seviyorum demişti hem de 2 kere durduk yere. ama gitti eskisi ile evlendi. bi de kendimi o kadar küçük düşürdüm ki yalvardım resmen.
Sevişmeyi bilmediğim için mi terk etti beni
o öperken karşılık vermedim başlarda sonra ben inmek istemedim kucağından buna rağmen istemedi beni 😭
öff offf şimdi başkası ile konuşuyorum ama bu hala aklımda diğeri ile bu tarz şeyler yaşasam unutur muyum
Sevişmeyi bilmediğim için mi terk etti beni
o öperken karşılık vermedim başlarda sonra ben inmek istemedim kucağından buna rağmen istemedi beni 😭
öff offf şimdi başkası ile konuşuyorum ama bu hala aklımda diğeri ile bu tarz şeyler yaşasam unutur muyum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşte bu durumları yaşamamak için bakir kalacağım.
Nasıl yani
Karşı cinse umut vermemek, ahını almamak için bakir kalacağım. Yani bir tane Çerkez kız var sürekli beni arzuluyor ama ben yapamam dedim. Daha bir çok kız istedi ama kendimi bilmem kaç yıl sonra evleneceğim temiz kıza ihanet etmemek için korudum ve mutsuz ve pişman da değilim.
Benim ahımı almış oluyor değil mi bu durumda
Evet düşüncen güzel bende zaten bundan sonra nikahtan önce kimseyi öpmiycem bile
Evet. Mesela ben seninle birlikte olmazdım valla yalana gerek yok. En büyük şart benim için eğitim, karakter, kişilik ve bakirelik. Başkalarının salyalarıyla öptüğü bir kızla beraber olmak midemi bulandırır. Aynı şey biz erkekler içinde geçerli. Bir bakire kızın asla bakir olmayan bir erkekle beraber hayat kurmasını istemem. Kız aptal durumuna düşer o zaman. Ah almaya gelince sen onu çok sevdin, o da seni kendisine bağlattıktan sonra gittiyse evet ah almış olur. Teşekkür ederim
Bende seninle olmazdım zaten
Senin olmana gerek yok ben kullanılmışları zaten sildim kardeşim
Nerden biliyorsun kullanıldığımı
İnsanlarn tövbesini bilemezsin
Haklısın ama sorduğun soruda bu çağrışımı fark ettim.
Belki evlenip yaşayacağım bu tarz şeyler
Yani eğer ilkteyim gibi olmazsa boşa evlenmiş olucam ve geri dönüşü olmuycak bunu kastettim ben
Ama sen ağır konuşuyorsun istemem filan
Belki Allah benim karşıma o kadar iyi birisini çıkarıcak ki ona bakıp kendimi düzelticem
Orası aynı fakat ben ciddi söylüyorum ve ağır da değil istemezdim yani. Madem eşitlik olacak bakirlik bakirelikte de eşitlik olsun.
Bende bakireyim ama sen gibi namuslu nidaları atmıyorum
Ama sonuçta yaşamışsın bir şeyler ve şunu sen dedin ben değil: ''o öperken karşılık vermedim başlarda sonra ben inmek istemedim kucağından buna rağmen istemedi beni'' ama ben küçücük yaşlarımdan itibaren olmaz dedim. Elime fırsat geçtiği halde. Canım kardeşim
Pis biri değilim ben
Pişman oldum yaptıklarıma bi daha yapmıycam
Aşık oldum yaptım zaten 2 kere yaptım bi daha yapmadım
Bir şey demedim ki kardeşim. Sadece istemem dedim. İlk şartım eğitim benim fakat bu da çok önemli benim için. Sadece pis olduğunu düşündüğüm için değil sen o işleri yaptıktan sonra hiç mi banyo yapmadın da onlar üzerinde kaldı? Tabii ki de hayır. Fakat manen olduğu için istemezdim. Sen kızlarla her işi yapmış bir oğlanla evlenmek ister misin?
Bi iş yaptığım filan yok
Tamam yazma artık
Eyvallah, kendine iyi bak umarım mutlu olursun.
Verseydinde terkederdi
O zaman etmezdi bence