Eşimle tartıştık ve ben artık onu anlayamıyorum?

Merhaba Arkadaşlar,

Eşim ile bugün bir tartışma yaşadık 5 yıllık bir birlikteliğimiz var 2 yıllık evliyiz ve bir bebeğimiz var oda 10 aylık. Bu güne kadar çok fazla bir tartışmamız olmadı ya o alttan alır ya ben alttan alırım güzelce ilişkimiz ilerlerdi ancak evlenme sürecinde ailem yardımcı oldu bize bir ev aldılar ancak eşimin tarafında hiç bir şey görmedik bende işler sarpa sarmasın diye bütün yükü kendi üstüme aldım ve sanki onlar yapıyorlar gibi lansa ettim sürekli e tabi güzelde bir borç sürecine girmiş oldum. Evlendikten kısa süre sonra bebeğimiz oldu tabi onların masraflarıda var bu sırada ben ikinci üniversiteyi bitirdim ve eşiminde bir üni bitirmesi konusunda destek oluyorum ki bana bişey olursa eğer kendi ayakları üzerinde durabilsin diye oda istiyor. Pandemi öncesinde ben şirket kurdum ancak onunda ödemeleri oluyor tabi bu sırada 2 işte birden çalışıyorum ve yoğun bir tempom var ama evden çalıştığım için işlerimi halledebiliyorum çünkü mesleğim buna el verişli şükür ki. Bu arada instragrmda ünleri falan takip eder işte biraz lüks içerisinde yaşayan insaları takip eder ya bak işte bakıcıları var bak işte yemekleri yapan birisi var aileler ile pandemi sebebi ile görüşmüyorum o yüzden yardım almıyorum bu konuda hem fikiriz ancak benim bebeğe bakmadığımdan şikayetçi ve bugün ay sonunu kıt getirdiğim bi kaç market alışveriş malzemesini çöpe attı oh canıma deysin diye ya ayıp değil mi günah değil mi parayı sokaktan mı toplıyorum ben evet işim odak gerektiyorum ve çocuk hiç durmadığı için çalışamıyorum bir türlü. İşte çamaşırlar toplanmamış ev dağılmış (bu arada ben çok düzenliyim kendisi aşırı dağınık oradan hesap edin.) iyide ben mi yaptım ben balkonda çalışıyorum ben girmiyorum mutfakğa falan dedim yok bundan sonra yemek yapmıcam sadece bebeği beslicem evide temizlemicem falan bağırıp durdu bende neden böyle yapıyorsun deyince cevap yok yani arkadaşlar ben ne yapayım sürekli aynı döngüdeyim benimde canım var bende istiyorum herşeyi ama gelir gider dengesi diye bişey var bir sorumluluk bölümü diye bişey var anlatamıyorum kendisine ben yapmaya başlayınca kendisi yatmaya başlıyor sağ solda iyide ben çalışamıyorum diyorum kaçıyosun diyo ilginç değil mi?
Eşimle tartıştık ve ben artık onu anlayamıyorum?