• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkeklerde evde kalma korkusu var mıdır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
37
Yapay Zekaya Sor
Evde kalmış erkek olur mu? Benim yorumum; Kizdan nasıl oluyorsa erkekten de olur herhalde...
Erkeklerde evde kalma korkusu var mıdır?
Erkek Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Erkeklerin durumu çok farklı ;) evliliklerde amaç çocuk sahibi olmaktır. Bir erkeğin yaşı ilerledikçe çocuk sahibi olamama durumu bir kadına göre neredeyse yoktur. Kadınların her yumurtlaması çocuk sahibi olma ihtimalini azaltırken erkeklerde zaman (sperm üretimi) üretimi artıracak şekilde ilerliyor. Atalarımız boşuna dememişler "kadın dura dura hiç, erkek ise koç olur" Hiç kimse kusura bakmasın bizimde anamız bacımız var fakat gerçek budur. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek ;) kendimizi kandırmayalım. Ayrıca evde kalmak nedir Allah aşkına yıl olmuş 2022 evde kalmak mı kalmış?

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• CCEYHHNN
    CCEYHHNN Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Korku var mıdır? Bu korku aslında yalnız kalma korkusudur. Çünkü belli bir yaştan sonra en samimi dostlar bile evlenmiş, çocuklanmış olurlar.

Akşam olunca kimsenin evine gidemezsin. Bomboş bekar evine gidip kendini avutman gerekir.
    Arkadaşlar artık bekar yıllarda olduğu gibi beraberce vakit geçirecek etkinlikler yapmak yerine eşiyle, çocuğuyla vakit geçirmeyi tercih eder.

Ya da evli olan çiftler ailece etkinlikler yaparlar. Bu geleceği görünce insan bir aile kurmak ister.
    Bunu kuramayacağına, kendine uygun bir eş bulamayacağına dair bir hissiyata kapılırsa yalnızlık korkusu başlar. Buna evde kalma korkusu diyebiliriz.

Yani erkeklerde de vardır bu korku.

6
    0 Yorumla
  • GeceMuhafızı
    GeceMuhafızı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Açıkçası ben 31 yaşındayım bundan Bir seneye yakın önce yani 10 aydır ağabeyim evli onların yaşadığı sıkıntıları ve yengemin ne kadar arıza bir tip olduğunu gördükten sonra bence bu devirde bekar kalmak evli olmaktan daha iyi, ayrıca haram helal bilmeyen beş vakit namaz kılmayan tesettüre dikkat etmeyen birisi olduktan sonra bekar kalmak bence tamamıyla daha güzel bir şey o yüzden şahsen ben de evde kalma korkusu yok Allah nasip ederse kısmette varsa olur olmazsa dünyaya gelen herkes de evlilik yapacak diye bir şey yok.

Evlenip de başını belaya sokmak dansa wacker kalıp huzurlu yaşamak bence daha güzel.

0
    0 Yorumla
  • DoğrulukCadısı
    DoğrulukCadısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Evde kalma korkusu bence kişinin yalnız kalıcam diye düştüğü bir bunalım bence. Evlenmenin veya sevginin yaşı olmadığını çevremde görüyorum yan komşum 52 yaşında evlendi.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

110

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

Kadınlarda da evde kalmış yok. bu çok geri bir terim ve artık günümüzde kullanılmamalı. bir kadın yalnızlığı tercih ediyor olabilir herkese evlenmek zorunda değil.

1
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

yaş ilerledikçe her insanda bir gelecek kaygısı oluşturur kimi iş, kimi evlilik, kimi de eğitim bu herkes için farklı sebepler doğurabilir.. evlilik ve ilişki konusu sosyal aile baskıları bunda etkin oluyor... önemli olan doğru zamanda doğru kişiyle olması en azından evlilik için söylüyorum bunu

0
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Bence yoktur.

İnsan vakti gelince, geleceğe birlikte yürüyebileceği bir yoldaş arıyor, bir an önce gelsin özlemi duyuyor sadece. Zamanı boşa geçiyormuş hissi oluyor çünkü. İlerde “ya keşke daha önceden gelseydin hayatıma, o vakitler boşa geçmiş “ dememek için düşünüyor insan. Yoksa illaki insan birilerini buluyor

0
    0 Yorumla
  • tamircik
    tamircik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

Hayır yok.

Sadece yanlış kişiyi seçip başımın etini yerse korkusu vardır...

Bazen de güven problemi yaşayanlar ben neden sevilmiyorum tarzı durumlara kapılıyor.

Yani yoksa evde kalmak gibisi var mı 👉👈😂

"Hayat Eve sığar"

0
    0 Yorumla
  • Lifeisnice
    Lifeisnice Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerde evde kalma durumu olmaz. Çünkü evlilik onların sorumluluğunda ve eve alan taraf oldukları için evde kalma tabiri erkekler için uygun değildir. Ama belli bir yaştan sonra genç ve dogurgan kadınla evlenmek onlar için zor olacağı için etekleri tutuşuyor haliyle

0
    4 Yorumla
    • Lifeisnice
      Lifeisnice
      +1 yıl

Erkeklerin yorumları çok tutarsız nedense. Her yaşta çocuk sahibi oluruz diyorlar. Her yaşta çocuk sahibi olabilmeniz için her yaşınızda yanınızda genc ve doğurgan bir kadınla evlenme şansınızın olması gerekiyor. 50 yaşında bir erkekle 25 yaşındaki kadın evlense kıyameti koparirlar neden kadın genç erkek dururken yaşlı tercih etti derler ama burada da nedense sanki hepsi 60 70 yaşında oldukları zaman 20 25 yaşındaki kızlarla evlenebilecek ve çocuk yapabilecekmis gibi normal görmüşler. 🤣

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Erkeklerde parasız kalama korkusu var. Bizim burada 60 küsur yaşında bir adam 32 yaşında bir kadından çocuk yaptı. Yani bu kadar genç erkek varken 32 yaşındaki kadın neden o adamdan çocuk yaptı? Yani erkekte para varsa her şey mümkündür. Kızda para olsa da bir yaştan sonra doğum imkansız.

Yorumla
    • Lifeisnice
      Lifeisnice
      +1 yıl

@skidji Para erkeklerin az bir kısmında var. Bu da otomatikman çoğu erkeğin geç evlenmesini engeller. Hadi o kadın o adamdan çocuk yaptı diyelim. O zaman kimsenin neden o kadının genç erkek yerine paralı ama yaşlı adamı seçtiğini de elestirmemeli. Tercihini o yönde kullanmış kimsenin karışmaması lazım. Ayrıca Başak Dizer 44 yaşında ve Kıvanç Tatlıtuğdan da büyük olmasına rağmen hamile kalmış. Zenginin horozu da yumurtluyor merak etme.😂

Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Mesele sadece hamile kalmak değil ki! Mesela kadınların normal doğum yaşının ÜST SINIRI 35 olduğu akademide öğretilir. Bu sınır her 35 yaşından büyük kadın hamile kalamayacak veya sağlıklı çocuk doğuramayacağı anlamına gelmez. Evet, 35 yaşından sonra da bir çok kadın ilk doğumunu yapabilir ve hatta sağlıklı çocuk da doğurabilir. Ancak 35 yaşından sonra her geçen sene itibariyle hamile kalma şansı git gide düşer, hamile kalınsa sakat/özürlü çocuk doğurma potansiyeli artar, doğumda annenin kronik hastalıklara yakalanma riski ve anne ölüm oranı artar. Bunlar bilimsel yöntemlerle tespit edilir. HBSY'den aktarılan bilgiler istatiksel yöntemlerle çözümlenir ve doktorlar tarafından yörumlanır.
      Aslında çoğu erkekte 65 yaşında 35 yaşındankilerden çok para vardır. Hem o yaşa kadar birikim yapabilir. Ayrıca çoğu erkeğe de ailesinden miras kalır o yaşlara kadar. Ayrıca aylık almaya hak kazanır. Bu aylık asla kaybedilmeyen bir haktır ve bu aylık kendini garantiye almak isteyen kadın için çok caziptir. Şöyle örnek vereyim; benim abim %40 zihinsel özürlü. Onunla evlenmek isteyen kadınlar çıktı, ben 3 üniversite okudum ve henüz benimle evlenmek istediğini söyleyen bir kadın görmedim.
      Hem para olmadığı zaman erkek için gençliğin zerre faydası olmuyor. Ben bunu bizzat hayatımda yaşadım.
      Yine erkek için de geç evlenmenin doğru olduğunu savunmuyorum. Sadece erkek ve kadının korkularının farklı olduğunu anlatmaya çalıştım.

Yorumla
  • skidji
    skidji Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Erkekler fiziksel olarak her yaşta çocuk sahibi olabilir. Evde kaa değil de geç kalma korkusu olabilir. Herkes çocuğunun büyüyüp adam olduğunu sonra mürüvetini görmek ister, torun tombalak sevmek ister. Geç kalındığında bunlar zor oluyor. Burada geç evlenen bir öğretmen oğlu üniversite okurken kalp krizinden vefat etti.

0
    1 Yorumla
    • skidji
      skidji
      +1 yıl

Erkeklerde parasız kalama korkusu var. Bizim burada 60 küsur yaşında bir adam 32 yaşında bir kadından çocuk yaptı. Yani bu kadar genç erkek varken 32 yaşındaki kadın neden o adamdan çocuk yaptı? Yani erkekte para varsa her şey mümkündür. Kızda para olsa da bir yaştan sonra doğum imkansız.

Yorumla
  • Kemaltangunes
    Kemaltangunes Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Var tabi kızda nasıl varsa erkekdede aynen var. çünkü belli bir yaştan sonra erkekde evde kalma korkusu değilde evlenemem korkusu başlar tabi bu durum yaşam bilitesi ve konjetüre göre değişiklik gösterebilir adam orrrospu çocuğunun tekidir kız beğenmez tada orrrospu çocukluğu zihniyetinden kurtulmadığı için kızlar ona yaklaşmaz kimiside aşırı tipsiz olur kızlar gelmez v. s. V. s gibi yani

0
    0 Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Yani günümüzde birçok erkeğin Aslında yok gibi bir şey ama Eskiden Tabii erkeklerinde böyle bir korkusu var di

0
    0 Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl

Benim yok. Ruh eşi mi bulana kadar, evlenme düşüncem yok. Çünkü; bir kere evlenip, hep bir kişiye aşık kalmak istiyorum.

0
    0 Yorumla
  • ByDemokraat
    ByDemokraat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.

Erkek asla evde kalma korkusu yaşamaz her yaşta evlenir çocuk sahibi olur.
    50 60 yaşında bile olsa çocuk sahibi olur genç bir kadınla ama kadın yaşı gereği çocuk sahibi bile olamıyor

1
    0 Yorumla
  • Miati0694
    Miati0694 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Oluyo ya olmazmı benim yaşım 27 evlencek birisini arıyorum ciddi ilişkiyi evliligi duyan kacıyo diyorum kendi. kendime valla evde kaldın napcan diye 😅

0
    0 Yorumla
  • Frankie34
    Frankie34 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Etrafımda evde kaldığım yönünde ciddi bir Baskı var bende de tam tersi ciddi bir rahatlık var. Aşağılık kompleksine girmiyorum ne yazikki. Halimden memnunum.

0
    0 Yorumla
  • Jealous_14
    Jealous_14 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Yok çünkü erkeklerin cinsel pazar değeri 45-50 yaşlarına kadar kendilerine bakarlarsa düşmez ama kadın için 30’dan sonra çıtır olmayacakları için durum farklı

0
    1 Yorumla
    • random1212
      random1212
      +1 yıl

Aynen 45 50 ye kadar kadınlar bakıyor zaten erkeklere di mi

Yorumla
  • babyface06
    babyface06 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Arkadaşım evde kaldık demiyordu ama ben kendime güvenmiyorum diyordu bana, şimdi ne der bilmem ama daha bakacağını bile sanmam, bunu diyeli 11-12 sene oldu.

0
    0 Yorumla
  • JustCoordinator
    JustCoordinator Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Erkeklerde daha az oluyor genelde.
    Kadın biyolojik olarak " çocuk sahibi olma " durumundan ötürü daha fazla hissediyor.

1
    0 Yorumla
  • Polatsönmez
    Polatsönmez Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl

Benim var ama büyük evde oluyor kendi 1 1 evimde az oluyurdu ama 2 1 ve 3 1 veya daha büyük evde evde durmak çok zor oluyor tek başıma

0
    0 Yorumla
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bende kesinlikle yok :d 35 yaşıma kadar evlenmeyeceğim belki 40 yaşıma kadar da evlenmem bilmiyorum kskssdfgdfg

0
    0 Yorumla
  • SonModelUye
    SonModelUye Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

yok başta oluyordu simdi meslek ev iş derken böyle daha iyi :D evlenen arkadaşlarıma da bakınca hepten devamke.

0
    0 Yorumla
  • Turkiyemmmm7
    Turkiyemmmm7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 95%
    +1 yıl

Doğru bildin.
    Seni gidi akıllı. maalesef evde kaldım.. :) Tipsiz diyorlar öyleyim evde kaldım var mı otesi? :D

0
    0 Yorumla
  • verwindung
    verwindung Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bu erkek kalın kafalı ve aptal bir erkekse neden olmasın, öyle bir kimseden erkeklik dışı her şeyi beklemek gerekir.

0
    0 Yorumla
  • F4T1H-_-1993
    F4T1H-_-1993 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Olur elbette. İş yerinde bazı büyüklerimde var evlenemeyen hatta sık sık tavsiye verirler bu yüzden çokta erteleme sonra bulamazsın zor bulursun diye.

0
    0 Yorumla
  • __GAYGünlükleri__
    __GAYGünlükleri__ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Güzel soru vardır ama kadınlar kadar çok değil erkek bir yolunu buluyor ama zorlanır tek kadınsız olması

0
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Hayır olmaz erkek bir tık daha önde bu konuda hele parası varsa ne kadar yaşlı olursa olsun ondan çok daha küçüğünü alır benim şahsi fikrim bu.

0
    0 Yorumla
  • 1Herif
    1Herif Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.

Benim var sanırım evde kaldım istemeye gelen olmadı hayır ufak bir işaret verseler kaçmaya razıyım ama o da yok kesinlikle evde kaldım 🙃

0
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Aile vefat edince yalnız kalma korkusu var
    İnsan yanında aşkı sevgilisi olsun ister

O duygunun tarifi yok yaşamadım ama mükemmel bir şey

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Evde kaldığımı düşünmüyorum bu benim kişisel tercihim. Evlenmek bir insanın kendine yapacağı en büyük zarar diye düşünüyorum.

0
    1 Yorumla
    • Kingstar07
      Kingstar07
      +1 yıl

Aynen öyle.

Yorumla
  • 1Kadehhhh
    1Kadehhhh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Kızlar kadar yok..
    Çevreden de o kadar baskı görmezler

1
    0 Yorumla
  • Bladeruner
    Bladeruner Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Yoo daha cok evde kalmak degilde erkeklerde yuva kuramama korkusu olur , yani bende oyle oldu

0
    0 Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkeklerde aile kuramama baba olmama korkusu vardır

0
    0 Yorumla
  • niceness
    niceness Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğunda yok. Büyük bir kısmı bekâr hayatıyla gayet mutlu.

0
    0 Yorumla
  • onur26vw
    onur26vw Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Evlenmek istiyorum; ama bazı sebeplerden birini bulamıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Nasyonal98
    Nasyonal98 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Neden olsun hiç bulamadım alırım bir Suriyeli evlenirim

0
    0 Yorumla
  • Bi_Sus
    Bi_Sus Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Zaten evde kaldım ama kadınsız yaşamaya alışığım zaten korkum yok

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Erkekte olmaz erkek her türlü kız bulur ama kız erkek bulamaz

0
    0 Yorumla
  • HaYaTiAnLaM
    HaYaTiAnLaM Takip Et
    Xper 7 Yaş: 103 , eic 91%
    +1 yıl

Bende var o korku 40 oldum evde kalcam diye korkuyorum🤭

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Günümüzde yok sanırım. Kimse evlenme taraftarı değil

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeğin yer yaşta alıcısı çıkıyor ama kadının nadir

0
    0 Yorumla
  • YaLNızz_Adammmm
    YaLNızz_Adammmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bence hem yok hem olmasına gerekte yok. Allah herkese bir nasip, kısmet verir

0
    0 Yorumla
  • Ovarlokçuadam
    Ovarlokçuadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

28 yaşın dayım öyle bir korkum yok en baba tek başıma birgün geberir giderim kimseye minnet eylemem.

0
    0 Yorumla
  • Etholas
    Etholas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 104 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmek istemiyorum. Evde kalma fikrine oldukça sıcak bakıyorum.

0
    0 Yorumla
  • kovmireem
    kovmireem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.

Erkekler de öyle bişey söz konusu bile değil bizde sadece fakir kaldım korkusu var

0
    0 Yorumla
  • DeathXIII
    DeathXIII Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bende yok... Yanlış kişiyle olacağıma yalnız ölmek daha mantıklı geliyor

0
    0 Yorumla
  • Burakcn203
    Burakcn203 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Şahsen bende var elimde de olmasa bir insandaki bir iki soru sonunda öğrendiğim şeyler beni ondan soğutuyor ve bu zamandaki kızların neredeyse hepsinde bu olay mevcut bu yüzden doğru düzgün birisini bulamamam sonucu evde kalma korkum var

1
    0 Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

26 yaşındayım akrabalar bana evde kalmış muamelesi yapıyorlar

2
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

korkacak bişi yok bence yalnızlıkda güzeldir yeri geldiğinde

0
    0 Yorumla
  • zaferrsancak
    zaferrsancak Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evde kalmış erkek olmaz. Erkek dışarda olur. Erkeğin bekarına akıllılık etmiş denir

0
    0 Yorumla
  • Erdemx06
    Erdemx06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Evde kalma korkusu değilde nasıl evlenicem korkusu var ekonomi belli durumlar belli bir düğün ortalama 150 200 bin olmuş bundan ayrı birde evlenilecek bir kadını nasıl bulucam derdi var

2
    0 Yorumla
  • Baltazar_her0x
    Baltazar_her0x Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Kızı erkeği yok bence bunun insan yanında hep birisi olsun ister hem duygusal hem bedensel ihtiyaçla yaratıldık

3
    0 Yorumla
  • Komodoalevi
    Komodoalevi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

"Evde kalmak" lafı uydurulduğu için bunu takmıyorum ve korktuğum bir şey de yok.
    Nolacak yani evlenmesek?

0
    0 Yorumla
  • Bozgurdd
    Bozgurdd Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Bende yok hatta tek yaşama karari aldim yaş 25 kimseye muhtaç değilim çocuk hasteti çekersem gider evlatlık edinirim

0
    0 Yorumla
  • Somurtkan6116
    Somurtkan6116 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Hayır, erkek evde kalmaz , daha doğrusu biz sizin gibi evliliğe önceliğe koyan bi cins değiliz, cinsellik olmasa erkekler zaten evlenmez

2
    0 Yorumla
  • ismimselin
    ismimselin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Evet erkek için daha rezil buruşuk işe yaramaz oluyolar yaşlandıkça kimse beğenmiyor da

1
    8 Yorumla
    • Laviedemoi
      Laviedemoi
      +1 yıl

Tam tersi değil mi, yaşımız arttıkça piyasa daha çok oluyor bence.

Yorumla
    • ismimselin
      ismimselin
      +1 yıl

@Laviedemoi ne piyasası ahahahh benim kuzenim bi kaldı evde erkek daha yüzüne bakan yok

Yorumla
    • Laviedemoi
      Laviedemoi
      +1 yıl

Ciddi misin ya, tipsizdir belki ondan lxmzmzm

Yorumla
    • Laviedemoi
      Laviedemoi
      +1 yıl

Kötü olmuş üzücü

Yorumla
    • ismimselin
      ismimselin
      +1 yıl

@Laviedemoi yoo gençken çok görüştüğü vardı gençlik fırsattır kaçırmayın kalırsınız valla öylece ahahaaha

Yorumla
    • Laviedemoi
      Laviedemoi
      +1 yıl

Evlenmeyi hiç düşünmüyorum açıkçası, ben takılıp hayatımı yaşamayı seviyorum o yüzden bunları düşünme gibi sorunum yok😂

Yorumla
    • ismimselin
      ismimselin
      +1 yıl

@Laviedemoi 35 den sonra görürsün

Yorumla
    • Laviedemoi
      Laviedemoi
      +1 yıl

Hiç sanmıyorum.

Yorumla
  • Saturdayyy
    Saturdayyy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Çok güzelsin senin öyle bir korkun varsa olmasın erkeklerin de biraz oluyor

0
    0 Yorumla
  • cvs32
    cvs32 Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

hayır yoktur birini bulur evlenir, ama kızlarda öyle değil

0
    0 Yorumla
  • AntikA0009
    AntikA0009 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Kızlar kadar değil bizde.. Bekarlık evlilikten daha güzeldir bizim için.. Genelde böyledir yani

0
    0 Yorumla
  • TurkishPolizei
    TurkishPolizei Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Sadece gec kalmışlık hissi olabilir evde kalmış olmaktan ziyade

0
    0 Yorumla
  • Kingstar07
    Kingstar07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Evlenmeyi düşünmüyorum.. ki artık insanlarda evliliğe sıcak bakmıyor artık..

0
    0 Yorumla
  • _BombacıMülayim_
    _BombacıMülayim_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sokakta kalmamdan iyi hem evi seiyom

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Yoktur

0
    0 Yorumla
  • berksinsi
    berksinsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.

Umrumda değildi, bir anda evlendim.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerde evde kalma korkusu var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklerde evde kalma korkusu var mıdır? 12 cevap verildi
Erkeklerde evde kalma korkusu var mıdır? 47 cevap verildi
Erkeklerde evde kalma korkusu var mıdır? 322 cevap verildi
Erkeklerde evde kalma korkusu var mıdır? 16 cevap verildi
Erkeklerde de evde kalma korkusu olur mu? 29 cevap verildi
Erkekler de evde kalma korkusu yaşıyor mu? 47 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨