Güzellik & Bakım Beyaz ten çekici mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Göğsüm çok beyaz bi de bacaklarım Beyaz ten çekici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% 1 yıl Bu kişiden kişiye değişir kimisi beyaz ten sever kimisi kumral esmer vesaire 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok çekici. Böyle dedin merak ettim ama atmazsın bir şeyler uyuyamam meraktan 0 0 Yorumla
epistemoloji34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Gerçek beyaz ten ise evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Göğüs bacaklarım çok beyax Yorumla epistemoloji34 1 yıl Eğer dediğin gibiyse gayet çekici Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı. evet beyaz ten ve pembe gögüs ucları 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Uçları pembe fkkdxö Yorumla mehmetsercan06 1 yıl harika desene Yorumla Soran 1 yıl Biraz mora kaçıyor ama sanki karar veremiyorum Yorumla mehmetsercan06 1 yıl bilmem öyle deyince görmedigim icin bilemedim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet kaymak gibi olur çok çekici bencede 0 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tabiki ama tek başına yeterli değil benim icin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Göğüslerin dolgunsa bayılırım 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Dekoltesi güzel dediler kızlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte büyüklerse her türlü güzeldir Yorumla Soran 1 yıl 80 beden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl C mi Yorumla Soran 1 yıl B Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiler yine Yorumla Soran 1 yıl Avuca sığınır diyorlar bazıları Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görmem lazım bunun için :D Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla
Gonzalez66 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl MMM çok severim bakiyim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nereye Yorumla Gonzalez66 1 yıl Goguslerine olabilir Yorumla
Kadirto35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Baya çekici bence ama kızdan kıza değişir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Kadirto35 1 yıl Gözlerin hafif çekik ve burnun dikse baya iyi duruyor. Yorumla Soran 1 yıl Öyle dikler Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı. Aynen 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Aynen mi evet de Yorumla OnurcanANK 1 yıl Evet ( tamam kızma ) Yorumla Soran 1 yıl Kızmadım be😅 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Peki 💔 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla Soran 1 yıl 😘 Yorumla OnurcanANK 1 yıl 😢 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Yabiki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederiz Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Morartması güzel oluyor. 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Evet çok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aşırı İri şeylisindir kesin 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Soran 1 yıl Yok avuca sığınır orta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç beden Yorumla Soran 1 yıl 80 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cupu yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E mildi mi hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Hayır sevgilim yok olmadı hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun mu bende hiç yapmadim öyle şeyler Yorumla Soran 1 yıl Bekar mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet tanişabilirmiyiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne dersin Yorumla Soran 1 yıl Neden tanışayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkimiz içinden guzel sonuçlar doğurmasi için Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Beyaz çekici zaten kara b0k gibi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl O nasıl söz m@l Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herhalde sen b0k rengindensin Yorumla Soran 1 yıl Yoooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kadınlara beyaz erkeklere b0k rengi iyi duruyor Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Beğenilir genelde 0 0 Yorumla
lordlavyer Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Evet bayılırım 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Kime Yorumla lordlavyer 1 yıl Beyaz tenli ve sarışın kızlara Yorumla Soran 1 yıl Sarışın mı sarı saçlı değilimm siyah ıcjdvb Yorumla lordlavyer 1 yıl Oda çok iyi olur her istediğini yaprim öyle düşün Yorumla Soran 1 yıl Nasıll Yorumla lordlavyer 1 yıl Birdan yazınca şikayet ediyorlar cidden Yorumla lordlavyer 1 yıl orada mısın Yorumla Soran 1 yıl Evet ama yazamam Yorumla lordlavyer 1 yıl Xperin mi yetmiyor Yorumla lordlavyer 1 yıl ya da sebebi ne Yorumla Soran 1 yıl Yok ama yazmak istemedim Yorumla lordlavyer 1 yıl Seni kıracak bir şey mi söyledim acaba Yorumla Soran 1 yıl Yok hayır Yorumla lordlavyer 1 yıl O zaman neden yazmak istemedin ki üzüldüm açıkçası Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bu kişiden kişiye değişir kimisi beyaz ten sever kimisi kumral esmer vesaire
Çok çekici. Böyle dedin merak ettim ama atmazsın bir şeyler uyuyamam meraktan
Gerçek beyaz ten ise evet
Göğüs bacaklarım çok beyax
Eğer dediğin gibiyse gayet çekici
evet beyaz ten ve pembe gögüs ucları
Uçları pembe fkkdxö
harika desene
Biraz mora kaçıyor ama sanki karar veremiyorum
bilmem öyle deyince görmedigim icin bilemedim
Evet kaymak gibi olur çok çekici bencede
Tabiki ama tek başına yeterli değil benim icin
Göğüslerin dolgunsa bayılırım
Dekoltesi güzel dediler kızlar
İşte büyüklerse her türlü güzeldir
80 beden
C mi
B
İyiler yine
Avuca sığınır diyorlar bazıları
Görmem lazım bunun için :D
Olmaz
'ten önemli bir durum galiba kişiye göre tabikide.
En sevdiğim tatlı
MMM çok severim bakiyim
Nereye
Goguslerine olabilir
Baya çekici bence ama kızdan kıza değişir
Nasıl yani
Gözlerin hafif çekik ve burnun dikse baya iyi duruyor.
Öyle dikler
Aynen
Aynen mi evet de
Evet ( tamam kızma )
Kızmadım be😅
Peki 💔
Ne
😘
😢
Yabiki
Teşekkür ederiz
Morartması güzel oluyor.