- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde sevmedigim bir davranıştır.
Bende uyarıyorum eğer devam edilirse aynı şekilde karşılık veriyorum ve bu defa bekleyen olmak yerine bekleten oluyorum çok ta ise yarıyor. İşi varsa işim var uygun olduğunda yazacağım demesi yeterli ya da bu tarz şeyleri sevmiyorum mesaj bana göre değil diyebilir.
Seviyorsa boş zamanı değerlendirmez yazmak için zaman ayırır11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılInsanlarda benim en kızdığım özelliklerden Bir tanesi ise emin olmadan hareket etmek Peki sen gerçekten sana kastı olduğuna tam olarak emin misin yani mesaj çocuk bir işte çalışıyor mu veya yoğun bir işi var mı böyle ise seni Bunu engellemem Tabii ki büyük bir hata Ama tabii ki sana kasitlı olan bir hareket olduğunu düşünüyorsan o zaman Başka tabii yine pat diye engellemek yerine önce sorun Bence konuşulur Eğer bir sonuç alamazsa en son çare artık ayrılmak Olur tabii ki ama benim insanlarsa en son kızdığım zora giremeyince direk ya engelliyor ya da terk ediyor Peki soruyorum size arkadaşlar sizin Sevginiz bu kadar mı yani zora gelemeyince kaçmak mıdır her zaman alttan alan tarafsız olun demiyorum Sakın yanlış anlamayın ama direkt bıçak gibi kestirip atmak da ne bileyim yani sanki yeni nesilin modası haline gelmiş
30 Yorumla
+1 yılBunu yorumlamam için konuya biraz daha açıklık getirmen lazım. Yani ne kadar süredir geç cevap veriyor, ne zamandır böyle? bunu sürekli tekrarlıyor mu? Eğer uzun bir süredir böyle yapıyorsa altında birşey araman lazım. Şahsen benim ilişkim böyle yürüse, sevgilimin benle ilgilenmediğini, beni önemsemediğini düşünürüm. Hani arada sırada olur işi vardır cevap veremez ama hep oluyorsa bir sıkıntı vardır bence.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uyarmışsın düşünmeye değmez olan olmuş artık :D o yanlış yaptın diyorsa ya da kendini kötü hissediyorsan bir daha herhangi bir ilişkide tekrarlamazsın olur biter.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani tabiki engelemen haklı ama sana değer vermediğini hisedersen haklı olursun onunda haklı oldigu yanlar olabilir ki şöyle olabilir sen çok konuşuyorsundur çok konuşma çocuk senden bıkmış gibi geldi sen değil o kurtulmuş olur hem sen engelerim diye tehdit ederken ilsikiyi tehdit ediyorsun o çocuğun senin ile olmamasına sasmamali tabi böyle bakarsak seni sürekli ihmal ediyorsa orası çok ayrı bu sefer onun ilişkinize gram saygısı olmadığı anlamına geliyor söylediklerimi uygulama açısından uğraşıyorum
Sadece tahmin10 Yorumla
+1 yılBence güzel yaptın seni mutsuz edenle vakit kaybetme
32 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun kurtulmuşsun
- +1 yıl
Genelleme yapma seninki adi çıktı diye herkes aynı değil
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tabi , savcılığa suç duyurusunda bulunmalıydın
32 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhaha
- +1 yıl
Hahaha
+1 yılÇünkü sen her zaman vakit buldun ama bak ne diyor, Oğuz Atay
"Ne zaman vaktin var?" dedi.
Her zaman.
Ona bu sözü söylemedim tabii.
Her zaman vakti olanlara saygı duyulmaz.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıyordur. Gec yazar. Etrafında insanlar vardir cok. Geç yazar. İlgilenmesi gereken bir is, bir cocuk vardır geç yazar. Bunu bu kadar buyutmeyin. Gec yazmak değil ilgisiz kalmak sorun olmalı. Bunda da ilgilenemiyor mu, ilgilenmiyor mu? Yazamiyor mu, yazmiyor mu? Bu sorgulanmalı. Doğrudan aman gec yazıyorsa bosver düşüncesi yanlış bir düşünce.
20 Yorumla Benim gibi geç cevap verilen mesaja tahammulun yok kdkxkxkxxk
Ben azicik gec yazilsin sevilmedigimi hissediyorum :/12 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Bence umursamamış seni sen engellemişsin sen de onu umursama. Sen açıkça söylemene rağmen bu şekilde davranması ilişkiyi bitirmeye yönelik hareketler bunlar
30 YorumlaBlöfünü görmüşsün ama engellenenler engelleyenleri asla engellemezler..
30 YorumlaBnde aynı senin gibi bu duruma sinirlenenlerdenim. Sevgilimi engellemeye kıyamadım şikayet ettim ve bütün mesajlarımız silindi. Bu beni çok üzdü çünkü hep eski msjlari okuyan birisiyim. en azından şikayet edilince mesajların silindiğini öğrendim ve artık engelli.
10 YorumlaBence sevdiğin insani bırakmak bu kadar kolay olmamalı işi olabilir başka biseyle ilgilenebilir hayatımıza giren insanlar robot degilki onların a arkadaşları hayatları var belki başka i arkadaşıyla sohbet ediyor engellemen ayıp olmuş
20 Yorumla
+1 yılTüm dünyası senden ibaret değil bunu anlayın artık insanın kendi yaşamı da var işleri var o var bu var
35 Yorumla- +1 yıl
Kralı gelsin sıkıntı yok📿💅
Soran+1 yılAma ben de onun sevgilisiyim bana da vakit ayırmak zorunda bunu yapamıyorsa hayatımda ne işi var
- +1 yıl
Günaydın iyi geceler yoksa ayrıl
- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılSende kendimi gördüm. Gurur duydum seninle gizli böyle devam et.
30 Yorumla
+1 yılYani böyle bi mevzudan engellemek biraz saçma bi sebep bence, bana böyle yapılsa karşımdaki kişinin zaten beni sevdiğini düşünmem madem bu kadar kolay engelleyebiliyor o zaman beni gerçekten sevmemiş diye düşünürüm
11 Yorumla
+1 yılaferin bravo Şu an 4. dünya ülkeri seni konusyor emin olabilirsin. tüm kanallarda o cocuk var beni engelledi ve terk etti diye ağlıyor. lan kızım cocugun işi vardır annesi babası teşefonu almıstır dustadır ders calısıyordur
110 Yorumla- +1 yıl
Bunu belirtebilir ya hiç yazmasin ya da geç yazmasın... duştayım ya da işim var demek çok mu zor?
- +1 yıl
@Oyybrovnimmm 18 yasında oldugun ıcın sana yazmak zorunda gıbı gelebılır benım konustugum kız vardı gecen sene banyoyya girerdi 2 saat kurulanana kadar sürer sonrabana yazardı banyodaydım diye :D
- +1 yıl
Düşüncesiz işte...
- +1 yıl
@Oyybrovnimmm düsüncesiz değil vizyonlu :)) bende işi oldugunu bilirdim
- +1 yıl
@Oyybrovnimmm simdi sen benim sevgilim olsan saka olarak soyluyorum. bana 1 saat mesaj atmasan en fazla ne yazarım biliyor musun. müsait olunca yaz ya da ara o kadar
- +1 yıl
Merak etmemen için sana haber vermem daha uygun olur 👍
- +1 yıl
@Oyybrovnimmm o ayrı bişi. ama yazmasanda ben sana naptın nerdsin kimlesin demem.
- +1 yıl
İşte demen lazim aşık olan merak eder dostum👍
- +1 yıl
@Oyybrovnimmm yo bunun askla alakası yok o an sıkmamıs oluyorum hani en son konusuyorsun sonra cevap vermiyor 1 saat sonra yazıyor normal bence. Baktın 1.5 saat oldu ozaman ararım merak ederim o ayrı bişi
- +1 yıl
Ok👍
+1 yılGeç cevaptan çok ilişki bitiyor pek desteklediğim bir durum değil, ne için geç yazdığı önemli. Fazla kontrol etmek takıntı bence çünkü robot değil kimse saniyesinde yazsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılYazıdığım her mesaja 7 saat sonra cevap yazmasına ne demeli bazen 2 gün konuşmuyoruz çünkü cevap vermiyor
- +1 yıl
o nasıl sevgili peki ne yapıyormuş öğrendin mi
- +1 yıl
iyi kurtulmuş oldun boşver
+1 yılbenim kafadansın evet banada geç yazılıyor bazen bir gelir bir gidiyor arada ilgisiz oluyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıloyun ornarken yazışıyordur senle 2. plandasın ayrıl
20 Yorumla
+1 yılYanlış yapmadın.
Kendince doğruyu yaptın.
Zaten sevgilinde belli ki uyarılarını pek dikkate almıyor. Ve onu engellemeyeceğinden emin ki bunu diyor.
Bırak öyle kalsın aklı başına gelsin. Ne geç geç yazıyor sanki belediye baskanı10 YorumlaYaptığın doğru insan sevdiğine yazmalı en kısa sürede işi yoksa
40 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama şu engel işlerine zıt oluyorum. Neden engellersinki madem yazmasını istemiyorsun güzel bir dille yazma dersin ama anladıgım kadarıyla böyle büyütülecek bir şeyde degil. Yaptıgı dogru degil ama neden gec cevap verdigine baglı seni umursamadıgı icinse yol yakınken bitir. Ama sana söyleyemedigi bir sorunundan meşguliyetindense anlayışlı ol.
10 Yorumla
+1 yılbende olsam aynını yaparım haketmiş ama o senin sevgilin değil artık bence
10 Yorumla
+1 yılSürekli bir hal aldıysa ve gerçekten geçerli bir açıklama yok ise en iyisini yapmışsın. Hak etmiş iyi yapmışsın. Flört döneminde ipi kaçıran sevgiliyken komple kaçırıyor.
10 YorumlaEngelle dediğine göre olsada olur olmasa da olur demek istemiş. İyi yapmışsın..
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ya evet çok çirkinleşiyorsunuz zırt pırt mesaj atarak zannediyorsunuzki dünya sizin etrafınızda dönüyor. keşke sevgilin senden önce seni engelleseymiş.
00 Yorumla
+1 yılİsı varsada ne işi olduğunu söylemeliydi. Iyi yapmışsın büyük ihtimal işi kumanla konuşuyor olmasıdır. Boynuzlarına selam ver cici kız
10 Yorumla
+1 yılYok çok iyi etmişin. İnsan sevgilisine geç cevap verir mi hiç işi gücü olamaz sadece seninle ilgilenmeli
24 Yorumla- +1 yıl
Bişey sorucam ironi mi yapıyorsun yoksa böyle mi düşünüyorsun cidden
- +1 yıl
@ozkuyucu_efe tabiki de ironi😅
- +1 yıl
Heh iyi iyi korktum bi ara böyle düşünen var mı diye
- +1 yıl
@ozkuyucu_efe böyle düşünmek mi? Bu düşünmek değil düşüncesizlik olur😅
+1 yılDoğru yapmışsın. Seninle ilgilenmiyorsa zaten yürümez ki
31 Yorumla- +1 yıl
Seninle ilgilenmediği için biseyler olduğu belliydi zaten. Kurtulmuşsun iste, boşver öyle birini
+1 yılErkeklere güven olmuyor beee. İyi etmişsin. Sürekli geç yazması hayra alamet olmuyor. Aldatmış zaten. Diyecek söz bulamıyorum.
10 YorumlaÇok iyi yaptın benim en büyük hatam uyarmama rağmen vurdumduymaz davrandı sonunda tekmeyi vuran o oldu şimdi keşke sınırimi koysaydım ahlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapmışsın sana değer vermediğini gösterir. Bir şeyi isteyen insan asla bahane değil çözüm bulur ne olursa olsun yol ver gitsin.
10 YorumlaYani engellemek fazla olmuş bende sevgilime yazdım şu an oda aynı yazmıyor uyuyor iyi geceler demeden kızdım ama engellemek saçma olmuş
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/4p8cqfJPjP4Bunu dinlemeni isterim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazabilir işi vardır anında yazmak zorunda mı herkez boş insan degilki
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli mi işi var ya da 10 saate bir yazması işine engel olmaz :)
- +1 yıl
He ozmn salla snle ilgilenmiyordur
+1 yılHayır karşılıklı ergenlik yapmışsınız. Eğer birini engelliceksen başka hesaptan yazmasını beklememen lazım.
00 Yorumlabence yanlış yapmışsın. zaten yüzyüze görüşüyorsunuzdur. işleri vardır belkide görüldü atmadığı sürece sorun yok bence. başkasıyla konuştuğunu düşünüyorsan bence ilişkiyi bi gözden geçir derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Az bile yapmışsın.
Uzaklaştırma kararı da çıkart, hatta elektronik kelepçe de taksınlar hıyara.10 YorumlaGeç yazma sebebi neymiş?
35 Yorumla
Soran+1 yılBoş insan değilim çalışıyorum diyor ama akşam 7 'de eve dönüyor yinede yazmıyor yazdığım mesaja sabah cevap veriyor bazen iki gün cevap vermiyor sonra hiç bişey olmamış gibi bebeğim yazıyor
Soran+1 yılDefelarca kez bu durumdan rahtsızm dedigim halde tekrar etti artık mecburen istemsiz birşekilde engelledim umarım o engelli bir daha kaldırmam 🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılHoş bir şey değil ama neden geç cevap yazdığını öğrenmek lazım
10 Yorumla
+1 yılİyiki sevgilim yok.. neyse umarım depresyona girmezsin, muhtemeldir büyük ihtimalle girersin ama.
00 YorumlaEngelle dediğine göre zaten kaybetmekten korkmuyor seni at çöpe gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHak etmişse yap gitsin 24 saatlik zaman diliminde sana vakit ayıramıyorsa boşver. Eğer ki kasıtlı yapmıyorsa işler değişir tabi ama kasıtlı yapıyor ise salla gitsin karşına daha iyi biri çıkacaktır.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbi sıkıntı vardı baksana aldatıyormuş Allah bildiği gibi yapsın
+1 yılyooo gayet de iyi yapmışsın...( geç cevap verme sebepleri de önemli) bunjda düşünürek yaptıysan
10 YorumlaBelki surekli zamanı olmuyodur bnce bunun için engellemen yanlış.
00 Yorumla
+1 yılNeden geç yazıyormuş onu öğrenseydin engellemek nedir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Biri bana öyle tahakküm etseydi çoktan engeli yerdi
00 Yorumla
+1 yılmerak etme bir kaç saat sonra geri kaldırırsın engeli ve bu böyle sürüp gider.
00 Yorumla
+1 yıliyi yapmissin ayni kafadayiz bende oyle yapiyordum😂 ne gunlerdi be
10 Yorumla
+1 yılİnatla mi yapiyordu acaba. Heryerden engelemeseydin bare. Bir yerden acik birak çocuğa 😂😂
00 Yorumla@sonabazabükücüv18 tandk geldi sbshwkwowopwowpwkqlqppqpqpqğqğqkwjwjwooqpwpqkqkq
02 Yorumla- +1 yıl
22 dakika geç cevap verdi aldatılmamam için sebep var mı
Yo
😂vay anasını be hayati inancin bi videosu var izle onu mektup ile alakalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapmışsın. İşi var ve bakmıyorsa veya bakamıyorsa bu onun suçu değil kaldır engelini?
00 Yorumla
+1 yılErgenlik başa bela ama sizin gibi kızların değeri biliniyor iyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılSeni kaybetmeyi göze almış az bile yapmışsın bir mesaj diyip geçme mesafe iyidir👍
40 Yorumla
+1 yıl😳😳İlginç bir ayrılık sebebi geç cevap vermesinin sebebi işinin olmasıysa sıkıntı yok ha keyfinden öyle yapıyorsa az bile yapmışsın
22 Yorumla- +1 yıl
Alllaaah aldatmış mııı
- +1 yıl
yaaaaaa hejehahaayaaaa :D
Sana gerçekten değer verdiğini sevdiğinimi düşünüyorsun? "Adam" bildiğin seni cepte tutuyo. Numaranı değiştir güzelcene hayatına bak böyle ezik insanlarla muhattap olma.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle çocukça şeylere gerek yok. Herkesin meşgul olduğu zamanlar olur. Yanlış yapmışsın.
20 YorumlaNeden geç cevap verdigine bagli. Eger çalişiyorsa sizin için bi gelecek hazırlıyorsa iyiki silmişsin iyiki senden kurtulmuş. Ama boş zamanında aynıysa kusura bakma sana deger vermiyordur. Çunku seven insan boş oldugu her zaman onu yanında ister
00 Yorumla
+1 yılsonuç:
siz erkkler hep aynısınız.
kardeşim erkek :
aynen yaa, ben hiç öyle değilim bunlardan utanıyorum
1 ay sonra
sevgili olurlar
6 ay sonra
- beni aldattı yiaa
kısır döngü00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNedenini söyledi mi? Direkt engelle demesi yanlış olmuş
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa :(
Cevap sahibi+1 yılKendisi mi söyledi peki?
Cevap sahibi+1 yılErkekler şu hayatta en son güveneceğim varlık
Soran+1 yılBen kendim tesadüfen ögrendim ve kimseye güvenmemem gerektiğini bir daha anladım
Geç cevap veriyorsa işi vardır belki. Bizde her mesaja anında bakmıyoruz ya da bakamıyoruz daha doğrusu. Bilerek geç cevap veriyorsa bilemem de engellemek biraz saçma. Madem o öyle sende geç cevap ver olsun bitsinn ;))
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne