AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
O çocuğu hak etmiyor.
Babalık sıfatı ona çok uzak.
Boşanmak en iyi çözüm çünkü tekrar tekrar yapma ihtimali yüksek. Kolay gelsin
bence bu donemde onuda anlamaya calismalisin sonucta seninle birlikte olamadigindan, fiziksel olarak ihtiyaclarini hayat kadinlarinin uzerinde gidermis. hislerini ve kalbini kimseye acmamis, bilirsiniz bu konuda biz erkekler kadinlar gibi degiliz.
"bu donemde onuda anlamaya calismalisin " Yahu bu neyin kafasıdır? Siz ne yediniz ne içtiniz de bu kafayı yaşıyorsunuz?
Bir erkek kasıklarının arasındaki ile hareket ediyorsa sokaktaki kediden köpekten farkı ne? Siz nasıl insanlarsınız pes doğrusu!
@ekrem85 elimde bir fırsat olsa da ilerki hayatınızda karşınıza çıkacak kadına bu iğrenç yorumunu okutabilsem ! Sizin gibi lanet heriflerin yüzünden kadınların hayatını karartıyorsunuz.
Umarım karşındaki kadın da seni aldatır.
Eden bulur , inleyen ölür.
Tasvif ettiğiniz şeyin en kısa sürede başınıza gelmesi dileklerimle.
Hadi yemis bir halt. Sen bunu nerden ogrendn? Yapiosunuz bari gizlemeyi becerin yahu
Terbiyesiz! Sen kendine dikkat et abla bebişede bişey olmasın :(
İmanı eksik olan biriyle evlenen herkesin böyle sorunlar yaşaması an meselesi, aldata çok kişi vardır ama bunlar açığa çıkanlar, çıkmayanlar ise...
affetme ayrıl
Boşan bence affedersen yüz bulur demek ki sevmiyormuş başkasına bakabiliyorsa gözü çıksın
Kuscam yaa bu ne igrenclik 😵 hamile eslerini aldatan esleri pardon itleri anlamiyorum.
Adamın yaptığı çok çirkin ve yanlış ama sakın buradakilerin lafına uyup boşanmaya falan kalkma.
Her hafta iliskiye girmiş baya tozutmus o. Sen onun çocuğunu ikinizin ortak bebeğini tasiyorsun bu mu hakkin. Bence ayrıl
:( çok zor Allah yardımcın olsun. evlilik sadece seks için değildir ki senin durumundan ötürü gitti biriyle birlikte oldu. öyle evlilik olmaz olsun :(
+ +1
Allah'ın belası herif. Böylelerini gebertmek lazım işkenceyle. Boşan hemen. Tereddüt etme sakın.
sen bilirsin ama bu aldatmak sayılmaz
hayat kadınıyla hemde
ama bunu ona tepkiylle kısa süre çektir evliliği yıkmanı anlamambu aldatma değil saçmalama
Ver eline çocuğunu baksın çocuklarına kendi boşan gitsin o rahatlıktan bunları yapıyodur çocuk var diye zaten bizim milletimiz boşanamadığından hastalık sahibi oluyolar içine ata ata kimseye dünyanı zehir etme hakkını verme 😉
eşinin yaptığı hata çok büyük, hani sevgi, fedakarlık? sen hamilesin ya senin yanında olup sana destek olması lazımdı bu senin en zor dönemin! ayrıl diyemem evladın olacak ama bu yazdıklarını yüzüne söylemelisin.
Adama hamileykende yardım etmezseniz sonucu bu olur.
Herşeyi erkeğin üstüne atın, zaten erkek ne zaman aldatsa hep suçlu o oluyor..
Affet gitsin seks yapamıyorsanız sende oral seks yapacaksın o zaman adamın başka kadınlara gitmesine göz yumacak değilsin ya sen yapamıyorsun diye onuda mutlu etmeyecek değilsin. Bence adamını mutlu et geriye kazan
Nasil bir midesizliktir bu ya orda ikinizin yavrusunu tasiyorsun adama bak Allahim boylesinden korusun benden uzak olsun insallah
eşinin ne kadar istekli olduğunu bilemeyiz... ama bide olayın şu tarafından bak adam ya sevgili bulup onla yapsaydı? en azından hala sana aşık... hayatına birini sokmamış
Ne kadar adiice bir davranis yaa... :(( affetme ben olsam aslaa affetmem gitmiş kac kere baska kadina dokunmus dokunamazdm yani ben bir daha ona!!!
O nasıl adam öyle
Sen sancılar içinde kivranirken
Kocan hayat kadınıyla mı fingirdeşiyor
Ama boşanma derim ortada çocuk var ve hamilesin
Sana ve bebeğe yazık olur :-) <3
Bu tur olay benim yakin bir arkadaşın başına geldi hem de 2 kez ve ikinci hamileliginde. Hamile iken ona Karılık yapamadığını söyleyen bir serefsiz. Hala beyhan evlilikleri devam ediyor. Mecbur iki çocuk var.
Aşık olmadıysa o kadar sıkıntı yol kadına yol versin. Sende bu seferlik affet
Hanım efendi bunu nerden öğrendiniz kendisi mi size gelip söyledi
Bunu mazereti yok ki sen onun cocugunu tasiyorsun insanlar ne kadar zalim ya
Boşan o zaman affetmek istemiyorsan bu durumu fırsat bilip aldatan biriyle evli kalma bence
boşan tabi öyle şey mi olur her adam o zaman Karısı hamile diye hayat kadınına gitsin
Abla her şey yaptığında aklına gelecek senin ulan o ne biçim azgın herif ki eşi hamileyken kaşar beceriyor napasın çocuk var yapcak bişey yok allah yardimcin olsun
affet yuva kolay kurulmuyo simdi diyceksin ben yapsydim nolurdu acaba bosver buyuklik sende kalsin
Herkes bisey atip tutmus bekara kari bosamak kolay mk karnnda cockla kolaymi ole o isler kalkip adama hak verdigimiz yok heralde ama ole bosan demyle olmuyo akli yarimlar
Effetmelisin sonucta cocuk var ve kendini tutamamis olabilir cinsellik erkeklerin vazgecilmezi biliysun ama konusarak bu sorunu cozebilirsin
kardeş hoş bir durum değil cidden her yönden senin için ama buradaki arkadaşların lafına bakarak bişey yapmamalısın bekara karı boşamak kolay derler bu söz doğrudur , mantıklı düşün ve kocanı uyar ve yapmamasını söyle
ya şimdi boşan dicem ama boşanınca ayaklarının üzerinde durabilecekmisin ailen sana yardımcı olacakmı?
Hayir
çalışma imkanın var mı
Sakin bekle biraz. Hayırlısıyla doğur ondan sonra bakarsın duruma
LA YALAN LA. INANMAYIN * BOLE HER HIKAYEYE. AMMA SAFMISSINIZ.
boşan gitsin ne işin olur öylesiyle daha kim bilir neler neler yapmıştır
kesinlikle boşanmalısın evlenmen hataymış zaten. umarım bir işin vardır
Hala napmaliyim diye dusunuyomusun terket hemennnnnn bosannn
Adi herif bu kadin senin cocugunu tasiyo insan bu kadar haysiyetsiz olamaz
sabır herşeyin ilacıdır. çocuğuna zarar vermeden dünyaya getir duruma göre davranırsın sonra. üzülüp de çocuğa zarar verme
Toplumun yarısı dul. Ondan sonra kötü kadın gözüyle bakarlar. yuvana sahip çık. Ağır bir ceza versen yeter.
bekara boşanmak kolaydır hesabı herkes boşan demiş, aldırma hiçbirine. boşanmak en fazla kadınlara zarar veriyor psikolojik olarak
Öncelikle sabır versın Allah cok zor bı durum bu hamilesın en duygusal dönemlerınden bırı bıkere yaptıysa kesınlıkle arkadı gelıyo içinden ne gelıyosa onu yap 😞
Midem bulandı sen karını bırak git para ile birlikte o nasıl bir adammış o =((
Parayla yaptıysa aldatmış sayılmaz. Ama onu da anlaman gerek.
one saçma şey l*n ne demek parayla yapsa aldatmış sayılmaz...
Kes.
vay şerefsiz ! kesinlikle boşanmalısın ondan. gerçekten çok zor bir durum :/
Bekara karı boşamak kolay yapıcak bişey yok kişilik meselesi
Bir annenin acısını, vefasını , bir hormana veya dürtüye değişmek sadece hayvanlara mahsustur.
herşey sana kalmış boşanmanın da boşanmamanın da sonuçların düşün öyle karar ver yanllış anlama ,
boşanma davası ve ömür boyu nafaka daha ne türlü affedebilirsin bunun yolu var mı bırak be niye ne diye düşünüyorsun
Allah yardım etsin canım yaa :( :( ne desem bilemedim :(
karaktersiz herifin biriile evli olmak zor iştir sanırım
Kesinlike affetme bir yapan bir daha ve bir daha kesinlikle yapar
Affet canim affet. Off off uzmeyin l*n su eslerinizi!!
Boyle biriyle evlilik yaparken birbirimizi iyice tanimamisin nazil tanistiniz oradan başlamak gerek
Bence Boşanma hamilelikten sonra doğumdan sonra bidaha yaparsa aynı boku ozaman boşanırsın
Buda erkeğin ororspusu hem o* hem karaktersiz yavşak
Yapacak bisi yok ama kalitesiz insanmis kusura bakma
Bekara kari bosamak kolay. bir buyugune danis bence
Onun suçu yok, ne kadar hasta da olsan önün hastaysa bile arkadan mor incir vereceksin adama
Neyyyyy..
ıyyyyy ne tiksinç. Allah yardımcın olsun