İlişkiyi hayatımız kolaylaşsın diye kurarız bize baskı oluştursun hapishane hayatı yaşatsın diye degil, böyle bir tutum ilişkiyi hem hastalandırır hemde kişilerin duygusu zamanla azalır yerini baskılanmaya bırakır Dogrusu olan kişilerin kişilere bir birey olarak davranması gidecegi yerlere konuşacagı kelimelere kadar karışmaması kişiye saygı duyup ona alan tanımasıdır, yoksa kimse hapis hayatı yaşayacagı birisiyle bir ömür paylaşmaz ve paylaşmasında... Bu tarz kişilerin psikolojik rahatsızlıgı oldugunu ilişkiden önce terapi almasını dogru buluyorum aksi takdirde bu fiziksel şiddet oluyor ve ben birey olarak buna müsaade etmezdim.
Size tasman benim elimde ne istersem o olacak tarzda davranıyorsa asla tabikide. Karşınızdaki insan siz bir yere çıktığınızda hop benden izin aldın mı gidemezsin diyen bir mallık abidesi yerine canım bana haber ver sen nereye kimle gidecegini bilirsin demeli. Tabi karşınızdaki insan da ilişki içerisinde yapılacakları, gidilecek yerleri vs. Bilmeli zaten en basta ben bunu bekliyorum karsimdaki insandan diye konuşuyorsunuzdur bunu yaparsanız baskıya gerek kalmaz. Ergen gibi olgunlasmamis sevilmiyecek saygısız insanlari severseniz baskıya da maruz kalırsınız baskı da uygularsınız.
Rahatsız olduğu şeyler olabilir ve de uyarabilir. Ancak her konuda baskı yapması anlayışla karşılayabileceğim bir durum değil. Öyleleri şiddete de meyilli olur çoğunlukla...
Bütün kadınların erkekler üzerinde baskısı vardır bunu bir bakışı ile bile yapabilir kadın yapıyorlarda telefonunuza bir mesaj geldiğindeki bakışı ile hemen mesajı ona gösterme ihtiyacı hissedebilirsiniz mesela örnek kendim 🙄
Uzak dur ondan lütfen o içindeki ezikliği karşısındaki insanı yok ederek kapatıyor o tür insanlar sevgiyi bilmezler sen seversin o üstünüm senden der sen üzülmesin dersin o avcumda der sen iltifat edersin o benden vazgeçemez der
Şahsi fikrim ben olamazdım hayatıma saygı duyan biriyle olmak isterim. Beğenmediği bir şey varsa da bunu güzellikle söylemesi taraftarıyım. Baskı yaparak ilişki yürümez
Sevgili isleri kdr sacma aptal bisey gormedim ee yani baski yapiyoda noluyo askim sana öluyom bitiyom seviyom diyolar da noluyo? İlla ki 2 tarafdan biri terk ediliyor goottt gibi kaliyo o tarafta