Erkek arkadaşım beni çok kısıtlıyor, ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla ayrı şehirlerde oturuyoruz 2 senedir flört halindeydik ve 1 aydır çıkıyoruz göbek üstü giyiniyorum 4 defa görüştük 3 ü yanımızda kuzenlerimde vardı zaten kuzenimin arkadaşı ama kuzenimin haberi yoktu zaten o şekilde tanıştık hepsindede öyleydim bir sorun çıkarmıyordu ama artık dışarı çıkmama makyaj yapmama giyimime herşeyime çok karışıyor yazık neredeyse hergedenize giden biriyim ailemle akrabalarımla ailem bu gibi durumlara çok karşı erkek arkadaşım haftada bir defa gidersin bikini değilde dışarıda göbek üstü giydiğim tarz mayoyla denize girersin diyor şaka gibi yakınımda olsam bu kadar sıkmam diyor güselsin uzaktasın dikkat çekiyosun diyor dışarı çıkmam ikin sadece 10 saatin var diyor ister tek günde kullan isyer hergün çık ama 10 saat geçmiycek diyor arkadaşlar ne yapabilirim lütfen yardım edin ben böyle işlere gelemiyorum ama erkek arkadaşımıda çok seviyorum ben onun ailesiyle tanıştım oda benim annemle tanışıyorlar yüz yüze gelmediler hiç ama biliyorlar yani bana bi çare bulun lütfenn
Erkek arkadaşım beni çok kısıtlıyor, ne yapabilirim?