AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Evet çok korkuyorum.
Fenomenliğini tebrik ederim bu arada.
Yok ile var arası ama bir şekilde çözümü bulunur diye düşünüyorum
hiç duymadım...
ama evlenme zorluğu vardır..
ekinomik olarak...
Belli bir yaştan sonra kara kara düşünebilirler bence bu korku mudur gelecek kaygısı mı bilemem.
Bekarlığın kıymetini bilin çoook arayacaksınız özellikle erkekler 😔
karışık konular ama yatırım falan lazım az, işin olması gerekir. yani bilemiyorum yok sanırım
Caktirmiyolar ama var bence ben bi kac arkadasimin evlenemedigi icin uzuldugunu duymustum
Neden üzülüyor ewde kaldım diyemi :)
Sanmam. Evlilik güzel bir sektör değil çünkü erkekler için.
Zaten kaldım efendim.. Bu saatten sonra kim ne yapsın beni
70 inden sonra evlenen var haksızlık etme kendine
O zaman şöyle söyleyim efendim.. Bende artık umut denen bişey kalmadı.. Eşim kaçıp gittikten 3sene sonra başkasıyla evlenmiş.. O yüzden benim bi umudum yok artık evliliğe dair
Herkeste var mı bilmiyorum ama burda bir doktor var cok korkuyor 😁
Var tabiki 30lulara girince hemen evlenilcek kız ararlar
Erkek arkadaşım evliliğe karşı değil çünkü hiç parası yok her sorduğunda geçiştiriyorum evlilikte kullanılan taraf olmak istemem evde yatıp para bekleyen bir kocayı hiç istemem
Yok şükür öyle bir derdim yok istediğim an eş bulabilirim
Evde kalmaktan değil de yaşlanınca yalnız kalmaktan korkuyorum
O korku bendede var yalan yok
Neden oldu ki heryasin bir güzelliği var Arkadas çevre bunlar güzelse neden korkalimki
nikahsiz evlenmeden kadinla yasayan erkeklerde var. ama yabanci kadinla tabi. Turkle zor olir bu. masraf yaptirir daha cok bide yok kina yok Nisan soz ohoooo
Evet korkum çok büyük babamdan beni ilk isteyene varıcam :)
yok, bu zamana kadar hiç sevgilim olmamasına rağmen:))
Bunu bile bile soruyorsun değil mi hiç acıması yok bu kızların 😅😅
Ben evde kaldim basimi duvarlara vuruyorum🥴🥴🥴😭😱😫😠😤
Erkekler de evde kalma korkusu olduğunu sanmıyorum.
Ama,
Evde kalmama korkusu olabilir
Çünkü erkekler evlenmeme değil evlenip özgürlükleri elinden gidecek kaygısı taşıyorlar genel de.
Evde kalmak diye bir şey yoktur doğru kişiyi bulamamak vardır kızlar için de erkekler için de
Hayır yok çünkü giderim var çevrem var karakterim var isteyenim var
Evlenmek mi? 😂. Eğitimli zeki erkek evlenmez. Bende evlenmem zaten. Evlenen insanlara acıyorum
Ben de sana acıdım şu an 😊
Sende evlisin galiba yazık ya😂😂
Bütün evlileri pişman zannetmeniz bütün bekarları mutlu zannetmeniz acizlık bence ☺ neyse umarım daha çok şey öğrenirsin bu hayattan..
Pişman diye düşünmedim ve bekarda mutlu diye düşünmedim yani ikisi içinde bir şey düşünmedim.
Merak etme çok şey öğrendim hayattan. Yemeğini yap kocan gelir eve 😂
Benim için kocama hizmet etmek bir zevk 😉 o da benim kölem çünkü
Peki
Hayatım boyunca beni anlamayan yanımda olmayan, duygularıma hitap etmeyen biri olmasındansa, yanlız ölmeyi tercih ederim
Evet var babam arada bir ters ters bakıyor artık git der gibi 😂😂
Evde kalma değil onlardaki yalnız kalma korkusu kızlar olmaması
çok korkuyorum birisi gelip beni istemeyecek diye. çeyizim hazır bekliyorum :(
Evlilik yok kadında bitik. Olsa bile dolandırma ihanet iftira boşanma başja bişey göremez erkek
Kadinlar da olduğu kadar erkeklerde de var ama belli etmiyorlar.
Yok ama ağzı dedikoducular acaba sikimi kalmıyor yoksa sorunku var diye sorup düşünüyorlar
Evlenmeyle bi derdim yok evlenip te masraf yapamam, zaten asgari ücret le çalışıyorum, aylık 900 tl kira var bi de evlenip daha fazla mi masraf yapcam, evlilik boş iş
Illaki vardır egoist kendini beğenmiş ukala bi erkeği kim niye istesin
Aslında çokta umrumda değil evde kalacağım garanti olsa işi gücü bırakır evi satar gezebildigim kadar gezer sonrasında yurtdışında çalışıp yaşarım 🤷♂️
Aynı tip bizde olsa hakaret edersiniz ama biraz ünlü olunca yakuşuklu oluyo
Ben bu adamdan yemin ederim 10 kat yakışıklıyım ama 2 yıldır sevgilim yok. Siz ne anlarsınız ki. Siz ünlülern gtnün kılını yalayacak basit insanlarsınız. Hayatınız dizi film olmuş. Bu arada yorumum ; annesiyle yaşayan biri olarak onu sevdiğim halde, iyi biri olduğu halde dırdırından bıktım, kadınlar beraber yaşanacak varlıklar değil.
erkeklerde evlenme korkusu var ne evde kalma korkusu
Evet var 37 yaşındayım ve hala bekarım. Daha çok maddi sorunlar yüzünden evlen (e) miyorum. İlerde yanlız kalma korkum var. Bide bi erkek oğlum olsun istiyorum çok. Evet bekarlık sultanlık ama aile ortamı da ayrı güzel.
Erkekler için sorun olmuyor ki. 40 yaşında 25 yaşında evlene biliyorlar. O yuzden bence öyle bir korkuları yok
Yani 25 yaşında kızla
Öyle evlenenler genelde zengin insanlar.
Doğru daha Yeni bir tanıdığım çok güzel 25 yaşında ki kız 40 yaşında yaşlı tipli bir Zengin ile evlendi, erkek helede zenginse evlilik hiç sıkıntı olmuyor
Sonuç=paran varsa 90 yaşında bile evlenebilirsin
Yaşım daha 19 gencim öğrenciyim ama nedense ya ileride evlenemezsem düşüncesi ben şuandan itibaren varsa eğer hemen hemen her erkekte vardır bu şimdi bende bide reddedilme korkusu da var eğer olmazsa aşka inancım hiç kalmayacak gibi hissediyorum
Evet var ama sırf evlenmek için de evlenilmez.
Hayatın tadını çıkarabileceğimiz ve hayatı paylaşabileceğimiz bir insan olmalı.
Sonunda ayrılık olan anlaşamadığım bir insanla evlenmektense ömür boyu bekar kalabilirim sorun değil.
Hayır yoktur şahsen benim adıma yok aslında birden çok erkekte aynı özellik var çünkü erkek denilince akla ilk gelen şey mertlik veya cesur olmaları ama aslında yanlış bilinen bir doğru, kısa kesersek hayır yoktur bence.
Yok niye öyle bir korkum olsun ki en güzeli tek olmak yanlız olmak kendi derdimiz kendimize yetiyor başkasının derdini tasasini hiç çekemem çünkü evlilik sorumluluk ister o bünye var ama çekemem Allah herkese hayırlısını nasip etsin
Bende yok.. mutluyum böyle ya.. ömür tüketmenin ne anlamı var..
evlilik kavramı biraz daha kadın odaklı olduğu için erkekler evlenmeselerde bir kayıp olarak görmüyorlar. İstedikleri kadar bekleyebiliyorlar. Bu özgürlük onlara kendileri tarafından verilmiş
Benim vardı artık yok çünkü evde kaldığım şu ara kesin gibi bir durum
40 yaşından sonra tehlike çanları çalıyor onlar için
evet kaldım evdeyim ne var yani
kızların sorunu artık beni görmemeleri
:))
Çoğunda yoktur galiba.. Aile baskısı korkusu vardır daha çok..
Bence yoktur çünkü bu erkek nereye isterse oraya gider onu yapar biz kizlar namusumuzu korumak zorundayiz
Kadınlar kadar değil ya. Erkekler de evlenmek ister illaki ama kadınlar evde kalma olayına çok takılıyor
Var bence, annem babamdan ayrılınca babam evlenemediği için bi ara beni suçluyordu
erkekler evde kalırlarsa yıkarlar, o yüzden kel kötü birileriyle baş göz ediyorlar
Bende var mesela. Muhtemelen bekar ve bakir öleceğim.
Vardı. Hem de çokça. Ama ilk flörtümden sonra bunun aslında bir hüsnükuruntu olduğunu farkettim.
Alakası yok sarışınlar esmerler beyazlar kumrallar hepsi benimdir hepsi
20-25 gibi zaten istemiyordur çoğumuz.
25-30 özenme , aile olmaya istek gibi şeyler
Daha ileriki yaşlara varamadım.
Guncellerim değişiklik olursa
Hiç yoook hiç umrumda değil böyle süperim çooook iyiyim
Erkeklerde işsizlik ve gelecek kaygısı oldukça hem erkekler hem de kadınlar evde kalacak.
Ozguven eksigi olan erkeklerde bu korku olusabilir. Erkek her yasta rahatlikla es bulabilir
Sadece baba olma korkusu vardır. Erkeğin kaybedecek birşeyi yok