milf sevdalarından ve kadını “s*x symbol” olarak gördüklerinden. ama yıllar önceki halini görseler yine ölüp biterler mi merak ettim doğrusu. ayrıca kadının da obje olarak görülme durumdan rahatsız olmadığını instagrama sürekli olarak attığı ayak veya bikinili fotoğraflarından anlayabiliriz.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Kimse kusura bakmasın ama biz makyaj yaptığımız zaman filli boya deyip alay eden erkekler, her tarafını yaptıran bu kadına bayılıyorlar. Dünyadaki en saçma olay. Fazla şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum. Kadın asla çirkin değil ama yapay güzel. İyi bir estetik doktoru ile güzelleşmeyecek kimse yok. Bkz. Mika raun
Dayı, her erkek aynı değildir. Zamanında bu abla güzel idi, güzelliğinden ilgi duyuyordum sonra da hayatıma birisini alınca odağım ona oldu, onun ile ilişkim bitince anlamıştım ilşki kuramayacağın kadınlara ilgi duyulmaması gerektiğini.
Ben şahsen makyaja karşıyım, ben karşı kişinin makyajlı hâli ile evlenmeyeceğim, doğal kalması daha makbule.
Bahsettiğin diziyi izlemedim abla, o yüzden yorum yapamam. Ama dediğim gibi her erkek makyajlı olanı sevmiyorben mesela sevmiyorum, beklemediği anda isteğim ile onun yanağını öpmek istediğimde bana boya bulaşıcaksa kalsın
Çok itici bir kadın halbuki. Genelde dekolte pozları ile ön plana çıktığı için bunun üstünede ten rengi açık olduğu için abaza tayfasının ilgi odağı daha çok
Güzel kız görmesek 🤣bu arada kıskançlık olarak algılanmasın sadece vücut sergilemesi güzellik kategorisine girmiyor sadece seksi görünmek için bu kadar...
Aura ses tonu kendini ifade etme biçimi falandır Türkiye'de karizmaya sahip olabilen kadınlardan bir kaçını oluşturuyor diğeri Sıla falan. Sadece saç ve ten rengiyle ilgili olabileceğini sanmıyorum
Yabancı modellerin yanında çöp ayrıca bu kadın takıntılı bir tip oynadığı dizide kötü bir pozu çıktı diye yönetmenle tekrarı için tartışmış bir kadın baya sıkıntılı bakma abazalara sen
Ben kadın olduğum halde beğeniyorum. Tipi çok da iyi olmasada kadının aurası ve fiziği mükemmel. Yaşını da göstermemesi ve fit olması çekici kılıyor bence
Her dediğin doğru ama yaşından büyük gösteriyor. Geçenlerde 43 mu ne doğum günü kutlamış. Vala benim şişko tanıdıklarım bipe daha genç gösteriyor. Ben bu kadını 50 sanıyordum herkes milf filan deyince
Koycak baska foto bulamqdin mi hersey ortada zaten ddd
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Canım buradaki abazanlari erkek yerine koyup sorman komik, 70 yaşında teyze Profili yaptım bir kere ona bile yazıp asıldılar. Onlar abazan.. ayrıca tek eclilerin kurtarıcısı sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
milf sevdalarından ve kadını “s*x symbol” olarak gördüklerinden. ama yıllar önceki halini görseler yine ölüp biterler mi merak ettim doğrusu. ayrıca kadının da obje olarak görülme durumdan rahatsız olmadığını instagrama sürekli olarak attığı ayak veya bikinili fotoğraflarından anlayabiliriz.
Kimse kusura bakmasın ama biz makyaj yaptığımız zaman filli boya deyip alay eden erkekler, her tarafını yaptıran bu kadına bayılıyorlar. Dünyadaki en saçma olay. Fazla şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum. Kadın asla çirkin değil ama yapay güzel. İyi bir estetik doktoru ile güzelleşmeyecek kimse yok. Bkz. Mika raun
Dayı, her erkek aynı değildir. Zamanında bu abla güzel idi, güzelliğinden ilgi duyuyordum sonra da hayatıma birisini alınca odağım ona oldu, onun ile ilişkim bitince anlamıştım ilşki kuramayacağın kadınlara ilgi duyulmaması gerektiğini.
Ben şahsen makyaja karşıyım, ben karşı kişinin makyajlı hâli ile evlenmeyeceğim, doğal kalması daha makbule.
@Kauren Sınıf dizisinde ve Gülbeyaz’daki hâlini gören güzel der mi acaba? İlk dizilerinde şu anki gibi değil. Ben tanıyamadım bile.
Hadi yine Gülbeyaz’da o olduğu belli de Sınıf’ta alakası yok.
Bahsettiğin diziyi izlemedim abla, o yüzden yorum yapamam. Ama dediğim gibi her erkek makyajlı olanı sevmiyorben mesela sevmiyorum, beklemediği anda isteğim ile onun yanağını öpmek istediğimde bana boya bulaşıcaksa kalsın
@Kauren izle bir gör madem
Hayırlı akşamlar, ilgim değil ablacım. Makyajlı olmuş şöyle olmuş, adam makyajılı beğenmiş beni ilgilendirmiyor. Her erkek aynı değildir vesselam.
@Kauren tamam sen bilirsin tabii
Aslında benim lafım sana değildi. Seni yanlışlıkla etiket yaptım.
Çok itici bir kadın halbuki. Genelde dekolte pozları ile ön plana çıktığı için bunun üstünede ten rengi açık olduğu için abaza tayfasının ilgi odağı daha çok
Milf olduğu için olabilir mi😂 bi de kızıl taş gibi hatun işte.
@Elleira yok be o kadar değil
Ben, erkek adam olsaydım bende bayılırdım.
yok ya benlik değil ben doğal severim net
Zevk meselesi hocam
aynen öyle hocam fotoğrafa şu an detaylı bakan ben 🤤
Erkekler şaşırtmıyor 😃
şaka şaka görmüştüm 🤣
Bak Seeen 🤣😜😎
Al işte bir milf seven daha 😃@aynadakiajan sende mi yaw🤣
milfin ne olduğunu bile bilmiyorum 🤣
40 yaş ve üstü kişilere deniliyo sanırım.
Olgun kadınlara deniliyor
Olgun erkeklere de dilf deniliyor sugar daddy gibi.
olgun kadın demeyi tercih edrim ya milf değişik
Hem dolgun, hem olgun, hem beyaz tenli, hem kızıl..
Hepsi zaten erkeklerin aradıkları özellikler..
Vallahi güzel saydin 😅
Güzel kız görmesek 🤣bu arada kıskançlık olarak algılanmasın sadece vücut sergilemesi güzellik kategorisine girmiyor sadece seksi görünmek için bu kadar...
Cok abartilicK bir gizellikte gormedik vücutu fit okeyde
Bende goremedim ki tanımıyorum zaten burada gördüm aynen vücudu fit sadece o kadar yani
😀😀😀 bende paylasimda gordum ilk 🫣🫣🫣
Yaşınız dogrumu?
Degil
Niyeki
Bilmiyorum degistiremiyorum
Aura ses tonu kendini ifade etme biçimi falandır Türkiye'de karizmaya sahip olabilen kadınlardan bir kaçını oluşturuyor diğeri Sıla falan. Sadece saç ve ten rengiyle ilgili olabileceğini sanmıyorum
Yabancı modellerin yanında çöp ayrıca bu kadın takıntılı bir tip oynadığı dizide kötü bir pozu çıktı diye yönetmenle tekrarı için tartışmış bir kadın baya sıkıntılı bakma abazalara sen
Ben kadın olduğum halde beğeniyorum. Tipi çok da iyi olmasada kadının aurası ve fiziği mükemmel. Yaşını da göstermemesi ve fit olması çekici kılıyor bence
Her dediğin doğru ama yaşından büyük gösteriyor. Geçenlerde 43 mu ne doğum günü kutlamış. Vala benim şişko tanıdıklarım bipe daha genç gösteriyor. Ben bu kadını 50 sanıyordum herkes milf filan deyince
Evet bide çok estetikli yüzü. Yaş konusunda Nebahat çehre🥰
Koycak baska foto bulamqdin mi hersey ortada zaten ddd
Canım buradaki abazanlari erkek yerine koyup sorman komik, 70 yaşında teyze Profili yaptım bir kere ona bile yazıp asıldılar. Onlar abazan.. ayrıca tek eclilerin kurtarıcısı sadece
🤣🤣🤣
70 yaşında olduğuna inanmamıştır.
@Abazanyalı Hepsi mi inanmadi profile yaşlı teyze koydum hepsi asıldı hepiniz abazasiniz hepiniz
ben değilim ama siz abazalara bakıyosunuz bana bakmıyorsunuz
Abla bak hayatım boyunca 30 yaş üstü kadınlara ne bu sitede ne de başka platformda yürümedim herkes bir değil.
Bu arada yazanların yaşı nasıldı her yaştan var mıydı yoksa ergenler ve abaza dayılar mıydı?
ben de anlamadım 24 yaşındaki erkek kuzenim bu kadına hasta deli gibi hayran diyo ki bu kadın 50 yaşında da olsa ben bunu isterdim 😂😂😂
Bence de çok güzel kadın, ben de çok beğeniyorum
Mesaj atabilirmisiniz bi
@ooofffffooofffff niye
Acil
@ooofffffooofffff bana ne
Oyle olsun
Medcezir izlerken ben bile aşık oluyom karının güzelliğine
Lez mşsn
Geyim
Harbi mi
elçin sangu varken bu kadına ekmek verilmez dicem de özgüven-özsaygı bi yana ikisi de dönüp bize bakıcak kadınlar değil zaten hsldfghksd
Kadin güzel ama bence her güzel olan kadina sevgileri var erkeklerin
Kızıl, güzel, naif, çekici, seksi, fit, kadınsı , dişil enerji saymadığım var mı acab
Bekarım. Verse hayır demem. Vermezse de istemem.
Erkeklerin zevki gozleri bozuk galiba bunu begeniyorlarsa ooohoo
Erkekleri bilmem ama bende beğeniyorum Mine Tugay’ı.
Estetik harikası ama baksana nekadar dogal estetik harikası
Kendi güzel fiziği güzel ayakları da güzel 👍
Bunu mine tugayin yakinimi sordu acaba kim demiş böyle biseyi kim uydurmuş
Kadın Konyalı ahahhj millet konya deyince direkt eleştiri yalıyor ama söz konusu bu kadın olunca bir şey yok, heryeri estetik makyaj, aynen.
Taş gibi kadın, bakımlı, güzel, enerjik, ateşli daha ne olsun. Kadınların çoğu tam tersi:D
Makyaj ile herkes güzel olur doğal olsunlar öyle görelim
Güzep, çekici kadın çünkü. Ama estetikten önce daha hoştu bana göre..
Kızıl saçlı ve bakımlı olduğu, yaşına rağmen genç gösterdiği için olabilir
Yaşına rağmen çok büyük gösteriyor. Yaşı da 40 filanmis ama 50 gösteriyor nerdeyse
En son güzel olduğu dönem Medcezir’de oynadığı dönemdi. Sonra bok etti kendini.
Ben sevmiyorum, aksine hiç hoşlanmıyorum bu kadından.
Zarif narin güzel ve kadınsı davranışlara sahip bal gibi 🤷♂️
Kadın gerçekten çok güzel farklı bi enerjisi var, ben de çok beğeniyorum.
Şuna baksanıza böyle harikülade bir şeyin hayranı olmamak mümkün mü tanrıça ya
Yani bunu izah etmeye gerek olmadığını düşünüyorum 😀
Benim bu kadına karşı gram sevgim yok ve beğenmiyorum.
ilk kez duydum bu kadını fazla zayıf göğüslerde silikon gibi sanki çekmedi beni
Güzel bir yüzü var. Oran orantı süper. Bu kadina zayıf olmak yakışmıyor.
Baştan aşaği estetikkk mkk😃😃 önceki halini görseniz afedersiniz bu kim dersiniz hahahaj işte para varsa gerisi oluyor
Objeleştiriyor kendisini ztn hep ayni tür fotolar paylaşiyor
Koltuk altı dahil her bir yerini yalarım bu kadının 47 yaşında mı ne ama böyle bir güzellik olamaz cidden bu nasıl fiziktir ya
Yalamasan iyiydi kral
@mesafeler123 neden yalamak ve yalatmak iki tarafa da zevk verir iğrenc bir durum yok burada
Yorumsuz
Kadının eski hallerini bilen bilir. Estetik harikası, doğal kızıl da değil.
Ayakları güzel diyedir de her ünlü kadında ayak var, ben de anlamadım
Ne yslan deyim çok hoş ve çok seksi bir kadın. Haksız bulmuyorum yani.
Ayağı çok iyi genelde ayağı iyi olan kadının tipine bakmıyorum
Güzel kadın keşke karım olsa kırmızı ojeli baş parmağını emerek uyuya kalsam
umarım gelecekti kocamin mine tugay sevgisi yoktur benim için red flag
Milf ve kızıl sevgisi birleşince ortaya çıktığı için. Ama benim favorim Maitland Ward
mine tugay gibi kadınları severler ama evlenmiyorlar maalesef..
Valla evlenme isteği var ama bakan yok be
Saf enayı çocuklarına bakıcı olacak dışarda sürtmelerine ses edemeyecek kadın bulamıyorlar artık ondan😃😆😂
Gurmeler mine tugay der. Türkiyedeki en iyi milf hatun
Bizim türk erkekleri baya yoklukta o kadar güzel ve çekici kadınlar var ki dünya da mine tugay yanlarında fısss kalıyor
Milf ve kızıl sevgisi birleşince eşsiz bir aşk doğuyor
Şu kadına hasta olmamak eldemi, nurgül yeşilçay 1 bu 2
Sanki son dilek hakkini kullanmak gibi her zaman tercih ondan yana 🤣
soruda paylaştığın resim sevginin nedenini yeterince açıklmıyor mu sence:)
Kızıl olmasından geliyo herhalde ayrica erkeklerin cogu milf seviyo sasirmamak lazim
Bende böyle poz versem banada aşık olurlar
Hayır o milf
@HARDseverim ok hardseverim
Kim sevmez
@HARDseverim. d
Estetik güzeli seviyorlar demek ki
Bütün erkekler değil ama güzel kadın
Sen birde estetiksiz halini gör
İşte çoğu kadın artık estetik yapıyor bazıları güzel oluyor bazıları olmuyor
abartmayin aq bildiginiz normal insan iste
Çokk güzel birisi de ondannn
Cidden çok güzel ve alımlı bir kadın