Erkekler de kızların genelde keko sevdiğinin iddasında
Efendi erkek mi, yoksa serseri mi seviyorsunuz?
Erkekler de kızların genelde keko sevdiğinin iddasında

Şöyle bir durum var, efendi erkek diye aranan ideal bir tür var herkes onları arıyor bir tane bulanı görmedim. Kadınlar kendillerine çöp gibi davranacak birini istemiyorlar diye bir genelleme yapabilirim çünkü çoğu kadın istemiyor. Bazı erkekler öldürülen dövülen kadınlara bakıyor ve "Kadınlar efendi erkek sevmiyor, serseri *r*spu çocuğu erkekler seviyorlar sonra dövülüyorlar ağlıyorlar." gibi ifadeler kullanıyorlar. Bu yargıları bir kadının çıkıp da "Tüm erkekler tecavüzcü, pislik p*ç kuruları." demesinden farksız.
Ben şahsen iğrenç bir insanla sevgili olacağıma yalnız kalmayı tercih ederim. Yok koruyucuydu yok karizmatikti falan filan o tür şeyleri seviyorsam da bir köpek sahiplenirim pittie.
Bu arada ezik erkekler de "Kadınlar b*k erkek seviyor efendileri sevmiyooo" diye ağlarken kızlar tarafından seçilmeme sebeplerini "Efendiyim diye sevmiyorlar." mavrasına dönüştürmekte. Aman dikkat yaklaşmayın ısırıyorlar.
Gelde eig seçme..
Efendi muah
Jdjsiwjfjejrjwjf ne dion ne dion
ldoskcjwjwodkfjwkelfkwowppwowpepspfowoldkwjrjwudjxjqhwuqks
Sen dışında saydığın diğer ikisi efendidir evet
Serseri değil serseriMmmm😋😜😜
nEd1yoNuZ
Efendilere aşqmısı anladıyoduk
Hee timamm
Kekoleyşın 😅👍🏻
Cevap
4Cevap
Bir de keko fotosu koyup algı yapmış nsjdjsjsjsh knka mesele o değil benim için. Yani çirkin serseri lik yaparsa keko, yakışıklı yaparsa bad boy değil. İnsan gibi davranacak, sevgi saygı olacak olmazsa o ilişkiden hayır gelmez zaten. Hayvan gibi davranacaksa istediği kadar yakışıklı olsun önemi yok. Aslında herkes için böyle olmalı da işte. Ya ergenler ya da psikolojik sıkıntıları var belalı tip sevenlerin.
Trol amaçlı koydum o fotoyu
Karakter olarak efendi tip olarak serseri seviyorlar değişikler
Bu zamana kadar hiç kekoyla beraber olmadım😂 tabikide efendi biri:)
Söylemde efendi icraatta serseri... Lütfen bunu inkar etmeyin kadınlar rica ederim 😊
Keko seviyorlar kesinlikle
Zevk meselesi bir şey diyemem
Serseri dermişim şimdi nbsjsnksbs
Efendi serseriye bi tekme de Bn atarım
Tipe bak bunların neyini seviyorlar ya
Mafya.
Yok aşiret sjdks
Herkese serseri bana efendi
Efendi
Efendi erkek.
Efendi
Efendi alayim