Bildiğin yavşadı. Normal izinli günlerde wp den falan mesaj atmaya başladı başta ben dedim herhalde ben yanlış düşünüyorum falan sonra benden hoşlandığını söyledi ve bu adam evli 2 tanede çocuğu var itin. Bende abime söyledim baktı icabına 😄
Kadın patronum vardı otelin müdürü sarışın.1 yıldan sonra samimi olduk espirilerime gülerdi arkadaş gibiydik. Bir ara boşluğa geldi herşey gözgöze geldik yanlışlıkla müdür odasında kimse yoktu. Kapıyı kilitledim. Paramparça ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şerefsiz yavşadı. Abime söyledim. Abim gitti 2 aylık maaşımı aldı geldi 😂 attığı dayağı saymıyorum bile.
Çok güzelsin ya..
Nasil yavsadi ne dedi
Bildiğin yavşadı. Normal izinli günlerde wp den falan mesaj atmaya başladı başta ben dedim herhalde ben yanlış düşünüyorum falan sonra benden hoşlandığını söyledi ve bu adam evli 2 tanede çocuğu var itin. Bende abime söyledim baktı icabına 😄
He benimde patronum evli cocujlu ama ben hoslaniyorum ondan
Soruyu soran arkadaş sen nasıl bir karaktersizsin ya
@xyzabc1234 nealaka allah allah adam evlenirken ben vardim sanki
Oha ne kadar mantıklı bir sebep 🙏🙏🙏🙏
Bence yapma eğer o adam o kadınla evlenmişse seviyordur. Seninle çıkmaz vura hoşlanmaz. Tek amaçlı seni kullanmak olur. Kullandırtma kendini
Kadın patronum vardı otelin müdürü sarışın.1 yıldan sonra samimi olduk espirilerime gülerdi arkadaş gibiydik. Bir ara boşluğa geldi herşey gözgöze geldik yanlışlıkla müdür odasında kimse yoktu. Kapıyı kilitledim. Paramparça ettim.
Vermek istedikten sonra donun lastiği dokuz yerden kopar
bütün patronlar ateşli kızları sever. hayır diyecek patron yok emin ol o nedenle hiç çekinme
Evli adam bide ben onu gorunce hep yere bakiyorum
güzel bir hatıran var sanırım dinlemek isterim
Benim patron devlet, benimle ilişkisi var, her gün düzüyor beni
Aradigim mizah bu iste 😅
: )
Sekreterle yaşıyorum, ben yaklaştım, karşılık verdi ve başladı
Ne dedin ilk tersmi davranir yakinmi
Öğle yemeğine gidelim dedim, yemekte de güzelsin falan diye yürüdüm, utandı ilk, baktım ters birşey yok, devamı geldi
Ahh çok tehlikeli ama yaa ve heyecanlı
Patronum değil de ofisteki kıza tavım..
Birde bir arkadaşımın karısı var o bir ara bahsetmişti patronundan ve patronuna karşı boş olmadığını anladım..
Patronun kızıyla yaşadığım dönemler oldu 😂
Ben elemanımla yaşadım 😀
Nasil oldu
Sence burdan anlatılır mı
Özelden anlatılır
Sendeni yaz anlattım
Yaz anlattım
Vardır illaki dostum
Yaşamadım tövbe ya
cok var tabi
Nasil oluyo
orda calisiyorsun dikkat ediyorsun hoskaniyorsun ona belli ediyorsun aciliyorsun kizkardesimde öyle var
ne yapyiorsun
burdamisin