- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBende biraz baskın karakterliyim ve baskın karakterli erkekler genelde davranışlarıyla ön planda olurlar, karar alırken ve karşılarındaki kişilerle olan iletişimlerinde sert hamleler yapabilirler, beden dillerini iyi kullanırlar ve özellikle göz kontağı kurma ve dokunma konusunda hem yer hem zamanlama olarak çok başarılıdırlar, dış görünümleri ve stilleri daha maskülendir, sizden bir istekleri ya da talepleri olduğunda bunu ima ederek ya da dolaylı yollardan değil direkt olarak size söyleyerek belirtirler❗
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAçıkçası baskın olmasın isterim, bastırmasın beni, baskılamasın beni, yapamam maço bir adamla, sert erkek sevmiyorum ben, yani seviyorum da şöyle ki; kabalaşmadan sert olsun, erkeğin sertliği de tahrik edebiliyor beni. Kabadayı modunda adam benlik değil yani benim tarzım değil, kibar romantik erkekleri hoş bulmaktayım, öfkelenirken bile düşmeyen seviyesizleşmeyen.. Çünkü nazenin bir insanım, baskın ve dominant bir kişiyle yapamam lakin disiplinli olsun, bir ağırlığı, ciddiyeti olsun isterim.
Korkularım konusunda baskılası beni, çünkü ben şeffaf olabilmek isterim.15 Yorumla- 1 yıl
Çok kibar konuşuyorsun nazenin insan olduğun belli,🤗😹
- 1 yıl
Öyleyimdir☺️🌸
- 1 yıl
Sanki nostaljiden. Çıkmış gibisin 🤩
- 1 yıl
Nostaljik bir havam olduğu doğrudur☺️ Müteşekkirler🥰
- 1 yıl
Müteşekkir 😹🥰🥰🥰♥️❣️💃
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Üzgünüm ama pasif erkeklerden asla hoşlanmam ben bi kadın olarak aksiyon almayi cesaret göstermeyi seven birisiyim karakterim bu şekilde. Yanımdaki erkeğinde baskın karakterli olmasını bi ağırlığı olmasını isterim. Sağda solda etrafta sözü geçen birisi bi saygınlığı olmalı.
10 Yorumla
1 yılNormalde bayağı baskın bir karakterim ama karşımdaki erkek de baskın olsun da güç savaşımız olsun isterim. O savaşın sonunda galip gelen olmak çok daha güzel oluyor 😂😂
29 Yorumla- 1 yıl
Evet tam olarak öyle 😅
- 1 yıl
@Superwind insanları rahatsız etme aksi takdirde engellerim
- 1 yıl
@Superwind soru sahibi benim,🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Baskın olsun veya olmasın. Benim varlığımda öyle bir şey mümkün değil sdfhg
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılPasif karakterli insanlardan haz etmem, baskın olması çekişmesi yaşamamıza sebep olsa da güzeldir..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılGünaydın musmutlu günün olsun 🌺 evet baskın ve olgun kadın severim tabi ki de. :D
22 Yorumla- 1 yıl
Gıcık 😂
- 1 yıl
😂🥰
Ben kendim baskın karakterim baskın erkek sevmem😀😀😜🤪
54 Yorumla
1 yılAwk şu diziler yüzünden mardinliyim deyince sizde aşiret var mı. Abinin eşini alıyor musun gibi saçma sapan sorular almaktan bıktım ha. Yok birader bizde böyle saçma sapan adetler
11 YorumlaAbi seviyorsan baskın maskın öyle böyle farketmiyor denenmiştir mesela teorikte esmer baskın severim diyorum ama pratikte milyon tane sarışın kumraldan hoşlanmışlığım var
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaskın insanları severim de..
Benden daha baskınını sevmem.
Çünkü benden daha baskın olan birini kontrol edebilmek oldukça zor ve yorucu olur.
Bir tık geride olmalı.
Bir tık ileride olursa, bu sefer alttan alan taraf hep ben olmak zorunda kalırım10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOffff karakaşlım çatal karam esmer sevilir ya bayılırız bak yine aklıma düşürdün gızz kör olmaya emiii 😂😂😂😂😂🥰🙏
113 Yorumla- 1 yıl
Cihanıı alam mıııı böleşek mi?
- 1 yıl
Heyecan yaptım🤣😂
- 1 yıl
Sağol allah razı olsun bee yavrum 😂😘cihann diyorum
- 1 yıl
- 1 yıl
Sevinçten esmer görünce senle ben 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Sende cansın hep gül✨💃
- 1 yıl
Amin inşallah 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 
Vah vah tüh tüh
13 Yorumla
1 yılbaskın erkek derken? ayağı yere basan falan mı
22 Yorumla- 1 yıl
o da olur
1 yılBeni bastırabilecek biri dünyada yok ya 😂 vız gelir tırrrsss giderler
28 Yorumla- 1 yıl
Tüm havaları tanıyana kadar ya sonra mortingen şıtrayze avans veriyorum şu an sadece 😂😂
- 1 yıl
Büyük de konuşurum büyük de yutarım tek rakibim kendim 😂😂
- 1 yıl
Hayat bu yutturur da içtirir de maksat doymayı bilmek yetinebilmek 😂😂
- 1 yıl
😂😂
1 yılBaskın erkek severim ama bunu sevdiğimi belli etmeyi sevmem 😀
29 Yorumla- 1 yıl
Ya napim 🥹🥹
- 1 yıl
En iyisi nedir kiii
- 1 yıl
Sen ne dersin jsjsjsj
- 1 yıl
Reddetmem, alayım? 💕💕
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Zerafet nezaket ve kibarliktan yanayım ne istediğimi bilir ve kendimi iyi ifade ederim ama karşımdakini bastırmaya calismam.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılErkek dediğin baskın olur kadın bir adım geride durur
13 Yorumla- 1 yıl
Bsey dcem yatılı misafir olarak kaldınız evde yapmak istiyorum dese!
- 1 yıl
Baskınlık anlayışınız bumu
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBenden daha baskın bir kadınla hiç bir şeyler yaşamadım bilmiyorum ne kadar baskın olursa olsun duygusal bir yakınlaşma olduğunda baskınlığı kırılıyor kadınların. O açıdan pek fark etmiyor etki tepki meselesi bu biraz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben erkek sevmem ama kadının da baskın olanını sevmem. Bi noktada olabilir tabi.
12 Yorumla
1 yılBaskın kadına bayılırım. Beni eşyası gibi kullanıp söz hakkı vermesin. Ağzımı açarsam tokatı yapıltırsın ve beline takma takıp beni sürekli becersin, kafasına estikçe günde 4-5 kez yatırıp altına alsın. Offff hayalimi depreştirsiniz 😢
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Abartmamak şartıyla müsade edılebılır tabi sınırlarını bilmeli. Kadına zerafet ve naiflik yakışır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Baskın olması insanın daha dikkatli olmasına neden olur. Dikkatli olmak iyidir o bakımdan baskın bir kadın tercih ederdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. Ben beni ve kendini seven birini sevebilirim yalnızca. Eskiden toksik olarak hoşlandığım kişiler oluyordu kurtuldum bundan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılKendim duygusal bir kişiliğe sahip olduğum için Bir duruşu olan ve baskın karekterler daha çok ilgimi çekiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Canikom 🤗🤗 sende öylesin. Baskın kadın severim hayatın her alaninda.
En çok nerede severim bil. hadi 🙂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Erkek zaten baskın olmalı kadın zaten bunu bekler. Kadın da teslimiyetçi olmalı.
10 Yorumlaortası olsun bende hafiften maskulen karakterliyim canımı sıkmasın
10 Yorumla
1 yılBaskın olabilir fakat şiddet meyillisi birini sevemem.
10 Yorumla
1 yılBaskın karakterli olmakla ukala olmayı karistirmadikca evet
10 Yorumla
1 yılBen baskınım zaten baskın kadın bende çalışmaz 😀
10 Yorumla
1 yılBaskın erkek sevmem ben. Ne istediğini bilen zeki ve nazik erkek severim.
10 YorumlaBaskın kadın sevmem, yatakta sevişirken hadi sıra bende falan der aman aman pü pü asdjsk
10 YorumlaÜzgünüm kızlar ben serrt erkekten hoşlanıyorum hayır dediğimde olduran erkek , sürekli beni kıskanması ben galba magarali erkeklerden hoslaniyorum cok uzgunum asfsdsqsdskdass
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaganda, maço baskın erkek sevmem , ince ruhlu insanları severim.
11 Yorumla- 1 yıl
Aferin
Konuya göre baskınlığın cinsiyeti değişmeli. Tek taraflı baskınlık benim için söz konusu bile değil. Pasif kalmayı sevmem manipüle edilmeyi hiç sevmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Kadın gibi kadın seviyorum desem olur mu? 😂
26 Yorumla
1 yılBana baskın olmazsa severim.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOrtadaki benim😅
17 Yorumla- 1 yıl
Nikah masasına gidiyorum hemen😅
- 1 yıl
Gel kız😅
- 1 yıl
Tırı tırı😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAllah korusun bunlar ne böyle😅
11 Yorumla
1 yılseverim kafa tutsun benle horoz dövüşüüü
11 Yorumla
1 yılbaskın nasıl oluyo ki 😀
112 Yorumla- 1 yıl
ayı yani 😀😀😀
- 1 yıl
yok sözünü gecirsin ama daha güzel tavırlarla geçirsin 😀
- 1 yıl
daha üretilmedi mi demek bu 😀
- 1 yıl
😍 tesekkür ederi
peki ben baskınmıyım 😀 - 1 yıl
iyleşirim inşallah 😀
- 1 yıl
😀😀😀
1 yılBenim stokladiğim erkekler sjdjd
12 Yorumla- 1 yıl
😅
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Töre NOMİS Cünayet ☠️ sek erkek sllslslddld
11 Yorumla
1 yılerkeğim, ama ben bile böyle tipler seviyom, elimde olsa hani.. anladınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı daha güzel diye düşünüyorum 😂
111 Yorumla- 1 yıl
Yok ben yine isterim kadınım baskın olsun bi o bi ben 😂
- 1 yıl
Sagolasın monoton olmaktansa hareketlenmek daha iyi 😂
- 1 yıl
Kesinlikle böyle inceleri yakalayan insana bayılıyorum yormuyor 😂
- 1 yıl
Yok bulmayayım ya her daim aynı gitse olurda insanlar garip ve özenti biryerde bişi görmesinler hemen kendilerini bi şekile sokuyorlar 😂
- 1 yıl
Evet bende onu kast ettim 😂
Severim yenur omega 5
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. pek baskın kızı sevmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılErkek baskın olmalı ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen öyleyim zaten bari o olmasın katlanamam
10 Yorumla Hayır ben baskın olmalıyım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBayılırım🙄
10 Yorumla Kendim baskınım
10 Yorumla
1 yılYok sevmem. Benim yanımdaki naif olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBaskın kadın yalnızca yatakta güzeldir 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılZeyna gibi olacaksa amenna. 🤣🤣🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevmem kadın baskın olmamalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Baskın kadın severim heyecanlı olur..
10 YorumlaBaskın kadın olursa ilişki güçlü olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSeverim ben baskinim disli hatun olsa severim
10 Yorumla
1 yılPek sevmem, ortası iyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yerine göre değişir bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBenden dik birisini sevmem
10 Yorumla Yanlış sulardasın çık 😂
17 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne