Covid testim dün pozitif çıktı ilk defa başıma geldiği için panikledim ağladım birşey olacak diye evde 10 gün karantinadayım az önce sevgilimin babası aradı kızım geçmiş olsun nasılsın dedi bende iyi olmaya çalışıyorum dedim var mı yapabileceğim birşey dedi eksik olmayın dedim kapattım neyse sonra sevgilimle telde konuşuyorduk sevgilimin babası sevgilimin odasına girip beni aradığını söyledi benim taklidimi yapıyordu gülerek böyle konuşuyordu diye sonra sevgilim de şu an seni duyuyor baba dedi sonra kızım napıyorsun 10 gün görüşemiceksin benim oğlanla b**ku yedin müstehak size bunlar dedi sonra ben sevgilime birincisi ben telefonda ağlamadan konuştum ikincisi nasıl böyle konuşabiliyor benimle dedim pozitif oldum dün ağladım diye resmen dalga geçiyor dedim oda offffff kapat telefonu yaaa herşeyi böyle yanlış anlıyorsun bıktım senin bu yanlış anlamandan şakasına dedi o diye babasını savundu ben mi yanlış anladım adamı arayacak kadar oldum ya gülerek anlatıyor sevgilime bir de şöyle konuşuyor böyle konuşuyor diye duydum hepsini telefonda
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Baba dediğin biraz ağır olur simdiden boyleyse cok ayip etmiş sana şakanın da dozu vardır bu şakadan anlamadığını göstermez
Adamın tipinde hayır yok bana ayrı oğluna ayrı konuşuyor tipini bir görün üç kağıtçı birine benziyor eşine bile şiddet uyguluyor ben telefonda ağlamadan konuştum sevgilime ağlıyordu böyle konuşuyordu diye taklidimi yaptı benim oğlanı göremicen 10 gün b**ku yedin müstehak size bunlar deyince delirdim sevgilime bağırdım nasıl böyle konuşabiliyor diye oda ya kapat arama beni şu kadar şakadan anlamıyorsun diye kapadı yüzüme
Ee o alışmış tabi babasının hareketlerine ona normal geliyor, bide b.. ku yedin ne demek ya ne kadar ayıp saygısız biri insan saygili yorumlar yapar taklit etmesi falan hic hos degil ne bu samimiyet hem madem buna samimiyet diyorlar.. sevgilinle konuştuğun zaman bence bunu söylemelisin ben böyle şeyleri sevmem alisik degilim tamam belki saka yapmıştır ama şaka boyle olmaz sakaysada evet ben böyle sakalardan anlamiyorum anlamak istemiyorum de bence ayrıca boyle bi aileden sana nasil bi hayir gelir orasi da ayrı bi muamma hayırlısı olsun insallah hakkinda
Aynen öyle o alışmış babasına çok normal geliyor ama ilk başta dediğin gibi baba dediğin ağır olur geçen sevgilimle el ele tutuştuk yürüyoruz elimi kıtlattı tak dedi parmağım nasıl ağladım ben ağlarken o gülüyor abartma diye akşamdan beri parmağımda bir şişlik ve inanılmaz ağrı var hareket ettiremiyorum birçok kez söyledim vücudum hassas burnumu bir sıkıyor eliyle sanki koparacak yanağımı ısırıyor hemen kanıyor şakasına da olsa koluma ya da başka bir yerime vursa bile hemen kızarıp morarıyor bunu kaç kere söyledim karantinadayım şu an parmağımda kırık çıkık varsa napıcam ailesi desen böyle her günüm ağlamakla geçiyor bir yerlerim açıyor telefonu yüzüme kapatıyor benim suçum bu kadar iyi olmak mı ben ailem den böyle terbiye aldım bana kötülük yapılsa bile iyilikle gidiyorum hep benim suçum ne bunları göremiyor daha böyleyken nişan için baskı yapıyorlar bir de bir an önce nişan olsun diye kusura bakma canım çok konuştum yorumların bana çok güzel mantıklı geldi biraz içimi dökmek istedim kimseyle konuşamıyorum çünkü
Sakın Nisan için acele etme sakin yasiniz kac bilmiyorum ama her seyi baz al , erkek eli ağırdir ve senin kiz olduğunu unutuyor sanirim o el sakalarindan da hic anlamam hos degil onlar da , eger sana siddet uyguluyorsa da kesinlikle kaç boyle insanlardan bu illa fiziki degil psikolojik olarakta her sey sevmek degil canim inan bana bi ömür sen gecirceksin her seyi düşünmelisin evlenirsen hep birlikte sakin yasama yakin oturma babasi simdiden boyleyse evliliğine bile burun sokar
25 yaşındayız aslınca canımı yakmak istemiyor ama dediğin gibi erkek eli ağır olduğu için beni de kendi gibi sanıyor sevdiği için yapıyor ama canımı acıtıyor ailesi çok geri insanlar yani bir topluma girsek rezil ederler zaten ayrı yaşarız bunun ailesiyle çok zor ya da ben dayanamam kalbini kırarım o olur
Oda yasasında görsün inşallah dalga geçmeyi ne dyim kardeşim çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede hastalığı atlatırsın sağlıcakla kal,🙏🙏🙏
Çok teşekkür ederim ben mi hatalıyım niye Herşey de ben haksız oluyorum artık gerçekten zaten pozitifim bir de sevgilimle laf anlatmakla uğraşıyorum oda telefonu yüzüme kapatmakla babasına birşey dedik ya
Ben olsam şimdiye ayrilirdim
Oto seninle işini görüyor babasının bile diline düşmüşsün bu sevgindeki topla kendini pişman olursun
Hayır ses tonuma kadar taklit etti ağlıyor seninki diye söylüyordu oğluna gülerek bende ağlamadım normal konuştum b*ku yedin görüşemicen oğlumla müstehak size bunlar kıymetinizi anlarsınız işte dedi
Hayır ya bence ayrılmayı düşün gerçekten aldatır gibi mesaj vermis
Hep bunlar gereksiz türk dizilerini izlemekten oluyor:)))
Ben mi suçluyum yani kim
sen olurmusun hiç seni beni bu sistem kapatilist düzen içinde gereksiz insanlarla yaşamak zorunda bırakan sistem suçlu
O zaman niye Herşey de ben hatalıyım 🥺 hep ben haksızım kendimi suçlu hissediyorum bana böyle hissettiriyorlar
Ben senin yerinde olsam , kendini iyi hissetmediğin ya da sana kötü muamele yapan insanlardan uzak dururdum , bu sevgiliin bile olsa , bu hayat senin hayatın kimseye hesabını vermek zorunda değilsin yaratıcıdan başka endini üzmeye değmez burada sen sonuna kadar haklısın
Bu arada geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah:)
Amin çok teşekkür ederim onun benimle ilgilenmesi üzerime düşmesi lazım baba sen nasıl konuşuyorsun bile demedi diyemez babası çıvığın önde gideni ciddiyet namına birşey yok