Düşünün ki şöyle bir kızsınızŞöyle bir adam sizinle tanışmak, sevgili olmak istiyor. Sansürlü yüzünden bile bela akan bir tip.Ve sonucunda bu hale getiriyor.
Maganda kılıklı adamlar, erik gibi kızlara ne anlatıyor da kendine aşık ediyor?
Kadın kendi isteğle gidiyor kimse kimseyi kandirmiyor ikna etmiyor adam zengindir kadin para için gururunu satar gider erkek siddete meyillidir kadın zihnen ilkelliği üzerinden atamamamısır onu secer beni korur diye ya da se. xde çok iyidir aslinda bu gibi olaylarda erkek nasil basardı yerine kadınıda insan yerine koyup duygularinin olduğunu onunda hata yapabilecegini düşünmemiz gerekir yani böyle düşünuyorum açıkcası
Geneli zengin erkekler dostum onların. Parası var pulu var. Misal Cem Garipoğlu, Ümit Can Uygun, birde cesedini parçalara bölerek tenekeye atan o iki kardeş vardı. Parası olan adama gidiyorlar dayak yiyorlar ya da katlediliyorlar sonra da ağlıyorlar kimse kusura bakmasın ama para için gözü kapalı şekilde erkeğin yatağına giren bir kadın bunları görünce de şikayet etmeyecek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben çok dizi izliyorum adam kızı gözüne kestirir ve kendine aşık etmek için arızona kertenkelesi gibi kızı etkilemeye çalışır kız taciz suçuyla polise gider polis bi şey yapmaz kadın adliye koridorlarında kendini heba eder. Sonra arızona kertenkelesi tehditlerle zor kullanmaya başlar. Kız sesini çıkaramaz çünkü kimseden destek alamaz ve kaderine boyun eger
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anaları doğurmamış sçmış bunları mk ulan bana en alfa iltifatı etse suratına bakmam mk
Belkide sevgi iyileştirir bu adamları. . diye düşünüyor. Yinede birine şiddeti haklı göstermek yanlış. Toplum ataerkil olunca egitimsizligi ve kadının içinde ki ruhu harmanlayıp bi neden bulabilir.
Etkileyici, cesaret gerektiren, korkusuz konuşmalar ve hareketlerde bulununca kadınlar etkileniyorlar. Sonra da şanslılarsa sakat kalıyorlar. Umrumda mı? Zerre değil.