Aşk İlişkileri Beyaz ten itici mi çekici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor damarlarım görüncek kadar beyaz tenliyim ben seviyorum. esmer mi beyaz tenli mi seversiniz Güncellemeler+1 yıl erkekler beyaz ten seviyor çoğunluga bakarsak yanılmışım 😂 Beyaz ten itici mi çekici mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
papatyaa_kızz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl bence çok çekicitwiceen çekici ten rengi diyebilirim ama herkes için farklıdır. 2 1 Yorumla aliiiixxoxi +1 yıl beyaz tenliyim 🙃🙃 Yorumla
smurfLifee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sayda mi bu acaba. Merak eden bakabiliyor mu hocam? Istedigimiz yerden bakmağa baslayabilir miyiz? Tıpda ilk bu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl pardon Yorumla smurfLifee +1 yıl Sayda mi saydam cam gibi mi yani? Yorumla smurfLifee +1 yıl Saydam olacakri klavye hatasi sorry. Yorumla Soran +1 yıl öyle bi cilt tipi mi var?😂 venüsten gelmediğin sürece😂 Yorumla smurfLifee +1 yıl Damarı gosteriyorsa vardir demekki ondan bakim bi Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bende yanık ten hafif bronzluk daha güzel ben öyle beğeniyorum kadında da erkekte de kendi ten renginde hafif öyle vücut olarak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyaz ten çok çekici benim çok dikkatimi çekiyor ve hoşuma gidiyor ☺️ 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz ten candır ya 😅 Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İçin dışın bir iste daha ne :D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir de kızıl saçı varsa mucuk tadına doyum olmaz xdsdxs 0 0 Yorumla
furkan_yavuzyilmazz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben zaten esmerim ikimizde esmer olmayalım karşı taraf beyaz olsun 0 0 Yorumla
YalanAroması Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok çekici 3 2 Yorumla Soran +1 yıl dimmiii kadında ama Yorumla YalanAroması +1 yıl Erkekte de çekici bence Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevsek ne olacak sevmeyecek olsak ne? Bize faydası mi var senin ten renginin. Ama bana sorsan bayılırım beyaz tene :) 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bence çekici bende beyaz tenliyim aşırı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ne güzel işte genital bölge de bembeyazdır. Millet beyazlatmak için uğraşıyor :D 0 0 Yorumla
venicebitchme Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl esmer erkekte 2 2 Yorumla Soran +1 yıl yes kadında beyaz erkekte esmer Yorumla adanadayim +1 yıl Esmerde oluruz beyaz tenli bir kadın için 😄 Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Beyaz ten severim 2 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bugday 1 0 Yorumla
C_İ_H_A_T Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Bence güzel yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
bence çok çekici
en çekici ten rengi diyebilirim ama herkes için farklıdır.
beyaz tenliyim 🙃🙃
Sayda mi bu acaba. Merak eden bakabiliyor mu hocam? Istedigimiz yerden bakmağa baslayabilir miyiz? Tıpda ilk bu
pardon
Sayda mi saydam cam gibi mi yani?
Saydam olacakri klavye hatasi sorry.
öyle bi cilt tipi mi var?😂 venüsten gelmediğin sürece😂
Damarı gosteriyorsa vardir demekki ondan bakim bi
Bende yanık ten hafif bronzluk daha güzel ben öyle beğeniyorum kadında da erkekte de kendi ten renginde hafif öyle vücut olarak
Beyaz ten çok çekici benim çok dikkatimi çekiyor ve hoşuma gidiyor ☺️
Beyaz ten candır ya 😅
İçin dışın bir iste daha ne :D
😂😂
Bir de kızıl saçı varsa mucuk tadına doyum olmaz xdsdxs
Ben zaten esmerim ikimizde esmer olmayalım karşı taraf beyaz olsun
Beyaz iyidir, ne giyerse yakısır ama esmer öyle değil.
Çok çekici
dimmiii kadında ama
Erkekte de çekici bence
beyaz ten çekicidir süt gibi bembeyaz😉
Sevsek ne olacak sevmeyecek olsak ne? Bize faydası mi var senin ten renginin. Ama bana sorsan bayılırım beyaz tene :)
Bence çekici bende beyaz tenliyim aşırı
Beyaz çekici olabiliyor çoğunlukla.
ne güzel işte genital bölge de bembeyazdır. Millet beyazlatmak için uğraşıyor :D
Beyaz iyi ya
esmer erkekte
yes kadında beyaz erkekte esmer
Esmerde oluruz beyaz tenli bir kadın için 😄
mor tenli severim her tarafı dövmeli filan
Cılız olmadığı sürece çok çekici
Beyaz ten severim
Bugday
Beyaz tenlilere bayiliyorum
Çekici. Çok severim.
cok hos bence
Çekici.