Eşimle görücü usulü evlendik yani birbirimizi tanıyamadan evlendik hatayı bence baştan oradan yaptık ama neyse yaklaşık 3,5 yıllık evliliğimiz var fakat gerçekten çok mutsuz karşılıklı hiçbir zaman sohbetimiz muhabbetimiz olmuyor ya çocukla ilgileniyoruz ya o ayrı odaya Ya ben ayrı odaya oluyor bazen dışarı çıkıp bir çay içip bir sohbet etmek istiyorum ama bu imkansız yıllardır karşılıklı çay içip sohbet etmedik. Yani aslında o kadar doluyum ki birçok şey yazmak istiyorum ama okunmayacağını zı bildiğim için kısa kısa geçmek istiyorum örneğin biz eşimle öpüşemez bile yani bana bir kere ağzım kokuyor demişti sigara içtiğin için halbuki dişlerimi fırçalarım yani kişisel olarak gerçekten çok temizim ama sigara içmeyen bir insan sigara kokusunu aldığı için ona hak verip yıllardır içtiğim sigaramı bile onun için bıraktım. Ailem uzaktalar pandemi den dolayı yanına gidemedim zaten bebeğim küçük farklı bir yerde durmuyor Ben hep evin içinde oğlumla ilgileniyorum bazen 3 ay 4 ay çıkmadığım oluyor en fazla markete gidebiliyorum oğlum ve eşimle birlikte hiç bir arkadaşımla buluşup bir çay içip sohbet edemiyorum eşim bana hemen nereye gidiyorsun bir adamla mı buluşacaksın biriyle ilişkiye mi gireceksin bana neler neler söylüyor şu an bunları bile ağlayarak yazıyorum. yani o kadar doldum ki bunları anlatmam mümkün değil çok fazla psikolojik baskı görüyorum. zaten bu bir buçuk aydır yataklarımızı ayırmaya başladık Ben bana kullandığı ağır kelimeler den dolayı gidip içeride çekyatı açıp orada yatıyorum bana haftalarca neden yanıma gelmiyorsun demez Ben 23 yaşında herkesin hayal edebileceği bütün özellikleri taşıyan bir genç kızım eşim ise 33 yaşında aramızda 10 yaş var. o kadar ilgisiz ki etrafımdaki mutlu çiftleri gördükçe gerçekten çok imreniyorum. Ailem boşanmamı istemiyor ondan dolayı boşanamıyorum bazen oğlumu alıp gideyim diyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışayım ama hem oğluma bakıp hem de çalışmak imkansız olur çünkü oğlum daha 2 yaşında ve bana muhtaç
Güncellemeler
+1 yıl
Biriktirdiğim biraz 1 param var sizce oğlumu eşimi bırakıp gitsem kendi ayaklarımın üzerinde durduğum zaman alsam nasıl olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer