Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizin için; "parası var ki onunlayım!" dediğini duysanız tepkiniz ne olurdu? FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çok sevdiğiniz sevgiliniz arkadaşıyla konuşurken; "parası var ki onunlayım" dediğini duysanız ne tepki verirdiniz? Sevgiliniz sizin için; "parası var ki onunlayım!" dediğini duysanız tepkiniz ne olurdu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bu resmî değiş bidaki soruda ılgi cekmiyor Soruya gelince çok asagilici bır söz maddi çıkar al ver iliskisi 1 1 Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Benim ilgimi çekmesi yeterli. :D Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ''Harcadığım paraları bekâretine say'' der ve kendisini mal yerine koyardım. Ama durum şu ki, öyle bir şey yapmam. :D 1 2 Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Çok ağır oldu bu ama.. Seviyesine inmemek daha doğru sanki. 😅 Yorumla Ütü-Masası +1 yıl Yok zaten o karakterde biri değilim şükür, yapmazdım ama içimden yapma isteği de gelmezdi değil :) Yorumla
caesaryavuz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Öyle birini zaten ilk başta anlarım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu resmî değiş bidaki soruda ılgi cekmiyor
Soruya gelince çok asagilici bır söz maddi çıkar al ver iliskisi
Benim ilgimi çekmesi yeterli. :D
''Harcadığım paraları bekâretine say'' der ve kendisini mal yerine koyardım. Ama durum şu ki, öyle bir şey yapmam. :D
Çok ağır oldu bu ama.. Seviyesine inmemek daha doğru sanki. 😅
Yok zaten o karakterde biri değilim şükür, yapmazdım ama içimden yapma isteği de gelmezdi değil :)
Öyle birini zaten ilk başta anlarım.
E ayrılırım yüzüne bakmam
Paralarım.
Ayrilirim
ayrılırım 😌
s*iktir ederim gider
Direkt ayrılırım
Seviyorsam zengin kalmaya çalışırım.
S*ktir çekerim 🤪