneceği yer yine burası olucek başka hangi işe girse rahatlığı bulamıyacek buradaki yer gibi. Yine bu tüpçü dükkanına geri dönecek merak etmeyin siz. Geri dönerse maaşınıza 1.000 TL zam yepıcem yeterki işe benim yanıma gelsin.
Atmış. Sende evde tartışma flan personeliyim ya yeni flen dedim kapandı konu ama şimdi baya karıştı
Günaydın iyimisiniz
Günaydın çık şükür kahvaltı yapıyorum siz
Bende işlerimi hallettim de evdeyim bi saat sonra işe gideceğim
Mesaj dan devam edebilir miyiz
Tamam olur
Kaç kaç çalışıyorsun hangi sektör?
Mesaj da söylerim
Mesaj atabilir misin
Ben atamıyorum mesaj sen atsan olur mu
Olmuyor sen bi daha dene
Puanım yok yazamam ki
Soruma davet et şikayet engelle yazısı var atamıyorum ya