Geçen hafta kocamın göz ucuyla İnstagram'da bir kadın profiliyle mesajlaştığını gördüm. Mutfağa tepsi taşıdığımdan göz ucuyla görmüştüm, kadının tipini tam anlayamadım. Fakat bir kadınla yazıştığı belli oluyordu. Yakında sana geleceğim yazmıştı. Ben çok sinirlensem de bir şey belli etmedim. Sonraki gün onu ilişkiye çağırdım. Kendisine bir şey belli etmeden güzelce soyundum. Hemen ardından onun ellerini kelepçeleyip yatağa yatırdım. Kırbacı aldım ve hızlıca vurmaya başladım. Kendisi tabi bas bas bağırıyor "Ne Olur Vurma" tarzında. Bense onun bağırmalarına kulak asmadan vurmaya devam ettim. 1 Saat kadar sertçe kırbaçlamışım adamı. Kolum ağrıdığından üstünden indim ve ona küfür ettim. O ise bana neden böyle vurdun diye bağırdı. Canı o kadar yanmıştı ki yataktan kalkamıyordu. Ben oturma odasına gittim, kapıyı kilitledim ve ağlamaya başladım. Sana güvenmiştim tarzında. Kırbaçladıktan sonra tam hırsımı alamadığımı farkettim ve yatağa doğru gidip "Açıkla" şeklinde bağırdım. O ise "Neyi?" dedi ve bana fırsat vermeden "Sen niye beni kırbaçlıyorsun önce onu açıkla" dedi. Ben ise "O kadın kimdi?" diye bağırdım. Eşim "Hangi kadın" dedi. Ben ise "Kim olduğunu gayet iyi biliyorsun Berat" dedim. Eşim afallamıştı. "Sen ne saçmalıyorsun lan?" dedi. İnkar etmesi beni iyice sinirlendirdi ve yüzüne sertçe tokat attım. Kendisinin konuşacak gücü kalmamıştı (bu sürede elleri bağlı). "O yazıştığın kadın kimdi?" dedim. O ise zar zor "Hangi Kadın? Ben kimle yazışmışım?" Dedi. "Dün İnstagram'dan yazıştığın kadını söylüyorum, o kimdi çabuk söyle." diye bağırdım. Önce derin nefes aldı. "Ablam o." Hemen ardından "Sen kimle yazışıyorum sandın?" Ben afallamıştım tabii. "Ş-Şey ben beni aldatıyorsun sandım." dedim. Bu sefer o sinirlenmişti. "Çabuk şu ellerimi çöz Merve!" diye bağırdı. Şunu da ekledi "Sen benim ablamı tanımıyor musun lan?" dedi. Ben ise ondan özür dileyerek elini çözdüm. Zor bela ayağa kalktı. Arabanın anahtarını alıp gitti. Ben ise hiçbir şey diyemeden kalakaldım. Olay böyle. Kendisi 2 gündür eve gelmedi. Sizce ne yapmalıyım.
Güzellik yap kendini affettir.
Kendisi açıklasaydı, onun senden özür dilemesini bekle.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şey i bile ş-şey şeklinde yazmışsın bildiğin senaryo yazmış kafan
Evet senaryo. Kendim kurguladım.
Bu nasıl güzel bir hikayedir yav. Devamını da merakla bekliyoruz
Konu troll ama istek gelirse devamını kurgularım.
Müthişli jsjsjs
Eşini kırbaçlıyorsun ve o da öyle duruyor inandırıcı gelmedi jgjtjffu
Konu troll zaten :) Kendim kurguladım.
Ah bacım ne gerek vardı kendini ne çok yormuşsun jfjdjdfj
Hâyâl gücün bayağı genişmiş
Bir de hikayede kendisini yatağa bağlamıştım. O yüzden öyle duruyor.
Trole puanim 10 uzerinden 8
Guzel. Olmus lo
Uzun zaman sonra
Yenilikci bir trol soru
Teşekkürler. Kendimi geliştireceğim.
Surekli hayal kuruyormusun
Geceleri yatmadan önce bu tarz şeyler hayal etmek hoş oluyor.
https://youtu.be/K2U6fuqp3eQ
Benimki videodaki kadar değil. Yatmadan önce 20-30 dakikalık ilginç olaylar hayal edip uyuyorum.
Heee iyiymis
Akil vermek gibi olmasin ama
Cocuk hikayeleri uretebilirsun
Cocuk piyasasi cok genis
Insallah bende uretecem
Kelepçeleyip yatağa yatırdım kısmına kadar güzel ilerliyordu
Roman tadında bir troll
Kırbaç kısmına kadar güzel gidiyordu shsjsjjs
lan ben ne okudum
Kırbaç kısmında bırakman lazımdı anahtar kırbaç sjsjsjjs
Beğendiniz mi hikayeyi:)
ya ya çok
kırbaç ve kelepçeyi evden uzaklaştır bacım
Gerek yok bence hoş oluyor :)))
iyi de guzum al sonuç ortada. adamı resmen "eyle vırmaaa iyle vırmaaa serdar nolur" diye inim inim inletmişsin. şimdi direkt bu ayrıntıya takılmamı sakın yanlış anlama sen kardeşim sayılırsın, ama şu işi daha normal halletseniz olmuyor mu. yani benim her tarza saygım var ki "sonuçta banane" de ama yazık lan adama şimdi biri sorsa adama abi niye eve gitmiyorsun diye adam ne diycek.
İyi troll biraz daha iyi olabilirdi
Eksiklerimi düzelteceğim.
Kirbacin evde ne işi var olm😂
Konu troll ama evde kırbaç bulunduruyorum. İlişkide hoş oluyor.
Mal misiniz nesiniz amk😂
affetti
Kızım ya öyle iskence mi edilr
Kurguya puanım1/10
Üzdü bu beni :( Neden beğenmediniz acaba? Söylerseniz eğer eksiklerimi düzelteyim.
10/8 bence iyiydi.
Mall
Tövbe tövbe