Erkeklerdeki topuklu ayakkabı merakı nereden geliyor? Topuklu giydiğimde daha başka bakışlara maruz kalıyorum😏 Bugün metrodayım. bir adam eğilip ayakkabılarıma bakmaya çalıştı pür dikkatle😂 Eşine bakmıştır aynısından alacaktır Ben gene saf düşüneyim😅😅 #DefneninDilinden#KurtulHadi
Ben stiletto sewiyorum.. spor nadir kullaniyorum.. daha zarif we şık durdugunu dusunuyorum.."SPOR ayakkabilarla kugu gibi suzulemezsin ya da salina salina yuruyemezsin yuruyusu bile degistitiyor topuklu ayakkabi gozunde canlandi mi?" Ayakta durusu bile estetik hic apor ayakkabida ki gibi maskulen bir hawasi yok yani..
topuklu giyen kadın kendine güvenir kalçaları daha hoş görünür duruşu daha kararlıdır ve kombinasyona önem verir buda dikkat çeker diyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar
Çok yakıştırıyorum kızlara bilmiyorum kız olduğunu anlıyorum kız dediğin topuklu giyer abi uzun veya kısa farketmez etek giyin normal tişört giymeyin binbirtürlü kız bluz gömlekvs kıyafet türünüz var onları giyin
Genelde popona bakilir parmak uclaribda durmak kalcayi havaya kaldiriyor o yuzden. Dusunsene cok boktan bir kalcan var ama push up kot pantolonlar ve topuklu sayesinde seni bir bok saniyolar resmen evrakta sahtecilik yapiyosunuz:))
Daha alımlı göründüğünden olabilir bende çok farkediyorum bakışları birde o tıkırtı sesi yok mu boşuna sezen aksu şarkıda "hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar davetkar çalamaz"demiyo😃
Topuklu ayakkabı seksi duruyor cidden çıkardığı ses bile bambaşka. Ben topuklu giymeyi bıraktım düğünden düğüne özel günden güne. Rahatlık spor tercihim.
işte bu tipler yüzünden bu kızlar kendini birşey sanıyor kesin bu sağlıkçıdır bakim ahahhahaha vallahi öylemiş sayfana yeni girdim :() topuklu ayakkabı alt tarafı ne var bunda benım boy uzun pek dikkatimi çekmez mesela ayakkabı sonucta:()
Çünkü sizi çok daha dişi gösteriyor duruşunuz dikleşiyor kalçalarınız daha belirgin oluyor topuklu giydiğinizde daha şık giyinmek zorunda da kalıyorsunuz ve onunla yürüyebilmekte başarı aynı zamanda daha özgüvenli gösteriyor aynı zamanda sizi
kalçayı dışarı çıkarıyor bacakları uzun ince gösteriyor , daha dik yürümek zorunda kalıyorsunuz kamburluğu göstermiyor... vs türk kadınında olmayanları sağlıyor işte o yuzdendir
En İyi Cevaplar