6 aylik hamileyim cok gucume gidiyor olanlar hamileligim sancili geciyordu doktor iliskiyi yasakladi kocam da her hafta gidip hayat kadiniyla birlikte olmus ondan tiksiniyorum resmen igreniyorum sizce ne yapmaliyim onu affetmek istemiyorum?
Cevabın nedir?
Evlilik Allahu Teala için olmayınca nefsaniyet önplana çıkınca şeytan herkesi oyuncak ediyor erkek karısını karısı erkeği aldatıyor... Dinimiz islamda zinanın cezası çetindir boşanmaya kadar gider hatta bazı durumlarda zinanın cezası ölümdür tecavüz suçuluları hadım edilebilir gibi durumlar söz konusudur... Unutulmamalıdır ki Kimse üreme hormonlarına karşı koyamaz üreme hormanlarına karşı koymanız için açlıkla kendiniz terbiye etmeniz gerekir ya da oruç tutmanız gerekir başka çare yok islamdan haberi olamyan dinsizler için böyle bir kaide yok onlar erkeği ve kadını anlamaz anlayamaz Fıkıhtan (sosyal hayatı ve ölümden sonraki ahiret hayatını düzenleyen kurallar bütünü fiiler ve davranışlardan) haberi olmayanlar hayvanlar gibi yer içer sevişir yani ürer dedi kodu ile bomboş ilimsiz bilimsiz bir hayat yaşar ölür gider tavsiyem kalbleriniz ölmeden uyanın yoksa başka hayat yok nasıl yaşarşanız öyle ölür ve öyle dirilirsiniz Ölümeden önce Alemlerin rabbi olan Allahu Tealay tevbe edin yalnızca ona kulluk edin nefsinize tapmayın inşaAllah... Saygılar...
51 Yorumla- +1 yıl
Boşandın mı acaba
En İyi Cevaplar
+1 yılHamile olmasaydın direk boşa derdim şerefsizi şimdi ağıza alınmayacak küfürler etmek istiyorum ama şikayette yemek istemiyorum. Ben olsam asla affetmezdim.
102 Yorumla
Soran+1 yılOf napicam bilmiorum hemde sancili hamilelik gecirioum o gezerken ben evde kaliorum ya bide aldatgi beni hergun agliorum
- +1 yıl
Yüzüne karşı söyledinmi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel de Türk erkeklerine lanet etme. Yaptığı şey koca dediğin o adamın ne kadar pislik namussuz ve adi bir erkek olduğunu gösterir. Eğer sen bu durumdan %100 eminsen boşan. Bekara karı boşamak kolay diyenlere bakma. Arkanda annen baban varsa hiçbi şey olmaz sana ve bebeğine. Asıl şimdi düşün bebeğini. Bebeğinin böyle bir adamla büyümesini ister misin? Hele ki bebeğin erkekse babasına çektiğini düşün. Onu geçtim bu adam belki yıllar sonra seni yeniden aldatacak işte o zaman çocuk bir. Herneyse. Hamile karısına bunu yapanı insan yerine bile koymamak lazım.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu da senin sinavin olsa gerek canim benim allah yardimcin olsun. bosansan cocuga nasil bakacaksin calisip cocuk buyutmek çok zor. bu duruma karsi esinin tutumu cok onemli bence. bunu normal bir sey olarak goruyorsa boşanman en dogrusu gibi. pismanlik duymasi lazim. iyi bir avukatla ve bu durumu kanitlarsan maddi olarak bir seyler alabilirsin ondan. bu durumdan ailelerin de haberi olmasi sana destek olabilir. ama unutma ki bir sekilde sen esini affetsen de baskalari unutmaz ozellikle senin annen baban hicbir zaman affetmezler :((
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
119Cevap
+1 yılİşte evlenmeden önce ve sonra kiminle birlikte oldugunuzu iyice tanıyın ondan sonra çoluk çocuk işine karışın adam şerefsizin önde gideniymiş hamile karısını aldatacak kadar ahlaksız şerefsizin önde gideni böle erkeklerden utanıyorum adam olan karısını sevip sayar aldatmaz ! Hele karnı burnunda olan bir kadın aldatılmaz anlamalısın ki seni sevmemiş veya sevse bile bazı şeyleri dışardan aramış bence 2 niz bir terapiye gitmeniz lazım evliliğiniz gözden geçirin belki sana birkez daha aşık olur ve aldatmaz hemen boşan boşan demeyin burdan çocuk var kolaymı o
20 Yorumla
+1 yılBoşanma demesi kolay bunu demek istemiyorum.. Ama boşanma demekte istemiyorum.. Açıkçası sen ne hissediyorsun? Sırf çocuk için tahammül etme.. Bildiğim tek şey varsa oda çocuk evlilik kurtaran bir şey değildir.. Sağlıklı evlilik olmadığı sürece çocuk sağlıklı büyümez. Boşanmak çözüm değil evet ama sen kırık bir kalple o ilişkiyi nasıl yürütebilirsin ki? Senin ne hissettiğin ve kendi geleceğine ve çocuğunun geleceğine nasıl sahip çıkacağın önemli.. Ben olsaydım onu izlerdim onun en zayıf benim en güçlü anımda her şeyi yüzüne vura vura boşanır süründürürdüm... Çocuğumun babası olması onu affetmeme sebep olamazdı asla.
10 Yorumla
+1 yılAdamlık böyle günlerde belli olur kocan adam değilmiş kusura bakma.. Evliliği zaten cinsellik olarak gören birisi olduğunu nasıl anlamadın o da ayrı bir konu.. Al karşına konuş ve olması gereken olsun. Ama çok iyi düşünerek karar ver.. Onu kendin büyütebilecek misin? Ekonomik özgürlüğün var mı? Ben hep bunun için söylerim bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı. Evlenince çalışıp çalışmaması kendisine kalmalı. Ve şunuda düşün o sadece sana değil kendi bebeğine de ihanet etti.. Allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin..
12 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik ozgurlugum yok esimde varlikli zaten ne yapicam bilmiyorum
- +1 yıl
Zor durum Allah yardımcın olsun..
+1 yılÖncelikle birazdan söyleyeceklerim ağır olduysa özür dilerim..
Bir hayat kadını hafta da 15-20 erkekle birlikte oluyordur, o kadının ne kadar temiz olduğu tartışılır. O kadınlardan birinin eşine bulaştırdığı pislik sana ve çocuğuna da bulaşacaktır. Belki biraz daha ileriye gitmek gerekirse daha önce de eşin böyle birşey yapmış ise senin şu an karnında olan masum çocuk eşinden mi bir başkasından mı eşin birşeyler taşıyıp sana bulaştırmadığı bile belli değil..
Hayat şartlarını bilmeden herkes boşan hemen diyor buna kulak asma hayat şartlarını en iyi yine sen bilirsin uygun zaman gelmeden boşanma çünkü ortada kalacak bir çocuk var ama bulduğun ilk fırsatta da düşünme.. Olabildiğince inceltemeye çalıştım hata yaptıysam affola30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende benim gibi cesaretlen ve aç o davayı.
Aynı şeyleri yaşadım katlanayım bir hatadır deme!
Bende bebeğim doğsun imana gelir dedim, o kalitesiz kadınlardan ne gördü ise benden de onu bekledi.
En çokta bu bitirdi bazı şeyleri, henüz bir kaç aylıktı alıp bebeğimi ailemin evine döndüm.
Kimse be yapıyorsun demedi bana, sordukları vakit anlattım yaşadıklarımı kadın gibi hissettirmediğini.
Değişmez o adam !
Hayatını zehir etme o bebeğin sana ihtiyacı var, seni senden götürmesine izin verme o adinin.10 Yorumlakardeşim seninki zor bir durum üzülerek desemde boşanma boşanmak en son hadde olmalı kesinlikle haketmedin bunu ama boşandıktan sonra senin ve çocuğun durumunu bir düşün nasıl olur neler olur kafanda tart bide bu terbiyesiz seni boşarmı başına bela olurmu acaba affetmek zor ama ben affet derim evet kesinlikle seni haketmiyor ama düşmüşse bikereye mahsus kaldır çocuk olmasa tamamda artık onun geleceğide var senin gelceğinde var eğer kocan konuşulacak bir adamsa konuş nedenini sor hiçmi utanmamış karakterine nası yedirmiş bunu çocuğunu taşıyan kadına bu kadarmı zor şu zıkkımı bir kaç ay tutmak anlamıyorumki eğer konuşulacak gibi adamsa konuş orta yolu bulun özür dilesin en azından birdaha yapmamalı ama sana boşan diyemem çok zor bir ikilem Allah yardımcın olsun eğer ahiret inancın varsa ben sabır et derim mükafatın bol olacaktır eminim
10 Yorumlabu durumun hiçbir açıklaması olamaz. en büyük bahane de napsaydım erkeğim duramıyorum olurdu. ne yani illaki kadınamı gitmesi gerekiyor. ulan elinle kendi işini görsen karının daha cok sevgisini kazanırdın bee. valla allah yardımcın olsun. senin sınavında bu olsa gerek. affedersen ilerde yaşacaklarınıda kabullenmiş olursun. boşama şimdi, doğumunu yap. cocuğuna baktır. süründür adamı. belki kendini affettirebilir sana. umarım hersey yoluna girer senin adına.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet agzima da alirdim ama illaki gitti hemde soylemedi bende diorum hic yatmak istemio gariplik var bu iste lanet olsun ya ben onun cocugunu hemde sancili 6 ay tsiyim cok kotuyum ya
Ne diyorsunuz yaa kardeşim sen tutamadın kocanı elinde illa ilişkiye mi girmen gerekiyor cinsellik bu değil oral yapsaydın adamı ne bırakıyorsun dımdıztak erkek bu ne boşancan ya savaş kocanı geri al karnında ki sadece senin değil onunda milletin lafıylada boşanma sakın kocanı geri kazan hem dost tutmamış ki kendine hayat kadınına gidiyor
42 Yorumla- +1 yıl
sendeki nasıl bir mide * .
+1 yılRabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim güven tek kullanımlıktır ne yazık ki affetmek büyüklüktür diyenler yanılıyorlar boyle bir şeyin affı olmaz ama bir diğer yandan da hamilesin psikolojikmen o bebek şimdi bile senin stresinden etkileniyordur iki arada bir derede kalmak bu olsa gerek bunu eşinin ailesiyle paylaşmalısın sana karşı tutumları nasıl bilmiyorum ama ancak bu şekilde çözüm yoluna ulaşılabilir Rabbim bebeğini de senide korusun inşAllah hakkınızda ne hayırlı ise onu versin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn kısa sürede boşanma davası açın. Hamileliği bahane ederek başkalarıyla ilişkiyi hak sayan birisi yarın sağlıklı olduğunuz vakit vazgeçmeyecektir. Derhal boşanma işlemlerine başlayın!
6811 Yorumla- +1 yıl
Kolay mı ulan çocuk var ortada
- +1 yıl
bekara karı boşamak kolay
- +1 yıl
@KomserBaretta, "kolay mı ulan" tabirinizle zaten ne halt olduğunuzu ziyadesiyle belli ediyorsunuz. Çocuk olsun olmasın boşanma gerçekleşebilir. İlaveten o çocuğu doğuracak kadını düşünmeyen bir herifin, o çocuğun geleceğine çok mu değer katacağını sanıyorsunuz?
@MüendizBey gelelim size... Bekara karı boşamak kolay demişsiniz. Hamile haldeki karısını aldatan "heriflerin" haklarını savunuyor gibisiniz. Yanılıyor muyum? Evli ya da bekar ne fark eder? Bunu sanki bir daha ve bir daha yapmayacak mı bu adam?
Ve evet @pupsik07 eminim o çocuk babasının ne "mal" olduğunu öğrendiğinde annesiyle gurur duyacaktır. Hamilelik döneminde kasıklarının arasındakini frenleyemeyen bir heriften ne köy olur ne de kasaba... - +1 yıl
Basit basit konuşmalar yapmayın ya. Hangi ülkede yaşadığınızı unutmayın. Evet bekara karı boşamak çok kolay ancak bu söz aşağlık herifleri desteklemek için değil olayın ve toplumun rehavetini ve gerçeğini göstermek için söylenir. Hep söylemişimdir boşanmak evlenmek kadar kolay değil.
- +1 yıl
Sn. @AsiiLeydi , Sn. @Nurum98, Sn. @jassmin ve Sn. @natsu görüş ve takdiriniz için çok teşekkür ederim.
Size gelince Sn. @Beyazzenci35 , ben hala sözümün arkasındayım ve hanımefendinin en kısa sürede boşanması taraftarıyım. Zira dediğim gibi dün hamileliği bahane ederek ona buna sarkan bir herif yarın yine karısını aldatır, belki döver belki de hayatı ona zindan eder. Hatta ve hatta onu veya çocuğunu bile öldürebilir. Zor olan boşanmak değil, zor olan öyle bir adamla aynı evin içinde yaşamaktır.
Bak canım benim. Benim ailemde bu konudan dolayı boşandı. Doğmamış çocuğunu babasız büyütmek zor. Sinirine kapılıp o çocuğun hayatını o alışana kadar zehir etmeye ikinizinde hakkı yok. Emin ol boşanan çiftlerde en çok çocuklar zarar görüyor. Kendimden biliyorum. Oturup bir kere daha çocuğunun yerine koyarak kendini düşünmeni istiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Belkide en mantıklı yorumu yapmışın..
şimdi boşan demek kolay ama eğer ailen arkada durabilecek kadar iyi durumdaysa boşan çünkü katlanılmaz çocuk doğduktan sonra yine gider çünkü etrafımda anlatanları duyuyorum çocuğu liseye gelmiş sorduklarında baban nerede diye çocuğun verdiği cevap yine birindedir annesi desen çocuk ortada kalmasın diye yani birazda düşünmen lazım ama durumun iyiyse ve doğumdan sonra çalışabileceksen uzaltma yoksa en çok acıyı sen yaşarsın ve psikolojik olarak çocuk yıpranır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Her insanın görüşü farklıdır sanırım sen karakterine özgü bir insansın kendine saygın varsa o evlilikte o kişiye güven edemeyeceğinden yolunu ayırsan iyi olcak senin için. En basit bir durumda bile başkasını katmış araya bir erkek olarak bunu kınıyorum evlilik adetten değil. Allah'ın şartı olduğu gibi birazda kalbin gönlün diğer yarısı olmalı. bunu yapamayan bir çift her zaman tekleyen araba gibi yolda bırkacaktır.
10 YorumlaBebelerin lafına aldırış etme sen. . bekara karı boşamak kolay gelir. ..
çocuğunuz olunca durum değişebilir, affetmeye mecbursun, doğacak çocuğun için fedakârĺik yapmalısın. .. dul çocuklu bir kadın nasıl yaşar, nereye kadar yaşar. ?
Iş ciddi noktaya gelirse aile büyüklerini devriye sokacaksin. . Hayat kadını gelip geçicidir. .00 YorumlaSakın affetme. Çocuğun var çocuğunu düşün diyenlere de aldırış etme. 1 olur hata dersin 2 olur hata dersin ama her hafta diyorsun. Ya sen onun çocuğunu taşırken sana saygı duymayan adam yarın bir gün kötü bir hastalığa yakalandığında Allah göstermesin daha kötü şeyler yaşarsın.
10 Yorumla
+1 yılKardeşim ailen sağ mı, sana bakacak olan güveneceğin, aile yakının varsa 1 sn bile düşünme boşan. Bugün hamileliği bahane eden yarın farklı şeyleri bahane haline getirip, yine bu boku yer emin ol. Ama şu an da sahip çıkacak kimse yoksa, doğumunu ve toparlanmanı bekle.
20 YorumlaBir kere mantıklı düşün hayat kadınıyla beraber olduğunu kocan mi söyledi sen kendinmi gördün yoksa başkasını söyledi ki bu önemli bir konu oo başkası ne kadar doğru söylüyor veya cidden dogru mu gördü yoksa yanlış bişey görmüş olabilir kısacası mantıklı hareket kardeşim bak cocugu nda olacak bir hiç uğruna yuvani yikma...
10 Yorumla
+1 yılacıkçası bu erkek için bir zaruri ihtiyac. kadınların bunu kabul etmesi gerekio.
bunun zaruriligini kabul etmedikleri sürece kadınlar aptallıktan baska bir sey yapmamıs olurlar. Adam haklı diyemem. ama sende kocanı farklı sekilde doyursaydın. elle ya da baska sekilde. ben canımla urasıorum diosan hayat kadınıyla beraber olmasına laf etme. zaten hayat kadını diosun. sevgili yapmıs demiosun17 Yorumla- +1 yıl
Seni 21. yüzyılın gavatı ilan ediyorum.
- +1 yıl
et farketmes. kocan olunca o kafayla cok aldatilcksin.
- +1 yıl
bayanlarda cinsellige duskunlk yok. cinsellige duskunluk testesteron hormonu yuzunden kaynaklnr. buda erkeklik hormonudur.
- +1 yıl
yaaa bir ziktir aamına koyayım bir şu mümin boylar kadınlar hakkında her şeyi bildiini felan zannederlerya ayrı bir tav oluyorum ne demek kadınlarda cinsellie düşkünlük yok bal gibide var östrojen hormonu testesterondan kat ve kat daha kuvvetlidir. o yüden steroit kullanan erkeklerin yumurtalıkları küçülür memeleri büyür. çünkü aşırı derecede testesteron alan erkeğin beyni şoka girer ve denge sağlamak için yarısını östrojene çevirir ama öst. çok daha kuvvetli bir hormon olduğu için vücudun dengesi boyulur ve kişi zamanla kısır olur. onun dışın ulan sen ne basit gevşek adamımsı elemansın bide bu gevşekliğini kendi lehine yoruyosunya daha da bişey demiyorum
Kesinlikle BOŞAN. çocuğunu öyle karaktersiz bir babanın yanında mı büyüteceksin ihtiyaçmış hayat kadınına gittiği için aldatma sayulmazmış bunlar fasa fiso... yapmayan nasıl yapmıyor kocan tam bir ezik. Eğer diyosanki yok midem kaldırır ben genişim o zaman sen bilirsn. Bence şu soruyu sorarak zaman kaybetmen hata !!
20 YorumlaBu saatten sonra afedersin ama karnındaki çocuğun bile hatrı kalmamış demektir. Bir an önce boşanmalısın. İğrençliğin de bu kadarı.. Sevişirsin okşarsınız birbrinizi ki bu bile yeterli olur. Bu ne igrenç doyumsuzluk!
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılhayat kadınları bunu için vardır diyeiblirim onunda ihtiyacı varmış demekki kendini tutamıyomuş mecbur kalmış gitmiş buyutecek bişey yok en azından sevgili tarzı bir kadınla yatmamış hayat kadınıyla yatmış işini bitirmiş evine dönmüş ve emin ol bunu birçok erkek eşi hamileyken yapıyor bu kaçınılmaz bişey
04 Yorumla
Soran+1 yılEliyle yapsin zormu
- +1 yıl
o iş öyle kolay değil kadından o zevki aldıktan sonra el ile yapmak çok zordur. ayrıca evlilikte mast yapmak çok sakıncalı birşey çünkü bu alışkanlık haline geliyor ve eşiyle ilişkiye girmek yerine mast yapıyorlar ve evliliklerin %40 ı bu sorun yüzünden bitiyor. benden sana tavsiye kocanla konuş hayat kadınına gidiyosa bile sana haber versin kiminle yaptığını seninde bilmeye hakkın var ama çok büyütülcek bişey değil birbirinizden saklamadığınız sürece
Soran+1 yılBenim boyle birseyi midem kaldiramaz , ben sancili hamilelik geciriyorum yerimden kipirdayamuyorum o istedigi gibi geziyor baska kadina giren seyi bana girmesini istemiyorum ondan zevk aliyor bana esim diyor igrenc kesinlikle.
- +1 yıl
Doğru bir yandan sende haklısın ama ihtiyaç işte başımıza ne geliyosa o aşadaki şeyden geliyo zaten eğer istemiyosan artık boşanmalısın kimse seni zorlayamaz sen haklısın çünkü ama bir yandan o adamın halinide düşünmen lazım herşeyi göz önünde bulundur boşanmayı düşünürken sonradan pişman olma
Kardesim yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın da burada her ağızdan bir ses çıkar sen kimseye güvenme yarın çocuğun doğduğu zaman burada bırak diyenler mi sahip çıkacak sana kocan bir aptallik yapmış nefsine uymus ama karşına al konuş aynı seyi ben yapsam ne yapardın de bir daha yapmam diye söz al yemin ettir bozamayacagi bbi yemin olsun ve bir şans ver çocuğunu babasız bırakmaya hakkın yok yazık günah Allah yardimcin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerseyden once bir can tasiyorsunuz su an kendinizden once onu dusunmeniz lazim esinizin yaptigi terbiyesizlik evet ama ileriyi dusunerek adim atin maddi durumunuz iyiyse bosanin ve hayatiniza bakin eger degilse anne babanizin yaninda kalma sansiniz varsa onlarin yanina gidin bosanip yok onlarda kabul etmezse bir is bulun calisin derim bosanmak kurtulus olacaktir sizin icin ama bir bebegi babasiz buyutmek zor olsa gerek
00 YorumlaHerkes bosan diyo bilmem ne diyo sen bosanma bosver cocugun icin gormezlikten gel bisey kaybetmezsin.
Erkeklik hali bazilarimiz yapiyoruz iste akilla verilecek kararlar degil bu yapilanlar asagidaki emir veriyo o yuzden arani bozma bosver
Dayanamamistir gitmistir adi ustunde hayat kadini diosun iste baskasiyla iliskisi yokya sen ona bak02 Yorumla- +1 yıl
Beyinsiz olduunuzu kabul ediyorsunuz yani
+1 yılBekar olduğum için rahat anlamaya çalışsamda beceremiyorum sanırım. İnsanın karısı hamileyken neden dışarıda olsun gözü onu da anlayamıyorum. Boşan ya da boşanma diyemem ama bir kere aldatan bir daha aldatır.
30 YorumlaAdamın yaptığı bildiğin o çocukluğu adam diyorum ama adam dediğime bakmayın. Ama cevaplara bakıyorum da boşa gitsin koy tekmeyi falan filan değişik değişik tasvirler... beyler bayanlar fazla kınamayın başınıza gelir, bide ilişkisine bu siteden aldığı cevaplarla yön vermeye meyilli insanlar ne bilim garip
00 Yorumla
+1 yılhamile birisine direk boşan demek hata. çocuğun karındaki gelişimini bile olumsuz yönde etkiler bu durum. bu konuda bak internete sayısız bilimsel makale var. ben boşanma demiyorum ama önce bir o çocuğun sağlıklı bir şekilde doğmasını bekle sonra bu durumu düşün.
01 Yorumla- +1 yıl
@Mandarinia adlı kişiliksiz. yorumuma katlamıyorsan yorum yapma.
Çocuk var babasız büyütme diyenler olmuş da öyle baba olmaz olsun saçmalama ayrıl, ayrıca nafaka denilen birşey var. Eşin haksız olduğu için boşandığınızda nafakanı vermek zorunda. Affetme bacım, kendine bu eziyeti yapmak zorunda değilsin.
00 Yorumlaboşansan bu senin için çok daha farklı sonuçlar doğurabilir. boşanmamakta sana zarar verir. gidip konuşsan bu seferde aile içi geçimsizlik olacaktır illaki.
seninde sınavın bu şekilde olacakmış demekki. Allah yardımcın olsun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. İnsanlara boşan demek çok kolay.. Keşke böyle bir şansı olsa herkesin.. Maddi durumun iyiyse boşan.. Yoksa bebeğe de yazık.. Katlanmak zorundasın bir süre.. Biraz büyüsün boşanırsın.
Maddi olarak iyi olman gerek.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dilerim ancak iğrenç bir şey. Midem bulandı. Benim eşim hamile olacak, ben ona daha düşkün olurum, bırak başka bir kadına bakmayı..
30 Yorumla onu affetmek istemiyorum diyerek zaten soruna cevabı kendin vermişsin...
70 Yorumlaİyi düşün bir kere karar ver hayat kadını dediğin gelip geçici parayı verip işini hallediyorsun hayatında başka bir kadın varsa boşa ama hayat kadını sadece İşimizi qorur dost hayatı yaşıyorsa o zmn sana hak veririm şimdi birde aranızda çocuk vr kendini düşümuyorsan o çocuğun geleceğini düşün kimse babasız kalmak istemez
10 YorumlaAdamin bu yastan sonra eliZabete gitmek zoruna gitmis demekki napsaydi dost tutsaydi da kariya da ev acip hem ona hem sana mi kaysaydi napsin en kisa yoldan isini gormus adam araban bakimdayken dolmusa binmek gibi dusunun
00 Yorumlaçocuk olmasa ortada boşan dicem ama çocukta var artık... kocanla arana ciddi bir sınır koysan senin için iyi olur. telefonlarına , harcamalarına filan el koymalısın bence onun. ciddi bir sıkı yönetimle hayatını , ömrünü karart pisliğin!
00 Yorumlao kocayı nerden buldun Allah aşkına görücü usulü evlilikse bişey diyemicem ama daha siz karnın bebeğini taşıken o böle yapıyorsa ve sırf doktor yasakladı die birde böyle ise yani dicek bişey bulamıyorum...
00 YorumlaBence de boşan çünkü iradesine sahip olamayan yarın bir gün başka konu olunca da sahip olamaz çocuğun için katlanırsan tabi o ayrı ama o Adama değmez bile
00 YorumlaSaçmalama sakın ne ayrılması ne boşanması yeni doğacak bir bebek var ortada onun geleceği var Vs Vs bekara koca boşamak kolaydır milletin dediğini boşver. tamam kocanı savunmuyorum kötü bir halt yemiş süründür baya ama çocuğun geleceğiyle asla oynama
02 Yorumla- +1 yıl
Babası doğacak çocuğunun yüzüne nasıl bakacağını düşünmüyorda , aldatılan karnında onla bunla gezerken karısını hiç düşünmeyen adamın çocuğunu taşıyan kadın mı düşünecek bunu da !
Ne terbiyesizce ne mantıksızca bir yorum ya ! O zaman ilerde sizin de eşiniz sizi aldatırsa kafaya takmazsınız. Erkeğe mübah , kadına günah die boşuna düşünmeyin. - +1 yıl
Dur bir dakka ya sen kimsin hayırdır ya sanane benim yorumundan veya düşüncemden herkez istediğini düşünmekte özgür değilmi yok benim anlamadığım sanki adamı savunuyorum orda, dengesizce konuşma ne yani boşanma davası aç siktır çek defet mi diyim hayırdır insan denilen varlık hata yapmak için gelmiştir bu dünyaya her hataya bir ceza verildeydi senin gibi keskin yargılı insanlardan ortalık geçilmezdi ben orda adamı değil çocuğu düşündüğüm için öyle yazdım bilmiyorum evlimisiniz değilmisin ama bir kocan seni aldatır da karnında bebeğin olursa sen boşarsın millete akıl verme
+1 yılcok tutarsız bir bayansın hem affetmek ıstemıyorum diyosun hem aldattı diyosun bosan desem hamılesın bosanma desem sınırlı uzgun ve kızgınsın pek yapacak bişeyin yok adama bakarsak onunda bı sekılde kendını tatmın etmesı lazım fedakarlık yapıp bazı seylerı gormezden gelmelısın dıcem yanlıs anlama ne seni ne seini savunuyorum..
00 Yorumla
+1 yılBoşansan olmaz, boşanmasan olmaz.
Bunu kabullen diyemeyiz ama en sağlıklı kararı yine sen vereceksin. Çok iyi düşünüp öyle hareket etmelisin. Ona tekrar güvenebilecek misin? Güvenebilirim dersen affetmek kolaydır. Ama ötesi ikinize de ziyan..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. durumunuza üzüldüm gerçekten yani size ve doğacak çocuğunuza sadık olmayan bir eşin yanında durmanızın bir anlamı yok onun için boşanmanız en uygunudur aslında boşanmaya karşı olan biriyim ama bundan başka bir yol yok gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAffetme kadının sevgisi erkek askerdeyken erkeğin sevgisi kadın hamileyken anlaşılırmış
80 Yorumla
+1 yılHiç mi korkmadı o kadar sancında o kadar acı çekmenden.. Of ne şerefzler var
bir kaç ay sanki neyse..10 Yorumlaaffetme direk bosan bebegini yalniz buyutebilirsin kendi ayaklarin uzerine durabilirsin boyle bir adamla hayatini surduremessin ailenle konus lutfen bebegine dikkat et uzule olur mu?
30 YorumlaCok abartilcak biaey yok yorumlara bak boyleleri yuzunden surekli insanlar oluyor sacma sapan sebeplerden, yapilmasi gereken dov biseyle burnunu falan kir sonra affet, ya da zamani gelince aynisini yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın boşanma diyenler.. araban bakimdayken dolmuşa binmek gibi düşünün diyenler.. Böyle saçma bir sebepten boşanılmaz diyenler.. Gerçekten hayret ettim doğrusu..
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Sakın boşan dıyenlere aldırış etme , sınanılmayan bişi üzerine konusmak çok kolay !!! Bekle şimdilik
60 Yorumla
+1 yılEs hamileyken aldatmak agir oc lige giriyor herhalde. valla herkes bosan demis ama dul bir anne olmak kolay is degil. bosanmasan ayri bir dert... bilemedim..
12 Yorumla
Soran+1 yılHemde sancili hamilelik o disari cikarken ben yerimden kalkamiorum
- +1 yıl
Cok sikintili durum valla
+1 yılHamileyken bile acımayıp bu igrencligi yaptıysa yarın birgün sen hasta oldugunda elden ayaktan düştüğünde napar kim bilir. Dilekceyi hazirla bence.
30 Yorumla
+1 yılevli biri olarak yazıyorum bekara karı boşamak kolay derler. önce konuş düzelirse boşanma derim ama düzenmezse sakın affetme böyle bir rezilliği
10 Yorumla
+1 yılCocugun icin bosanmamalisin kocanin yaptigi hos degil ondan uzak kalarak uzun bir zaman ve yaptigini hep yuzune vurarak falan cezalandir ya da baska sekilde cezalandir ne bileyim. Ama dogmamis cocuguna yaziktir derim
00 YorumlaBoşanma işlemini başlat. O adamın sana, karnındaki çocuğuna saygısı yoksa ve böyle bir durumda aldatabiliyorsa doğurduğun zaman daha beterini yapar.
Affedilecek bir şey değil, olamazda.^^02 Yorumla
Soran+1 yılCocugum var nasil olucak babasiz nasil buyucek onu dusunuorm yoksa 1 dk durmam yemn ederm midem almio
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosanma affet, her firsatta yuzune vur surunsun biraz. Basibos birakma iliskiye girmesen de elinle, agzinla falan bosalt. Erkek bu bir anda bosluga dusunce ihtiyac gidermistir ama bunun icin yuvani yikma. Pismanligi dibine kadar yasat ama bosama.
00 Yorumla
+1 yılMidem bulandı yaa sen adamın cocugunu taşı o seni aldatsın bu yüzden hiç evlenmicem ben ya hepsi aynı pisliğin laciverti nasıl olsa.
31 Yorumla
+1 yılburada boşan ya da boşanma diyenleri dinleme. Bekara basamak kolay tabi. En iyisi kendin düşün kendin karar ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. pişman olduğunu hiç sanmıyorum oldu mu? olsa bilee bilemezsin tekrar yapıp yapmayacağını nasıl güveniceksin
10 YorumlaBoşan. Böyle bir şeyi affedemezsin ve affetmemelisin de. Ne sana, ne de karnındaki çocuğa, hem de ikinizin çocuğuna saygısı olmayan bir herifle evli kalamazsın.
20 Yorumlaçocuk olmasa boşanmak kolay ama şimdi onun çekeceği sıkıntılarda var ama kadınlık gururun annelik hakkın hiçe sayılmış bunu biz anlayamayız kendin karar ver
00 YorumlaOha ya serefsizlerden biktim ya ! Tabiki ben bosa demiycem ama senin yerinde ben olsam asla affetmem yuzune hep vururum. Allahindan bulsun cidden kendime olmus gibi uzuldum 😭😭
20 YorumlaErkekler şeyine düşkündür. akıllarıyla değil, şeyleriyle hareket ederler. Unut gitsin, değmez üzülmene. Malın tapusu sende sonuçta. Gerisi çıtır çerez.
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem