Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benden daha iyilerine laik vs allahaşkına deme söyle ya...
Güler misin ağlar mısın ey allahım...
Takılma...
Gerekirse onunla git ya da görüntülü falan ara... bunu eşinin güvenini kazan diye diyorum...
Diğer türlü sana gelince ; normalde de benim de karşı olduğum durumlardir, ne demek eski sevdiğim çocukla falan buluştum... bu apayrı bir olay...
Cidden bu kadar basit mi geliyor bu konular size yahu , alemsiniz...
Eşin, eski sevdiği ile buluşmaya gitse sen ne düşünürsün?
Hem kendine hem eşine saygısızlık etmişsin o konuda...26 Yorumla
Soran+1 yılçocukluk aşkından bahsediyoruz şu an ne önemi kalmış olabilir? sevgilim bile değil kardeşim gibi sadwcw çocuk aklı işte platoniktim hala bir hissim olsa eşime anlatmam zaten.
daha iyilerine layık derken sevgisini hissettiriyor/maddi olarak benden çok üst.- +1 yıl
Yahu bana ne anlatıyorsun şimdi sen allahaşkına...
Niyetini anlarim zaten, o ayrı bisey...
E hadi git eşine anlat ayıkla pirincin tasinj şimdi...
Bana bisey olmayacak sonuçta...
Düşün bakalım sana guvenmeye güvenmeye, kafasında kura kura sonuç nerelere gidecek?
Anlatabildim mi? - +1 yıl
En azından bi an önce konuş onunla
Soran+1 yılaldattigimi kesin dusunuyor mu diye fikir almak istedim yani durduk yere saldiriya gecmemek icin?
- +1 yıl
Düşünüyor tabiki...
Sen inanmak istemiyorsun onu diyorum ben de...
Bi an önce konuş,
Düşünsene ima ediyor kendini savunmayıp sessiz kaldin bi de...
Kurar da kurar kafasında...
Soran+1 yılaynen daha kötü
En İyi Cevaplar
Kendisine açık bir dille durumu anlat. Evlenmek demek bütün hayatını kocan yapmak demek değildir. Kadının veya erkeğin evlilikte kendini soyutlamasına “sorumluluk” diyenleri umursama. İnsan sonuçta sosyal bir varlıktır. Kafasında kurmuş olabilir, kuruntuları olabilir, kendi geçmişinden alakasız olaylara bu durumu benzetmiş olabilir... Kendini acındırmadan, direkt bir dille, samimi bir şekilde gerçeği açıklarsan (sakın kavgaya girme) seni anlayacaktır. Hala daha kuruntu yapıyorsa aranızda geçmişte bir güven problemi yaşanmış olabilir, bu durumda geçmişteki sorunları masaya yatırmanız gerekecektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşkkür ederim en mantıklı cevap bugün konuşağım eşimle.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"onlar yıllardan beri olan arkadaşlarım onlar varken ben seni seçtim, senle evlendim. Daha neyin kıskançlığını yapıyorsun, bana güvenmiyor musun? Kendi işi olan bağımsız bir kadınım sana muhtaç olduğumdan yanında kalmıyorum, seni sevmesem aldatıcak olsam şu evliliği beş dakika daha sürdürmem ama bak şu an burdayım. Aldatıcak kadar beni seviyesiz görmen gerçekten üzdü..." Böyle şeyler de işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet söyleyeceğim aldattığımı kesin düşünüyor değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılBi kere eskiden duygusal dahi olsa gecmisin olan biriyle isin olmamasi lazim gorusmen bile sacma kotu niyetli olmasa da hayatinda biri varken hele hele de evliysen artik biraz ciddi ve sorumlu davranmalisin bana kalirsa
01 Yorumla
Soran+1 yılcocukluk platonik ask sadece.
Halen daha o cocugu seviyor olsaydım seninle evli olmazdık diyip cıkabilirsin. Eşin biraz ergen moduna girmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılyani hem sevsem ve aldatsam nasıl eşime bahsederim çok saçma düşünüyor. ama durduk yere kavga çıkarmak istemedim söyledikerine bakarsa aldattığımı düşünüyor değil mi?
Soran+1 yılyani yanlış düşünüyor bunu onunla konuşmam lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çizgi olmalı o çizgiyi sen koymalısın. Karşı cinsin olduğu yerde eşin olmadan bulunmamalısın mesela bu hem eşine saygıdır, hem sana yakışandır
23 Yorumla
Soran+1 yılçocukluk arkadaşlarım aralarında kız da var erkek de neden ben eksik kalayım ya da birni ekleyip arkadaşlarıma ayıp edeyim ki? ayrıca kocam da böyle biri ve bugüne kadar bu şeyleri sorun etmedi böyle bi hayatım olduğunu biliyor.
Cevap sahibi+1 yılAyıbı arkadaşlarına etmiyorsun eşine ediyorsun. Arkadaşlar önemlidir ama hayatımızdaki önceliklerimiz var ve bu önceliklerde eşimiz ailemiz ilk sırada yer almıyor arkadaş saçmalıkları herşeyin önüne geçiyorsa ciddi sorunlar yaşayıp hiç mutlu olamayacaksın. Ben sana yakışan budur dedim dedim sen hayır böyle hayatım var biliyor dedin dicek kelime kalmadı iyi günler
Soran+1 yılne alaka arkadaslarimla bulusunca esime ne kotulugum dokunuyor. o zaman ben de esimde evde sap gibi oturalim surekli boylesi daha mantikli. iyi gunler
+1 yılAldatsanda eşin yarabbi şükür diyecek karekteri var.
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Soramıyor ve tartışma çıkartamıyor diyorsun. Rahatlıkla eski sevgilinle buluşabiliyorsun.
Soran+1 yılsevgilim degil platonik cocukluk aski. ama her zaman icin dostum.
- +1 yıl
Evli olunca artık bu tür işlerden uzak kalman gerekir. Evlilik birliğinin devamı için dikkat edilmiştir.
+1 yılÇok doyumsuz Bi hatunsun tek eşlilik sana göre değil
04 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun a. baza
- +1 yıl
Abaza kım belli dişi kurt ablamız 🤣
Soran+1 yılne diyosun allah aşkına sana cevap yazmaya değmez
- +1 yıl
canım kardeşim
oha ya bu asırı kıskanç biri ona de ki bana güvenmiyorsan evlenmeseydn de
03 Yorumla
Soran+1 yılişte ben yanlış düşünüyorsam bunu söylemem saçma olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılaz dizini kır ve zilli gibi dolaşma.. ne yapacaksanda kocana çaktırma yani
010 Yorumla
Soran+1 yılbir şey gizlesem kocama çaltırmamaya çalışırım. ama bir korkum yok her şey apaçık ortada
- +1 yıl
işte en tehlikesi bu. herşey ortada olmasın. erkeklerin hayal dünyası gelişmiştir. vesvese ve kuruntu verme ona. gizli yap demiyorum ama kocana çaktırma diyorum. masumum diye herşeyi yapman doğru dğeil. ex te olsa sevgilinle görüşmen etik değil. yani sadece görüştük? ne için? hayati bir konu mu yoksa eğlenmek için mi?
Soran+1 yılsevgilim degil kardesim gibi bir dost. sadece ben vaktinda platoniktim ve buna su an guluyorum bunu esime gulerek anlattim.
- +1 yıl
birde ağlayarak anlat. ne fark eder ki... sen erkek kafasını anlamadın galiba... niye görüşüorsun? görüşmezsen ölür müsün? görüşerek eline ne geçiyor... kocanın sana sorması gereken soruları ben sana saçık acık sorayım?
Soran+1 yılbir kez bile görüşme demedi/diyemez. anca böyle pasif agresif hareketler. onunla da neden buluşmayayım çok iyi bir arkadaşım bana vaktinde çok da faydası oldu şimdi neden onu unutayım?
- +1 yıl
güzerlim sen artık evlisin. ne demek ya? vaktinde faydası oldu. nasıl bir faydası oldu?
Soran+1 yılinsanın arkadaşlarına yardımı dokunur sevdiklerine demek istediğim iyi bir arkadaş yani bunda ne var
- +1 yıl
ya anlamıyorsun. hangi eksiğin varki bu erkek dediğin arkadaşın sana yardımcı olacak? sana iyi gelecek
Soran+1 yılsizin mantığınıza göre bi faydası kalmayınca arkadaşlıkları bitirmeliyiz
- +1 yıl
ya evli kocaman bir kadınsın. ne arkadaşlığı, hem adam evli mi bekar mı? bir erkek kadından nasıl bir menfaat bekler? nasıl bir arkadaşlık bekler? sinemaya gitmek eğlenmek değil mi? menfaat sadece maddi değil ki? kocan varken başka erkeklere ile arkadaşlığı devam ettirmek doğru mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne kadar açık olabilir ki😳
Ona mı gidiyorsun/iradesizsin01 Yorumla
Soran+1 yılkesin aldattığımı sanıyo demi ya üff
+1 yılOnun gönlünü almaya çalış. Ona , onu sevdiğini hissettir.
10 YorumlaKadınlığını kullan ve ondan başkası olmadığına ika et
İkna kadınların büyük yeteneği :D12 Yorumla
Soran+1 yılikna ederim de sence kesin olarak aldattığımı düşünüyor mu yazdıklarıma bakılırsa? durduk yere güvenmemesi de hoş bi durum değil
Sen de sevdiğin çocukla buluşma ya eşinden önemli mi
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır çocukluk zamanı bir şey ama arkadaştık her zaman. ayrıca farklı bir durum olsa hala eşime nasıl bahsedyim s*l*k mıyım
+1 yılBence onun bu gereksiz tavrı, senin içinde yoksa bile kıskandığı kişiye doğru ilgini kaydırabilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Sana güvenmemesi, sevgisizlik göstergesi
Soran+1 yılcidden çok sinirliyim konuşunca halledeceğimizi sanmıştım o ise kavga çıkarma peşinde ve aldattığımfan emin
- +1 yıl
Sen de sana o yakıştırmaya inat iyice görüş. Madem güvenmiyor. Yaptığı güvensizlik.
Soran+1 yılgüvenmiyor aynen
- +1 yıl
Sen de ona inat iyice yakınlaşma onunla, o arkadaşlarla buluşup
+1 yılona ait olduğunu hissettir sekste onun kadını olduğunu göster ve eski erkek arkadaşın ile buluşma
09 Yorumla
Soran+1 yıleski erkek arkadasim degil ki platoniktim ama arkadasimdi esime bile gulerek anlattim hicbir sey hissetmiyorum ona.
- +1 yıl
evet ama bu hissetmiyeceğin anlamına gelmez sürekli buluşursunuz bence
- +1 yıl
peki eşin ile seks hayatın nasıl
Soran+1 yılgayet iyi bir sorunumuz yok. tek 3-5 olayda onu aldattığımı dişünüyor güven sorunu olduğunu yeni anlıyorum
- +1 yıl
belki de halen eski platonik olarak aşık olduğun adamada bir şeyler hissedebilirsin ya da o kişi sana karşı bir şeyler hissedebilir.
kocanın bu durumları bu yüzden olabilir ya da kıskanıyordur da seni
Soran+1 yılaldattığımı düşünüyor mu sence
- +1 yıl
evet düşünüyor canım çünkü her ne kadar olsa da eskiden platonik de olsa halen ona karşı bir şeyler hissediğinin farkında kocan
Soran+1 yılhissetmiyorum zaten konumuz bu da değil. neyse ben kocamla konuşayım yetti artık
- +1 yıl
valla güzelim eğer buluşmalarınız sürekli olur ise artar ise bence gizli kacamaklı aşk yaşanabilir dikkatli ol
+1 yılOna bunu hem kanıtlayıp hemde güzel bi ders vermek ister misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşarak ama inandırarak ama metod size kalmış.
03 Yorumla- +1 yıl
''aldatsam ruhun duymazdı !''
cümlesini kurup eşinizin beynindeki kuşkuyu 2 ile çarpmanız gerekli miydi?
Soran+1 yılyani böyle alenen mi aldatır insan? bu kadar açıklamaya rağmen anlamıyosa bana saygısı bitmiş
- +1 yıl
onun aklında şu an şüphe var.
şüphe öyle bir histir ki insanın beynini yavaş yavaş kemirir.
alenen de aldatanlar vardır illa ki.
Kiyamam sana
Kocanla ilgili taktik verm sana01 Yorumla
Soran+1 yılne taktiği
Gerçekten aldat boşuna suclanma
031 Yorumla
Soran+1 yılcok mantikliymis
Soran+1 yıle insanca açıklıyorm anlamıyo yine
Soran+1 yılburdan sor
Soran+1 yılaklıma farklı şeyler gelmez çünkü ben ona güveniyorum cnsel sorun yok neden aldatsın ama belli
ki o güvwnmiyor
Soran+1 yılçocuğumuz yok ama ben artık ikna etme çabasında değilim hatasını kendi fark edip dönerse tamam ama ben artık çabalamam bu kadar güvensiz olması kırdı ve beni ondan itti açıkçası
- +1 yıl
Aslında biraz yorumlsra cevabını da okudum
Sanki çok beraber bir şey yapmıyorsunuz
Aldatma iması bile çok kötü
Ama biz erkekler böyleyiz
Seviyorsan ve daha önce bu imalarla karşılaşmasıdiysam bence bir tatil
İyi gelir ona onun senin erkeği oldunuz hissettir yaş kaç çocuk dusunmuyirsunuz
Soran+1 yılyapıyoruz aslında ama bu sıralar benden soğudu işte şimdi ben de ondan soğudum. çocuk düşünmüyoruz 25-30 yqşlarımız
Soran+1 yılne dünden razısı birkaç haftadır bana tavırlı ben hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum. cidden çok ilgili davrandım iyi anlaması için anlamayınca konuştum yine kendi bildiğinden emin soğurum tabi ki
Soran+1 yılneyse teşekkür ederim görüşlerin için artık olacaklar onun tavrına bağlı
Soran+1 yıl25-30 5 yıldır tanışıyoruz 2 yıldrı evliyiz
Soran+1 yılbilmiyprum artık her şeyden şüphe etmeye başladım bu haller hayra alamet değil
+1 yılDuzelir duzelir
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Yani bu ilk bakista kiskanclik tepkisi.
Soran+1 yılyani bir mantikli dusunse aldatsam ruhu duymaz (aldatmam o ayri mesele de) alenen gosterir miyim her seyi.
- +1 yıl
Belki sende oyle bir potansiyel gordu
Soran+1 yılben bunu onu la tartisayim
- +1 yıl
Neden. Ne soracaksin ona
Soran+1 yıliste bilmiyorum bilerek disari cikacam deyip laf sokarsa cevap verebilirim
+1 yılzor bişey adam için
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
başıma geldi bi kadın vardı çok güzel bi eşi adamla kadının alakası yok adamıda kadınıda iyi tanırım kadınlada adamlada bu konuyu konuşmuştum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen öle bişey yaptnmı peki
019 Yorumla
Soran+1 yılhayır yapsam böyle açık mı yaparım zaten ruhu duymazdı.
Cevap sahibi+1 yılhayr yanlış anlama açık dedm hani gittin ya arkadşna belki içgüdü harektlendi falan bian yaparsn
Soran+1 yılhayır yapmadım kocam varken niye hareketleneyim başkasına?
Cevap sahibi+1 yılbişeyler hissedyodm dedn ya lisedeyken ondan dedm
Soran+1 yıllisede çocukça şeyler bundan fazlası değil.
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama ama eşinle cinsellik nasıl
Soran+1 yılçok iyi.
Cevap sahibi+1 yılhergünn?
Soran+1 yılhayır ne hergünü
Cevap sahibi+1 yılkızmıyosn değilmi bana meraktan sordm😊
Cevap sahibi+1 yılçok iyyiz dynce dedm hergünmü dye
Cevap sahibi+1 yıltelefondamı tartştn
Soran+1 yılhayır yüzyüze
Cevap sahibi+1 yılenson bişey yazmştm cevaplamdn
Cevap sahibi+1 yılsinirlenme genede sakin ol birinden bişey duymuş olablrmi peki
Soran+1 yılne duyacak aldatmadım ki duysa bile bana güvenirse sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılben seni anlıyorm hanım efendi
Cevap sahibi+1 yılama dost var düşman var samimi gördün insan bile sırtndan vurr oldu
Cevap sahibi+1 yılolur olmaz bişey duyar anlatan inandrrr oda sana sormaz kendince arar
+1 yılhaklı
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatmıyorum nesi haklı?
- +1 yıl
düşünmesi haklı
+1 yılBuluşma sende
06 Yorumla
Soran+1 yılbu soruya bu cevabı mı verdin cidden? buluşmam mı sorun?
- +1 yıl
Eşin eskileri ile görüşse sen ne düşünürsün
Soran+1 yılgörüşebilir benden gizli yapmıyosa hatta bana bahsediyosa ortada durum yok. lisede diyorum sadwcw platoniktim ama her zaman dostum oldu
- +1 yıl
Bizim ülkede erkekler o kadar geniş değiliz
Soran+1 yılbenim nasıl bi hayatım olduğnu biliyodu bugüne kadar sorun değil şimdi mi sorun oldu
- +1 yıl
Ha o zaman hakkı Yok
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler