Dalga geçecek neredeyse böyle mi yapması gerekirdi bana?

Covid testim dün pozitif çıktı ilk defa başıma geldiği için panikledim ağladım birşey olacak diye evde 10 gün karantinadayım az önce sevgilimin babası aradı kızım geçmiş olsun nasılsın dedi bende iyi olmaya çalışıyorum dedim var mı yapabileceğim birşey dedi eksik olmayın dedim kapattım neyse sonra sevgilimle telde konuşuyorduk sevgilimin babası sevgilimin odasına girip beni aradığını söyledi benim taklidimi yapıyordu gülerek böyle konuşuyordu diye sonra sevgilim de şu an seni duyuyor baba dedi sonra kızım napıyorsun 10 gün görüşemiceksin benim oğlanla b**ku yedin müstehak size bunlar dedi sonra ben sevgilime birincisi ben telefonda ağlamadan konuştum ikincisi nasıl böyle konuşabiliyor benimle dedim pozitif oldum dün ağladım diye resmen dalga geçiyor dedim oda offffff kapat telefonu yaaa herşeyi böyle yanlış anlıyorsun bıktım senin bu yanlış anlamandan şakasına dedi o diye babasını savundu ben mi yanlış anladım adamı arayacak kadar oldum ya gülerek anlatıyor sevgilime bir de şöyle konuşuyor böyle konuşuyor diye duydum hepsini telefonda
Dalga geçecek neredeyse böyle mi yapması gerekirdi bana?