19 yaşındasınız hayatınızın en güzel çağları. Gezip tozup eğlenme dönemleriniz ama sevgiliniz sizi kısıtlıyor, şunu yapamazsın, buraya gidemezsin, onla konuşamazsın, onu giyemezsin vs. tepkiniz ne olur?
Cevabın nedir?
Selin sen mısın? :D ulan arkadaş hep aynı ya.. :D ağabey benım sevgılımle ayrılma sebebım oldu bu mesele bıldıgın ya. kardeşim sen bu ınsanı sevıyorsan onun ıcın yapamayacagın fedakarlık olmaz ya. olmamalı da. Hele o kısı senın ıcın fedakarlıklar yapıyorsa. senın ıcın cogu seyı goze aldıysa o senın vazgecılmezın olur. Ne bu ya.. yemın edıyorum aynı sevgılımın cumlesı bu ya :D selın sensın dıme :D Sayın gızlı kullanıcı nankor olmayın. Elınızdekının kıymetını bılın. bugun 2 3 zevk ugruna yanındakınızden olmayın seven ınsan kıskanır..
417 Yorumla
Soran+1 yılYok selin degilim :D
Soran+1 yılÇıkamam ama gerçekten selin degilim :D
Soran+1 yılŞimdi ayrıldığına öyle kısıtlamalar yaptığına pişman değil misin peki? :D
- +1 yıl
bazı şeylerı abarttıgımı dusunuyorum ama karsımdakının yanında yaptıgı hatalar da oldu. .. Ben elımden gelenı yaptım. selın ıse bı oyle bı boyle davrandı. dengesız davrandı sonra aynı seyler yasandı. kopma noktası ama yıne aynı mesele abartmadın mı benım yaptıgım bısey yok karısma bana fılan. bızım cevremız bıraz ıt kopuk dolu benım olmadıgım zaman bısey fılan olur dıye sıkı tutardım sonra ben kendımı korurum cıktı. ıs ısten gecerse nolcak abı tecavuze ugradın yanı nolcak? bilmıyorum ya kızlar gercekten tuhaf. cok anlayıslı ve rahat bırıydım benı bıldıgın bazı konularda odun yaptı selın. ben sımdı bu yuzden boyle dıyorum ama her zamanda kendınızı koruyamıyorsunuz. Dedıgım gıbı ama sana degmeyecek ınsanlar ıcın bırakma. Bugun yanında olanlar yarın yok. ama sevgılın ılerde de olacak. o ınsanı tercıh etmellısın ama konusacaksın da her dedıgı olmaz. ben sımdı sana dıyorum ama bende aynı sekılde karsımdakıyle konustum yanı her dedıgım olmaz tabıkıde. oyle sey mı olur.
Soran+1 yılAsıl erkekler tuhaf hep kendilerini üstün görüyorlar kızlar köleleri gibi hiç bir şey yapamazlar sanki
Soran+1 yılYaşıtlarımız gezip tozup eğlenirken bizim sevgili dediğimiz biri yüzünden tüm bunlardan mahrum kalmamız insanın zoruna gidiyor tabi ama erkek sevgilisine tercihte bulun demez herhalde sen hiç ya onları yaparsın ya da beni secersin dedin mi onları yaparsan yalnız kalirsin vb. dedin mi yokluğunla tehtid ettin mi?
- +1 yıl
Bu dediğin kumar senin. Insan sevdiğini yokluğuyla tehdit edemez. He yeri gelir acı sakalar olur ama diğer türlü böyle bir mesele için bu yapılmaz.. Ama söyle bişey var işte bugün yaninda olanlar yarın olmayacak ya. Yani senin tercihin her zaman sevdiğin adam olmalı abi. Ondan sonrasi konuşup durumları güzelce anlatmalık yani hiç bir yere cikmana izin vermemek gibi bişey olamaz. Hep seninle olacsk diye bişey olamaz. Her şey dozunda olacak ki böyle ayrılık olmasin..
Soran+1 yılSevgilim dediğim insan da bugün yanımda olup yarın olmayabilir garantisi yok ki
Soran+1 yılNeyse kardeşim gece gece daha fazla rahatsız etmeyim sağol :)
Soran+1 yılDoğru demiş :)
Soran+1 yılEvet :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKusruma bakma ama sevgilin dış kapının mandalı aranızda hiçbir resmi birşey yok tanımayan birinin kanıt görebileceği birşey yok, ha ben ha sevgilin.
Baban karışmıyosa sevgilin hiiiç karışamaz, o kim ki senin hayatını kısıtlayıp günler çalacak, belli mi olur allah uzun ömürler versin belki şu zamanlar senin için çok kıymetli, kafana göre takıl takma öyle moronları :)10 Yorumla
Tekmeyi basarım direk. S*çarım öyle aşka şu dünyaya bir kez geliyoruz hayatımı her şeyime karışan ve beni yönetmeye çalışan bir dangalak için heba edemem kusura bakmasın. Kimsenin de emri altına girmem çok güzel bir şeyse kısıtlanmak azıcık da sen onu kısıtlayıver görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılHerşey yerine göre, mantıksız şeyler sunarsa kabul etmem ve herşey karşılıklıdır.
28 Yorumla- +1 yıl
ya anne babanız dese kavga edip tartışacağınız şeyleri erkekler için yapmayın
- +1 yıl
Tesekkür ederim :) @Necpp , @sedatserkaan tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım
- +1 yıl
@sedatserkan
- +1 yıl
ya mesela baban dese kısa etek giyme inadına almaya çalışıp erkek arkadaşın deyince tamam deyip kabul etmek gibi
- +1 yıl
Öyle şeylere izin vermem ailemin sözünü dikkate alırım zaten dedim ya mmantıksız ama yapanlar varsa küçük düşürürler kendisini
- +1 yıl
Mantıksız şeyleri kabul etmem ailem olsun başkası olsun *
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
56Cevap
Birbirinizi seviyorsanız eğer birlikte yapın derim, tabi ki kıskanıcak bişeyleri kısıtlicak fakat sevgili olmak ve birşeylerden kısıtlanmak için yaşının daha çok küçük olduğunu düşünüyorum. Nedense yapamadığın şeyler içinde kaldığı zaman, daha sonraları keşke yapsaydım diyor insan.
10 Yorumla
+1 yılÇene kaslarim kuvvetlidir istediğimi yapar ve yaptiririm:))
12 Yorumla
Soran+1 yılBende çenemle yaptırıyorum ama insan stres oluyor :)
- +1 yıl
Ben rahatım:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılhangi çağdayız yaa.. oturup konuş. olmuyosa zorlama. bırak gitsin bence. yani ciddi düşünüyosan böyle evlilik sürmez bence. ciddi değilse de zaman kaybıdır. bugün böyle davranan evlenince napar acaba... gerçi ben özgürlüğüne çok düşkün biriyim o yüzden benim gibi düşünmeyebilirsin ama yine de bence bırak gitsin. diyosan ki çok seviyorum onsuz yapamam... o zamanda katlancaksın başka yolu yok yani...
10 Yorumlakısıtlayamaz çocukmuyuz baban karışmıyorsa onun karışmaya hakkı yok :) insanlar kendi kararlarını kendisi vermeli köpek olursan köpek ederler yüz vermemek lazım:)
40 Yorumla
+1 yılaynisinida oda yapmasi gerek o zaman, her yaptiginizi kocaniz gibi ona anlatmak zorunda degilsiniz, buna hayir demek sizin elinizde, ki kimileri ailesine hesap vermedikleri kadar sevgililerine verirler.
10 Yorumla
+1 yılhadi işi resmileştirelim bak şimdi haftanın 3 günü beraber geziyoruz öbürsü günler izinlisin 2 gün arkadaşlarına ayır 2 gün evde yat dinlen uykusuz kalma üzülürüm sonra geriye kalan son gün ailene ayır
00 YorumlaSiz kızlar ezik durumdasınız saçma sapan aşk deyip saçma sapan insanları psikopat ruh hastalarıyla birlikte olup hayatınızı cehenneme çeviriyorsunuz en kötüsü ise bu birlikte olduğunuz rospu evlatlarına bakarak bütün erkekler odundur falan diyerek genelleme yapıyorsunuz kısacası acınası bir durumdasınız
00 Yorumlaayrıl gitsin. erkek arkadaş her zaman bulabilirsin ama 19 yaşına bir daha gelemezsin. özgürlük bu dünyada yaşayabileceğimiz en güzel duygu. ailenin karışmadığı bir şeye elin oğlu kim ki karışabiliyor? buna cevap bulursan sorununu çözersin
00 Yorumla
+1 yılŞöyle derdim; hatun sen bir 5-10 sene bekle robot teknolojisi çok gelişti / yakında robot bir sevgili yaparsın sen sağ ben selamet hadi Allah'a emanet.
10 Yorumla
+1 yılHiç gelemem öyle şeylere valla Herşeyin bir sınırı var ve benimde dusuncelerim var nereye gidecegimi ne yapcagimi giyecegimi kimle ne konusacagimi bilecek yastayim
00 Yorumla
+1 yılOnu yaparım, buraya giderim, onunla konuşurum ve onu da paşa paşa giyerim. Ailem varken onu ilgilendirmez. Kıskanabilir bazı kısıtlamalar koyabilir sonuçta erkek arkadaşım fakat nikahlı kocam değil.
10 Yorumla
+1 yılya sevgilim olsun canımı yesin gibi öküzden halice bir yorum yapasım geldi :D neyse iyi geceler arkadaşlar, saygılar :D
22 Yorumla- +1 yıl
ordayım zaten :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Benim içim dışım bir arkadaş. oda bir zahmet güvensin yani. kötü alışkanlığımız yok bişeyimiz yok. güvenmiyorsa da alsin başını gitsin zaten.
00 Yorumla
+1 yılHayatta izin vermem. Ben bir daha o yaşta olmayacagima göre ve dünyada ondan milyarlarca varken umrumda olmaz
10 Yorumla
+1 yılKısıtlanmaktan hiç hoşlanmam mantıklı bir sebebi varsa tamam ama öyle üst üste söylerse inadım tutar yapmıycam varsa da yaparım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılBeni kısıtlayacak biriyle sevgili olmam özgürlüğümdem değerli hiçbir şey olamaz
10 Yorumla Adı üstünde sevgili, eş değil
Bokunu çıkarmaya gerek yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen aynı. okları kendisi yiyiyordur..
Hırsızlar, herkesi kendileri gibi sanarlar çünkü..00 Yorumla
+1 yılKısıtlatmam öyle beni sıkarsa ayrılırım çekemem hiç. Ama azıcık kıskançlık iyi :)
00 Yorumla
+1 yılBazı durumlara anlayış gösterebilirim ama bir yere kadar çok abartırsa sıkıntı çıkar. Çok dinlemem zaten he he der, bildiğimi yaparım :D
00 Yorumla
+1 yılsevgilin varsa kusurabakma kafana gore takılamzsın... o işler yaş ... kalbini paylaştığın biriyle hayatınıda paylaş neolur yani... çok taviz vermem ama kısıtlaması normal kıskanıyordur
00 Yorumla
+1 yılBeğenemiyorsan çık git derim.19 yaşındasın diye öyle sıkıntılı yerlere yollayacak değilim... bunu yapan erkek geniştir... beğenmiyosan gidersin derim, öyle kızla olmam zaten
00 Yorumla
+1 yılAnnen babam kisitlamaz..
Sen kimsin elin oğlu kızı derim..
Basarim tekmeyi...00 YorumlaKimse için kendin olmaktan vazgeçme ve hayatına müdahale etmesine de izin verme. Bu hayat senin ki dediğin gibi gençsin ve istediğin gibi yaşamak en doğal hakkın.
10 Yorumlakısıtlaması bıraz sıkıntı sana guvenmedıgını gosterır bagnaz bır dusunce ama onunda sebeplerını bılmemız lazım nıe kısıtlıyor
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşına geliyoruz ne kısıtlaması? öyle birşeyi kabul etmem çocukmuyuz biz 15 yaşında kısıtlanalım :D
00 YorumlaButun kizlarin yorumlarini okudum. Hepsi de ayrilirim boyle kisitlama mi olur demis. Gorunen koy klavuz istemez:)
00 Yorumla
+1 yılEgosu tavan yapmış kız milleti sonra ayrılınca piskolojiniz bozuluyor degilmi hakediyosunuz çocuk istemiyosa yapmıcan tabi aynısı onun içinde geçerli sen kısıtlıcan o yapmıcak bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılEyvallah yapmam derim, ona 1 hafta boyunca öyle bir kısıtlama getiririm ki tamam yea der beybi
00 Yorumlaya benle gelirsin ya da ben yinede giderim der çıkarım işin içinde :D
00 Yorumla
+1 yılValla beni böyle kısıtlaması hatta yasaklar koyması benim hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılkafana göre hangisini istiyorsan o yolu seç kendine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılkızsan bunları kabul edemıyorsan sevgili yapmıcaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptık artık
+1 yılHepsi bende var benim sevgilim de var dediklerini yapmaya çalışıyorum ama mecbur kaldigimda yapamiyorum küsüyor yalvariyorm sonra barisiyoruz onu kaybetmekten çok korkuyorum cunku
00 Yorumla
+1 yılAsk fedakarlik ister.
Yapamayacaksam cikmam zaten00 Yorumla
+1 yılO zaman tek gecelik şekli günlük şekli takılacaksın
00 Yorumla
+1 yılne yazıkkı herkes senın gıbı gezıp eglenme donemlerını yasayamıyor.. mantıga bak
00 Yorumla
+1 yılhak etmiyorsun kızım uzatma ayrıl o zaman seviyorda kıskanıyor seni paylaşmak istemediği için kısıtlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltabiki eninde sonunda ayrilik kacinilmaz bari erken ayrilki sonra dan bu kadar zaman neden bekledim diye kendini suclama
00 Yorumla
+1 yılBendimi çiğner aşarım, yırtarım enginlere sığmam taşarım.
00 YorumlaBabam izin veriyosa izin almam sadece. Haber veririm. İzin almamı istiyosa evlenmesi gerekiyo.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılbenım sevgılım olsa ama gercekten sevdıgım sıkıntı olmazdı zaten yanından ayrılmazdım :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Dedigini yaparım. Sonuçta disardan biri degil.. ama oda benim dedigimi yapacak!😏😏
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin. Şahsen bana öyle bir baskı kursa dayanamam.
00 Yorumlaayrılırdım bana ailem bile karışmıyor 2 günlük sevgilimmi karışacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrılamayacak kada seviyorsam yontmaya çallışırım kimsenin beni bu şekilde darlamasına gelemem olmadı gizli saklı :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlarda ayrılırım kısıtlayamaz diyen kızların %90'ı yalan söylüyor, kalan %10da gerçekten aşık olmamış. Seven kadın her şeyi yapar! ged aut
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyorsa seviyorsan katlanacaksın ha yoksa takmayacaksın
00 Yorumlaolumlu olur. beni kıskanması hoşuma gider.
10 YorumlaÖyle geri zekalı sevgilim olmaz.
10 Yorumla
+1 yılben de onu kısıtlarım
00 YorumlaÇok şükür sevgilim yok. Ayrıl gitsin. 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılİyiki yok :D
kısıtlamayı ve kısıtlanmayı sevmem.
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun olur, ileriye hazırlıyordur ne güzel
00 Yorumla
+1 yılciddi bir ilişkiyse dinlerdim sözünü herhalde
10 YorumlaBende onu kısıtlarım :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılEn sinir olduğm şey buna izin vermm
10 Yorumla Onu kısıtlardım bende.
00 YorumlaÖyle bir adamla bir saniye geçiremem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılAŞK sabıra dayanır ama TAHAMMÜLE değil..
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt