Flörtüm bana mesaj atmayı azalttı ve adımla seslenmeye başladı?

merhaba arkadaslar;
son bir senedir aynı staj grubunda oldugum biriyle konusmaya tanısmaya basladım. aynı sehirde bulunmaktayız, en basta ben ona ılımlı yaklasıyordum üc kez bulusma teklif ettim, o da bulusma teklif ettirecek düzeye getirmisti beni. her seferinde reddetti. bir gün nevsehire gidecegim lafı cıkınca bikac kez ısrarlı bende cok merak ediyorum dedi. oraya da davet ettim tesekkür etti ve abisigile gidecegini söyledi. bende kafamdan tamamen sildim. ben kendimi geri cekince bu bana yaklasmaya basladı, bense her stajda ders notu atmaya basladım sadece. bir ay kadar önce bikac saat normal sohbet etmistik arkadasca herkesle ettigim sohbetti. sohbetin sonunda bi daha bence bu kadar samimi sohbet etmeyelim bence dedi. nedeni vs sorgulayınca birbirimize göre olmadıgımızı, farklı oldugumuzu vs söyledi. bende bunun farkında oldugumu, bisey düsünmedgimi dile getirince sadece bu konuyu bana acmadıgını kendi kalbine de söz gecirmeye kendini aramızda bisey olamayacagına dair ikna etmeye calıstıgını söyledi. benim fikrimi sordu bende haklı oldugunu Şu an gece ile gündüz kadar farklı kisiliklere sahip oldugumuzu söledim, ama ilerde nolacagnı bilemeyecegimi söyledim. sohbetin sonunda arkadas kalmaya karar verdi bende benim icin sorun olmadıgını farketmeyecegini söyledim.
ardından sonraki stajda moralim bozuktu, babannemin ameliyatı vs vardı. bu bi iki kez benle iletisime gecmeye calıstı. tüm staj boyu yanımdaki sandalyede oturdu samimi arkadası baska yere otururken vs. bi aksam noldugnu tekrar sordugunda endise etmemesi gerektigini sorun olmadıgını sadece yalnız kalmayı istedigimi söyledim. bu da önceki konustuklarımıza mı takıldıgını sandım dedi yok dedim alakası bile olmadıgını söyledim. ertesi gün kahve icmeyi teklif etti kibar bi dille reddettim, yalnız kalmak istedigimi söyledim. arkadaslarla vs sohbet etmeye takılmaya basladım. sınavdan önceki gün muayene sınavında bu calısamadıgnı söyledi bende dersanedeydim bunun evinin yanındaydı dersane. isterse gelip calısabilecegini söyledim köpeklerden korktugunu söyledi köpek sesleri geliyodu bende yardım maksadıyla indim onun evinin kapısının oraya geldik dersaneye. bana kimseyle neden konusmadıgımı sordu bende herksle konustugumu kendsinin o gün beni görünce kafasını eğip selam vermedn gectigini söyledim, rahat olmasını gerektigini söyledigi gibi arkadas olarak gördügümü söyledim, buna senin acından sorun var mı deyince hızlıca yok vs deyip gecistirdi. haftasonu konustuk, nası birini aradıgımı biliyodu, öyle biri oldugunu anımsattı bana ama eskiden öyle degildi.
bu kız az önce benle konusurken ilk kez ismimle seslendi bana. düsünceniz nedir
Flörtüm bana mesaj atmayı azalttı ve adımla seslenmeye başladı?