Merhaba arkadaşlar aklıma böyle bir soru takıldı. Sevgilinizle birbirinizi cok seviyorsunuz ama sizi kısıtlamaya başladı cogu cocukluk arkadaşınızla konuşmanıza ya da bir yere gittinizde laf etmeye başladı ne yapardınız aşık oldugunuz icin onu kabullenir miydiniz yoksa kendi yolunuza mı bakardınız yorumları alayım.
Aşık olduğunuz kişi sizi kısıtlamaya başladıysa ne yaparsınız?
Konusurdum çünkü kısıtlamaya gelemem. Baktım olacağı yok anlamıyor kusura bakmasın ne kadar sevsem de ayrilirdim. Beraber olacağım kişi anlayışlı olmalı. Tamam belki içlerinden birini sevmiyor haz etmiyor olabilir bende ona uygun davranıp biraz mesafeyi korusun ama çocukluk arkadaşlarım veya benim için değerli olan insanlarsan beni uzaklastiramaz
4 sene aşık oldugum insanlaydm o kadar çok kısıtladıki beni istemeden tesettüre bile girdim ama tam tesettürlüydm ki ben sort giyen bir insandım çok sevdim çok ama ipler birgün kopuyor bende de koptu ayrıldık
Kısıtlama yoksa düzen samimiyet güven olmaz deyyuzluk vardır iki taraf içinde. ben kısıtlarım kısıt yemeye eyvallah da derim he Bunlar işine gelmez ise yoluma bakarım.
Kusura bakma ama sana maalesef katılmıyorum. Bir ilişkide iki tarafında istemedigi şeyler olucak iki tarafta makulse bu isteklere uyacak ama eget karşı taraf seni elinde oynatmak istiyorsa bu asla dogru olamaz. Güvenin, samimiyetin bununla bir alakası olamaz. Asıl güveni yokki kısıtlıyor demektir. Siz bunu düşünün hayatınızı başkasının yönlendirmesine izin vermeyin.
Hayır demek istedigim karşı taraf karışmasın başıboş davranalım degil tabiki bazı konularda fikir alışverişi yapılır ama birlikte oldugun kişi neyin ne oldugunu biliyor nasıl davranması gerektigini biliyorsa onun hayatını yönlendirmeue calışmak bana göre ego tatmininden başka bir şey degil. Ama her konuda kısıtlamak burdada insan bir süreden sonra bunalır. Hayata bir kere gelicez ve başkasının o hayatı yönlendirmesine nasıl izin verebiliriz.
Boş bırakmak degil tabiki benimde istemegim şeyler olucak karşı tarafınsa makbulse uyarım aynı şekilde onada makbulse uymasını beklerim ama boş yere egosunu tatmin etmek icin beni kısıtlıyorsa ki cogu erkek bu sebepten yapıyor asla dinlemem.